Pokaż pełną wersje : [Flash] Mienio screenshot show.
Hiho
chcialem przestawic filmik we flashu jest to pokaz wsumie screenow ktorych mam na kompie duzo i niemam co z tym zrobic :D takze postanoiwlem to zebrac do kupy i zrobilem flasha
www.mienio.prv.pl/tibia
Pozdrawiam
Mienio
Gratuluje pomysłu :).
Bardzo w porządku ss'y, ale troche nudnawe.. taka już ich uroda.
Sir Emilio
23-12-2005, 19:38
rehostnij to na cos innego plx
Sir-Wojtek Hiberna
23-12-2005, 23:41
kuwa jak sie dlugo otwiera hehehe ;d
Kurde za***iste to (hehe nie wiem jak to nazwac :)). To jest jeszcze lepsze niz filmy wmv!! Idelanie dobrana muza! Szkoda tylko ze nie wielu ludzi potrafi sie tym obslugiwac i nie zobaczymy za duzo tego typu "prezentacji". W takim wypadku oczekujemy od Ciebie wiecej... Jeszcze raz Wielkie Gratz!! 8o
ok ludzie rehostnolem to na lycosa, wczesniej byl na lycosie ale nieiwem czemu jak wgram cos przez program FlashFXP powoduje tak ze preloader we flashu leci do jakiegos procentu i niedziala filmik, teraz wgralem go przez prorgam total commander i dziala juz. Pozdro ;]
Sir-Wojtek Hiberna
04-01-2006, 00:47
Mienieq ..po prostu wymiatasz....ej i ja tam jestem i ross ..normalnie
sreberko sreberko, lezka w oku...<chlip>
Counter-strike
04-01-2006, 07:18
GRATULACJE CHLOPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MYSLE ZE ZROBISZ TEGO WIECEJ ALBO I NAWET PORADNIK
GRATZZZZZZZ
Tylko ta flaga z górnika mi sie nie podoba -.-
Edek Rozprowacz
05-01-2006, 20:25
Gratz pomyslu i wykonania jak dla mnie 10+/10 :p
Ps. jak sie nazywal ten kawalek który lecial w tle ??
Powiem tylko jedno..
Stary wymiatasz.. Gz pomyslu i w ogole wykonanie tez spox jak juz tu ktos wyzej pisal.. to jest 10x lepsze od ***** :S
Gratz i Pozdro
Edek tytul tej muzyczki jest wyswietlony na koncu filmiku zreszta ;] (tak sie robi ze wzgledu na prawa autorskie :F)
Namco - Moonlit wilderness
Pochodzi ona z Tekkena 5 dokladnie ;]
Poprostu GRATZ xDD fajne tylko szkoda że tylko ssy ale wkońcu to SS Show :>
Bardzo ladne =] tylko niestety zdjecia tracily na jakosci od zblizen ale przynajmniej cos sie dzialo :)
Joe Rosswel
06-01-2006, 12:12
Gratz to you!
_____
Proud
J.R
B)
Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem. Wreszcie cos nowatorskiego na tym forum. Gratuluje.
Pochodzi ona z Tekkena 5 dokladnie ;]
Tekken rządzi \m/
..::AnO::..
06-01-2006, 18:06
Poprostu rewelacja! Mam juz powoli dosc ostatnio bardzo modnych wmv. Ty zrobiles cos nowego na tym forum. Wieeeeeeelki plus dla Ciebie. :]
PS. Moze zastanow sie nad robieniem filmow na zamowienie, albo skrobnij mini-poradniczek :p
Jesli chodzi o poradnik to lipa za duzo roboty, ja sie sam nauczylem z tutoriali i kursow flasha za posrednictwem internetu ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.