Pokaż pełną wersje : Koniec Polaków?
Ostatnio pod depo w Ab Coronel madueira (czy jakos tak) i jeszcze kilku br zrobilo sobie pole bitwy. Podchodzil do kazdego i pytali sie pl.Jeśli ktos odpowiedzial ze jest pl to go zabili X(
Czyżby koniec etelka oznaczal koniec polakow na pythera??
Bo praktycznie nie ma nikogo kto mogl by sie przeciwstawic hordzie br napalonych na zabijanie polaków -.-
Lord pepuska
23-12-2005, 20:36
Karzde państwo rzadzi serweremn jakims br rządzi pythera. Jak chcą miec swuj serwer to musza tępic inne narodowosci.-.-
Pythera ma dobrego polaka na 108lvl Etelek Gleus jest to mój kolega z klasy :)
pHEAsanT
23-12-2005, 20:47
Zawsze jest jakaś rada tylko jeszcze ani razu nie grałem na tym serwerze to nie wiem czy ten problem jest naprawdę poważny :confused: Można by zrobić coś jak koalicję wszystkich narodowości przeciwko brytyjczykom :D ale czy to jest mozliwe? Czy znajdzie się jakiś obrońca? No i czy żądni polskiej krwi Brytyjczycy opanóją Pythere :o ? Jeżeli chcecie się dowiedzieć nie usuwać tego tematu i czytajcie następne posty.
ps. Sam jestem ciekaw odpowiedzi na te pytania
Mloda1348
23-12-2005, 21:04
Ja powiem tylko ze ja gram na azurze ii tam nie ma takiego czegoas jak tepienie narodowosci.Ale duzo pk jest tam....iii mysle ze na azurze jest duzoooo a nawet bardzo duzooo polaków..HEHE przynajmniej jest z kim pogadac: :baby:
NooB from LW
24-12-2005, 09:24
@fatores
ale etelek ma chyba hunta (chyba) ktos napisal o tym temat ;/
widzicie chcieliscie sie pozbyc etelka to teraz br pozbędą sie WAS xd
Btw.ty jestes z bialego stoku a elelek z Lidzbarka Warmińskiego barania glowo
nie udawaj ze znasz bo nie znasz
a jak znasz to powiedz jak ma na imie i nazwisko
Crazy Onion
24-12-2005, 10:31
Zawsze jest jakaś rada tylko jeszcze ani razu nie grałem na tym serwerze to nie wiem czy ten problem jest naprawdę poważny :confused: Można by zrobić coś jak koalicję wszystkich narodowości przeciwko brytyjczykom :D ale czy to jest mozliwe? Czy znajdzie się jakiś obrońca? No i czy żądni polskiej krwi Brytyjczycy opanóją Pythere :o ? Jeżeli chcecie się dowiedzieć nie usuwać tego tematu i czytajcie następne posty.
ps. Sam jestem ciekaw odpowiedzi na te pytania
"br" to nie brytyjczycy debilu :baby:
Gatho Gokhinin
24-12-2005, 10:39
Lool niby br maja czołówke najlepszych graczy na serwerze ale ja sie ich nie boje!! Niehc mnie zrookują-stworze następną postać!! Nie dam się i nie pozwole aby br zapanowali Pytherą!!!!!!! Zabić to ich nie zabije bo rodzina Coroneli to najsilniejszy klan, maja mnóstwo ludu 100+ bodajże 4 pierwsze osoby na Pytherze pod względem exp to własnie Coronele. Troche wątpie czy takie 150+ ek czy ms bedzie latał i wybijał każdego Polaka -.-. A sytuacja Polaków na tym serwerze nie jest taka zła. Mamy kilka osób powyżej 60/70lv, ale pewnie to i tak nie wystarczy :/ Pomógłbym ale TIBIA MI NIE DZIAŁA ;(
NooB from LW
24-12-2005, 11:48
Karzde państwo rzadzi serweremn jakims br rządzi pythera. Jak chcą miec swuj serwer to musza tępic inne narodowosci.-.-
Ale br chce opanowac kazdy serv tylko na niektórych nie dajo rady
tak sie zlozylo ze br nabili pierwsi 100 lvl na pythera i ządzą
Dobrze ze są jeszcze szwedzi oni są znani z tępienia br na innych servach
Chociarz na aurea jest wojna swe vs. pl to i tak ich lubie xD
Morun Kous
24-12-2005, 11:54
Ja osobiście uważam, że to już raczej koniec pythery dla polaków. Dzisiaj osobiście widziałem jak w Ab (ok. godzinki 9-11) kilku br zaczeło zabijać polaków. I krzyczeli, że atakujemy słabszych br, ale wszystko się zaczeło, kiedy jakiś br na 18lvl zaczoł krzyczeć: "fuck polak" (też mnie dziwi ta "wersja"..) no to jeden z naszych walnoł go z hmm (za jakies 12) no i wtedy wyskoczyła banda z 6 hlvl br i zaczeli go atakować, mówiąc, że on zabił tego br co z hmm oberwał.... . I od teraz każdego nawalają, tak jak napisano w 1 poście....
NooB from LW
24-12-2005, 11:58
@Morun
Wczoraj bylo to samo tak jak napisal Hich.
Madueira wyskoczyl i zabijal all nawet 8 lvl (on wszystkich nie zabijl tylko jego kompani)
@offtopic
Jak ktos gra na pythera i dobrze mu sie wiedziec to pisac moze itemy opyle albo zamienie na aurea
Morun Kous
24-12-2005, 12:02
eeee ja pisałem o tym co było DZISIAJ. Chyba się źle zrozumieliśmy...
@2up
A jakie masz itemy do opylenia?
@topic
Gram na pytherze, slyszalem o tej sytuacji ale jakos nie spotkalem sie z zabijaniem polakow(nie na wlasne oczy).Czyzby brkow sie nudzi?;P Napewno im przejdzie :]
Morun Kous
24-12-2005, 12:04
@UP
Też mam taką nadzieje, i się o to modle.. :P
@TOPIC: Zamienię itemy z Honery na itemy na Pytherze (chyba, że br opanują serva...)
Na handel Morun, na handel -.-
BR wcale nie są tacy źli - ja sam znam kilku i to spoko ludzie. A Pythera nie padnie w kilka dni - cały czas są tam h-lvlowi Polacy [np. ja :):):)] i oni nie będą chcieli utracić roku grania przez kilku zaplutych PKerów. Ella, Xol, Albert, Mordek i reszta na bank się nie dadzą. Inna sprawa, że oni nie są skorzy do zabijania - kiedyś rookowałem postać i specjalnie zacząłem atakować Xolbara. On to olał i stał spokojnie dalej, mówiąc, że nie warto sobie 15 minut niewchodzenia do depo lub domku marnować. Ja na szczęście się tym wszystkim nei przejmuję - dawno już nie grałem w "zwykłą" Tibię. Tylko OTS...
NooB from LW
24-12-2005, 12:16
Lepiej na odwrot bo br opanujo pythere XD
Co do itemow to mam p-seta 2xcrown helmet guardian shield dragon shield wand of vortex wand of dragonbreath serpent sword troche kasy i smieci rozne
bylem rano na tibii, bylem wieczorem - widze co sie dzieje... madureira nie zabija newbie, tylko lvle 10+ (z tego co zauwazylem). :( moze ktos sie do tego zastosuje moze nie ale moj plan jest taki: niech wszyscy polacy na pytcherze zaraportują do gma ze coronel madureira i inne hlvlowe bry chca wybic polakow. ja juz zaraportowalem, czekam na dzialania GMów. jak nie poskutkuje za pierwszym razem to zaraportuje drugi raz :p
NooB from LW
24-12-2005, 14:17
@up
Wątpie czy to coś da ale tez tak zrobie xD moze sie wkoncu lajzy od nas odczepią
hehe na aldora to raczej jest wiekszosc polaków np Nemtor 160ms Maly wizak 151 rp i tak dalej wiekszosc polaków rzadzi
Taaaaaa...... Pierwsze o tym słysze . Po drugie to tylko niskie lvl . Po trzecie są jeszcze na pytherze wysokie poziomy np. gildia All stars +40 lvl. . I mi nie szkoda jak zbiją takich co mówią pod Dp w Carlin : " FUCK BR itp. " :/ ... i nie trudno się dziwić czemu ich zabijają :baby:
Ja jednak wierze, że brazyliczykom tylko się nudziło. Myśle, Coronel madureira nie będzie już więcej atakował kogo popadnie. A zreszta komu to przeszkadza, jeśli nie ma się noobowego lvla ;) , to spokojnie można się schować do depo, a przecież nie cale granie polega na siedzeniu przy depo w Ab. :)
obserwator_pythery
24-12-2005, 21:04
X( Ja tez w tym wszystkim uczestniczylem -.-. Pierwszym zaatakowanym byl Dart Ridaow (32ms) ktory tylko dzienki manie uszedlz zycziem. ;(
Proponuje wynies sie z ab i czekac na reakcjie polskih h-leveli X(
Gratki dla darta mimo iz pewne nooby blokowaly depo uszedl z zyciem
Je... BR mma ich dosc :> X(
NooB from LW
24-12-2005, 21:07
Tylko ze polskich h-lvli jest mniej niz br h-lvli
@Michel
Ale do depo tez trzeba chodzic -.- A pozatym jak jakis maker stal i sd czy uhy robil. Dla niektorych stanie pod depo to jest sposob na zarabianie kasy (moze nia samo stanie tylko robienie run)
obserwator_pythery
24-12-2005, 21:32
A poco lazic do depo w ab najlepiej sie wyniesc -.- i uwiezciemi mam grubo ponad 25 level i wiem co sie dzieje. Czekajmy na porot polsich h-leveli ze swiat elli morda xola i alba. Moze br przejdzie ale trzeba byc przygotowanym na najgorsze. Kur... a co do robienia run myslisz ze nie wiem jak wyglada blokowanie depo?? Dart ich suwa a oni spowrotem ^^ X( Pozatym polacy t nooby <niektorzy oczywiscie> Ma'ker gleus(jakos tam) X( zdrjca powiezial ze jest [polakiem ale kofa br i ich popiera bo polacy to nooby. Niektorzy nmie miaja chonoru.
Co do gildi to jest jeszcze SAnctus Orbis gdzie sda pokazne levele <Kali,soliz,vixid,vel etc.)
Miejmy nadzieje ze br przejdzie a jesli nie to mam plan jak ioch wykonczyc ich wlasna bronia ^^. Ale nie chce zapeszac papatki ;(
Ludziki. Na każdym serwie narazie oprócz Furory jest tak że narzekacie mniej lub bardziej na Szwedów albo Brazylijczyków. Powód? Przebili was w expie,skillach,mlvlach a teraz zabijają polaków. Dlaczego?
Ponieważ też by mnie szlag trafił jak n00bki pod depo mówią Fu** all BR albo Fu** all Swe, kradna loot bagi, zabijają potworki do treningu, a najbardziej jak
"kozaczą". Dlatego nie dziwcie się że zdenerwowani Brazylijczycy czy Szwedzi
tępia was. Pythera jest przegrana i dobrze o tym wiecie. Dlatego weźcie się wynieście na inny serwer pvp lub na non-pvp.
Down: Ludzie a czemu was tak obrzucali? Bo mają złe wspomnienia z innych serwerów. Wątpie żeby polacy się zebrali. Na Iridi to już mieli się zebrać od
baaaaaaaaaardzo dawna a jakos Arcanium ciągle rządzi.
Morun Kous
25-12-2005, 08:16
@UP
Czy Ty myślisz, że taka Ellarien, Xolbar Kalimanti (czy jakoś tak) po roku czasu expienia aby mieć ten z 80/100lvl poprostu odejdzie z servera ?? Pomyśl Ty czasem....
A jeśli chodzi o br to wkońcu pożałuja, bo jak mówi przysłowie (czy co to to jest ): "Jak Polak chce, to potrafi" więc jeśli niebędziemy się chcieli "wynieść" z servera to poprustu będziemy walczyć, lub normalnie napisać do GM.....
NooB from LW
25-12-2005, 08:59
@alora
Jak by im chodzilo tylko o zabijanie tych co krzyczą "Fuck ALL br" albo "All br is son of bitch" to bym nie padl bo tego nie krzyczalem
Sam madueira krzyczal pod depo "i hate polak"
@obsertwator pytchera
Br są wszędzie jak skonczą z ab to przejdą na inne miasta
to jest sposób ale na krótką mete
obserwator_pythery
25-12-2005, 09:14
Alora nie wiesz to sie nieodzywaj. Pod depo wyzwiska Br zaczęly sie gdy Br zaatakowaly Darta !! Więc siue nie mądrz bo nei wiesz. To oni zaczęli atakowac wiec sie nie dziw ze polakow trafil szlak-.-.
Zgadzam sie z morusem taka Ellarien albo kalimati maja odejsc z serve przez br?? Ktorzy sa strasznym,i PA.
A i co do załozyciela tematu który twierdzi iż Etela nie ma to koniec.
Widac też jestes malo poinformowany. To Etel nauczyl Br wtracania sie do spraw polakow.
Wystarczy dac przyklad Xantharaxa ktorego Etel lal razem ze Skrolem dla zabawy.
Albo przyklad Alberta X( który byl huncony za nic przezs etela i peko
( Za to że X( Hani shakowal soliza a albert przekonal go zeby oddac te runy ;/ wiec hani oddal tyle ze w ten czas soliz byl retried i Etel PA stwierdzil ze te runy im sie orzydzadza i zaczal ich huntowac)
A pozatym jak etel ma powstrzymac horde br <lol> a co on mja najwiekrzy level na opytherze -.- wystarczy ze skroll go huntuje i juz etel ucieka z serva 8o muhahha
Polacy trzymajmy sie rzaem i prosze was nie wyzywajcie br przyjdzie czas to sie zemscimy :evul:
Troche szkoda mi tych mlaych lvli ale jak cos pisza do h-lvli glupiego to o sie dziwicie albo spanuja a od tego trzeba zaczac ze najwicej noobow jest polakow ;/ . A ja lubie Polakow ale jak cos pisza to mnie to wkurza;/
Szkoda Mi tych malych lvli ale jak pisza to h-lvli jakiego guwna to co sie dziwic a najwiecje nobow jest polakow i stoja pod dp i np "zabieraja dedy -.- jak ktos kogos zabije" . Ja lubie Polakow a nie noobow o cos clay czas prosza ;/ . I mi sie wydaje ze to sie skonczy a ten msg do gma nic nie dadza
-.- trzymjacie sie cya
Hmm, cytowane tutaj wypowiedzi brazylijczyków i polaków podchodzą pod rasizm... z tego co wiem to takie zachowanie łamie regulamin Tibii.
Nie jestem z Waszego świata, ale to mi przyszło do głowy jako osoba stojąca z boku. Gdyby sie uprzeć to wystarczyłoby zrobić kilka screenów (czy też nagrać film) jak wyzyją nas (Polaków) i dać to gdzieś na forum. Na reakcję "góry" nie trzeba będzie czekać długo :)
pozdrawiam i życzę powodzenia!
@Rivero
Racja, jesli chcemy aby bry sie od nas odczepily, to nie wyzywajmy ich tylko szukajmy wspolnego jezyka.
Filmu sie nie da nagrać bo jak ktos ogladnie film to zobaczy tylko od polaków "f**k br" "hail polska" "br noobs". Moze przestańmy ich wyzywać to oni przestaną nas atakowac.
A moze to był tylko "gwiazdkowy prezent" od brów :confused:
Dzisiaj siedziałem na tibii i juz ich nie widzialem, mam nadzieje, że się wynieśli :)
TehRegent
25-12-2005, 18:23
Ehh...br tacy zawsze byli, ale jeden br nie jest rasista-Skroll Madera- pomagal Polakom caly czas.
A co to Coroneli to sa komunistyczne, 12-letnie typy z Sao Paulo, ktorzy graja w 7 osob jedny charem :P
Pamiętam, że swego czsu Coronel Bornegio miał opis, że nie przeszkadza mu czy to pl, br, czy swe. Spróbuję się z nim dogadać B)
Powiem tak ja tak sobie lubie br ale zawsze mam kumpli u br oni sa psoko jak ty dla nich jestes i zawsze o tym sie przekonam bo br mi zawsze pomagalo jak mogli a coronle wiekoszco sa fajni taki jak peko,barbosa,carlos itp .
I od tego zaczac ze peko mi pomogl kilka razy i jest fajny :) ja go lubie bornegio tylko nie lubi polakow najbardziej wogle hail preto wiekszosc tam ludzi nie lubi polakow ale cuz sie dziwic. Jak noby pisza cos do nich ;/ a poznije sie dziwice ze jestescie huntowni ;/ ja tam nie jestem huntowany bo nic nie gadam ;/ takie teksty "pls free items";/ albo "Fucking noob";/ itp dlugo by wymieniac i wstyd przynosicie tymi nickami nie ktorymi;/ zal mi tych nickow oglem;/. A wogle co gadac jak i tak bedziecie tak robic ;/
mimo to ze br'y opanowaly Pythere NIGDY NIE PRZESTANE grac na pytherze. Polacy tez sa duza grupa na pytherze wiec nie uskarzajcie sie (no hcyba ze na to ze ktos ma 24 lvl i mowi plx fri itams)
Ziutek666
26-12-2005, 14:25
ehh Brazylom w koncu kiedys przejdzie i nie bada masakrowali TYLKO polakow ale i wszystkich po kolei :D
*Nitro* PL
26-12-2005, 14:58
Raczej szans nie ma z br na pytherze bo pl 100+lvl to tylko Mord i Kali a następny Damu (92lvl), także gildi raczej nie ma która by z hlp wygrała jezeli br będą chcieli pythere to wyelemiinuja nas Polaków szybko i bez problemu.
Ale oni narazie z tego co czytam zabijaja tylko low lvl czyli chyba o cos innego im łazi.
Tak naprawde to h*j wy wiecie. Gadacie ze kali wam pomoze , ella xolbar albo mord , a tak naprawde Kali ella xolbar i albert to najgorsze lamy jakie znam , jezeli chodzi o kaliego to wszystkie jego problemy ja zalatwialem , ja bilem typow a on w depo siedzial i sie podlizywal , jak np bylo gdy stary owner soliza chcial go huntowac za to ze nie chcial kupic od niego mmsa , wiec gdy kali sie boli soliza to napewno zabije madu !! Jezeli br beda chcieli wytepic polakow to to zrobia , z reszta madu nie bije tych co lubi , np mnie nie rusza , i moich kumpli tez nie ruszy , wystarczylo z nim pogadac , wiec gdy ktos chce pomocy to pisac postaram sie cos zrobic. A powodem tego ze Madureira klepie polakow jest rzadzenie Polakow na hibernie , jego 2gim swiecie , tak mi powiedzial gdy gadalismy , a to ze drzecie morde "FUCK BR" i grozicie im wojna nic wam nie da .......
A i do typa co mowi ze uciekam przed skrollem , to gowno prawda , kazdy kto obserwowal bylem retired 3 dni zanim sie dowiedzialem o swoim huncie , i tak jak mam wpisane w comment "retired because of rl life " , z niczego wam sie nie musze tlumaczyc ,a jak jestes taki madry to sam walcz sam na pol serwera ,tyle ......
obserwator_pythery
26-12-2005, 18:21
Tak naprawde to h*j wy wiecie. Gadacie ze kali wam pomoze , ella xolbar albo mord , a tak naprawde Kali ella xolbar i albert to najgorsze lamy jakie znam , jezeli chodzi o kaliego to wszystkie jego problemy ja zalatwialem , ja bilem typow a on w depo siedzial i sie podlizywal , jak np bylo gdy stary owner soliza chcial go huntowac za to ze nie chcial kupic od niego mmsa , wiec gdy kali sie boli soliza to napewno zabije madu !! Jezeli br beda chcieli wytepic polakow to to zrobia , z reszta madu nie bije tych co lubi , np mnie nie rusza , i moich kumpli tez nie ruszy , wystarczylo z nim pogadac , wiec gdy ktos chce pomocy to pisac postaram sie cos zrobic. A powodem tego ze Madureira klepie polakow jest rzadzenie Polakow na hibernie , jego 2gim swiecie , tak mi powiedzial gdy gadalismy , a to ze drzecie morde "FUCK BR" i grozicie im wojna nic wam nie da .......
A i do typa co mowi ze uciekam przed skrollem , to gowno prawda , kazdy kto obserwowal bylem retired 3 dni zanim sie dowiedzialem o swoim huncie , i tak jak mam wpisane w comment "retired because of rl life " , z niczego wam sie nie musze tlumaczyc ,a jak jestes taki madry to sam walcz sam na pol serwera ,tyle ......
Muhahahhaha 8o ty jestes boski muhahha 8o Etel kofam cie :D
A na kyrze to jestes online?? muhaha co nie spojze to online XD nab plx
I nie wyzywaj Elli xola ani innego polskiego h-levela -.-
ze oni ci dupy nie liza albo ze sie spotrzegli jakim jestes glombem <Kali ;) dobrze zrobiles). Tylko hani ci lize dupencjie to on jest boski <nab plx> Wozisz sie Etel wozisz sie XD a jak zaczynaleas to ellce w dupe wlaziles :D
ciekawe czemu jak sie wlanczas to stoisz w depo ^^ boisz sie ze ci depo blokna jak sie madera dopadnie :D i nalezaloby ci sie XD malo kto cie lubi
Tylko w jednym cie popieram nie wrzescie Fuck BR bo pokazujecie jakie z wasd nooby <Etel nab plx> :cup:
Uderz w stół a nozyce sie odezwa , mowisz o lizaniu dupy , nawet jezeli hanni by mi dupe lizal to w takim momencie lizal by dupe kozakowi , a ty lizesz ja elli ktora ***a moze zrobic . Hanni jest moim przyjacielem , nawet poza tibia a ty walisz gruche jak ella ci odpisze ;) gl
Etel wróć do nas :p Plose xD
btw jak wspominalem w tym temacie ja jeszcze od tej niby "wojny" nie zostalem ani razu skrzywdzony z reki br, wystarczy sie z nimi dogadac np. mialem problem jak jakis br mi sie w***al do scarabow (~60 EK) tak sobie mysle co tu zrobic.zagadalem do Coronela Neco i mimo ze nim wczesniej nie rozmawialem pomogl mi i teraz mnie protkuje
to chyba na tyle.....
OMG niejedni takie bzdury piszą że aż w dołku ściska....
B) Co do Madu fakt faktem że coś sie kroi, ponoć ktoś go wyzwał a on teraz odgrywa się na całej reszcie, czy to koniec dla polaków ?? Humm.... ciężko powiedzieć, mama cichą nadzieję że nie :) Głupio mi kończyć gre, w szczególności ze znam kilku Brazylijczyków i są z nich równi kolesie, co do Oskara (etelka) szczerze ??? Wątpie czy byłby w stanie pomóc, bo bóg wie który owner zna go, a który hunci polaków. Ja osobiście mam cichą nadzieję iż zajmie się tym CiP, w ich kwesti jest zareagowanie na łamanie praw obowiązujących w tibi.... Kto wie może Skroll coś zrobi :> .... Pozdro dla All z Pythy i nie tylko ;)
No tak wypadało by mi napisać coś o Oskarze, fakt jest faktem że bez niego ta gra nie była by taka jaka byłą (mało maślane.. ale mi sie napisało hehe :) ) Fakt pomagałeś i ja starałem się pomagać tobie, no cóż w życiu jak to w życiu nigdy nie wiadomo co się stanie.... I nie mam zamiaru ratować pythery bo to nierealne, zresztą nie jestem zwolennikiem przemocy (jak kolego o którym pisze).... Bedzie co ma być nie tibia człowiek żyje.... P.S. Oskar skoro Retired Because of life... to czemu siedzisz ostatnio non-stop na kyrze ? (to takie pytanko na marginesie)
A z takiego powodu ze moj retired na pytherze zmienil sie z rl life na Playing Kyra , dlatego ze hunta zlapalem w miedzy czasie M.In Radku , i nie zaluje , bo pythera smierdzi BR , a na kyrze poznalem spoko ludzi , cya all
obserwator_pythery
27-12-2005, 10:31
A z takiego powodu ze moj retired na pytherze zmienil sie z rl life na Playing Kyra , dlatego ze hunta zlapalem w miedzy czasie M.In Radku , i nie zaluje , bo pythera smierdzi BR , a na kyrze poznalem spoko ludzi , cya all
Muhahahahah Jak z Peko laziles to br najlepsze przyjaciele a jak hubnetd od skrola to smierdza . Nielza szuja nab plx :D
Barzyk de'Costa
27-12-2005, 10:45
Czyli Polacy mają tam obciach. Dobrze, że nie gram na Pytherze.
NooB from LW
27-12-2005, 11:10
Ja tam gralem i żałuje :( Długie godziny expienia i robienia mlvl sie nie oplacily :( Ale sprubuje na aurea moze tam mi sie poszczęsci
Niestety musze was powiadomic że Etelek was nieurtuje ;]
Tak z nudów looknełem na tibia.com, albo naprawde miał hacka albo sam dla jaj rooknął postac.
Ale szkoda 108 leva, teraz 1 level;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.