PDA

Pokaż pełną wersje : Pytania o Paladyna

Travissekk
24-12-2005, 14:10
Mam pare pytań dotyczących palladyna
1] Mam Pala na 8 LVL z 2 MLVL. Mam kupic Light Healing czy poczekac na Intense Healing lub Ultimate Healing?
2]Czy mam walczyć Kuszą czy łukiem? To jest wogóle jakaś różnica?
3] Na tym levelu który mam jakie czary powinieniem od razu kupić?

Z góry dzięki ;)

gorgi
24-12-2005, 15:08
1: kupujesz po kolei: light healing, intense healing, ultimate healing ( wszystkie sie przydadzą)
2: łuk jest 2x szybszy od kuszy, ale zadaje mniejsze obrażenia, kusza jest wolniejsza, ale zadaje wieksze obrażenia
3: zacznij od light, food, find person, poprostu jedź wszystkie po kolei :P (prócz tych pacc, jeśli owego nie masz)

Monte
24-12-2005, 15:11
Ad. 1. Lepiej kupić "light healing", czasami może Ci to uratować życie.
Ad. 2. Na słabszym levelu i ze słabym distem lepiej biegaj z łukiem, jeśli już będziesz miał 50-55 dista to na lepsze potwory bierz kusze. Szybciej się z tym expi.
Ad. 3. "Light" ;- )

kamilukf
24-12-2005, 15:24
wedlug mnie to kup wszystkie czary zrob ze 35dysta aby sie dobrze strzelalo z luku napoczatek i wal z luku do 20 lvl a w tym czase strzelajac zrobisz ze 50+dysta i zmien na kusze i juz a potem do 60dysta i dragon i gs solo

Walekifa
24-12-2005, 15:29
Co wy pier****icie?? Kusza zadaje lebsze obrażenia dopiero po 60 dista...Wcześniej szkoda bełtów,bo hity nie są efektywniejsze.......

@ UP.

Gs solo na 60 dista.ja cie wyśmiewam!!!! Skoro sam nie wiesz,to nie podpowiadaj innym źle...

Na 35 dista,to z łuku strita ma równego... 45 minimum,żeby expić łukiem...

Jedyny post którego możesz wysłuchać to post Gorgiego.....

ripper
24-12-2005, 18:38
Co wy za bzdury gadacie? -.- Wszyscy oprócz Wale~. Żeby expić z łukiem 45+ dist, z crossbowem 60+. Kup każdy z tych czarów. Next time poszukaj -.-