Pokaż pełną wersje : Stowarzyszenie Pomocy Polakom
Siweczek
29-05-2004, 15:12
Ja Siweczek z Moim kolega Sir Sund zalozylismy to stowarzyszenie zeby pomagac polakom w prawie wszystkim zalatwianie itemow pomoc z pk itd. wiec jak by jakis polak potrzebowal pomocy to walic do mnie albo mojego kolegi za niedlugo ustalimy nowych ludzi do zbierania waszych problemów. I pytam sie was czy takie cos ma szanse zaistniec Pomuzcie zbieramy ludzi ale tylko polacy bez wyjatku. Ja jestem z tego dumny :] .
Cóz, moja opinia. Nie chcialbym byc na Waszym miejscu, ani tym bardziej na miejscu tych, ktorym chcecie pomagać. :P
Aczkolwiek zamiary macie szlachetne.
coz powodzenia...
Moja 1 zasada.... nie pomagac ludziom ktorych nie znam...
Sir Sund
29-05-2004, 15:41
Witam wszystkich :)
Chcialbym sprostowac wypowiedz kolegi. A wiec bedziemy pomagac ludziom ktorzy bede tz barctwie. Ktore pomaga polakom nalezancym do bractwa. To jest cel bractwa naszego innym z celow jest poznanie sie zawsze jest razniej gdy sie duzo ludzi zna. Zawsze jest lepiej gdy sie pomaga nawzajem !! Zapraszam do Zapisow u
-Siweczek
-Sir Sund
CHIMERA
Siweczek
29-05-2004, 15:57
Wiec ja przepraszam za troche bledne informacje i prosze Moderatorów o zgode na to aby przez strone a dokladnie przez ten post moglibysmy pobierac nabór prosze o szybko odpowiedz.Mam nadzieje ze nie razisz urazy za to przedkladanie tematu jeszcze raz sorry Magus.
Dobra, spoko (o ile ludze wykaza zainteresowanie).
Chetni niech pisza wedle schematu:
Nick
Miasto
Profesja
Level (jesli jest istotny)
Kilka słów - wedle woli.
Siweczek
29-05-2004, 16:54
Chcialem powiedziec thx MAGUS jestes wielki i mam nadzije ze okaza zainteresowanie. Oprocz tego co podales Wazne jest Osoba ktora chce pomagac inny Musi miec ponad 16 level a osobe ktorej mamy pomoc musi byc po prostu spox albo miec wazny powod. I jeszcze jedno PK nie przyjmujemy!!! i jak macie problem mozemy go rozpaczyc w tym poscie tylko napiszcie. :D I stosujcie sie z moderatorem.
Podpalacz
29-05-2004, 17:55
Zaloze sobie PK chara na Chimerce i bede Was zabijac
8o kocham takie akcje
Pozdro
Sir Sund
29-05-2004, 22:32
Hmmm bardzo zle o Tobie swiadczy ze jestes PK Daleko nie zajdziesz w tej grze. JAk bedziesz takei maniany odtegowal. Widzie ze jestes na niskim poziomie inteligencji bo ludzie na poziomie szanuja innych i nie zabijaja. Srry ze tak pisze o Tobie ale mowie prawde. Sadzie ze ludziom trzeba pomogac w grze. Noszenie pomocy innym moze przynosci tesh profity a czesem porazki.
Pozdr. Sir Sund
mi tez mozecie pomagac :)) bede zachwycony :)) :)) :))
gram akurat nowym ludkiem mam 4 lvl ale podaj swoja ksywke bo ja narazie wole byc anonimowy ?(
Siweczek
30-05-2004, 05:12
Podpalacz zachowales sie jak male dzieckiecko co sie do kompa dorwalo a tak a propo to nas nie Z PK choc bys nie wiem co zrobil mam rozlegle znajomosci na chimerze chocby 44 lvl Knight 40 lvl Sorc i to nie wszyscy a na chimerze takie levele to sa duze. 8)
taka pomoc to bylaby dobra rzecz ,ale zaklladajac ze wszyscy sa dojrzali
proponuje unikac zabijania za kogos "bo on mi costam zrobil" - sprobowac pogadac z jegomosciem ktory grozi polakowi - OK ale nie walczyc
skonczy sie tym ze dzieci beda rozrabiac i wyslugiwac sie wami do zabijania innych.
Siweczek
30-05-2004, 19:08
Wiem i calkowicie sie z toba zgadzam ale nie martw sie my bardzo uwazamy na takich ludzi a za takie wybryki grozi dead jak nie zrokowanie zasady bede ostre ale pomoc wieksza bo inaczej nie dalibysmy rady <niestety polacy niektorzy sa troche nie dorosli widac to np: po podpalaczu>
Podpalacz
30-05-2004, 22:00
hehehe :)
jednym slowem LOL:) Nie jeden mi grozil:P 40 lvl ^^ to ja zrobie ten 40 lvl w 3 tygodnie:) a pozniej bede grozniejszy niz Ci koledzy:PPP
Pozdro:]
Chcialem zobaczyc czy jestescie lamusy i niestety przekonalem sie ze tak
Siweczek
31-05-2004, 06:34
Mysl jak sadzisz a kolega juz 45 zaliczyl wiec on chyba tez troche pedzi nie bede sie klucil jak jestes taki modry to zrob ten 40 level i nie nas zabijaj tylko na pomuz i wtedy bedzie spox :D
Siweczek
01-06-2004, 17:18
Nic z tego nie bedzie wiec prosze moderatowów o usuniecie :(
Ps a tak apropo to wiedzialem ze sie tak skonczy
a ja mam kolego na UWAGA 13 lvl!!!!!!! i co łyso wam nie i kto mi tera podskoczy hahaha no kto bedzie taki odwazny niech tylko ktos cos bedzie do mnie mial to zara bedzie you are death ja serio mam takiego hlvl koloego ten to wymiata raz zabil orca wariorra serio :) :P
Siweczek
03-06-2004, 07:07
a ja mam kolego na UWAGA 13 lvl!!!!!!! i co łyso wam nie i kto mi tera podskoczy hahaha no kto bedzie taki odwazny niech tylko ktos cos bedzie do mnie mial to zara bedzie you are death ja serio mam takiego hlvl koloego ten to wymiata raz zabil orca wariorra serio
Tak a propo o co ci chodzi :blazen:
dla polakow nietrzeba pomagac bo to jest wielka zalosc , kazdy cos chce a sam nic nieda hahahaha
ja sie zgodze z szwedami ze polska to jest jedno wielkie go.wno. lamerow , oprocz niektorych spx ludzi
rasielin
03-06-2004, 12:15
NAJGORSZY OBJAW nOObostwa to skarżenie się kolegą "zabij go", "zrookuj go". czemu sam tego nie zrobisz??? X(
Jeżeli przynależność do bractwa będzie free to chętnie się dołącze ... Tylko z rooka wyjdę 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.