zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Orc Spearman w Troll Mount

Crowal
24-12-2005, 13:13
Mam problem. Mianowicie Orc'a Spearmana w Thais(Troll cave). Otóż nie mogę go znaleźć!!!??? Przeszukiwałem wyspę nie raz, nie dwa. Lecz Orca nie znalazłem. Czy ktoś mógłby podać informacje gdzie on jest? Myślę że potrzebny jest gdzieś kilof, ale nie wiem gdzie, jak ktoś wie, niech zaznaczy na mapce gdzie go mogę znaleźć ;(

"Oryginalne z mapki respawnu Tibii":
Troll Mount:
Poziomy wyżej: Scorpion.
Na powierzchni: Troll oraz Wasp.
Pod ziemią: Rat, Troll, Orc, Scorpion, Orc Spearmen, Skeleton, Rotworm, Orc Warrior oraz Slime.

Xizz
24-12-2005, 13:31
tam nie ma orca spearmana.
sam szukalem wielokrotnie i nie znalazlem, (czyzby blad na tibia.pl :p )

Bartek of Calmera
27-12-2005, 09:19
No to widzisz. Ja tam często chodze i wyskakuje mi z Orc Warriorem i często również ze skorpionem :D.

Onionhawk
27-12-2005, 09:46
ta wyskakuje z 3 warriorami i 2 innymi spearmanami po drodze na FD od rotów w ancient temple

Wolan
27-12-2005, 10:33
Nie che psuć zabawy ale już był na forum identyczny temat (sam go założyłem) wystarczyło poszukać. A tak na temat to ja też go nigdy nie widziałem ale jak skończe trening to mam zamiar przekopać całą jaskinie kilofem i może cos znajde :p A jak juz pisze to mam pytanie jak otworzyć drzwi przed którymi sa 2 orc warriory i 2 pomniki rycerzy?? Doszedłem tez do tego pomieszczenia od drugiej strony ale eż sa tam drzwi i jakiś przycisk na ziemi ale jak na nim staje to pozostaje nie aktywny więc co trzeba na nim połozyć?? Jak kiedys tam bede to postaram sie dac ss

Karmazynowy zwierz
27-12-2005, 11:08
Eh....?

A nie sprawdzaliscie w drodze do dead archer?

Ja tam searmana widzalem od zawsze...

NooB from LW
27-12-2005, 21:45
Nom ale oni szukali na trolach nie na dead archer xD trzeba calosc przeszukac a potem klepac tematy na forum :) Ja tam moge nawet roty znalezc i duzo afk

Cashtan
30-01-2006, 07:40
Tam sie idzie przez trolle do ostatniej jaskini, trzeba umiec przejsc (ukosem:P) tam jest dziura i tabliczka (po polsku: Prosze wrzucac smieci do dziury) tam nie ma miejsca na line, wiec uwazaj, wejdziesz - tam masz slimy, warriory, spearmany, scorpiony :]

Crazy Mage
30-01-2006, 10:45
Wcale ze nie ja tam wchodze i jest tylko slmie i quest nic wiecej
I mam pytanie tam w tym ostatnim pomieszczeniu troli jest pokuj skrzynie są spellbook jest tam klucz?Bo niechce zakladac nowego tematu Tam ktos wpominal z tymi orc warrior tam jest pokuj pod kluczem i wajcha jakas prubowalem wejsc z 2 strony ale tez sie nieda a dobrze szukalem podowiem wam tyle ze tam w trol caves tuż po save serwie trole maja kuchnie i tam na zapleczu maja jedzenie :D 10 wiesniek 10 jablek 2 salomon 2 winogrona i cos jeszcze :)

Mietas
30-01-2006, 10:57
Robicie problemy z niczego...

Sir Persival
31-01-2006, 12:50
Jest tam wejscie tylko trzeba miec kluczB)

nariik
21-02-2006, 10:54
Ale jak udało wam sie tam dostać od drugiej strony??
Prubowałem rozkopywać dziury na powierzchni i z dołu za pomocą parceli i liny ale za żadne skarby dostać się nie mogłem.;( ;(