Pokaż pełną wersje : Co chcielibyście zobaczyć pod choinką.
Pablosso
22-12-2005, 19:52
Czasem można dostać "zestaw trzech długopisów", a czasem wymarzony aparat cyfrowy (te drugie chyba lepsze ;)). A co wy chcielibyście dostać od rodziców? Wpisujcie tu swoje wymarzone prezenty.
Zaczne ja:
chciałbym dostać nagrywarkę DVD (może nic specjalnego ale się przyda)
Temat raczej kierowany do młodszch osób, które mają rodziców kupujących prezenty :)
@ Fajnie byłoby gdybyście po Świętach napisali co dostaliście.
@...i dostałem nagrywarkę
Ja albo Star Wars Battlefron 2 albo kase na pacca (obojetnie na ile byle by był :P)
PACC/mp3 player, ale empetrójki nie dostanę więc liczę na PACCa;)
Uncle Warrior
22-12-2005, 20:03
Prosilem tylko o kase, za ktora kupie sobie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78462450I jeszcze na przedluzenie umowy jakis telefon... pozatym licze na DUZO ZARCIA!
diablo 2 LoD, Odtwarzacz mp3 oraz Stand up speak up czy jakos tak, w każdym razie anty rasizmowi ^^
1) Aparat Cyfrowy
2) Mp3
4) Komputer (ale nie tak bardzo ... nie zależy mi narazie na nim)
(No i coś od mej ukochanej:
3) Cieplutki pocałunek mmm ;P .)
Dark Sven
22-12-2005, 20:16
@offtop
Ludzie nie szkoda wam kasy na pacca.To jest własnie system Cip który w pewnym sensie was uzaleznia od pacca i od tibii
@top
Tarcze do darta...fantom hmmm....i moze jeszcze coś jeszcze
... ja chciałbym 'mieć' dziewczyne ... może to absurd i Mikołaj mi jej pod choinke nie przyniesie , ale najzwyczajniej chciałbym mieć (nie jako towar , ale jako Człowieka) ...
PS. moi starzy krzywo patrzą na te brzydkie obrazki (tibie) , więc PACCA nie dostane i nie jest to nawet moje marzenie (lol) , wolałbym już PS2 albo jakąś fajną gre ... najpewniej dostane ~70zł i se kupie takie odważniki (1,1kg) na ręce i nogi , żebym nosił to przez cały dzień (jak w obozie :P) ...
Mi na niczym wielkim nie zależy.. Co dostane, i tak będe się z tego cieszyć.
... ja chciałbym 'mieć' dziewczyne ... może to absurd i Mikołaj mi jej pod choinke nie przyniesie , ale najzwyczajniej chciałbym mieć (nie jako towar , ale jako Człowieka) ...
Dokładnie to samo, ale tego nie dostanę;) nie ma tak łatwo ;(
@offtop
Ludzie nie szkoda wam kasy na pacca.To jest własnie system Cip który w pewnym sensie was uzaleznia od pacca i od tibii
Prawie na jedno wychodzi w porównaniu z kupnem normalnej gry... niby normalną grę masz na zawsze, a PACCa tylko ileśtam czasu, ale i tak w ową grę grac przestaniesz...
ja chcialem sobie kupic karnet na wisle [na runde wiosenna], ale mama powiedziala zebym sie wstrzymal... Czyzby mikolaj mial mi go przyniesc ? :D
Walekifa
22-12-2005, 21:05
Ja już dostałem prezent :D nowy komputer,więc nie liczę na więcej presentów. :D
Ps. zaraz się poryczę.Bo je**i kłusownicy przynieśli do domu fajnego karpia,i się nad nim znęcają.gr...............!!!!!!w ramach krucjaty nie zjem ani kęsa tej ryby..........
ja chcialem sobie kupic karnet na wisle [na runde wiosenna], ale mama powiedziala zebym sie wstrzymal... Czyzby mikolaj mial mi go przyniesc ? :D
Czemu mówisz, że "mama mówi"? Przecież to Mikołaj przynosi prezenty :confused: .
@topic
Dobra drukareczka i styka.
Nową pare skarpetek... Ale marze o majtkach.
A tak naprawde to dostane co dostane.
Carl Fry
22-12-2005, 21:10
paczke stroikow do saxophonu barytonowego lub jakas dobra ksiazke :)
nie zalezy mi za bardzo na jakis drogich rzeczach :) mnie bardziej od swiat obchodzi sylwester xD a juz 2 grudnia jade do sanatorium (rabka) wiec ksiazka by sie przydala :)
najchętniej to chciał bym zobaczyć tam (pod choinką) głowe mojej pani od chemii i pana od geografi ale że nie można być ani pazernym to wystarczy jakaś ciekawa książeczka o tematyce czysto naukowo astronomicznym bądź coś czego nie mam pana U. Eco albo coś z Sapkowskiego. Mogą być też kluczyki do jakiegoś lekko przechodzonego porshe
ps. jeśli ktoś z dobroci serca pragnie mi ofiarować któryś z darów to prosze o PW a ja podam adres pod który dostarczyć prezent
pps. chyba był taki temat na mikołajki
tyle okazji sylwester, w I dzien świąt moze jakis wypad na duza impre, nie czekaj tylko ruszaj na łowy B)
@topic
a ja chciałbym dostac tylko jedno, nie jest to pacc, nie jest to konsola do grania, nie jest to kasa to jest tylko GeForce 7800 GTX (http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78443542)
Walekifa
22-12-2005, 21:17
Ja bym chciał basen z rekinami...powżucał bym tam wszystkich którzy zabijają karpie.....
Mp3 Player plx0r. Aczkolwiek (wiem że na pralke xd) nic z tego chyba nie bedzie. Nvm, podobno chodzi o coś innego niż prezenty.
Knight Simon Dark lord
22-12-2005, 21:44
ja zawsze odstaje jakiąś niespodziankę od rodziców (pseudonim mikołaja)
ale nie obraziłbym się za nowy procesor lub kostke ramu ewentualnie odtwarzacz mp3 ale co będe miał to będe jedno jest pewne-zawsze jest to miła niespodzianka
down@ sorry pisałem w pośpiechu więc zapomniałem że ram to kostka nie karta mój błąd
@up
Ramu to mozesz kostke dostać a nie kartę.
@topic
Ja tam nic nie dostaje na Mikołaja i pod choinkę. Jak coś potrzebuję to się dogaduję z rodzicami i po jakimś czasie to mam.
A karpie niech zdychają...
Walekifa
22-12-2005, 21:54
@up
A karpie niech zdychają...
Niech żółwiki zdychają bezduszna mendo.....
• Neostrade/inny_internet_byle_lepszy_od_tego_co_mam_teraz..
• Ewentualnie gitare..
@Walekifa
No tak bo zwierzęta są wazniejsze od ludzi... paranoja.
Perkusje!
:/ To mało realne. Sąsiedzi by mnie wykleli...
Skoro nie perkusje to...
Gitare!
hmm... nie, jednak zostane przy perkusji...
W sumie nie wiem. Liczy się gest. Z tych bardziej realenych to pewno dostane nowy dysk twardy, jakies fajne ciuszki i nowe glany.
Jakieś zapewnienie że userzy zmądrzeją...Nie narzekałbym również na akt zgonu mojej wychowawczyni.
A tak na serio...nawet się nad tym nie zastanawiałem...Może jakiś net porządny, choćby i neo. Jak narazie to ja o mmorpegach moge conajwyżej pośnić...
Walekifa
22-12-2005, 22:31
@Walekifa
No tak bo zwierzęta są wazniejsze od ludzi... paranoja.
Zwierzęta mają takie same prawa jak ludzie,tym bardziej w wigilię...tyle
@Walekifa
A czy ktos karpiom broni zabic innego karpia?:P jak widzisz, maja one takie same prawa jak ludzie ;)
@gangrel666
Po co mamy madrzec... za nudno by tu bylo ;P
@topic
Ja w zasadzie juz prezenty dostalem, stary komp sie spieprzyl to nie bylo po co czekac na wigilie wiec juz od jakiegos czasu moim glownym prezentem sie ciesze xD Telefon nowy tez byl potrzebny wiec od tygodnia jest w uzyciu, no a w sam dzien wigilii pod choinka pewnie sie znajdzie jakis dezodorant i inne rzeczy tego typu + jakas kasa... ;)
Walekifa
22-12-2005, 23:26
Ja w zasadzie juz prezenty dostalem, stary komp sie spieprzyl to nie bylo po co czekac na wigilie wiec juz od jakiegos czasu moim glownym prezentem sie ciesze xD Telefon nowy tez byl potrzebny wiec od tygodnia jest w uzyciu, no a w sam dzien wigilii pod choinka pewnie sie znajdzie jakis dezodorant i inne rzeczy tego typu + jakas kasa... ;)
Umnie jest identycznie.ciełem na celeronie 300mhz 6 lat :D i od dwóch ordzica trółem o nowym kompie.kiedy muzeum się rozpadło,kupili mi nowy :D i to dośc szybko.pod choinkę niczego się nie spodziewam-i nie mam zamiaru robić rodzicom kłopotu.Mam nadzieje że wszystkie karpie będą w te święta szczęśliwe -.- ....
Chciałbym "dostać" spotkanie z dziewczyną.. ;/
Nie pogardze jakąś częścią do kompa, nowym telefonem, odtwarzarkiem mp3 i gitarą która zamawiałem już na wakacje. :P
Ale napewno jak zwykle dostane jakieś pierdoły...
Ekhm. Marze o perfumie Boss Baldesarini. Chcialbym dostać, ale niestety wątpie czy ktoś wywali taka kase. No, ale cichcem powiedzialem dla dziewczyny, zeby przekazala Mikołajowi (znago osobiscie!), ze chce wlasnie te perfume i moze cos z tego bedzie.
Gitare... i chyba ją jednak dostanę xP
ja chcem dostać porządny piecyk do gitary bo do kompa nie wygodnie podłączać ;/ a tak bym sobie zrobił specjalne studio ;pp
ale pewnie jak co roku dostane troche kasy i słodycze, ale najważniesze i tak nie są przezenty tylko świąteczna atmoswera, spotkanie z rodziną itd.
Arthus Drag'Tail
23-12-2005, 07:45
Ja dostane piecyk do gitarki ^^ Jest to juz pewne, tyle ze nie bedzie on dokladnie pod choinka, bo bede go mial albo po swietach albo na poczatku stycznia.. Teraz czas zbierac kase na nowa gitare. :D
Shein Silvershadow
23-12-2005, 07:59
Ja od sióstr dostanę monitor;p bo stary już zaczął zielenieć;) A od innych? Jeszcze się zobaczy:] A chciałbym dostać na pewno nie ubrania i gry:P wszystko inne może być:)
..::QRAS::..
23-12-2005, 08:06
Ja dostane kamerke oraz plecak xD
Chopkers
23-12-2005, 08:26
Zilustruje wam xP :
http://pictures.xbox-scene.com/4/xbox360/xbox360_white.jpeg
na bank nie dostane ale warto pomarzyć =]
<Hoomik down> xP czytalem o tym i wiem ze ta konsolka jest do kitu...
ale chyba mi nie powiesz ze nie wprowadza czegos typu xbox 365 z poprawkami gdzie dysk nie bedzie sie kopal, grafa nie bedzie sie rozpierniczac w trakcie gry i sie nie bedzie zawieszac xp
Neostradę 6mbit :P
A tak bardziej serio to przydałby się odtwarzacz MP3 i może nowa komórka.. <nokia N-gage plax>
Ale pewnie tego nie dostane.... wiem że napewno dostane nowego HDDka i grafe:P
Ale i tak się z tych prezentów nie będe cieszył..
Mogę nie dostać nic...
Chcę tylko jedną rzecz... ale nie będe mówić co bo mnie wyślecie na forum filipinki xD (dziefczyna plx..)
Ja jak koledzy wspomnieli chcialbym dziewczyne (mam na oku fajnom lache)
a prezent dostalem gitare za 400zł wiec wiecej nie dostane
Zilustruje wam xP :
/i tu img iksobksa czystaszescdziesiont/
na bank nie dostane ale warto pomarzyć =]
jezeli chcesz wyrzucic w bloto 2k pln... obecna dystrybucja iksow jest tak c***owa, ze oja. Poczytaj sobie:
link 1 (http://drachal.com/blog/?p=62#comments)
link 2 (http://www.flickr.com/photos/80491849@N00)
@topic:
to co ja bym chcial to nie da sie dostac pod choinke, wiec pod choinke chcialbym nic. I zapewne wlasnie to dostane.
1) nowy procesor
2) nagrywarka dvd
3) wieża HI-FI
Chociaz i tak wem że na 99,99% i tak tego nie dostane ale bede się cieszył ze wszystkiego
Nowego skateboarda, Call of Duty 2, Mafia, Splinter Cell oraz stroj tego zioma z Scream (potrzebny mi jest bo krecimy z chlopakami film pt. "Scream na deskorolce" jak bedzie to dam linka do "dałnlołdu :D".).
<Hoomik down> xP czytalem o tym i wiem ze ta konsolka jest do kitu...
ale chyba mi nie powiesz ze nie wprowadza czegos typu xbox 365 z poprawkami gdzie dysk nie bedzie sie kopal, grafa nie bedzie sie rozpierniczac w trakcie gry i sie nie bedzie zawieszac xp
zapomniales dodac o rysowaniu plyt przez czytnik po +/- godzinie uzytkowania ;) Nawet jakby MS wprowadzil poprawiona technicznie wersje iksow 360 (co w tej chwili wydaje sie konieczne, jezeli Gates i spolka chca zachowac resztki twarzy przed uzytkownikami) to i tak tych kilkaset tys. sztuk co poszlo juz w swiat beda uszkodzone. Ale oto wlasnie sa skutki tego, ze Microshit chcial za wszelka cene zrobic premiere x'a 360 przed premiera PS3... wiem jedno - za zadna ruska cholere nie kupilbym przez najblizsze pol roku iksa 360. I wszystkim chetnym radze sie wstrzymac conajmniej do wakacji, az na rynek wejda usprawnione modele.
Dobra, koniec offtopa, bo dostane zaraz swoje pierwsze ostrzezenie odkad jestem na tym forum ;)
@topic:
No, a jednak cos dostalem ;p 10 plyt DVD @ TDK :] I dobrze, w zasadzie jest to jedyna rzecz jaka teraz naprawde mi sie przyda. Nagryware dvd kupilem sobie sam kilka tyg temu, teraz bede starych naciagac na plytki i pol GB ramu ;p
Ja bym chcial nowego kompa :D (bo moj to jak juz ktos pisal MUZEUM :) )
Ale pod choinka go raczej nie zobacze (cos stary wspominal ze na poczatku stycznia :D ) A tak to pod choinke monitorek LCD moze sie znajdzie i nowa klawiaturka :)
Emily Firehair
23-12-2005, 19:01
w moim domu juz nawet niespodzianki mi zrobic nie chca... wczoraj dali mi odtwarzac mp3, jestem z tego powodu zadowolona. Jakby mi jeszcze pozwolili isc na sylwestra tam gdzie chce.... ale niestety nie pozwola :P czy cos jeszcze? sie okaze po kolacji, ale ja juz nic do szczescia nie potrzebuja ;) telefon mi sie rozwalil, lub jak ktos woli - ja rozwalilam, ale bez tez da sie zyc ;)
Hmm ja bym chcial dostac wieksza tolerancje w polsce <lol2>
A tak serio dostane kase i za kase kupuje kamere w styczniu :D I to by było na tyle :) Wesołych Świąt
mmm...Drukareczke i nowiutkie glosnikt z subuforem
Skromna wille gdzies w Kaliforni. Ew. równowartość.
Rabanbar
23-12-2005, 22:16
Straszak lub jakas bron Air Soft Gun. Ewentualnie kase lub cos innego fajnego.
Ja bym chciał pod choinke bilecik do wojska do jednej z jednostek:
1. Półku Specjalnego Komandosów w Lublińcu
Brygady Desantowo-Szturmowej w Krakowie lub
21. Brygady Strzelców Podhalańskich.
I po ZSW etat na szeregowego zawodowego.
EW. Może być prezent w postaci paczuszki z kilkoma nowymi ptasznikami :]
Pozdr!
G.
@up
Zamiast ASG polecam AEG z wyższej półki (500zł+). :)
Ludzie tam wyżej:
Jak ruszycie tyłki sprzed monitora i rzucicie internet, to dziewczyna sie znajdzie nawet nie na święta.
A ja? Chciałabym, aczkolwiek nie znajdę (a sama sobie na osiemnastkę machnę), upatrzoną sukienkę gotycką.
Galarion
24-12-2005, 01:11
Jako, ze nowego neta mam od niedawna(neo, slyszalem wiele zlych opinii, ale u mnie dziala lux(jak na razie)), to oczywiscie najwazniejsze sa slodycze ^^,a oprocz tego, to sie zobaczy ;). Fajnie bedzie tez pojechac do rodziny :P.
Yoh Asakura
24-12-2005, 10:34
Ja chciałem dostać GeForce 6800 GT.Ale czy dostane,jeszcze nie wiem.Prezenty zobacze dopiero u babci...
Rinnaroc
24-12-2005, 10:53
Ja i tak wiem co dostane :P Jak co roku z resztą. Ale ten temat mówi co chcielibyście dostać więc hmmmm ! Płaski monitor ;p
Aval'yah
24-12-2005, 11:44
Odtwarzacz MP 3.
Raczej na pewno nie dostanę ale co z tego? I tak będę się cieszył z prezentów, jakiekolwiek będą.
Chciałbym konia i 2 porosiata xD
Niekłopotliwą kobietę, walizke pełną pieniędzy, 2 lotnicze na Jamajkę i princessę kokosową.
A ja pod choinką chciałbym zobaczyć jakiś lepszy stojak ;<
bo mi się cholernie chyboce na boki :(
Motorole e398. Pewnie i tak nie dostane ale cóż może sobie ją kupie za kase którą nazbieram.
Walekifa
24-12-2005, 16:00
Czemu wszyscy chcecie kobiety??To nie jest prezent od mikołaja,jak już ktoś wspomniał,wyłączcie kompy i na imprezkę szukać. :]
Ps. Kiedy otworzyli u nas media markt (6:00 rano podajrze) żucił się cały tłum,sprzedawali mp-trójki za 1zł (słownie -jedną złotówkę,jeden PLN) i to dobre .Play station II za 29 zł,i wiele takich ciekawych ofert.Ludzie łądowali sobie to do kieszeni..eh...czemu mnie tam nie było :/
A ja zobacze za chwile pod choinka gitare.. jeeej \m/
Wredny jestem, nie? Wiem juz co dostane, a wigilii nie bylo..
Ps. Kiedy otworzyli u nas media markt (6:00 rano podajrze) żucił się cały tłum,sprzedawali mp-trójki za 1zł (słownie -jedną złotówkę,jeden PLN) i to dobre .Play station II za 29 zł,i wiele takich ciekawych ofert.Ludzie łądowali sobie to do kieszeni..eh...czemu mnie tam nie było :/
A ilu ludzi z tych, którzy tam byli, dostali te rzeczy? I jak do kieszeni, jak mi się wydaje, to są promocje jedna osoba - jedna rzecz.
$corcerer
24-12-2005, 19:29
Poradnik p.t. "Jak radzić sobie z głupotą i nieśmiałością na codzień."
Walekifa
24-12-2005, 19:35
A ilu ludzi z tych, którzy tam byli, dostali te rzeczy? I jak do kieszeni, jak mi się wydaje, to są promocje jedna osoba - jedna rzecz.
Napewno limit był,bo wszystkie mogłaby wykupić 1 osoba,ale kumpel pokazywał je garściami,miał ze 10 więc...
Thimburd
25-12-2005, 17:19
No, juz po wigilii i można powiedzieć co się dostało ;d
Ja chciałem osobiście dostać podręcznik "Ignorowanie głupoty otaczającego Cię chorego społeczeństwa" lub "Sztuka panowania nad sobą przeglądając forum Internetowe", ale niestety nie było czegoś w tym stylu i na gwiazdkę dostałem kolekcjonerskie wydanie starej trylogii Gwiezdnych Wojen na czterech DVD z najnowszą, specjalną obróbką cyfrową (po tym zabiegu wygląda jak III epizod - zmienili efekty, poprawili postaci, zmienili Imperatora na "nowszego [aktor ten sam co w nowej trylogii]) i nowymi scenami, jakiś tam szmal, mase jakiś drobiazgów, płytę główną z prockiem do kompa i trochę spokoju. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.