Pokaż pełną wersje : Br?!?dont kill plxxx!!-Czyli moje zabawy
Ithelios
28-05-2004, 23:14
Od razu zaznaczam,że używam Tibii GG i nie chce żadnych bezsensownych komentarzy na ten temat bo to maja prywatna sprawa.
Dzisiaj wybrałem się swoim ryckiem troche popekować.Czysto dla zabawy bo loota po ludziach siedzących na trollach raczej się nie można spodziewać;p Mimo to zamieszczam tutaj szotki:
Moja pierwsza ofiara:
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking1.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking2.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking3.jpg
Tutaj następna w podziemiach.Dzielny PACCan postanowił walczyć :]
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking5.jpg
Tu mi gorozi:
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking6.jpg
dieeee
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking7.jpg
next one
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking8.jpg
i śmierć
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking9.jpg
Ithelios
28-05-2004, 23:15
Kolejny...
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking10.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking11.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking12.jpg
ginie...
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking13.jpg
A tu już ostatni
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking15.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking16.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/pking17.jpg
Okazało się,że dwie moje ofiary to brazuce:D Na koniec text który mie powalił(nie ma to jak brazylisjki inglisz)
http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/pk/lol%20msg.jpg
Comment plx
Real Finuko
28-05-2004, 23:36
chcesz komenta?
Nie trawie takich ludzi jak ty!
Nudzi ci sie to nie musisz latać na słabszych....
A jak ty sie czujesz, jak cie pk zabije??
Takich jak ty powinno sie tępić!!!! X( X( X( X( X( X(
X( X( X( X( X(
Hehehehe ciekawe zdjecia :D.Jaki loot z ludzi? :D
Pall nocy
29-05-2004, 07:50
Bradzo fajne ss, pokaz nastepnym razem ss z lootem ;)
Bossmanek
29-05-2004, 08:14
EEEE to fotki to lipa pekujesz tylko tyych na niskich lvlelach ja taam krecilem filmik jak np zabijam 53lvla 25druidem to jesst żeźźź :] aktualnie mam bana na miesiac :/ bo to juz drugi w histori tamtego chara :P jak bede juz mial okolo 100 filmikow z mojich pekowań to moze je gdzies umieszcze a tym czasem Cya!!! 8o
Jeżęli musisz konieciesz PKować to zabijaj równych sobie przez takich idiotów jak ty miałem kiepskie początki w Tibii! Zabijasz Noobow na 8 lvlach co to za pociecha!Jak cie spotkam na Azurze teżcie Pkne,
a SSy są denne!!!
Moim zdaniem ssy calkiem udane, nigdy nie probowalem szukac potencjalnych denatow na swampach, moze kiedy oblookam. :p Co do innych wypowiedzi ,to raczej go nie dorwiecie, bo to jest jego postac specjalnie zrobiona do pkowania, a swojej pewnie nie ujawni :p.
Jaki lvl ma i skile ma twoj knight?
Jestem z Real Finuko. Nienawidze graczy takich ja ty po <cenzura> grasz w tibie zeby tylko zabijac slabszych.
X( X( X( X(
To ze ich zabijasz moze oznaczas ze masz cienkie skille i cienki ekw. X( X( X( X(
Bossmanek
29-05-2004, 09:06
Kacza cos ci sie na mózg zucilo on sobie pekuje dla zabawy jak większość wyższych leveli myslisz ze skad oni maja taki eq??? wszystko z pekowania jak bys sprobowala to by ci sie na bank spodobalo 8o
A to ty pk z isary i tu masz blad !!! Zabiles mego kumpla i ma ma litosci dla ciebie X( X( X( X( I jeszcze dalem 10k za zabicie ciebie lol i kilku pk glownie powyzej 30+ sciga cie i robi z cciebie rokaa za pk mojego kumpla ! Wspulczuje Ci tego co zrobiles a ja jestem bardzo zemsciwy na ludziach pk i nie mam litosci wobec nich 8o
SadeXoVe
29-05-2004, 09:11
szczerze potempiam takich kretynow jak ty wiec wez sie lepiej juz z takimi screenami tutaj nie udzielaj:O (moder dzialaj)
Oto przykład noob huntu ;) .Fotki ładnie wyszły.
Choć pekowanie ma krótkie nogi ;) .
The_FaLLen
29-05-2004, 09:30
To sie nazywa TROCHE popekować :)
Master Mazi
29-05-2004, 09:43
Ehhhhhhh jak bym Cie spotkał to bym Cie zabił :P heh ale Cie nie spotkam wiec nie zabije :P fajnie pkujesz :Pja bym wolał druidów zeby uhy wypadały
Jak mozna byc takim ... zeby pujsc na jakis slabszych ziomków co expia sobie zeby zrobic jakis tam lvl zeby byc zadowolonym z siebie a ty lapiesz takiego i go w obroty wiesz co ... Lepiej z tego forum sobie .. bo to nie nalezy do milych screenów !
Dan the Automator
29-05-2004, 09:56
Nooom fajne screeny ;) Tylko jedno pytanie:
mi sie zawsze wydawało że PeKowanie z War Hammerem jest szybsze i wydajniejsze~
Więc dlaczego double axe xD?
@Dobo No wiesz Double Axe to Axe a War Hammer to club... No chyba ze ma pare skilli z cluba :] to wtedy z warhamotkiem :)
Matheous
29-05-2004, 10:38
Ludzie, tak narzekacie na PK...A wyobrazcie sobie swiat BEZ PK...By byla taka Calmera z mozliwoscia treningu...Nie byloby tego dresszczu emocji, gdy za toba biegnie jakis redskull...Nie wiesz jakie ma zamiary... Zabije, nie zabije? PK, nie PK?
Nagle widzisz komunikat 'You lose 33 hitpoints due to an attack by XXX...' Czujesz strach...Wlosy sie podnosza...Krew w zylach sie jezy... Czujesz chlod...Klikasz w panice na dalekie depo miasta...Wiesz, ze nie zdazysz...Odwracasz sie i postanawiasz walczyc...Nawet jesli oznacza to smierc...
Gdyby nie bylo PK to ja bym w Tibie i inne MMORPGI nawet nie gral...
Screeny cool:) Ja lubie patrzec na walki PvP bo tu jest ich malo:P Bardzo malo:P Dawaj wiecej(jak tylko ci redskull zniknie;))...Kup sobie 10 charow do PKowania, przynajmniej beda fajne screeny:D
Dan the Automator
29-05-2004, 10:44
Oryginalnie dodany przez Jedik
@Dobo No wiesz Double Axe to Axe a War Hammer to club... No chyba ze ma pare skilli z cluba :] to wtedy z warhamotkiem :)
No zdaje sobie z tego sprawe ;)
ALe nie o to mi chodzi.
Zobacz - ta postać była zrobiona zapewne tylko do zabijania (to widać) - a takimj wypadku najlepszą konfiguracją jest club - bo warhammer ma zaje.bisty atak, jak na taką cene~
Przykro mi się robij ak patrzę na te ss. Co to za zabawa zabijać noobów X( Stary nie masz co robić. Po co ci to. A propos wypowiedzi o dreszczyku emocji kiedy cie pk goni, a co jak dogoni. Ja bym się nie ucieszył jakbym złapał dead i coś by mi z eq spadło \/ \/ \/ \/. Światy PvP nie są do pekowania, tylko do porównania siły i mocy graczy! LOL z ciebie :P
Ithelios
29-05-2004, 11:51
Oryginalnie dodany przez Rogal
A to ty pk z isary i tu masz blad !!! Zabiles mego kumpla i ma ma litosci dla ciebie X( X( X( X( I jeszcze dalem 10k za zabicie ciebie lol i kilku pk glownie powyzej 30+ sciga cie i robi z cciebie rokaa za pk mojego kumpla ! Wspulczuje Ci tego co zrobiles a ja jestem bardzo zemsciwy na ludziach pk i nie mam litosci wobec nich 8o
Biedny śmieszny Rogaliku.Spróboj zrookowac mojego main chara,to sie porzegnasz ze swoim 19lvlym druidkiem.Widać,jakim jesteś noobkiem skoro sądzisz że kumple 30lvl+ to potęga :D
Tak,spodziewałem się takich komentarzy.Dlatego zaznaczyłem,że nie oczekiwałem żadnego loota.Wiem,że takie szoty nie umywają się do rzezi 50lvl+ sorków,ale nie mam co zrobić z tym knightem więc się nim bawie!!!
@Dobo
Knight jest kupiony,nie ja go robiłem:)
Skoro sądzicie,że jestem newbie hunterem to powiem wam że niedługe wrzuce na forum szoty jak swoim main charem z kumplami trapuje high levele(no bez przesady-Del'Toro nie oczekujcie),w kanałach Thais(jak ktoś ogladał filmy to wie jak sie robi aby ofiara uciec i UHac sie nie mogła).
Ja nie rozumiem - screeny są ładne i w ogóle a niektórym się nie podoba. Wyobraź sobie, że grasz i dochodzisz do 100lvl i jedyny raz jak zginąłeś to trening afk i rat cię zabił. I co fajnie? A tak ktoś cię zabije, a ty będziesz grać lepiej i go zabijesz jak już zdobędziesz ten 100lvl. W takiej grze muszą być czarni charakterzy - nie powinno być jedynie hackerów, ale to już zupełnie inna gadka. Mordercy i złodzieje muszą zostać. A czasem fajnie pooglądać takie screeny.
Sorcerer Maciek
29-05-2004, 12:52
A, dureń jesteś. A poza tym leszcz, co zabija słabszych, i musi używać tibii gg, bo inaczej nie potrafi. Chciałeś komentarza - to masz. (Ja wcale tak o tobie nie myśle - to co myśle o tobie naprawde, nie nadaje sie na zamiesczenie na tym forum *cenzura*)
TheNatoorat
29-05-2004, 13:02
PK'owanie przez śmierdzącego :baby: , zapchlonego :baby: , zasmarkanego :baby: , bezlitosnego :baby: , brudnego :baby: , interesownego :baby: , egoistycznego :baby: , bezsercowego :baby: , obleśnego :baby: , niedoszłego :baby: , fałszywego :baby: bohatera - tylko tak można nazwać te SS'ki. I nie wiem, po co ludzie nabijaja sobie tutaj posty komentarzami "fajne SS", bo dobrze wiem, że WSZYSCY (oprócz ludzi rodem z Del'toro czy innych "ciemnych" gildii) myślą o Tobie jako o niewyżytym dewocie czy też innym bubku o minusowej inteligencjii... w jednym zdaniu: NA DRZEWO Z TAKIMI SS'AMI I JEGO AUTOREM!
Co do rozmowy Itheliosa z Rogalikiem:
Co powiesz, Itheliosie, jeśli ty będziesz nawet na lvl 150 i rzuci się na Ciebie drużyna dziesięciu 80-levelowców? Przecież to też 30+ lvl'e... i wątpię, że masz taki poziom, jeśli wygarniasz swoje emocje taką rzeczą łamiącą zasady Tibii jak MASS PK, bo gdybyś chciał grać taką postacią, musiałbyś je powstrzymywać...
BTW: Za ile kupiłeś postać? Bo nie wiem, czy sam potrafiłbyś dojść do takiego lvl'u zdobywając sprzęt poprzez dziecinne PK'owanie.
pkowanie, jak pkowanie , zawsze jest przyjemne ^^ 8)
u mniesz masz gosciu big plusa za to e py.dzisz br'kow :))
Zacznij grac na Trim i wytlucz troszq takich =)
SSy spoko
pawel-wsp
29-05-2004, 14:05
Powiedz gdzie grasz jak grasz na eterni to w ryj masz nie pokazuj sie tam !!!!!!!!!!!!! X( X( X( X(
eeeeeeeeeeeeeeee
nienzawidze takich pk
bo to jest hamstwo
inni dlatego przestajom grac
..........................
jest to ochydne
Ulala...
@pawel-wsp
Kultura człeku. Nikt Cię nie prosił, żebyś komentował w ten sposób...
@Juziu
F*cking Racist, Burn in the hell.
@Reszta od wyzwisk
Weźcie ludzie się zastanówcie...Chłopak chciał coś ciekawego, innego na forum dać. 60% ludzi z Tibii ma PK-chary. A gdy widzę, jak potem szwed dostaje msg "o ty huju br zajebie cie mom koleguw" to kibicuję PK'erom..
@Ithelios
Gratz. Szczerze mówiąc, też nie tęp tak Br, ponieważ polaczki są 5x gorsze od brazylijczyków..osobiście znam kolegę z Brazylii, który się uczy polskiego...A mnie brazylijskiego...świetny koleś. :)
screeny nie były złe :P zrób więcej ale tym razem n00bów zostaw w spokoju bo i tak nic nie wypada prawie z nich i zabijaj takich 20+ lvl. :]
Ithelios
29-05-2004, 16:18
Oryginalnie dodany przez TheNatoorat
PK'owanie przez śmierdzącego :baby: , zapchlonego :baby: , zasmarkanego :baby: , bezlitosnego :baby: , brudnego :baby: , interesownego :baby: , egoistycznego :baby: , bezsercowego :baby: , obleśnego :baby: , niedoszłego :baby: , fałszywego :baby: bohatera - tylko tak można nazwać te SS'ki. I nie wiem, po co ludzie nabijaja sobie tutaj posty komentarzami "fajne SS", bo dobrze wiem, że WSZYSCY (oprócz ludzi rodem z Del'toro czy innych "ciemnych" gildii) myślą o Tobie jako o niewyżytym dewocie czy też innym bubku o minusowej inteligencjii... w jednym zdaniu: NA DRZEWO Z TAKIMI SS'AMI I JEGO AUTOREM!
Co do rozmowy Itheliosa z Rogalikiem:
Co powiesz, Itheliosie, jeśli ty będziesz nawet na lvl 150 i rzuci się na Ciebie drużyna dziesięciu 80-levelowców? Przecież to też 30+ lvl'e... i wątpię, że masz taki poziom, jeśli wygarniasz swoje emocje taką rzeczą łamiącą zasady Tibii jak MASS PK, bo gdybyś chciał grać taką postacią, musiałbyś je powstrzymywać...
BTW: Za ile kupiłeś postać? Bo nie wiem, czy sam potrafiłbyś dojść do takiego lvl'u zdobywając sprzęt poprzez dziecinne PK'owanie.
Za chara dałem 6k Tibijskie jeśli cię to interesuje.Albo nie umiesz czytać,albo udajesz,że nie zauważasz pewnych faktów.To jest mój SECOND CHAR.Wiesz co to znaczy gnojku??Że jeśli ktokolwiek go tknie dostanie wpierdol od mojego maina i kumpli,więc stul pysk hamie.
A dojść potrafiłem do znacznie wyższego lvlu niż 19 lamo!!
Sprawa druga:Level to tylko połowa sukcesu,liczą się umiejętności PvP,więc nie pierdol mi tu że grupka 80lvlowców z palcem w dupie rozniesie 150lvlka.Widać,że albo grasz na non-pvp albo masz zerowe doświadczenie w Tibii.I wiedz,że nie tylko DT popiera(alb przynajmniej toleruje) PKowanie.Robi to każdy gracz,który traktuje Tibię jako prawdziwego MMORPGA!!Czyli zdaje sobie sprawę,że tak jak w prawdziwym życiu powinni na świecie być i mordercy i złodzieje i mafia jak w przypadku Toresów!!Ty jesteś najwyraźniej zbyt głupi aby zrozumieć ten aspekt.
To całej reszty:bluzgajcie mnie dalej,przecież spodziewałem się takiej reakcji zamiesczając ten post.Wszak 90% populacji Tibii to ludzie,którzy wypowiadając się oficjalnie tępią PKwanie,a wystarczyłoby dac takim high levelowe chary,to już zaczęliby rzezie organizować.Gorące FUCK OFF!!!
Przez takich DT sie przeniosłem na Secure ale cała cafe gra na Isarze (Oprócz mojego kumpla na sec na rooku)
I 1 koleś expi na ludziach
2:Jest Mass pk
3:ma firme "Uh dla pk w cafe"
4:Sd pomocnik
5,6,7,8 i cała reszta to pallki pk i chodza cała cafe na hunty (Ludzi biją)
Więc tak jak ktoś tam powiedział tibia bez pk to nie tibia (Tez tak twierdze a gram na securze dla odpoczynku plx)
Ithelios nic do ciebie nie mam ale bez przesady plx
Edit:Zapomniałem....
Często expisz na ludziach?
Jak tak dam ci namiary na kolesi z cafe....
Przesadzacie z tą krytyką pkownia. Zresztą same screeny są bardzo dobre. Rzeczywście pk urozmaicają grę. Sam kiedyś sfrustrowany kolejną śmiercią zacząłem pkować, ale szkoda mi było innych graczy i przestałem. Ciekawsze było by zabijanie wysoko lvlowych graczy.
Jak zauwazyliscie (moze jeszcze nie), zabijanie jest nieodzowna czescia Tibii, jak wam sie nie podoba zapraszam na secura albo inne swiaty non pvp. Po to sa swiaty pvp zeby sie zabijac... Ladne fotki, gratz red skulla :D, tesh kiedys mialem, super rzecz :D
Ehhh, i po co ci to??? Może sprawia ci to przyjemność, ale pomyśl sobie, że gdzieś tam daleko siedzi jakiś człowieczek i się starsznei wku***** n atakich ludiz jak ty! Bo właśnei go zabiłeś. Przez takie rzeczy wielu ludzi rezygnuje z tibi. Bo newbie długo wychodzi z rooka, wkońcu mu sie uda, a tu jakiś palant wyskoczy i go kill! o on podziękuje za taką gre :P Zapraszam na titanie, tam dlugo sobie nie popekujesz 8o
No i mają peha że sie wkurzają mnie też zabili i też sie wkurzyłem ich problem....
Aha Gratz czachy swietna czerwień 8) 8)
(Sam kiedyś miałem pallym na 10 ze skilami 53/46 do pk)
Edit:HEHE i dobrze że rezygnuje będzie miajsce na serwie dla graczy nie dla mamin synków którzy po deadzie rezygnują!!!!!!!
Matheous
29-05-2004, 17:53
Ludzie jakbym ja mial gwarancje ze wystarczy kogos zabic zeby ten ktos przestal grac w tibie to bym od dzisiaj zaczal zbierac sdki, explo i gfb i bym zrobil masowa rzeznie...Przynajmniej by sie zwolnily miejsca na servach...
Prosze panstwa, nie musicie sie tak kryc. Nie tolerujecie PKowania? Hahaha, oczywiscie. Jak to ktos madrze powiedzial, niby nie tolerujecie-ale jakbyscie nagle dostali 100 lvl, MLSa, e-plate'y, golden bootsy i 100 bp sd, explo, gfb, hmm i czegos tam jeszcze(+ 100 mlvl) to juz to widze ze dalej byscie tak grzecznie grali...I byscie sie wykrecali sianem, ze 'No bo koncze z Tibia to sie chcialem pobawic' i dziwnym trafem po 2 dniach byscie powiedzieli 'A jednak nie koncze'...
Ludzie, wezcie tu nie wstawiajcie takich glodnych kawalkow bo rzygac sie chce. Kazdy wie, ze gdybyscie mogli to byscie pkowali. I tyle. 'Okazja czyni zlodzieja'.
Tibia bez PK=SHIT a nie mmorpg.
Dobrze ze grasz na isarze kilka razy deadniesz i skonczysz pekowac. Zobaczysz jak milo deadnac nienawidze ss z zabijaniem bez powodu ludzi.
Wyrobiles sobie u mnie zla opinie
Oryginalnie dodany przez Novar
Ehhh, i po co ci to??? Może sprawia ci to przyjemność, ale pomyśl sobie, że gdzieś tam daleko siedzi jakiś człowieczek i się starsznei wku***** n atakich ludiz jak ty! Bo właśnei go zabiłeś. Przez takie rzeczy wielu ludzi rezygnuje z tibi. Bo newbie długo wychodzi z rooka, wkońcu mu sie uda, a tu jakiś palant wyskoczy i go kill! o on podziękuje za taką gre :P Zapraszam na titanie, tam dlugo sobie nie popekujesz 8o
Lepiej dla nich i dla nas. Dla nich - bo zaoszczędzą dużo czasu któey poświęciliby na grę, a dla nas - bo im mniej graczy, tym lepiej.
Owocowy Shejk
29-05-2004, 20:08
W sumie zastanów się po co zabijasz nisko lvl'owców!!
Oni dopiero uczą się grać! Takich ludzi jak ty powinno się kastrować żeby byli łagodniejsi!
X(
Mefisto Er
29-05-2004, 20:16
Moim zdaniem Twoje zabawy nie są na miejscu...
Zabiłeś paru Typów i co poczułeś swoją męskość??
Ty nie grasz w Tą gre a pomyśl że taki NEWBIE mędzy się aby zdobyć 11 lvl bo jest nowy nie zna terenow, ma slaby sprzet i wogle.. a Ty taki NooB ( bez obrazy nobów) podejdziesz do niego i go zabijesz... widać jaki jesteś inteligętny...
Sorry że tak się rozpisałem bo PK i tak tego nie zrozumie...
Pozdro
Ithelios
29-05-2004, 20:40
Do wszystkich mi grożących-msg me in game to sobie pogadamy(namiary w stopce).
Swoją drogą ja też wiele razy ginąłem i jakoś nie przestawałem grać,więc jeśli taki n00bek po śmierci z mojej ręki skonczy z Tibią to znak że to gra nie dla niego.
Br?free itens plx?wiesz co jesli jusz musiz pekować to lej thiefuw albo pekeruw...Co taki mały noobek zawinił? ;/
don'diego
29-05-2004, 21:15
To on jest z Isary ?( ?( ?( 8o 8o
No to gosciu przygotuj sie na niezla rzeznie...
Bo ja nie nawidze takich pk jak ty i pogardzam takimi w tibii wiec pozegnaj sie z tym red skullem bo znajdziesz sie z nim na rooku
GRRRR strzez sie ...
(...)
Ah jakm ja nie nawidze pk (...)
Ah jak ja lubie zabijac pk:):):)
Ithelios powiedz jaką dokładnie masz postać zrobie se druta na Isarze i będe ci robił UH i HMM powiedz jaki masz nick
choc sie nie lubie pk to i tak ss'y bardzo fajne daj wiecej jak masz ;)
Matheous
29-05-2004, 23:01
@don'diego
jak zobaczylem twojego psota to prawie z krzesla zjechalem:D Duuuzo mu zrobisz, aaa, przestraszy sie...
STARY! MASZ 25 LVLOWEGO KNIGHTA, TAK? A ON 33 LVLOWEGO PALLKA KTORYM WLASNIE TRENUJE!!! PRZECIEZ TY BEDZIESZ LA NIEGO NA 2 HITY!!!
@Swir
patrz podpis...Hobondrus...
Reformator
29-05-2004, 23:10
SS nawet niezłe. Ludzie, zamiescił te SS, bo uważał że znajdą się ludzie którym SS się spodoba, jeżeli Wam się nie podoba strona jakościowa/fabularna SS to jedna sprawa, ale krytyka samego procesu przedtsawionego na zdjeciach jest bez sensu. Tibia to Rpg i śmierć jest nieodłączną częścią każdego Rpga a szczegolnie motyw śmierci niewinnych :D Więc jak by nie bylo wkurzające pekowanie, nadaje uroku grze :P
Czeszosz
30-05-2004, 11:18
Tak bez pk było by nudno :)
Dobry jest motyw jak np. w Carlin ktoś przypadkowo kliknie , to nie ma szans żeby przeżyć ;)
Ettercap
30-05-2004, 11:46
JAK TAK MOŻNA MORDERCO JEDEN!? X(
nie nawidze takich jak ty X(
ludzie przyszli nabić trochę EXPA a ty ich mordujesz! X(
X( X( X( X( X( X( miło było by ci gdyby ktoś tak cie potraktował?! X(
y0
pisze tu 1 raz
:D
spoko screeny
ale loot
napisz chociarz
:P
Endderx Druid
30-05-2004, 15:17
Wyskocz na mnie zabijasz slabszych zaraz ja cie zabije masz farta ze gram na Nova bys dostal ze ultimate to byl prosił abym dał ci żarcie Zagraj na Nova i podejdź do mnie a dostaniesz baty.
_Saijan_
30-05-2004, 21:21
Hmmm.. SSy mi sie podobaja... moja opinia? Generalnie ja nie mam serca dobic goscia, chyba ze mnie wkurzy... thats your life, your playing style.. Jakbys mnie zabil (jakbys dal rade :P), to bym mial inna opinie, ale tak..
Lepiej, jakbys bil ciekawszych przeciwnikow, bo takie low-lvle to zal prac :)
A ci wszyscy, ktorzy Cie krytykuja... te ostrzezenia sa smieszne :D
TheNatoorat
30-05-2004, 21:50
Za chara dałem 6k Tibijskie jeśli cię to interesuje.Albo nie umiesz czytać,albo udajesz,że nie zauważasz pewnych faktów.To jest mój SECOND CHAR.Wiesz co to znaczy gnojku??Że jeśli ktokolwiek go tknie dostanie wpierdol od mojego maina i kumpli,więc stul pysk hamie.
A dojść potrafiłem do znacznie wyższego lvlu niż 19 lamo!!
Sprawa druga:Level to tylko połowa sukcesu,liczą się umiejętności PvP,więc nie pierdol mi tu że grupka 80lvlowców z palcem w dupie rozniesie 150lvlka.Widać,że albo grasz na non-pvp albo masz zerowe doświadczenie w Tibii.I wiedz,że nie tylko DT popiera(alb przynajmniej toleruje) PKowanie.Robi to każdy gracz,który traktuje Tibię jako prawdziwego MMORPGA!!Czyli zdaje sobie sprawę,że tak jak w prawdziwym życiu powinni na świecie być i mordercy i złodzieje i mafia jak w przypadku Toresów!!Ty jesteś najwyraźniej zbyt głupi aby zrozumieć ten aspekt.
To całej reszty:bluzgajcie mnie dalej,przecież spodziewałem się takiej reakcji zamiesczając ten post.Wszak 90% populacji Tibii to ludzie,którzy wypowiadając się oficjalnie tępią PKwanie,a wystarczyłoby dac takim high levelowe chary,to już zaczęliby rzezie organizować.Gorące FUCK OFF!!!
Oooo... widzę, że szczeniaczek pokazuje ząbki...
Nie wiem, czy TY masz jakiekolwiek doświadczenie w Tibii, jeśli jesteś KIEDYKOLWIEK pewny siebie! Otwórz oczy - na każdym kroku czycha banda marnych sępów czekających na loot osób wracających z hunta! Czy to jest wątek RPG, gdy jakieś niewyżyte snobki robią sobie przyjemność czyimś smutkiem? I nie wiem, co widzisz w PK'owaniu... piszę do wszystkich: NIE MA PKOWANIA DLA PRZYJEMNOŚCI! Istnieje tylko durne dorabianie na okradaniu słabszych z loota!
2 sprawa: Tutaj (prawie) zacytuję część mojego posta:
..."(oprócz Del'Toro czy innych "ciemnych" gildii)"
Wywnioskowałeś coś z tego? Jeśli tak, to dobrze, a jeśli nie... dobra: nie pisałem, że tylko isaryjskie DT jest brutalne, zwróć uwagę na słówko "INNE". Chyba zmienia znaczenie zdania, co nie?
3 sprawa: Dobra rada - nie poniżaj siebie wyzywając innych i klnąć, bo świadczy to nie o prawdziwości obelg skierowanych do adresatów, ale o TWOJEJ kulturze i TWOIM wychowaniu! Z takim zachowaniem zbyt daleko nie zejdziesz! Spójrz na mnie - nie klnę i nikt się nie czepia, i ogólnie jest gites.
I coś jeszcze: w jakim momencie posta zachowywałem się jak "cham" (fuuuuj... cóż za obleśny objaw złego kunsztu...)? Bo nie widzę, żebym był egoistą (to słowo oznacza kogoś przeciwnego altruizmowi [tak mi się wydaje]).
Niech mocz będzie z wami!
Mr Logest
30-05-2004, 21:59
uważam ze ten skecz jest głupi.
Podpalacz
31-05-2004, 11:33
No wreszcie ktos pokazal cos git
Wielkie gratz za ubicie kilku lamek ( I LOVE THIS GAME )
:)))
SSy sa git i wszyscy co sie buraja powiem Wam tylko zebyscie sie odwalili. Buracie sie bo jestescie lamki i ze zwyklym PK nikt by sobie z Was nie poradzil. PK jest czescia tej gry i dostarcza naprawde duzo emocji:). Nie chcecie PK to wyjazd na Secure, Calmere albo Harmonie
@ Topic
Widze ze biles total newbie bo zamiast uciekac biegali w kolko:PPP
Pozdro
Andy ognisty
31-05-2004, 11:45
ss są bardzo fajne ale twoje zachowanie głupie jak uwazasz sie za takiego debesciaka to zaatakuj highlevelowca - życze powodzenia :P :P :P
Ithelios
31-05-2004, 11:57
Oryginalnie dodany przez Andy ognisty
ss są bardzo fajne ale twoje zachowanie głupie jak uwazasz sie za takiego debesciaka to zaatakuj highlevelowca - życze powodzenia :P :P :P
Spokojna twoja głowa,musze się tylko umówić z kumplami,to pokaże wam high level trap hunta,żeby nie było że umiem bić tylko low levele(będę grał ofcoz swoim main charem).
Oryginalnie dodany przez Ithelios
Spokojna twoja głowa,musze się tylko umówić z kumplami,to pokaże wam high level trap hunta,żeby nie było że umiem bić tylko low levele(będę grał ofcoz swoim main charem).
tibiacam plx :)
ss-y ladnie zrobione. co do pk nie bede sie wypowiadal.
Fajne ssy.
A co do pk to dla mnie wszystko jedno (jak sie ginie 3 razy na dzien od takich graczy to na prawde juz wszystko jedno)
Ithelios
31-05-2004, 13:13
Oryginalnie dodany przez SkiLo
tibiacam plx :)
ss-y ladnie zrobione. co do pk nie bede sie wypowiadal.
Nie wiem,czy tibia cam nie będzie mi lagowała i zbyt przycinała Tibii....No nic-zobacze i obadam.Szoty napewno będą a filmik może....
Real Finuko
31-05-2004, 13:33
no no no
Ja nie popieram bicia low-lvli, ale high lvla mozesz bic z kumplami...:]
Postaraj sie grać z TibiaCam
TheNatoorat
31-05-2004, 16:24
Main char/nie main char, co za różnica? Przecież nie odeprzesz ataku innego gościa który umówi się z ehm... "kolesiami". Ci wcześniej wspomniani mogą nic nie poradzić, jeśli Ty będziesz mieć słabe stosunki z silnymi gildiami. I jeszcze raz powtarzam: NIGDY nie bedziesz najsilniejszy, dopóki nie zostaniesz GM'em. Powinieneś dążyć do władzy, bo bez tego raczej spokoju duszy nie zaznasz... Zacytuję Ci pewien wiersz napisany przez Ś.P. Bolesłąwa Leśmiana. Później rozważ swój tok myślenia, bo będzie kiepsko...:
"W mgłach daleczeje sierp księżyca,
Zatkwiony ostrzem w czub komina,
Latarnia się na palcach wspina
W mrok, gdzie już końcy się ulica
Obłędny szewczyk - kuternoga
Szyje, wpatrzony w zmór odmęty,
Buty na miarę stopy Boga,
Co mu na imię - Nieobjęty!
Błogosławiony trud,
Z którego twórczej mocy
Powstaje but
Wśród takiej ciemnej nocy!
Boże obłoków, Boże rosy,
Naści z mej dłoni dar obfity,
Abyś nie chadzał w niebie bosy
I stóp nie ranił o błękity!
Niech duchy, paląc gwiazd pochodnie,
Powiedzą kiedyś w chmur powodzi
Że tam, gdzie na świat szewc przychodzi,
Bóg przyobuty bywa godnie!
Błogosławiony trud,
Z którego twórczej mocy
Powstaje but
Wśród takiej ciemnej nocy!
Dałeś mi, Boże, kęs istnieniam,
Co mi na całą starczy drogę -
przebacz, że wpośród nędzy cienia
Nic Ci, prócz butów, dać nie mogę.
W szyciu nic nie ma, oprócz szycia,
Więc szyjmy, póki starczy siły!
W życiu nic nie ma, oprócz życia,
Więc żyjmy aż po kres mogiły!
Błogosławiony trud,
Z którego twórczej mocy
Powstaje but
Wśród takiej ciemnej nocy!"
Znajdź teraz swój sens i swoje wytłumaczenie tego wiersza.
ssy wypas z pkowania, ale wiesz co ci powiem nienawidze jebanych pkerów i ciebie też chociaż mógł byś się do tego nieprzyznawać a ty to pokaz X( ujesz na forum WSTYD !!!
gietol Julera
01-06-2004, 16:04
hehe tez mam taka postac:P ale nie na tym servie co gram :( bo ja dostalem ale mam pytanie bo wiem ze za zabicie 3osob w 1dniu jest czerwona czacha a za ile zabojstw jest ban??:)
Gniew Mroku
01-06-2004, 16:34
@gietol Julera:
Chyba za przekroczenie o 100% czachy czyli za 6 przez 1 dzień.
Jutro jak wejdę na www.tibia.pl mam zobaczyć newsa:"Nowy świat: chaotica" :P
Rzenia 666
01-06-2004, 18:09
Jak dla mnie ładnie. Kiedy zaczynałem grać w Tibię, zginąłem conajmniej z 15 razy z rąk PK. Podenerwowałem się torchę, ale już mi przeszło. Nie zabijam ludzi bez czach, ale nie mam nic przeciwko PKerom. To gra RPG, a gry RPG bez czarnych charakterów to nuda. Jak ktoś nie lubi tak strasznie PK, to niech wraca na Non PvP, tam żaden go nie dosięgnie.
Powiem Wam tak:
- nie mam nic do PK, kiedy nie zasłaniają się silniejszymi, a działają na własną rękę
- wolę PK od rasistów i nietolerantów, którzy szerzą się dookoła. Grupy zepsutych Polaków łażą po miastach i krzyczą "Fuck swe"... Szkoda, że ci ignoranci nie wiedzą, jak oberwaliśmy od Szwedów kilkaset lat temu, właśnie przez polską głupotę i ograniczenie.
Amen. Więcej fotek.
WoW nieźle sobie pekowałeś, ale to jeszcze słabo wygląda bo jak byś miał 60 lvl to jest ładne PK'wanie :]
Bardzo fajne sski :D tez musze sobie kupic jakiegos chara na pekowanie. Moze kiedys sie umowimy na wspolne zabawy ???
No fajne ssy. Ale to pekowanie niskoch lotow bo masz niski lvl i sila rzeczy nie pojdziesz na lepszych.
Zarabiste filmiki widzialem od Nemesisa.Plaxjul czy jakos tak...
http://members.lycos.co.uk/david4nal/Danubia(joel).rec
Tu jest inny char tego samego goscia. Ladnie;p
Yo, ja też uważam że bez PK nie ma zabawy, ale jednak nie widzę tu żadnych umiejętności PvP (klikasz i czekasz aż zginie...;) ) czekam na coś więcej skoro twierdzisz że jesteś taki dobry w te klocki...
@UP
To nie jest pk char Joela... on hakuje ludzi i robi filmiki... I to on jest naprawdę dobry w PvP... zresztą sami sobie pooglądajcie filmiki z WoT 8)
Ssy niby fajne ale nie lubię gnembienia słabszych
A niektórzy z was go bronią i piszą że dla zabawy co za <cenzura>ja też tak zpkeowałem ale na 2 dzień ofiarą podesłałem upominki bo mnie sumienie ruszylo już nigdy tego nie zrobie Marny gość z ciebie a tłumaczenie że zabawa?muhaha co za nobostwo
Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
Ssy niby fajne ale nie lubię gnembienia słabszych
A niektórzy z was go bronią i piszą że dla zabawy co za <cenzura>ja też tak zpkeowałem ale na 2 dzień ofiarą podesłałem upominki bo mnie sumienie ruszylo już nigdy tego nie zrobie Marny gość z ciebie a tłumaczenie że zabawa?muhaha co za nobostwo
Uważaj na słowa. I jak to było mówione wcześniej nie podoboa wam się pkowanie ?? Jeśli nie to servery non PvP czekają.
Niewidomy Jasnowidz
03-06-2004, 09:10
Oryginalnie dodany przez Dobo
Nooom fajne screeny ;) Tylko jedno pytanie:
mi sie zawsze wydawało że PeKowanie z War Hammerem jest szybsze i wydajniejsze~
Więc dlaczego double axe xD?
Gdybys trenowal Axe, to nie uzywal bys War Hammera ktory jest Clubem.
krótko i na temat tych ss-ków?
R.I.P.
Takich ludzi winno się tępić X(
Popieram zdecydowaną większość osób które dodały podobne komentarze...
No, never be alone again...
No, never die again...
No, never be poor again...
In flames \../
..................Cała prawda.....................
Grantz ss'y lubie patrzec jak ktos zabija :rolleyes:
szcegulnie jak pekuje durzy lev np 50 lev sorcoler Ue lataja sd's :) Ale scrent z pekowanie sa grantz kup se postac i pekuj i dawaj ss'y na forum :baby:
Swiat bez pknp taka secura jest do bani nie mozna trenowac jak bedziesz trenowal z potworem podejda i co potwora zabija :( ja wole takie swiaty gdzie sa pk gdzie mozna trenowac i gdzie nie zabijja twoich potworuw i nie kradna lootu :P Jeszzce raz grantz za mass pk :baby:
10 przykazan tibi:
1)nie bedziesz mial innych gier przede mna
2)nie bedziesz uzywal imienia n00b na daremno
3)pamietaj, abys dzien powstania tibi swiecil
4)czcij lvl swoj i skille swoje
5)nie zabijaj
6)nie hackuj
7)nie kradnij
8 )nie mow falszywego swiadectwa przeciw qmplowi swemu
9)nie pozadaj pacca qmpla swego
10) ani zadnej rzeczy ktora jego jest
Noham obecnie :miecz: 27 lev ;(
~~eternia~~
Godugugi Wielki obecnie :berserk: lev 13,20 magic
Prawda jest srebram a milczenie zlotem :evil:
Moja armia :2handed: ,:topornik2: ,:pochodnia: ,:sword: ,:axeman: ,:kilof: ,:lucznik: 8o
Według mnie jestes debilem . Spróbuj sie z równymi lub mocniejszymi od siebie. Myślisz że jesteś taki mocny ??? chętnie bym cie zaj...ał gdybym cie spotkał. Te ss'y to jeden wielki kretynizm nie ma co sie chwalic swoim tchórzostwem . Debil !!
Pozdro
Vepsik
next great sorcerer
06-06-2004, 19:40
PK jest zajebiste screeny w dobrych momentach ale runki by się przydały fotka lootu itp.
BTW popieram PK ale jak mi się jakiś nawinie to jak pod temple to rook. :P
PK jest najlepsza rzecza w tibii. Wescie nie zgrywajcie takich powaznych mowiac " PK jest dla noobów" itp, bo sie kompromitujecie.
BTW, konczy mi sie red skull, wiec watch out lowlvl's ...
Szkoda ze grasz na isarze. Chetnie bym popekowal z doswiadczonym pk
Oryginalnie dodany przez Matheous
@don'diego
jak zobaczylem twojego psota to prawie z krzesla zjechalem:D Duuuzo mu zrobisz, aaa, przestraszy sie...
STARY! MASZ 25 LVLOWEGO KNIGHTA, TAK? A ON 33 LVLOWEGO PALLKA KTORYM WLASNIE TRENUJE!!! PRZECIEZ TY BEDZIESZ LA NIEGO NA 2 HITY!!!
no coz, jesli juz o to chodzi to , to jak widac w podpisie knight ten ma 5 mlvl . Wynika z tego ze prawdopodobnie duzo trenowal . Czyli moze sprawiac problemy ^^
@topic
nice :)
Ithelios
07-06-2004, 18:19
18 czerwca kończy się szlaban na kompa mojemu kumplowi(wystawianie ocen :D ).Przerzuciłem się także na grę swoim knightem(nie-nie tym co na skrinach),więc nie mam nic do stracenia swoim palem-niegdyś moim main charem.
Razem z dwoma pomocnikami(ja będę wabił ofiary) spróbojemy zatrapować pare wyższych leveli(30-45,wyżej się nie opłaca bo noszą AoLe).Teraz wiem że prawdopodobnie nakręcę film i zamieszcze na forum.Powtarzam któryś raz:NIE JESTEM NOOBEM BIJĄCYM TYLKO LOW LEVELOWE NEWBIE!!!!TO CO ZAMIEŚCIŁEM W TYM TEMACIE NIE BYŁO POWAŻNYM PKOWANIEM TYLKO MOJĄ ZABAWĄ!!!
Pozdrawiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.