PDA

Pokaż pełną wersje : "Wojna" : Brasil vs Poland

Nyksus
23-12-2005, 16:05
siema

Większość osób wie iż luminera to świat NoN PvP. Ja też o tym wiem. Chcę napisac o "wojnie" o której pomyślelilbyście że nie moze być. Nie chodzi mi tu o wojny takiego typu jak na titani, Thori czy gdzie indziej. O wojnę " o potwory". Mianowicie załóżmy Polak trenuje skille to przyjdzie br i zabije potwory. I tak jest też na odwrót. Wszyscy biją nawzajem sobie potworki bo nic tu nie można nikomu zrobić. A więc br tępią potwory polaków, a polacy tepią potwory br. W czym tu jest sens? Moim zdaniem powinniśmy nawiązać jakiś sojusz i nie bić swoich potworów :D

DRoN
23-12-2005, 16:15
... a więc apeluje do wszystkich BR z tego forum , żeby nie zabijali polakom potworów ...
PS. po prostu tacy są ludzie , a tu tego nie zmienisz ... nie każdy BR jest noobem i nie każdy PL jest noobem ... ale większość niestety ...

Hich
23-12-2005, 20:18
Moim zdaniem to glupa wojna o potwory
Zrob sobie sorca jak co ta wojna w czyms przeszkadza xD
Nie trzeba trenic tylko mlv

NooB from LW
24-12-2005, 11:51
Wojna na non pvp to najgłupsza wojna -.-
Teraz knighci z luminery muszą sobie znalezc miejscówke na trole bo nie ma gdzie skillowac

Nyksus
27-12-2005, 19:04
Tutaj nie znajdziesz nigdzie placówki z trollami, zresztą jak znajdziesz będziesz miał skille 70/70 to nawet z knifem na full defie trolla za 1 uderzeniem zabijesz wiec... :/

shpyo
28-12-2005, 10:07
IMO na takich światach grają tylko mięczaki :D

Nyksus
29-12-2005, 14:21
Wcale nie grają tylko mięczaki bo załozę się że wielu ziomów z luminery pokonałoby cię z palcem w pośladkach (cenzura). Zreszta, nie grałeś to nie mów bo ja mogę tak samo powiedzieć że na takich światach jak Eternia grają tylko mieczaki.

PS : Mięczaki...złego słowa urzyłeś żeby to określić, dziecko. ;P

Neth
29-12-2005, 22:57
@up nie obrazaj eterniaków :P wojny na non-pvp sa bezsensowne

Barzyk de'Costa
30-12-2005, 06:19
IMO na takich światach grają tylko mięczaki :D

Dobrze powidziane. A wojna jest serio bezsensowna. Na tym świecie wam się z nudów w dup... poprzewracało, dlatego ta woja zaistniała :D

Rada na przyszłość: omijaj z daleka serwy Non PvP

Może jestem przezorny, ale przez niekompatybilność tych polaków inni mogą oberwać na innych serwerach, dobranoc Polsko!

Nyksus
05-01-2006, 15:30
No to co, powiesz do wszystkicj kolesi co grają na non pvp że są debilami bo tam grają? Bo to cipsoft stworzył światy non pvp by tam grano. Żeby się odprężyć a nie kurde, idziesz sobie ulicą masz 40 lvl i napada cię kompania 100 + i cię zabija. Wtedy już na pewno zrobisz sobie chara na non pvp. Uwierz mi.

Neth
05-01-2006, 15:40
Ulice??? w tibi sa sciezki,chodniki a o ulicach nie slyszalem a na 40 lvl wystarczy jeden 100lvl+ a nie kompania.Bo kompania jest naprawde duza