Pokaż pełną wersje : Zagadka rookgardu
czyżby to bylo przypatkowe zalozenie plate legs na rooku czy moze jakaś podpowiedz ...
http://static.tibia.com/IMAGES/home/quest.jpg
http://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=quest
down \/\/
to i ja wiem, ale poco student armor jak mogl zrobic plate lub e-plate :D
Wydaje mi sie ze screeny zamieszczone na tibia.com sa zrobione przez czlonkow cipsoftu, a oni jak wiadomo moga miec eq jakie chca.
Ekhm, chodzi o quest tak, to prawda ale zwroccie uwage na "south east" czyli wschodnio-poludniowa czesc wyspy. Znajduje sie tam quest, ale na zadne z tych rzeczy (plate legs, clerical mace) a na short sword 8o .
Btw. Zapomniales dodac ze w eq ma clerical mace, co tez jest niemozliwe
do zdobycia na rooku ;)
Kaskaderr
24-12-2005, 09:19
Ta też widzialem tego screna z p legami i c mace i sie zastanawiałem co jest grane :p no bo czyżby na rooku można było zdobyć plate legsy i crelial mace no HALO wydaje mi sie że p legi i c mace są za potężne na rookgarda :evul:
No więc zagadaka nie jest do końca roztrzygnięta może wkrótce ktoś wyjaśni tą sprawe a narazie to pozostaje nam domyślanie sie tak jak ktoś wyżej to napisał że scren robiony był przez członka CipSoftu i dlatego ma takie eq :)
Pozdrowienia i WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO (mam nadzieje lepszego B) )ROKU
See you in Tibia MEN!
O boże za latwy quest dostaje sie tam short sword bo wykonalem wiecej nie mówie bo bana nie chce
O boże za latwy quest dostaje sie tam short sword bo wykonalem wiecej nie mówie bo bana nie chce
O boshe lomq tu chodzi o p-legi i c-mace a nie tego questa co jest na ss -.-
ślepy czy głuchy ? -.-
Idioci, przeciez to jest test server, Omg...
Fajnie nie znać się a spamować głupotami.
Ten screen pochodi z tzw. prezentacyjnej serii, czyli screenow majacych zachęcic potencjanlego nowego tibijczyka do zagrania. Nie maja one nic wspólnego z rzeczywistościa, eq dobierano prawdopodobnie pod względem wyglądu (p legi ładniejsze od studded) , postacie na ssach to 1 levele.
Czyli niby-fake.
Sail Irin
05-01-2006, 20:00
Ja przypuszczam ,ze najwiarygodniejsza jest opcja ,ze to cipowie graja w tibie i maja eq takie jakie chca.Lecz moze to byc rowniez test server przed updatem.
Zrobilem questa zainteresowanych zapraszam na priv- nie ma to NIC zwiazanego z p legami ale slaba bronia ...:(:(
@up
Bosh tu nie chodzi o questa czytac nie umiesz ?!
Tu chodzi o p-legi i c-mace a nie o tego głupiego banalnego questa -.-
Omg !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.