Pokaż pełną wersje : Hero po zimowym update
Zauwazyliscie ze Hero po zimowym update bardzo wolno sie leczy, prawie wogule. Bo nie wiem czy mialem super farta czy faktycznie CipSoft troche zacofal Hero, zauwazyl juz to ktos?
EDIT: no co wy? tak malo ludzi na hero lazi?;D
Evil Skipi
25-12-2005, 11:43
Wow, nie wiedzialem, ze Hero sie leczy.
A propos, jakie skille potrzebne sa na oplacalne blokowanie hero?
70/70 wystarczy ??
Lepiej 80/80, dalej nikt nie sprawdzil? -.-
Niestety wszystko jest jak bylo :P Dalej zlazi duzo boltow nawet 100+ palom, ale Hero i tak jest dobrym expem na dlugie zimowe wieczory =)
pzdr
Aha, to mialem jakiegos farta :P
Nie wiem jak teraz ale kiedys 65 shielda i ~35 lvl starczalo na blokowanie hero spokojnie
Thristen
26-12-2005, 09:20
tak, Ctr + r i zaraportuj ze hero uzywa uh bota xD
Leczy sie jak dawniej...
Derkases
26-12-2005, 18:01
Hey Ryba widze ze juz miales kontak z Hero to sie zapytam....czy na 50 lvl skille 80\80+ planuje zrobic i 6 mlvl wbic...czy dalbym rade go bloknoc i ile uh zejdzie....czy dam rade go na solo wzionsc :D (gs+exori+explo)??
z gory ThX :)
Los Kamilos
26-12-2005, 19:14
ja bylem na hero z ekipa knighy 35lvl skille 75/75 ja i 20lvl drut walil z explo;] wszystko ladnie szlo ale w koncu ja z drutem zginolem;] a knight przerzyl bez problemu, i bardzo malo mu uh schodzilo
kostooch
26-12-2005, 19:18
Na skillu 85/85 Hero moze Cie zwyczajnie w dupke pocalowac. Bylem na huncie z takim wlasnie blokerem i na jednego Hero nie schodzil uh nawet.
Los Kamilos
26-12-2005, 19:41
no dokladnie blocker wiecej dostawal z explo niz od hero
Na hero najbardziej oplaca sie chodzic na double resp i wtedy nie bloczyc go, tylko biegac wokól trumien. Jak nie masz lagów to wystarczy food i exury, nie potrzeba uhów. Wiekszy problem dla low lvlowych blokerów moze stanowic dojscie do hero^^
Hey Ryba widze ze juz miales kontak z Hero to sie zapytam....czy na 50 lvl skille 80\80+ planuje zrobic i 6 mlvl wbic...czy dalbym rade go bloknoc i ile uh zejdzie....czy dam rade go na solo wzionsc :D (gs+exori+explo)??
z gory ThX :)
Bloknac spokojnie, mam podobne staty do Ciebie i przy 2 shooterach palkach na pierwsze 10 hero 2 uhy poszly :S, jak sie upszesz to solo tez da rade, ale nie polecam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.