zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Powiedzmy ze wydarzenia z tego serva ;P

Losari
24-12-2005, 15:14
Na kyrze wy***ali jak zawsze draverika z czego warto sie posmiac tu macie link^^
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1068305

Valest
24-12-2005, 16:13
BUHAHAHAHAHAHAHAHAH H
dobre ;]

no to draverik duzo nie straciłes tylko kilka dni grania da sie odrobic ale ze znowu cie wyrzucaja ;]

"Następujący błąd wystąpił przy próbie wysyłania wiadomości.:
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej 10 znaków." <--------Styka??

Ps.Sarandiel Soon czyli kiedy?;]

Losari
24-12-2005, 20:32
Z tego co wiem i widac guildia Infestus sie rozpadla, pozniej stwozyli nowa guildie lecz ona po 15minutach tez sie rozpadla ;P

Aristo~
24-12-2005, 20:59
Sara, przestan udawac w grze, ze nie wiesz o co chodzi, bo wiem kim jestes :<

Dwik
24-12-2005, 21:10
Czuję w moczu że z tego może wybuchnać jakaś low-nup-wojna, ale i tak myśle że pewne osoby nauczyły się już wchodzić innym w dupe.

Pozdro~

Malyszek
24-12-2005, 21:30
Tak bardzo chcieli zrobic Kyre polskim serverem.. lol. Wielu dobrych graczy, którzy walczyli ze szwedami w wojnach i przeniesli sie na ten server beda walczyc z nimi nie przeciwko.. so good luck.

Losari
24-12-2005, 21:40
Sara, przestan udawac w grze, ze nie wiesz o co chodzi, bo wiem kim jestes :<
Lol ani razu niepisales domnie <hahaha> wiec co mam udawac niewiesz i narazie sie niedowiesz kim jestem ;)

Lindlay
24-12-2005, 21:46
dowiesz sie jak dostanie bana za sharing <kewl> j/k ;]

Aristo~
24-12-2005, 21:47
haha, jak zmieniles sobie, ze pallem jestes po moim poscie. Cwane i tak wiem kim jestes i nie masz co udawac :)

Losari
24-12-2005, 21:49
Skoro wiesz to napisz na forum publicznym z checia sie dowiem kim jestem ;)
Edit: A jezeli niejestes pewien to wyslij mi pm tutaj :)

patrikozzz
25-12-2005, 07:40
Jak nie dasz to nie damy Ci... fooda, manasów, hmmków, sdków, kilku burstów i łuku :<

Łolek
25-12-2005, 12:03
12:44 Elven scouts from Shadowthorn have been spotted near Venore! Beware!

12:48 Venore is under attack!

AAAAAAA HALP BLX!

Atak elfow na venore jak to pisze to pewnie trwa ja se skilluje to nie mam czsu sie tam posuwac a zapotym neiche mis ie a zreszta jeszcze bym padl xD
dawac screeny :>

Niba
25-12-2005, 20:08
Łolek 12:44 Elven scouts from Shadowthorn have been spotted near Venore! Beware!

12:48 Venore is under attack!

AAAAAAA HALP BLX!

Atak elfow na venore jak to pisze to pewnie trwa ja se skilluje to nie mam czsu sie tam posuwac a zapotym neiche mis ie a zreszta jeszcze bym padl xD
dawac screeny :>

To juz bylo bardzo dawno przeciez xD, we czwartek jesli sie nie myle :)

Łolek
25-12-2005, 20:10
lol? dzisiaj to bylo :P w czwartek nie bylem na mainie a dzisiaj bylem chcesz moge dac screena jak napis wyskakuje :P

chyba ze w czwartek byl inny :P

Niba
25-12-2005, 20:20
A ja widzialem ten atack w czwartek, moze byly 2 :D

Dark Brozyn
25-12-2005, 21:57
Jak nie dasz to nie damy Ci... fooda, manasów, hmmków, sdków, kilku burstów i łuku :<

i kase na czary bo on ma nowego chara, i się z niego nie smiej bo on albo 3 owner cie ubije

Stanek
25-12-2005, 23:00
Dlaczego Sarandiel nie chcesz nicku powiedziec? Tak bardzo sie wstydzisz? A moze wogole nie grasz i tylko afere robisz... Ciekawy jestem jaki masz lvl xD

Diablov
25-12-2005, 23:16
Juz sam nie wiem czy jest oplacalne granie na Kyrze...
Jak widzimy Draverik zostal wyrzucony poniewaz nie byl w gildi
Szwedów (tak mi sie zdaje...) A niektorzy Polacy to frajerzy
boja sie Szwedów i dołaczaja sie do nich do gildi...
Jezeli teraz sie to nie zmieni dlugo nie pogramy :/

Ludwix Trimera
26-12-2005, 01:11
Ciekawe co sie bedzie działo dalej... mam nadzieje tlyko, ze to co pisze ekipa z Infestus to prawda.

@up Szwedzi są nieraz 'lepsi' od Polaków, taka niestety jest prawda. ;P

P.S Ma może ktos informacje na temat graczy z Aurea ,którzy grają na Kyra teraz. ;>

Losari
26-12-2005, 11:58
Ciekawe co sie bedzie działo dalej... mam nadzieje tlyko, ze to co pisze ekipa z Infestus to prawda.

@up Szwedzi są nieraz 'lepsi' od Polaków, taka niestety jest prawda. ;P

P.S Ma może ktos informacje na temat graczy z Aurea ,którzy grają na Kyra teraz. ;>
Ja znam gra tam Fast, Joix, Nex James, Loratho, QB i pare innych osob z MI.
Stanek nieboje sie nieczego tylko niepotrzbne mi zbedne msgi a tak szczerze to zaczalem 3 dni temu na tym servie rooka przechodzic w tym momencie mam 27lvl.

Losari
26-12-2005, 12:00
Ahh chcialem dodac ze wybuchla jakas n00b war miedzy True a Blacksunblade
tutaj macie linka i wiecej informacji :P
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1070436

Tretogorczyk
26-12-2005, 15:24
infestusi sa z azury i sami nie sa w stanie zadnego swiata zownowac ; )

wojne to zobaczymy za 2-3 tyg jak zgromadza juz runa i kase... no jesli wojna to ma byc wojna a nie bicie w 3 jakiegos 20 knighta i zawolanie - WAR!

Diuks
26-12-2005, 15:53
Pożyjemy zobaczymy co będzie, i jak będzie. Mam nadzieje że reszta serwera sprzeciwi sie PA etc. i będzie choć jeden w miare normalny serwer. NIe przepadam za walką etc. no ale w ostateczności...

Tretogorczyk
26-12-2005, 15:55
@up "choc jeden normalny" <- dlaczego nie ma zadnego "normalnego" ? abusing to wlasnie "normalnosc", wojny sa o to kto moze abusowac : p takie zycie i obawiam sie ze nie da sie tego zmienic, chociaz pewnie warto probowac ; )

Łolek
26-12-2005, 16:18
Losari:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78265319

prawda czy fałsz :>?

wydaje mis ie ze jakas sciema bo tak trochu tanio

chociaz kto wie moze rzeczywisice sprzedales bo se ktos wpisal juz inne dane Ó.ó mi by bylo szkoda xd

Losari
26-12-2005, 16:38
@up "choc jeden normalny" <- dlaczego nie ma zadnego "normalnego" ? abusing to wlasnie "normalnosc", wojny sa o to kto moze abusowac : p takie zycie i obawiam sie ze nie da sie tego zmienic, chociaz pewnie warto probowac ; )
Dokladnie o to w tym wszystkim chodzi, jezeli neichcesz pa masz wybor dojsc do wojny byc lojalnym i jzezeli wygra Twoja storna to niebedziesz abusowany a zapewne bedziesz w stanie sam abusowac.
@Łotek czy to prawda czy nie to sam sie domysl ;)

Diuks
26-12-2005, 17:09
No wiem, że abusing to "normalność" ale gdzie niegdzie jest to poprostu urytujące. Przykład - na elysi byłem providerem run dla najlepszego palak. Poszedłem z kumplem na dragi, Troche bylismy po chwili on wpadł zabił nas oboje.. chociaż bylismy jego providerami i poczesic dzieki nam tam był... nie no super....

Więc wole żeby tu nie było aż takiego dużego :). Bo nieche sie trudzić przez świeta w robieniu lvl żeby po miesiącu się żegnać z serwerem...- pacca na tym też trace, a co za tym idzie cenne złotówki :)

Aristo~
26-12-2005, 17:22
Stanek nieboje sie nieczego tylko niepotrzbne mi zbedne msgi a tak szczerze to zaczalem 3 dni temu na tym servie rooka przechodzic w tym momencie mam 27lvl.

Juz 27 ? Lol dzis o 7 00 22 byl ;]

Surv
26-12-2005, 17:29
Oo Losari ;) Tutaj Quenthel z Aurea. Powodzenia tam na Kyrze zycze ;)

Dwik
26-12-2005, 17:32
Losari:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78265319

prawda czy fałsz :>?

wydaje mis ie ze jakas sciema bo tak trochu tanio

chociaz kto wie moze rzeczywisice sprzedales bo se ktos wpisal juz inne dane Ó.ó mi by bylo szkoda xd
99,9% prawda. Po pierwsze to co tygrysy lubią najbardziej czyli rażące błędy Losariego:
"niejest" - nie jest z czasownikami piszemy oddzielnie
"postac niejest huntowana jest w najlepszej guildi i ma wielki prjorytet" - tego zdania w ogóle nie rozumiem. Czyżby autor nigdy nie słyszał o znakach interpunkcyjnych, w tym wypadku przecinkach?! I jeszcze ten pjorytet > jak kazdy wie piszemy piorytet. Pan Losari powinien odwiedzić pocztę, a najlepiej wrócić do szkoły
"domnie" - również oddzielnie ^^
"screanow" - zawsze kochałem jego angielski
BTW miejsce zamieszkania się zgadza - Żagań. No cóż, nowemu ownerowi życzę nieproszenia o manasy/fooda/hmmy i inne podręczne rzeczy. Pozdro~

Stanek
26-12-2005, 18:10
Ja mysle ze sens jest, narazie mi sie gra bardzo dobrze ;] Jesli bedzie wojna to nie na 20lvl a ubicie del'toro to satysfakcja ja mysle ze bedzie za*****cie nawet jesli przegramy wojne.

Losari
26-12-2005, 18:25
99,9% prawda. Po pierwsze to co tygrysy lubią najbardziej czyli rażące błędy Losariego:
"niejest" - nie jest z czasownikami piszemy oddzielnie
"postac niejest huntowana jest w najlepszej guildi i ma wielki prjorytet" - tego zdania w ogóle nie rozumiem. Czyżby autor nigdy nie słyszał o znakach interpunkcyjnych, w tym wypadku przecinkach?! I jeszcze ten pjorytet > jak kazdy wie piszemy piorytet. Pan Losari powinien odwiedzić pocztę, a najlepiej wrócić do szkoły
"domnie" - również oddzielnie ^^
"screanow" - zawsze kochałem jego angielski
BTW miejsce zamieszkania się zgadza - Żagań. No cóż, nowemu ownerowi życzę nieproszenia o manasy/fooda/hmmy i inne podręczne rzeczy. Pozdro~
Ahh ales Ty mily bardzo dziekuje za mala lekcje polskiego pozaytm wiem ze nie zc zasownikami pisze sie osobno co do priorytetu to napisalem przez j bo tak jakos mi sie zachicalo a pozniej niemialem zbytni czasu na zmian, a czy sprzedalem postac czy nie to tylko i wylacznie moja wola i wam wszystkim powinno to kolo ***a latac panie profesorze.
@Artisto mowilem ze guardy znalazlem ;]

Raxilon
26-12-2005, 18:27
@wszystko-wiedzacy-mega-pg-pvperzy

Polacy dolaczaja do swe bo niektorzy z nich to sa ich znajomi z innych serwerow, wiec nie gadajcie glupot, ze sie boja i dlatego dolaczaja...

Mikhalov
26-12-2005, 19:10
Noo widze, ze sie tutaj ladne rzeczy wyprawiaja. Server pare dni stoi a juz 40~ lvle biegają i juz sie bawią w PA. Ciekawe zjawisko, bo jak patrzylem rano na statystyki serva to tam bylo 400 osob a w tym czasie na Aldorze bylo okolo 300. :P mam zamiar sie tam przeniesc z paroma kolegami ale to raczej pokojowe zgromadzenie bedzie, bo szkoda lvli i skilow na wojne, a trzeba sie cieszyc gra :P, a nie uganiac sie debilami, ktorym przyszla ochota na rzadzenie

@down

Znac sie znają napewno bo szybko expia :P (niektorzy sami niektorzy z kolegami), ale zeby odrazu wojna 40 lvli to juz przesada

Jalokowy_
26-12-2005, 19:20
Noo widze, ze sie tutaj ladne rzeczy wyprawiaja. Server pare dni stoi a juz 40~ lvle biegają i juz sie bawią w PA. Ciekawe zjawisko, bo jak patrzylem rano na statystyki serva to tam bylo 400 osob a w tym czasie na Aldorze bylo okolo 300. :P mam zamiar sie tam przeniesc z paroma kolegami ale to raczej pokojowe zgromadzenie bedzie, bo szkoda lvli i skilow na wojne, a trzeba sie cieszyc gra :P, a nie uganiac sie debilami, ktorym przyszla ochota na rzadzenie

co ty sie dziwisz:
po 1: ludzie sie znają na tibii
po 2: expowiska wolne

:P

Diuks
26-12-2005, 20:17
po 1: ludzie sie znają na tibii
po 2: expowiska wolne

Po 1: a i owszem znają sie na tibi ale i na sharingu... nie wmówicie mi że ktoś w 5 dni zrobi ten ~43level grając sam i sypiając 4 godziny maks...

Po 2: grałeś może kiedyś na nowym serwie? wszystkie dobre expowsika pozajmowane, doszły te wandy to kompletnie sorcy i druidzi napieprzają gdzie tylko mogą, bo to żadna dla nich strata. NIe ma żadnego dobre expowsika. Nie masz dobrej gidli eni masz szans na expowsiko bo to przekazywane jest członkom gildi...

Dwik
26-12-2005, 21:13
Ahh ales Ty mily bardzo dziekuje za mala lekcje polskiego pozaytm wiem ze nie zc zasownikami pisze sie osobno co do priorytetu to napisalem przez j bo tak jakos mi sie zachicalo a pozniej niemialem zbytni czasu na zmian, a czy sprzedalem postac czy nie to tylko i wylacznie moja wola i wam wszystkim powinno to kolo ***a latac panie profesorze.
@Artisto mowilem ze guardy znalazlem ;]
Ok daj jeszcze swój name na Kyrze to wyśle ci tego manasa i 2 fooda (do wyboru!). BTW za ile poszła postać, bo sprzedałeś ją poza aukcją. Pewnie jak ci nie wyjdzie na new to hakniesz tego nieszczesnika ktory zakupil twojego 98 sorca.
Ale tak to bez urazy, GL~ on Kyra

Losari
26-12-2005, 22:23
Na forum pojawily sie posty o wojnie, wojna wybuchla miedzy guildia Sanctus Purgatorius a Lucrum Ira, 1 wrag rozpoczynajacy wojne byl na Brique ( Z LI) niewiem jakie byly przyczyny wojny ale zepewno jedna na druga beda pisaly ze sa pa. To co wyczytam na forum badz sie dowiem bede postowac tutuaj :>

Edit: Guildia Homeboyz (mysle ze dosc istotna) deklaruje neutralnosc z powodu friendsow po obu stonach.

Edek Rozprowacz
26-12-2005, 23:51

Jesli to prawda to zapowiada sie calkiem fajna zabawa na serwie :p .
Ps. Czy to znaczy ze oni zmieniaja serw ?? Widac ze przegapilem ostatnie wydarzenia na Aurerze. Mam nadzieje ze ten serw bedzie bardziej spokojny niz mój poprzedni.

Raxilon
27-12-2005, 00:13
Na forum pojawily sie posty o wojnie, wojna wybuchla miedzy guildia Sanctus Purgatorius a Lucrum Ira, 1 wrag rozpoczynajacy wojne byl na Brique ( Z LI) niewiem jakie byly przyczyny wojny ale zepewno jedna na druga beda pisaly ze sa pa. To co wyczytam na forum badz sie dowiem bede postowac tutuaj :>

Edit: Guildia Homeboyz (mysle ze dosc istotna) deklaruje neutralnosc z powodu friendsow po obu stonach.

Czlonkowie SP zaatakowali kolege brique, on poszedl wyjasnic sytuacje, a wtedy SP go zaatakowalo(byl chaos, tak zrozumialem). Chcieli wojny - maja ją. Padl valayn spir i paru innych. Wazne, ze narazie wygrywamy, mimo mniejszej ilosci ludzi. Jakby ktos chcial filmik to tu: http://rapidshare.de/files/9878337/war_kyra.rec.html

@down
I tak dlugo czekalem =)

Mythic
27-12-2005, 00:19
http://rapidshare.de/files/9878337/war_kyra.rec.html
Filmik z wojny xP

edit @up
Byles szybszy..

edit2
Nie zauważyłem Twojego posta podczas pisania xP
(Nie widze następnej strony jak jest 1 post - taki chyba problem z przeglądarką)

Jodi
27-12-2005, 00:26
Jak na teraz jest 8-3 Lucrum Ira. Zapodaje wam screena ze zgrupowania Infestusus na płn bramie Thais :evul: http://img427.imageshack.us/img427/1438/warplx2nk.jpg
Pozdrawiam

Domona
27-12-2005, 09:28
Ech.
Oglodajac dzisiaj statystyki Kyry na tibia.com przeszelo przeze mnie obrzydzenie.
46 lvl w 7dni?
To troche zaskakujace...
Przegladajac dalej, mozna zauwarzyc, ze 10 level'ow mozna zrobic bez problemu w 2 dni, oczywiscie nie od 1 - 20 lvl tylko juz wyzej.
A najczestrza profesja jest... Sorcerer. Oczywiscie nie w ogolnych statyst. (chodz w tych ma drugie miejsce) ale przygladajac sie 25 najlepszym graczom na tym serwie, to najczeszcza profesja jest wlasnie sorc.
I jest ich bardzo duzo. Nastepni sa knigh'ci, najmniej druidow i palladynow.
Wiadomo co wplynelo na taki wynik...
Bo jak wiecie na starszych swiatach zawsze najlepsi byli palladyni a nastepnie knigh'ci...
Teraz nie oplaca sie brac knighta... Bo co trenic, jak mozna wziasc sorca i walic z rozdzki? ;)

No coz... takie male reflekcje...

Zal mi was dzieciacki, zamiat swietowac swieta Bozego Narodzenia to gracie 10h + na dzien, a by miec 7 dni 40lvl + :(

Łolek
27-12-2005, 10:13
"Zal mi was dzieciaki "- powiedzial 14 letni starzec.

Skoro graja to ich sprawa moze im sie podoba a co ci to ****a obchodzi ze ci mama nie pozwala grac w tibie wiecej niz 2h dziennie to juz nie nasza wina i s*******a z takimi tekstami tutaj nie rob chaly.

Domona
27-12-2005, 10:24
no dokladnie :)
Ich sprawa.
A ktos mowil inaczej?
Grasz tyle to graj...
Ja tylko pisze, ze mi was zal i, ze to troche dziwnie tak po tygodniu 50lv + ;\

Losari
27-12-2005, 10:46
no dokladnie :)
Ich sprawa.
A ktos mowil inaczej?
Grasz tyle to graj...
Ja tylko pisze, ze mi was zal i, ze to troche dziwnie tak po tygodniu 50lv + ;\
No to neiwnikaj w to ****a baranie na *** piszesz takie zeczy a pozniej mowisz ze cie to noeobchodzi, albo jestes zazdrosny albo masz na***ane w po***anej swojej glowie...

Bjoern Shu
27-12-2005, 11:09
Oo Losari ;) Tutaj Quenthel z Aurea. Powodzenia tam na Kyrze zycze ;)
lol czemu sie podszywasz?
Quenthel jest z krk..

wolfram
27-12-2005, 12:45
Zal mi was dzieciacki, zamiat swietowac swieta Bozego Narodzenia to gracie 10h + na dzien, a by miec 7 dni 40lvl + :(

graja duzo wiecej niz 10h na dobe

Aristo~
27-12-2005, 12:57
Zrobienie 40 lv w takim czasie to zaden problem. Wystarczy 2-3 ownerow i dobry exp.Btw jak sie gra we 3 to raczej kazdy ma rl life :]

PhoenixSS
27-12-2005, 15:31
Wie ktos może kiedy zaczną wpuszczać facców?? Już cholery dostaje z tym czekaniem. Z tego co wiem dziś mija tydzień czyli dziś powinni dać wejść faccom...

maro38
27-12-2005, 15:31
jak kazdy wie piszemy piorytet. Pan Losari powinien odwiedzić pocztę, a najlepiej wrócić do szkoły

Nie ma to jak pokazywanie innym błędów, co?
Pisze się 'priorytet'.
Pozdrawiam.

Łolek
27-12-2005, 17:12
Wie ktos może kiedy zaczną wpuszczać facców?? Już cholery dostaje z tym czekaniem. Z tego co wiem dziś mija tydzień czyli dziś powinni dać wejść faccom...

niechcialbym cie pod****ic ale na moje oko super szybko nie puszcza bo teraz po tygodniu jest jeszcze kolejka 162 os mimo wsyztsko powinni zrobic 2 niemieckie servy bo tera za duzo osob na jednym mysle ze za tydzien puszcza na 100%

Rafal16
27-12-2005, 17:29
To ladnie k***a jak wpuszcza za tydzien dopiero facc to zaj***bie tych Cipow i przez ten czas Tetro aurelius zrobi 80 lvl pewnie ^^. Jutro mija tydzien od powstania Kyrii wiec sadze ze jutro nas po savie wpuszcza, radze sie zalogowac odrazu po 8 bo potem sie nie wyrobimy z kolejka, juz nie mowiac o expie :/

Domona
27-12-2005, 17:58
hm?
no to po co w ogole tam wchodzic jak i tak nie poexpisz? A wiadomo, ze kazdy bedzie chcial jak najszybciej opuscic ta dziure (rook).

No coz, bywa nic nie poradzimy, jezeli chcecie grac wczesniej to mozna przecies pacc kupic, i nie trzeba bedzie plakac, ze musisz dlugo czekac...

Surv
27-12-2005, 18:09
lol czemu sie podszywasz?
Quenthel jest z krk..

Osoba ktora ta postacia teraz gra moze i jest z Krakowa.
To moze inaczej, Losari pozdrowienia od Jenny z Hawaii ;)

Losari
27-12-2005, 18:15
Osoba ktora ta postacia teraz gra moze i jest z Krakowa.
To moze inaczej, Losari pozdrowienia od Jenny z Hawaii ;)
Pozdro pozdro misq ^^

PhoenixSS
27-12-2005, 18:23
No fajnie jak jutro nie wpuszczą facców to cholera mnie trafi. Jedne polak nabija sobie spokojnie 50 lvl a biedne facce muszą czekać... Czemu nie wypuszczą 4 servów skoro wiedzą że tyle ludu czeka??? Tak więc jest szansa że dziś o 20.00 będzie save i może będzie się można wbić albo jutro o 8.00 jak niektórzy sądzą. Jednym słowem czekać... ALE JA JUŻ NIE MAM SIŁY X(

Niba
27-12-2005, 18:30
PhoenixSS No fajnie jak jutro nie wpuszczą facców to cholera mnie trafi. Jedne polak nabija sobie spokojnie 50 lvl a biedne facce muszą czekać... Czemu nie wypuszczą 4 servów skoro wiedzą że tyle ludu czeka??? Tak więc jest szansa że dziś o 20.00 będzie save i może będzie się można wbić albo jutro o 8.00 jak niektórzy sądzą. Jednym słowem czekać... ALE JA JUŻ NIE MAM SIŁY
4 serwy a kto za to bedzie placil, przeciez oni musza je oplacac a kase na nie maja dzieki takim ludzia co kupuja pacc. Wiec sie nie odzywaj .. !!

Losari
27-12-2005, 18:38
No fajnie jak jutro nie wpuszczą facców to cholera mnie trafi. Jedne polak nabija sobie spokojnie 50 lvl a biedne facce muszą czekać... Czemu nie wypuszczą 4 servów skoro wiedzą że tyle ludu czeka??? Tak więc jest szansa że dziś o 20.00 będzie save i może będzie się można wbić albo jutro o 8.00 jak niektórzy sądzą. Jednym słowem czekać... ALE JA JUŻ NIE MAM SIŁY X(
Zastanow sie ile serv musi kosztowac... gigantyczny dysk, w *** ramu i do tego net conajmniej za***isty-.- a jak powidzial pan nademna to duzo kosztuje.

PhoenixSS
27-12-2005, 18:38
I nie wystarczy że zdzierają z każdego pacca mase kaski? Przykład utrzymanie miesięczne servera CSCZ kosztuje tadam 11 euro to tibii może kosztować ile?? 500 euro <tak mi się wydaje> a pacc kosztuje na 3 msc koło 20-25 euro. Tak więc co ty mi tu pierdzielisz że nie mają kaski na to.

I będe się odzywał kiedy będe chciał... :p

zmień podpis nie Kyria tylko Kyra :baby:

Z resztą co prawda to prawda ale mogli by się trochę niechcialbym cie pod****ic ale na moje oko super szybko nie puszcza bo teraz po tygodniu jest jeszcze kolejka 162 os mimo wsyztsko powinni zrobic 2 niemieckie servy bo tera za duzo osob na jednym mysle ze za tydzien puszcza na 100%
streścić...niechcialbym cie pod****ic ale na moje oko super szybko nie puszcza bo teraz po tygodniu jest jeszcze kolejka 162 os mimo wsyztsko powinni zrobic 2 niemieckie servy bo tera za duzo osob na jednym mysle ze za tydzien puszcza na 100%

niedługo 1 osoba 50lvl GRATZ??

Wie ktoś może czy koleś sam gra a może ktoś go zna bo to POLAK :cup:

Losari
27-12-2005, 18:44
I nie wystarczy że zdzierają z każdego pacca mase kaski? Przykład utrzymanie miesięczne servera CSCZ kosztuje tadam 11 euro to tibii może kosztować ile?? 500 euro <tak mi się wydaje> a pacc kosztuje na 3 msc koło 20-25 euro. Tak więc co ty mi tu pierdzielisz że nie mają kaski na to.

I będe się odzywał kiedy będe chciał... :p

zmień podpis nie Kyria tylko Kyra :baby:

Z resztą co prawda to prawda ale mogli by się trochę niechcialbym cie pod****ic ale na moje oko super szybko nie puszcza bo teraz po tygodniu jest jeszcze kolejka 162 os mimo wsyztsko powinni zrobic 2 niemieckie servy bo tera za duzo osob na jednym mysle ze za tydzien puszcza na 100%
streścić...niechcialbym cie pod****ic ale na moje oko super szybko nie puszcza bo teraz po tygodniu jest jeszcze kolejka 162 os mimo wsyztsko powinni zrobic 2 niemieckie servy bo tera za duzo osob na jednym mysle ze za tydzien puszcza na 100%

niedługo 1 osoba 50lvl GRATZ??

Wie ktoś może czy koleś sam gra a może ktoś go zna bo to POLAK :cup:
Tak tylko w csa gra w 1 momencie na 1 servie ile 16 osob max? a w Tibie jedynie jakies 500osob na kazdym z servow.
Co do tego sorca to niewiem czy moge cos mowic ale guildia w ktorej jest on pochodzi z arcani i jest to dokladnie Era Zero, co do niego niebede sie wypowaidal jak bedzie chcial to sam bedzie pisal pewnie ;]

PhoenixSS
27-12-2005, 18:50
Nom zgadza się server na 20 osób kosztuje 11 euro no to policzmy...
11 euro podzielić na 20 osób to jest 0,55 euro za osobę
czyli 0,55 razy przykładowo 700 osób to jest 385 euro

To co nie wyrobią się w budżecie??

I jeszcze jedno przyjmijmy że pacc kosztuje 20 euro a serv za miech 500 euro to 500/20=25 TO CO CIPY NIE SPRZEDADZĄ 25 PACCY DODATKOWO NA NOWY SERV??

LOL_13
27-12-2005, 18:53
Ehh według mnie Cipowie nie wpuszczą nas jutro rano, ponieważ...1. Jest zadużo osób na servie. 2. PO *** mieli by wypuszczać 4 servy jak polowa z 68 servów jest empty? po 3. nie mogą usunąć starych servów, poniewazz ta,m tez ktos gra co nie? :P Qrde boli mnie to, że i tak nic nie nabije w przeciągu 1 miesiąca ;/ bo bedzie miazga ale mam juz 50zl wiec koledze sprzedam glosniki za 30zl i jeszcze bede mosial uzbierać te 10zl i wyslać im ten hajs... i tak robie palka :D choc nie wiem jak ja nabije 11mlvl zeby strzelać ze strzal omggggg

LOL_13
27-12-2005, 18:57
omg omg od 2mlvlu sorki sorki pomylilo mi sie ;p

PhoenixSS
27-12-2005, 19:16
Szkoda że nie moga zgrupować ludzi z jednego serva z drugim w końcu to tylko bazy dancyh po save i trochę dobrych chęci a nie musieliby robić nowych servów...

Medivh Shady
27-12-2005, 19:35
Losari jeśli ty nie mozesz powiedziec to ja powiem :] ,

Tetro Aurelius = Bismillah / Valais z Arcani .
Wiekszośl ludzi z gildi Homeboyz to ludzie z arcani.

Gl Bis , mam nadzieje ze na tym serwie ci sie powiedzie :]

Kaiba
27-12-2005, 19:42
Eh spoko 8o

Aristo~
27-12-2005, 21:28
Ludzie, przestancie narzekac, ze Facci nie moga wejsc bo mi sie zygac chce jak na to patrze, omfg. To i tak nic nie pomoze, a podnosicie tylko cisnienie.

Valest
27-12-2005, 21:45
Losari jeśli ty nie mozesz powiedziec to ja powiem :] ,

Tetro Aurelius = Bismillah / Valais z Arcani .
Wiekszośl ludzi z gildi Homeboyz to ludzie z arcani.

Gl Bis , mam nadzieje ze na tym serwie ci sie powiedzie :]

Valais to ***ana ciota o*******al ludzi na pacce nie polecam znajomosci z nim i jeszcze jego sharingu np.
piszesz do niego siema i spoko gadacie
2 dnia odpowied jest bardzo ina tak bylo na arcani ;]

Dark Brozyn
28-12-2005, 06:31
No to neiwnikaj w to ****a baranie na *** piszesz takie zeczy a pozniej mowisz ze cie to noeobchodzi, albo jestes zazdrosny albo masz na***ane w po***anej swojej glowie...
neiwnikaj - nie (SPACJA) wnikaj
zeczy - rzeczy
noeobchodzi - nie (SPACJA) obchodzi
i zdanie "n.a.j.e.b.a.a.n.e w p.o.j.e.b.a.n.e.j swojej głowie" nie ma najmniejszego sensu..
Ehh nie dość że grają w 3 to jeszcze taki analfabetyzm :( skończyłeś chociaż szkołe zawodowową ? Wątpie
pozdro i daj nick na kyrze, wyślę ci pare burstów bo mi wypadły z hunterów :p name i city. Ciekawe jak ty liżesz dupę tym szwedom jak ty po polsku ledwo piszesz. może inny owner ma zdolności do ang~

PhoenixSS
28-12-2005, 07:21
Dobra kończe narzekać.

Normalnie aż spadłem z krzesła czytajac odkrycie roku że oni chcą zarobić TO TEŻ UWZGLĘDNIŁEM!!

Jak bym miał kaske na kolejnego pacca to byłoby dobrze niestety wydałem już trochę na cipsoft i narazie szkoda mi dlatego czekam...

PÓKI CO WSPIERAJCIE TIBIA.PL SMSami BO ONI TU DUŻO DZIAŁAJĄ :)

A co ty kurna dziewczynko (tak wynika z opisu) wiesz o serwerach?? NIC
A ja może niewiele ale jednak więcej wiec co pierdzielisz. To były przykładowe obliczenia.

Raczej się nie "WYKUCAM ;) " jak również nie bluzgam i co ja jestem ten głupszy B) ahahahah
Twoją niewiedze o serwerach oceniam tylko po tym co piszesz nic więcej. Inaczej Ciebie nie oceniałem...

Esmanis
28-12-2005, 07:51
kup se pacca i nie nazekaj mogom faccow wpuscic nawet po 3 tyg:(

Rafal16
28-12-2005, 07:53
Tetro juz ma 50 lvl, a miejsca dla facc ani widu ani slychu.

Domona
28-12-2005, 07:53
No i znowu d***. Jest godzina 8.12 zaraz po save serwera i i tak na Kyrze widać INITIALLY PREMIUM. CHOLERA ILE MOŻNA CZEKAĆ ;( X(

USPOKUJ SIE!
Nie musisz szystkim psuć humoru z rana swoimi jekami, ze cie nie wposcili!

Nie masz pacca, nie wymagaj - proste.

Kiedys wejdziecie na serva, a jekacie na ilesc stron o tym. Temat jest o czym innym przeciesz.

A co do twoich durnych obliczen to nie wiem czy mam plakac czy sie smiac!
Co z tego, ze maja kase, jak oni chca zarobic!
Po to jest ta gra w koncu.
A jak juz ktos wspomnial wiekszasc serwow jest pusta wiec dlaczego niby 4 nowe?;)

edit:
Nie bede stoba dyskutowac bo "glupi ma zawsze racje" i bedzie sie wykucac, pluc, i bluzgac, aby postawic na swoim. nie znasz ludzi to nie mow co wiedza, co umieja i na czym sie znaja.

Valest
28-12-2005, 09:02
zeczy - rzeczy
i zdanie "n.a.j.e.b.a.a.n.e w p.o.j.e.b.a.n.e.j swojej głowie" nie ma najmniejszego sensu..
Ehh nie dość że grają w 3 to jeszcze taki analfabetyzm :( skończyłeś chociaż szkołe zawodowową ? Wątpie
pozdro i daj nick na kyrze, wyślę ci pare burstów bo mi wypadły z hunterów :p name i city. Ciekawe jak ty liżesz dupę tym szwedom jak ty po polsku ledwo piszesz. może inny owner ma zdolności do ang~

Jak w 3 gra? juz od dawna jest 1 owner ;]

Elder Nagan
28-12-2005, 09:18
Ehh brak mi slow na niektórych...Kup pacc a nie *******isz...albo zalatw sobie sharing acc jak tak bardzo chcesz sobie pograc...

NooB from LW
28-12-2005, 09:31
SZharing? Dobra szukam jak ktos jest chetny to msg

Losari
28-12-2005, 09:47
zeczy - rzeczy
*** ci do tego co skonczylem skoro taki pro jestes to czekam na msg Imothy'grit zobzaczymy czy bedziesz taki kozak.

PhoenixSS
28-12-2005, 10:48
DOBRA LUDZISKA KONIEC KŁÓTNI WSZYSCY JESTEŚMY BARANAMI AMEN :D

musimy się trzymać kupy na Kyrze bo kupy nikt nie ruszy :D

Jinikao
28-12-2005, 11:54
Pamiętajcie ze ludzie zatrudnieni w CIP soft tez chca kase za robote. A że są to Niemcy to wiadomo jakie stawki sie tam płaci:):) Miec pacc to nie jest problem. Ja wydalem przez rok gry 90 zl na pacc-a a mam juz 200+ dni go:) Wiadomo ze inne narody są bogate i chętnie kupują pacce za odpowiednia kase w Tibi:) Wiec chyba nie ma problemu.

Rookstayer'ek
28-12-2005, 12:00
tam jest wojna !muahahaha
po 30 z sd wala mauhahaha

Raxilon
28-12-2005, 13:40
I znowu wojna, a myslalem, ze dzis sobie poexpie...

Rafal16
28-12-2005, 14:14
Wiecie co mnie dziwi? Ze zaj*bali Tetro Aureliusa na 50 lvl, spadly mu 2 lvl. Ciekawe za co go Mahrael Infestus zabil? Moze ktos wie o co sie rozeszlo? :confused: :confused:

Igrexou
28-12-2005, 14:17
Homeboyz są już w wojnie przeiwko LI :) dlatego go zabili :D

Winkler
28-12-2005, 14:32
tam jest wojna !muahahaha
po 30 z sd wala mauhahaha

LOLOLOL... jak sie dzieciaku nie znasz to sie nie odzywaj. Wracaj lepiej bic lv na snake'ach. Widac, jak sie na nowych servch znasz...

Malyszek
28-12-2005, 15:47
Homeboyz są już w wojnie przeiwko LI :) dlatego go zabili :D

OK Już są w wojnie, ale nie dlatego zabili Tetro Aureliusa, ponieważ Tetro został zabity przed wypowiedzeniem wojny, która dopiero co zostala oficjalnie przedstawiona.

Eternal Chris
28-12-2005, 15:51
Wiecie co mnie dziwi? Ze zaj*bali Tetro Aureliusa na 50 lvl, spadly mu 2 lvl. Ciekawe za co go Mahrael Infestus zabil? Moze ktos wie o co sie rozeszlo? :confused: :confused:

Mahrael? :) Tam byli wszyscy Infestus + 1/3 Lucrum Ira :) Okolo 15 osób.
Oficjalnym powodem zabicia Tetro'a było spiskowanie tego własnie pana przeciwko Lucrum Ira.

PhoenixSS
28-12-2005, 15:54
Czyli jednym słowem Polacy trochę ucierpieli... A ma ktoś może film z tej walki. Pomagał ktoś naszemu czy był sam??

Meviot
28-12-2005, 16:26
Z tego co widzę to taki 'mały' pojazd tutaj mamy. ; p Ludzie wyluzujcie chociaż na moment. ; ) Co do Tetro to chodzą słuchy, że postać należy do braci, którzy grają na jednej maszynie, więc teoretycznie CipSoft nie zbanuje chara... Wojna zbiera swoje plony i jakby ktoś nie wiedział to może o tym poczytać na forum tibia.com (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1073202). Oczywiście obowiązuje angielski dla tych, którzy tego nie wiedzą. ; p

btw. gra ktoś z Guardii albo Pandorii na Kyrze? ^^

Dark Brozyn
28-12-2005, 17:14
*** ci do tego co skonczylem skoro taki pro jestes to czekam na msg Imothy'grit zobzaczymy czy bedziesz taki kozak.

ok napisze ;) i c.h.u.j się pisze przez ch i nie zobzaczymy tylko zobaczymy miśq :)

Karrith
28-12-2005, 17:25
kichakichakicha

Losari
28-12-2005, 19:46
ok napisze ;) i c.h.u.j się pisze przez ch i nie zobzaczymy tylko zobaczymy miśq :)
Wiekszosc postow pisze z pospiechu a to jest tylko literowka, co do ***a to z przezwyczajenioa pozatym wiesz jakos niebola mnie te twoje pouczenia bo jestes zwklym frajerem bardoz bym cie chcial spotkac w rl ciekawe czy taki cwany bys byl dalej.

Raxilon
28-12-2005, 20:29
Zacznijcie gadac na temat zamiast slac epitety w strone innych....

Player Killer
28-12-2005, 20:36
Właśnie przed chwilą członkowie gildii 'Lucrum Ira' zebrali sie na darashii, widzialem jeszcze jak ustawiaja swój szyk koło domków nad dp. Chcialem nagrac filma, ale dostalem ip blocked =) jak sie logne, powiem wiecej...
Następna bitwa wisi w powietrzu xD

Losari
28-12-2005, 21:51
Co tu duzo mowic prz***alismy na daramce ;/ Ogolem przegrywamy 17:7 tu macie link do fragow:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1073682

Karrith
28-12-2005, 21:57
@up
zdarza sie:)
ale znajac umiejetnosci przywodcze Eona to LI bedzie mialo przerabane.

Łolek
28-12-2005, 22:22
Wieze ze wygraja Homeboyz, ale przeczucie mam jednak takie ze przedupimy :-( obym sie mylil.

Aristo~
28-12-2005, 22:36
Sara wygramy, musimy wygrac ! ;>

Raxilon
29-12-2005, 00:16
Z checia bym pomogl, po tym jak zginalem z rak "przyjaciol", ale nie stac mnie nawet na bolty...

Eldyn
29-12-2005, 00:51
kyra kyra
juz 2 dni gram i prawie 10 lvl mam ehhh nie chce mi sie grac

server bedzie za***isty wojny itd tylko szkoda ze mam brak motywacji ;p

Valest
29-12-2005, 09:30
up ^^ graj,graj moze w wojnie pomozesz ;] i zostanie wygrania i bedzie Piękny Server :cup:

Eldyn
29-12-2005, 13:54
na tej wojnie co teraz macie napewno nie pomoge moze w nastepnych juz bede mial jakis lvl

ktos kupil domek ktory chcialem kupic :( i nie kupilem bo mnie stac nei bylo
zaraz sobie znajde nowy domek wylicytuje na 200k dostane bana i kupie na inne acc za tydzien :D

Kabanosek
29-12-2005, 14:56
Widze ze lord erus (mahrael infestus) juz robi porzadki na kyrze. Wiedzialem ze tak bedzie ale nie ze az tak wczesnie , pewnie wyciagnal jakies wnioski z poprzedniego servera (obsidii) gdzie zostal wyrzucony . Hmm... mysle ze marny jest los polakow na kyrze , rzycze wam wygranej ale watpie ze wam sie uda (wiedzac jak zgrana jest ekipa erusa). A Jesli juz przegracie to radze zmienic server wszystkim nawet tym ktorzy nie uczestnicza w wojnie. XD
CYA

Lindlay
29-12-2005, 15:06
Czyzby Era zero zegnala sie z kolejnym serverem ;d?

Zakal
29-12-2005, 15:47
Czyżby Kyra była tylko dla pacc? Wchodzę na tibie.com online game patrze tam gdzie jest kyra nie ma napisu inittialy premium, więc mówie :) otworzyli wkońsu dla facc Kyre:D utworzylem nowego chara wchodze patrze tam pisze a tam napis. Only players with premium account are allowed to enter this world:) Proszę o skomentowanie tego posta:D.

Valest
29-12-2005, 16:04
Czyzby Era zero zegnala sie z kolejnym serverem ;d?

Pokój ;] [na Kyrze]

Wodkos-wodman
29-12-2005, 16:11
Mam tak samo ... stworzylem Char loguj sie i pisze ze tylko dla PACC -.-
Stworzylem juz osobny temat ... WyPoWiAdAjCiE sie tam :P

Arte
29-12-2005, 16:29
Aristocrat ,pamiętasz niejakiego Globusa z Hiberny :P xD

Arte
29-12-2005, 16:31
Pherion'Infestus.

Dec 28 2005, 21:13:04 CET Killed at Level 31 by Artehax
and by Dram Telon

Aristo~
29-12-2005, 16:43
Aristocrat ,pamiętasz niejakiego Globusa z Hiberny :P xD

Unactiva? :SS

Arte
29-12-2005, 17:24
może tak :)))

Raimel !!!
29-12-2005, 17:31
Dziś nastała piękna chwila gdy wbiłem 5 magic level knightem i jestem jedynym knightem jak narazie który go posiada :D
A na dodatek best skills na servie :D
Hail me

Arte
29-12-2005, 17:34
Hail Azeris :)

Anum
29-12-2005, 17:51
Czyżby Kyra była tylko dla pacc? Wchodzę na tibie.com online game patrze tam gdzie jest kyra nie ma napisu inittialy premium, więc mówie :) otworzyli wkońsu dla facc Kyre:D utworzylem nowego chara wchodze patrze tam pisze a tam napis. Only players with premium account are allowed to enter this world:) Proszę o skomentowanie tego posta:D.

Name: Yaveks
Profession: Druid
Level: 25
World: Kyra
Account Status: Free Account

Od 8 lvl na faccu gra więc nie sądze żeby Kyra była tylko dla PACCów. A dlaczego wbił już 17 lvl na mainie chodziasz nie ma PACC? A no dlatego, że PACC póki co obowiązuje tylko na rooka na maina jak by co dostanie pewnie kolejki ;).

Winkler
29-12-2005, 19:16
@raimel: Zachowaj ziom chociaz troche klasy i nie chwal sie tu przed tymi noobami swymi osiagnieciami -.-

Neth
29-12-2005, 23:02
Azeris sie chwalil ze ma 5 mlvl i juz go chyba nie ma
Dec 29 2005, 22:34:21 CET Killed at Level 39 by a giant spider

Demoralez
29-12-2005, 23:17
Pokój ;] [na Kyrze]

puki co tak B)

Eldyn
29-12-2005, 23:21
pokoj pokoj jak narazie pozniej wybuchnie wojna i pewnie koneic pl :P

Raimel !!!
30-12-2005, 07:30
Mam spowrotem. JAJJAJAJA

Karrith
30-12-2005, 08:26
kichakichakicha

Haloren
30-12-2005, 08:41
Mam spowrotem. JAJJAJAJA

Pozdro dla trzeciego ownera, do którego sam się przyznałeś w grze.

damak
30-12-2005, 09:47
80 % ludzi z top 100 na NOWYM serwie ma 2 lub więcej ownerów, jestem tego pewien, tylko nieliczni - maniacy są w top 100 i grają sami.

Winkler
30-12-2005, 11:08
sharowac/cheatowac kazdy umie.. od poczatku Kyry byles online 159h 45min,
wiec to jest za bardzo nie mozliwe zebys gral sam. I nigdy bym nie przypuszczal ze cie do Homeboyz wezma. pamietam cie z arcanii, niezly noob byles. mam nadzieje ze sie chociaz troche zmieniles.

huh? Ten co jego max lv to 30 sie odzywa. Zapytaj kogos z top 50 czy gra sam, prawie nikt nie jest takim maniakiem jak twoj 1 kumpel (nicka nie powiem), ktory nie jadl, nie pil, nie chodzil do szkoly by grac w tibie LOL.

@topic: skoro wydarzenia to wydarzenia:
Ludzie! Stala sie tragedia ja - Za***iscie rozowy zeszyt, dostalem namelocka :( jak dobrze pojdzie to nick bede mial jeszcze glupszy, jak nie to trudno ;)

Haloren
30-12-2005, 11:24
huh? Ten co jego max lv to 30 sie odzywa. Zapytaj kogos z top 50 czy gra sam, prawie nikt nie jest takim maniakiem jak twoj 1 kumpel (nicka nie powiem), ktory nie jadl, nie pil, nie chodzil do szkoly by grac w tibie LOL.

@topic: skoro wydarzenia to wydarzenia:
Ludzie! Stala sie tragedia ja - Za***iscie rozowy zeszyt, dostalem namelocka :( jak dobrze pojdzie to nick bede mial jeszcze glupszy, jak nie to trudno ;)

Mimo wszystko uważam, że pokora się należy. Ty też nie grasz samemu, więc oco tu chodzi :P.

Hehe, odezwe się w grze po new nick. Pzdr

Elder Nagan
30-12-2005, 15:42
Za***iscie rozowy zeszyt widzialem cie ne poczatku wsumei dobrze ze namelock bo ta nazwa noobowata zdeczka jest ;]

Raimel !!!
30-12-2005, 15:43
Kolejne wydarzenie:
- Advanced to level 40.
- Dziś o 24:00 OF Quest
- Jutro Sylwester :D

Karrith
30-12-2005, 15:46
kichakichakicha

Valest
30-12-2005, 20:36
rotfl!! chodzi ci o Ksofiego?? hahahhahahahha
zapewniam cie ze jadl i pil. nie chodzil do szkoly bo byl po operacji-dlatego tak pgowal. a gdy juz mogl wychodzic z domu to chodzil normalnie do szkoly z kolegami wychodzil..
i w przeciwientswie do was zrobil 40 lvl w 6 dni bez sharowania..

Ksofi Soul~ z Arcani??? po co mu te pg bylo jak i tak Hunted od .... [kto wie ten wie xD(i wie dzięki komu)]

Karrith
30-12-2005, 21:08
kichakichakicha

Eldyn
31-12-2005, 04:52
ja mu mowilem ze bedzie ze mna hunted :D nie wierzyl hehe

Raimel !!!
31-12-2005, 07:31
Advanced to Level 42.
OF Quest Done.
Dziś odpoczynek z expem ;p

Winkler
31-12-2005, 09:48
Offtopic: ksofi nie potrafil rozdzielic czasu na gre i na rl life. Mi wkrecal, ze przestal grac, bo mu sie znudzilo, a tu chodzilo o hunta o.0

Topic: Kto sharuje ten sharuje, ale wy tylko gadacie bez dania jakich kolwiek prawdziwych dowodow, jedynie ciotka zenka powiedziala w grze, ze heniek sharuje ze zbyszkiem... eh

kostooch
31-12-2005, 09:55
Yeti on Folda. Jeden zabity, nie wiadomo, co z drugim.

Valest
31-12-2005, 11:09
@up
pgowal zanim nooby sie doczepily...a Drocan idiota z paroma kolegami go nie ubil za nic..(tzn wg nich byl powod-Ksofi podal dla zabawy stronke www.mokra.pl-jakis porno site:P-a drocan, ktory mial duuuzo pozniej hacka posadzil o to ksofiego..pomogl mu w tym vynaleck..idiota, byly przyjaciel, ktoremu ksofi pomagal duuzo razy). Ale nie ma co sie rozczulac, Arcania i tak jest stracona.

Vynalecka juz znam rok+ spoko many xD [jakis czas temu sprzedal acc]
Stary owner teraz posiada Dracona ale niema neta wiec nie gra ostatnio na Securze gral ~100lv
A co do kyry wczoraj byl
1St Hero hunt bloker padł w ***ow sposób :(
LooT :chcielibyscie wiedziec (AHAHAHH xD)

Offtopic: ksofi nie potrafil rozdzielic czasu na gre i na rl life. Mi wkrecal, ze przestal grac, bo mu sie znudzilo, a tu chodzilo o hunta o.0

Topic: Kto sharuje ten sharuje, ale wy tylko gadacie bez dania jakich kolwiek prawdziwych dowodow, jedynie ciotka zenka powiedziala w grze, ze heniek sharuje ze zbyszkiem... eh

Do( ) wody (skoczyc?) potrzebuje Gm ludzie i tak wiedza kto bo to łatwo sie roznosi chyba ze ktos niemka kumpli gra ma low lv i nikt sie nie interesuje albo ma tylko kilka ale super zaufanych ;] (i sredni LV)

Elder Nagan
31-12-2005, 12:44
niema to jak bezsensowna klotnia..co was to obchodzi ze sharuje..ehh co za ludzie

Jak sharuje to ma powody do tego..lub nielubi spedzac calej gry na expieniu..

Raimel !!!
31-12-2005, 14:10
Dziś byliśmy na Hero Huncie z Winklerem i Ziomem. Padło ponad 70 Hero a loot to nie wasza sprawa ;p. hardcorowy był powrót. Winkler wrzucisz film?

Winkler
31-12-2005, 22:01
No, rzeczywiscie powrot nie nalezal do najspokojniejszych, ale filmu nie wrzuce ze wzgledu na twoje bezpieczenstwo :P

@valest: najpierw sie naucz plywac ;)

Valest
31-12-2005, 23:48
No, rzeczywiscie powrot nie nalezal do najspokojniejszych, ale filmu nie wrzuce ze wzgledu na twoje bezpieczenstwo :P

@valest: najpierw sie naucz plywac ;)

hhaha lepiej plywam od ciebie jestem tego pewny na 100% ;]

espectro
01-01-2006, 01:53

LooT :chcielibyscie wiedziec (AHAHAHH xD)

veri veri funny o.0?

a po twoich postach widze ze ty kurfa jakis noob jestes ??! o0

a pywac nieumiesz nawet ...chyba ze pieskiem ... psie o0

/Hail~NeuköllN 44

Raimel !!!
01-01-2006, 10:10
A c*** mnie obchodzi twoj loot gadasz jak noob i chwalisz sie jak po***any.

Ten temat nazywa się WYDARZENIA Z SERVERU KYRA.
2 Hero hunt ( udany bo bloker nie padł tak jak w 1 hero huncie) to chyba jakieś wydarzenie jest co nie??

Winkler
01-01-2006, 10:15

No, kajakiem to moze i plywasz lepiej, a pozatym po jakiego wala takie durne posty piszesz?
Masz jakies ciekawe wydarzenie to sie pochwal. I jakibys mogl podaj swoj nick na Kyrze ;)

Valest
01-01-2006, 11:09
No, kajakiem to moze i plywasz lepiej, a pozatym po jakiego wala takie durne posty piszesz?
Masz jakies ciekawe wydarzenie to sie pochwal. I jakibys mogl podaj swoj nick na Kyrze ;)

y ja mam podac? a po co ? ten kto potrzebuje zna mój nick

Gildia Homeboyz już niema :]

Legiren
01-01-2006, 18:31
Piszcie cos ... moze wie ktos kiedy bedzie jakas nowa wojna miedzy kims a kims ? bo slyszalem ze ma byc jakas jutro

Winkler
01-01-2006, 21:23
HB juz nie ma, ale wiekszosc czlonkow jest juz invited do legendarnej gildi Soulblades.

Legiren
01-01-2006, 21:40
Czemu Hb juz niema ? powie ktos plx

Kazil
01-01-2006, 22:22
HB juz nie ma, ale wiekszosc czlonkow jest juz invited do legendarnej gildi Soulblades.

Czemu taka legendarna?

Kanion
02-01-2006, 06:13
Wczoraj mi nooby ukradly Scalaka, Scarfa, Wooden Shielda, rozdzke(to za free) brass legi, i soldier helmeta, :/

Ludzie nie zla kapa dajcie eq! HAHAHAHAHAHA

//

Raimel !!!
02-01-2006, 07:20
Czemu Hb juz niema ? powie ktos plx

Ponieważ lider (swe) stwierdził że za dużo ludzi jest w gildii i do niego pisze a on na to nie ma czasu - w takim wypadku powinien oddać lidera komuś innemu lecz on rozwiązał gildie. Boje się że coś knują ;/

(Wczoraj Tetro solował 2 Demony ) Poleciał mu tylko Orb ;/

Kazil
02-01-2006, 07:36
Uważam, że i tak super, że mu się udało! 12k expa do przodu wkońcu :)

Legiren
02-01-2006, 10:13
no to Tetro gz ;p solo 2 demony :) ciekawe kiedy bedzie next war mysle ze teraz szwedzi beda chcieli woje z Soulblades czy jakos tak ;p

Karrith
02-01-2006, 13:11
kichakichakicha

Winkler
02-01-2006, 13:20
Soulblades jest legendarna gdyz, byla 1 z najlepszych gildi na serverze arcania. Tylko i wylacznie ja bylem jej zalozycielem.
@karrith: jak w ogole smiesz sie tak nazywac, skoro wraz ze swoim kumplem odszedles od niej jak tylko pojawily sie pierwsze problemy...

Kazil
02-01-2006, 14:32
Ok. ok. Niech każdy myśli co chce i wie swoje. Nie kłućcie się, proszę.

Gedd
02-01-2006, 14:44
Soulblades jest legendarna gdyz, byla 1 z najlepszych gildi na serverze arcania. Tylko i wylacznie ja bylem jej zalozycielem.
@karrith: jak w ogole smiesz sie tak nazywac, skoro wraz ze swoim kumplem odszedles od niej jak tylko pojawily sie pierwsze problemy...

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHA H

Losari
02-01-2006, 16:03
LoL Ty sie z ***em na leb zamieniles czy poporstu sie urodziles z guzem na mozgu?

Legiren
02-01-2006, 16:24
bo bylem jednym z jej tworcow.

@down
co ty *******isz??
po pierwsze zalozycieli bylo 5.
po drugie nie odeszlismy z gildii jak zaczely sie problemy, tylko dlatego, poniewaz zaczales przyjmowacf jakis low lvli, ktorzy tylko utrudniali gre i nic gildii nie pomagali.
Ty do mnie to mowisz... bo niewiem ;d

Winkler
02-01-2006, 20:37
LoL Ty sie z ***em na leb zamieniles czy poporstu sie urodziles z guzem na mozgu?

Odpowiem ci na twoim poziomie, tak zebys zrozumial. Nie nie urodzilem sie z guzem, wytworzyl sie w mojej glowie po wychuchy elektrowni w czarnobylu - zadowolony? Podnioslem twoje mniemanie?
A mowia, ze im starszy tym madrzejszy, no widocznie ciebie losari to sie nie tyczy :P.

Igrexou
02-01-2006, 22:18
@up

Moja nauczycielka mówi że uczniowie z wiekiem głupieją :)

Wald_Kerius
02-01-2006, 22:39
Dzis okolo 20:00 Mady Infenstus zaczal zbytnio kozaczyc. Zabil wraz ze swoim kumplem Fenyare(z gildi Madys Fan Club-.-) 1 z czlonkow Black Sunblade(konkretnie Lactera). Za co ..?? Do konca niewiadomo ale chyba powodem bylo to ze doslownie pare minut temu Mady padl na hydrach ...lol i musial sie chyba na kims wyzyc. Oczywiscie bardzo to sie nie spodobalo dla Lactera i ekipy z Black Sunblade. Poplynelismy w kilku min. Pron Enya 41 Ek i Salzar Salvator 36 MS do ab gdzie stal Mady Infenstus wraz z Fenyare. Gdy tylko ktos z Black Sunblade wychylil nos z depo odrazu gonili za nim ze skullem. W gildi bardzo to sie nei spodobal, bo ilez mozna dawac sie tym szwedom i zrodzil sie pomysl wypowiedzenia wojny. Wiekszosc czlonkow Black Sunblade byla za ale na SZCZESCIE lider gildi powiedzial jednoznacznie ze wojny nei bedzie i mamy grac dalej. Podsumowujac jestem ciekaw kiedy dojdzie do wojny miedzy pl vs swe( bo do takiej na bank dojdzie). I czy jestesmy wstanie sie przeciwstawic szwedom i nie tylko 1 gildia ale all pl na serwie. OCZYWISCIE POST TEN NIE MA ZAMIARU WYWOLAC ZADNEJ WOJNY TYLKO ZMUSIC DO PRZEMYSLENIA PEWNYCH SPRAW. TERAZ NAJWAZNIEJSZE JEST EXPIENIE A NIE WOJNA !!!!!! wypowiadajcie sie na ten temat..

Legiren
03-01-2006, 14:15
ostatnio z jakies 4 dni temu albo 5 bil mnie koles z Lucum Ira ( czy jakos tak ) za co ? nie wiem ubzdural sobie ze zlurowalem na niego scaraba i prawie padl lal mnie od scarabow do depo ank i nie mogl mnie zabic bo mu uciekalem wciaz i walil mnie z rozdzki a jak dobieglem do depo kazal mi placic 3k ;( za to ze mnie nie uwalil bo nie umial jezeli dalej tak bedzie to swe bedzie zadzic jak tak pl na wszystko ( prawie ) im pozwala no ale to tylko moje zdanie 3m sie all;]

scorp
03-01-2006, 14:47
@up
piotrek przestepca pamietasz moze taki nick na jednej grze jak the dark purbple frei ? -.- albo markera

Legiren
03-01-2006, 14:57
nie ;/ a jaka to byla gra :P ? bo gram w sporo gier

Myxer
03-01-2006, 18:43
Wlasnie chcialem sie nacieszyc moim 2 lvlkiem ;p i isc na questa (nie gralem nim 4 dni bo nie moglem sie dobic przez kolejke). Kiedy podszedlem do bear room to drzwi byly zamkniete i minos zaczal mnie gonic.... chcialem uciec, ale 2 tzw. nOObów mnie przyblokowalo :( :( :( Nie smiejcie sie ze mnie ze padlem i odrazu panikuje ze stracilem 15 expa i backpack... najgorsze jest to ze bylem 250 w kolejce, a teraz jestem 75, a ponizej 100 to jest najgorzej i najdluzej sie czeka ;/

Raimel !!!
03-01-2006, 18:46
Wlasnie chcialem sie nacieszyc moim 2 lvlkiem ;p i isc na questa (nie gralem nim 4 dni bo nie moglem sie dobic przez kolejke). Kiedy podszedlem do bear room to drzwi byly zamkniete i minos zaczal mnie gonic.... chcialem uciec, ale 2 tzw. nOObów mnie przyblokowalo :( :( :( Nie smiejcie sie ze mnie ze padlem i odrazu panikuje ze stracilem 15 expa i backpack... najgorsze jest to ze bylem 250 w kolejce, a teraz jestem 75, a ponizej 100 to jest najgorzej i najdluzej sie czeka ;/

Fascynujące wydarzenie z serveru Kyra. btw Bubble to ty?

Myxer
03-01-2006, 19:01
Odp: Nie
Ale seryjnie... mam to traktowac jako zart czy seryjnie? ;)

Myxer
03-01-2006, 19:03
Naprawde znakomity zart... ale seryjnie mam to traktowac jako zart czy nie??? ;)

notop
03-01-2006, 19:18
chyba masz aids
jaka slynna i jaka legendarna bo niejarze,1 raz slysze wogole o takiejh tandetnej glidi ,slynne i znane bylo np"ppg,ez,dptf,sencelis,kgb,cn" to byly slynne a ta twoja...... 3 makerow+2 noob chary

Winkler
03-01-2006, 20:04
chyba masz aids
jaka slynna i jaka legendarna bo niejarze,1 raz slysze wogole o takiejh tandetnej glidi ,slynne i znane bylo np"ppg,ez,dptf,sencelis,kgb,cn" to byly slynne a ta twoja...... 3 makerow+2 noob chary

Kolejny inteligent... wy chyba z losarim korzystacie z 1 mozgu co nie? Widac, ze jestes malo zorientowany skoro o tej gildi nie slyszales. Kojarzysz takich panow jak ruxior, acon soulblade, ksofi soulblade etc. swojego czasu najlepszych w skillach...

P.S: Ten kolo co pisal, ze z wiekiem ludzie glupieja - zgadzam sie, notop tobie za kilka lat glowa juz totalnie sie odmozdzy.

Protarus
03-01-2006, 20:08
Sara a swoja droga to dlaczego sprzedales chara na furorce?

Legiren
03-01-2006, 20:10
teraz bedziecie sie klocic ? przestancie to serw Kyra a nie Arcania ;d jak chcecie gadac o Arcani to idzcie na innego posta;] tutaj jest mowa o kyrze itp ;d

Protarus
03-01-2006, 20:17
Hmm... wydarzenia muwisz.. ok. No wiec soulblade chyba naprawde szykuje sie do wojny. Mam tylko nadzieje ze ja wygramy. A zawsze wygrywaja ci którzy najlepiej wspolpracuja.

Rixon
03-01-2006, 20:40
Nie nazywajcie tego wojna polska- szwedzka bo w lucrum jest 2 polakow i mam nadzieje ze wkrotce was stad wywalimy :)

Protarus
03-01-2006, 20:41
Nas to znaczy polaków czy nas czyli inne gildje??

Legiren
03-01-2006, 20:41
Protarus to pamietaj o takich mniejszych levelkach ;p np.o mnie zchecia pomoge z Lucrum Ira:) za PA !! mam 24 lev ,22 mlev ;] sproboje 27 lev chociaz wbic do soboty sd po 100 wale ]:-> wiec sie przydam i z tego co wiem to sporo innych polakow 15 + chce skopac Lucrum Ira za ich PA

Exodus
03-01-2006, 20:54
Protarus to pamietaj o takich mniejszych levelkach ;p np.o mnie zchecia pomoge z Lucrum Ira:) za PA !! mam 24 lev ,22 mlev ;] sproboje 27 lev chociaz wbic do soboty sd po 100 wale ]:-> wiec sie przydam i z tego co wiem to sporo innych polakow 15 + chce skopac Lucrum Ira za ich PA

HeHe to zaszalałeś . Poza tym Ja też się nieco zdenerwowałem bo mnie zabił mady infestus z jakims 35 sorcem i chcialbym zeby wybuchla wojna ale to oplacalne byloby tylko wtedy jakby gildie typu Soulblade,True,Black Sunblade,Nemesis etc się połaczyly w walce bo kazda pojedyncza nie ma zadnych szans w walce . I z tego co wiem Tetro chyba też chcialby byc po naszej stronie . Walka gildi Soulblade samej to samobójstwo :P

Protarus
03-01-2006, 20:57
He he ja nie jestem na kyrze jeszcze hgh levelem sam mam dopiero 25 level :D

Legiren
03-01-2006, 21:31
Exodus nie zapominaj o innych gildiach ktore by chcialy pomuc ;p trzeba skonczyc z PA , Kyra rlz;p jak by cos sie dzialo to msg do mnie na priv plax mam tam jakies znajomosci to kazda pomoc sie pprzyda:)

Winkler
03-01-2006, 21:40
Jestem leaderem soulblades i pierwsze slysze o jakiejs wojnie. Narazie wole zyc w pokoju. Oczywiscie, nie wykluczam udzialu w wojnie jesli zajdzie taka potrzeba. Co do gildi, ktore moglyby by sie przylaczyc to sadze, ze mozna liczyc tylko na nemesis. True nie znam, a black sunblade pokazali swoje tchorzostwo na poprzedniej "niby wojnie".
Do tego typa co niby z LI jest, ladnie musisz wchodzic jezyczkiem w rowa infestusom ;).

Gedd
03-01-2006, 21:41
HeHe to zaszalałeś . Poza tym Ja też się nieco zdenerwowałem bo mnie zabił mady infestus z jakims 35 sorcem i chcialbym zeby wybuchla wojna ale to oplacalne byloby tylko wtedy jakby gildie typu Soulblade,True,Black Sunblade,Nemesis etc się połaczyly w walce bo kazda pojedyncza nie ma zadnych szans w walce . I z tego co wiem Tetro chyba też chcialby byc po naszej stronie . Walka gildi Soulblade samej to samobójstwo :P

jak sie wszystkie połączą to będą miały jeszcze mniejsze szanse, uwierz mi

Winkler
03-01-2006, 21:46
jak sie wszystkie połączą to będą miały jeszcze mniejsze szanse, uwierz mi
Heh, za pierwszym razem jak sie chyba 3 gildie polaczyly to LI nawet z dp nie wyszlo i odrazu swe pokoju chcieli, a teraz sami zaczynaja eh...

Gedd
03-01-2006, 21:57
Heh, za pierwszym razem jak sie chyba 3 gildie polaczyly to LI nawet z dp nie wyszlo i odrazu swe pokoju chcieli, a teraz sami zaczynaja eh...

mało wiesz o wojnach..... i w ogole

Winkler
03-01-2006, 22:01
HAHAHAH az spadlem z krzesla...

Gedd
03-01-2006, 22:03
HAHAHAH az spadlem z krzesla...

to zawołaj kogos, niech ci pomasuje pupe

jaronosk
03-01-2006, 23:03
robie gildie żeby sprać szwedów wspólpracując z innymi gildiami albo jak dobrze pójdfzie kiedys może moja starczy na nich jak lvl wszyscy podwyższą. Narazie mam 25 lvl i 27 mlvl ale na feriach do***ie 40 lvl i sie zacznie zabawa :). Hail Pulp Fiction :)

Eldyn
04-01-2006, 00:34
pierwsze co tetro powinnien zrobic jak wbije 60 lvl poslac ue dla najlepszego msa z LI

Raimel !!!
04-01-2006, 07:01
I wojna się zaczeła :///

W nocy zrobili nam najazd w 30 na nas 3 ;/
Duzo osób padło.
Wg. mnie wojna została wywołana aby nas osłabić , gdy się skończy wkroczy LI i będzie kolejna a być moze dojdą nawet w trakcje tej.

Obecnie wojna się toczy między:
Orichai Devir on Kyra (swe) + Milf Hunter (swe) VS Soulblades (pol)

Popadało nas troche ale przez to że był to niespodziewany najazd. Dziś musimy się zrewanżować. Miło będzie jak inne polskie gildie nam pomogą.

Protarus
04-01-2006, 10:57
Jednego juz spralismy :D

Legiren
04-01-2006, 14:35
dzisiaj nie moge grac ale w weekend pomoge :))) Sounlabed atak za***cie swe

Nazgool
04-01-2006, 21:04
@ Raxlion

Wejdz na TS lepku/ trzeba pogadac.

Adam/Hoffi here

Eldyn
04-01-2006, 22:34
ten server bedzie dla swe :P

Losari
05-01-2006, 12:41
Kolejny inteligent... wy chyba z losarim korzystacie z 1 mozgu co nie? Widac, ze jestes malo zorientowany skoro o tej gildi nie slyszales. Kojarzysz takich panow jak ruxior, acon soulblade, ksofi soulblade etc. swojego czasu najlepszych w skillach...

P.S: Ten kolo co pisal, ze z wiekiem ludzie glupieja - zgadzam sie, notop tobie za kilka lat glowa juz totalnie sie odmozdzy.
LoL ty chyba korzystasz z mozgu ze swoja cala rodzina bo qrwa ksofi to n00b jakich malo do 95lvla na pohu expil pozatym z tego co pamietam nawet niebylo takiej guildi podczas 1 wojny ani zadnej inenj wiece legenarne ma byc to ze expili jak inni walczyli o server? Naucz sie grac matole.

Winkler
05-01-2006, 12:52
LoL ty chyba korzystasz z mozgu ze swoja cala rodzina bo qrwa ksofi to n00b jakich malo do 95lvla na pohu expil pozatym z tego co pamietam nawet niebylo takiej guildi podczas 1 wojny ani zadnej inenj wiece legenarne ma byc to ze expili jak inni walczyli o server? Naucz sie grac matole.
Wypraszam sobie wrzucanie na moja rodzine, gnoju - to po 1.
Po 2 naprawde malo mnie interesuje gdzie i jak on expil, ale nie dostala bana za sharing tak jak ty <hahaha>.
Po 3 ja grac umiem, to ty boisz sie pomoc w wojnie na kyrze nie ja ;).

Legiren
05-01-2006, 16:13
niema sensu walczyc ( narazie ) albo w ogole ... Tetro jest w Lucum Ira wiec raczej szans pl niema albo gfildia Soublades ... nie da rady 2 najlepszym sorcom na Kyrze nie ma sensu

Raimel !!!
05-01-2006, 17:36
Wojna z LI miała być wczoraj lecz do niej nie doszło.
Co z tego że Tetro i paru polaków są w LI ?? Może tam być nawet cały serv

paior
05-01-2006, 17:52
I wojna się zaczeła :///

W nocy zrobili nam najazd w 30 na nas 3 ;/
Duzo osób padło.
Wg. mnie wojna została wywołana aby nas osłabić , gdy się skończy wkroczy LI i będzie kolejna a być moze dojdą nawet w trakcje tej.

Obecnie wojna się toczy między:
Orichai Devir on Kyra (swe) + Milf Hunter (swe) VS Soulblades (pol)

Popadało nas troche ale przez to że był to niespodziewany najazd. Dziś musimy się zrewanżować. Miło będzie jak inne polskie gildie nam pomogą.

duzo wiesz ale niewiem czy wiesz ze My jestesmy z wami cos tam czytalem na gild chacie ale nie wiem dokladnie moze all powiesz ??Soulblades+True+Deltoya

Legiren
05-01-2006, 18:20
no jak te gildie sie polacza to jest szansa :)

DuLiB
05-01-2006, 20:15
@Winkler
Nie wiem skad sie urwales, ale lepiej tam wracaj, albo przynajmniej przestan sie wypowiadac o rzeczach o ktorych nie masz zielonego pojecia ;p

Neth
05-01-2006, 20:19
Kurdeee dajcie jakies filmy a nie sama gadanina

paior
06-01-2006, 08:01
Jeszcze nie ma wojny to skąd ma być filmik X(

ZERGU
07-01-2006, 13:16
ja wole zeby zadzili szwedzi... B) po tym co sie dzieje na furorze widac ze chwila w ktorej polacy dojda do wladzy bedzie oznaczala upadek tego serwera...
( tak pozatym i po jednej i po drugiej stronie sa CHU.. i PA tyle ze po naszej stronie ten odsetek jest kilkanascie razy wyzszy ;( )

Kowa_l
07-01-2006, 14:30
ja wole zeby zadzili szwedzi... B) po tym co sie dzieje na furorze widac ze chwila w ktorej polacy dojda do wladzy bedzie oznaczala upadek tego serwera...
w pelni sie zgadzam ....

Brugre
07-01-2006, 21:57
Byle się tylko grać dało bez PA...

Wald_Kerius
08-01-2006, 11:40
Byle się tylko grać dało bez PA...

Dokladnie, nie ma znaczenia czy SWE czy POL byle mozna bylo sobie pograc

Brugre
08-01-2006, 12:43
Orichai Devir~ dołączyło do wojny. Są po stronie LI.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1085993

Elder Nagan
09-01-2006, 05:50
]Oryginalnie napisane przez ZERGU
ja wole zeby zadzili szwedzi... po tym co sie dzieje na furorze widac ze chwila w ktorej polacy dojda do wladzy bedzie oznaczala upadek tego serwera...

Czemu akurat ten serwer wybrales??tam swoi swoich bija wiec to troche noobowaty serwer ;/

a ja chce polakow bo swe za duzo bedzie chcialo ;]