Pokaż pełną wersje : "Wojna" : Brasil vs Poland
siema
Większość osób wie iż luminera to świat NoN PvP. Ja też o tym wiem. Chcę napisac o "wojnie" o której pomyślelilbyście że nie moze być. Nie chodzi mi tu o wojny takiego typu jak na titani, Thori czy gdzie indziej. O wojnę " o potwory". Mianowicie załóżmy Polak trenuje skille to przyjdzie br i zabije potwory. I tak jest też na odwrót. Wszyscy biją nawzajem sobie potworki bo nic tu nie można nikomu zrobić. A więc br tępią potwory polaków, a polacy tepią potwory br. W czym tu jest sens? Moim zdaniem powinniśmy nawiązać jakiś sojusz i nie bić swoich potworów :D
... a więc apeluje do wszystkich BR z tego forum , żeby nie zabijali polakom potworów ...
PS. po prostu tacy są ludzie , a tu tego nie zmienisz ... nie każdy BR jest noobem i nie każdy PL jest noobem ... ale większość niestety ...
Moim zdaniem to glupa wojna o potwory
Zrob sobie sorca jak co ta wojna w czyms przeszkadza xD
Nie trzeba trenic tylko mlv
NooB from LW
24-12-2005, 11:51
Wojna na non pvp to najgłupsza wojna -.-
Teraz knighci z luminery muszą sobie znalezc miejscówke na trole bo nie ma gdzie skillowac
Tutaj nie znajdziesz nigdzie placówki z trollami, zresztą jak znajdziesz będziesz miał skille 70/70 to nawet z knifem na full defie trolla za 1 uderzeniem zabijesz wiec... :/
IMO na takich światach grają tylko mięczaki :D
Wcale nie grają tylko mięczaki bo załozę się że wielu ziomów z luminery pokonałoby cię z palcem w pośladkach (cenzura). Zreszta, nie grałeś to nie mów bo ja mogę tak samo powiedzieć że na takich światach jak Eternia grają tylko mieczaki.
PS : Mięczaki...złego słowa urzyłeś żeby to określić, dziecko. ;P
@up nie obrazaj eterniaków :P wojny na non-pvp sa bezsensowne
Barzyk de'Costa
30-12-2005, 06:19
IMO na takich światach grają tylko mięczaki :D
Dobrze powidziane. A wojna jest serio bezsensowna. Na tym świecie wam się z nudów w dup... poprzewracało, dlatego ta woja zaistniała :D
Rada na przyszłość: omijaj z daleka serwy Non PvP
Może jestem przezorny, ale przez niekompatybilność tych polaków inni mogą oberwać na innych serwerach, dobranoc Polsko!
No to co, powiesz do wszystkicj kolesi co grają na non pvp że są debilami bo tam grają? Bo to cipsoft stworzył światy non pvp by tam grano. Żeby się odprężyć a nie kurde, idziesz sobie ulicą masz 40 lvl i napada cię kompania 100 + i cię zabija. Wtedy już na pewno zrobisz sobie chara na non pvp. Uwierz mi.
Ulice??? w tibi sa sciezki,chodniki a o ulicach nie slyszalem a na 40 lvl wystarczy jeden 100lvl+ a nie kompania.Bo kompania jest naprawde duza
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.