PDA

Pokaż pełną wersje : Czy masz Dziewczyne?

Œwir
29-05-2004, 18:21
Czy masz Dziewczynę (Nie czy miałeś ale czy masz teraz w tej sekundzie)???

Podpalacz
29-05-2004, 18:24
LOL jaka sonda --.--

Lig@
29-05-2004, 18:36
re: UP

no nie --.--

Ja nie mam dziewczyny - po co? (mam dopiero 14lat). Mam za to PRZYJACIÓŁKĘ, a nie jak to wszyscy pisza - dziewczynę. Czase rzygać (sry jak zrobiłem błąd w wyrazie, ale zapomniałem pisowni :P) mi się chcę jak słysze o tej popierzonej manii na "chodzenie"... <zniesmaczony>

karat
29-05-2004, 18:40
Ja dziewczyny nie mam bo to bez sensu.Takie żeczy mają sens dopiero w liceum bo może to być trwłe.

Dark Trigger
29-05-2004, 18:47
tu chodzi o dziewczyne w rl czy w tibi...???
ale sonda to troche glupi pomysl (tzn. taki temat) :D

eerion
29-05-2004, 18:51
Ja dziewczyny nie posiadam bo:
1. Wiem ze obecnie nic trwałego z tego nei wyjdzie
2. Nie mam szczęścia :P
3. Uważam to za rzecz zbędną (obecnie w moim etapie rzycia :P )
4. Mnie to nei jara.
Wystarczą mi przyjaciółki.
Może kiedyś... :)

kagan
29-05-2004, 18:56
Chyba chodzi o rl, tak pozatym ta sondo to naprawde kiepski pomysł, "posiadanie" dziewczyny głównie zależy od wieku a tibia ma to do siebie że grają w niej ludziki które są w szkole podstawowej lub gimnazjum.

she_devil
29-05-2004, 19:13
Nie mam dziewczyny i nigdy nie bede jej miec , a to z prostego powodu:
JESTEM DZIECWZYNA

yombi
29-05-2004, 19:17
No nie jaki temat:D i jeszcze do tego sonda:) nie moge a tak wogóle to nie mam dziewczyny bo nie mam czasu( musze grać w tibie :)) :P )

---
Wooks
15 lvl
48/41
Venore
Azura
masz wała X(

Matheous
29-05-2004, 20:09
@she_devil
No i? Tatu to tez dziewczyny i sa sobie dziewczynami nawzajem;)

@topic:Ja nie mam dziewczyny bo mam 13 lat i NIE ZAMIERZAM miec dziewczyny pierwszej z brzegu bo wszyscy pozostali w klasie juz maja...
A nawet gdybym mial, to bym NIE POWIEDZIAL, bo to prywatne zycie a nie jakas gupia Tibia o ktorej mozna pisac bez skrepowan;)
Wogole cos was wziela mania na robienie tematow INTYMNYCH-kilka dni temu byl temat 'Jaki sex lubicie najbardziej' czy cos w tym stylu...
Brrr...

Czkowron
29-05-2004, 21:52
Ja tam na razie nie mam dziewczyny.Wystarczy mi przyjaciółka , bo i tak nic nie wyjdzie ze stałego z wiązku , to raz , a 2 : w moim wieku to na cholere mi ? ;] .

L..i..S..e..K
29-05-2004, 22:01
Nie mam ale miałem i mógbym mieć ale narazie nie chcę. Mam już dość rozpaczy i nieprzespanych nocy.
Zobaczymy moze w wakacje. Narazie zawaliłbym oceny i nie miałbym czasu na Tibie
;) .

Yeti
29-05-2004, 22:06
no super ale bedzie super extra jak pujdziesz na isare:)

Gewof
29-05-2004, 22:23
Ja mam dziewczyne i bardzo sie z tego ciesze ;) Ogolnie wiecej czasu na podworku spedzam z dziewcznami niz z chlopakami bo poprostu czasami jest ciekawiej :D I nie mysle w ten sposob ze "teraz ten zwiazek nie ma sensu bo jestem za mlody" bo warto spedzac kazda swoja chwile z osoba do ktorej mozna sie przytulic, podzielic sie problemami, pocalowac itd. Bo wlasnie Miłość jest najcenniejszym darem na swiecie i nic, nawet kasa tego nie pokona, jezeli jest to prawdziwa Miłość. ;)

Novar
29-05-2004, 22:57
No jeśli chodzi o tę sekunde właśnie teraz, to akurat nie mam dziewczyny :( a szkoda, przydała by się, hehe 8o A tak wogule to nierozumiem was i tekstów w stylu "po co mi dziewczyna" no poprostu mówicie jak nasi dziadkowie :P Ja tam całkowicie zgadzam się z Gewofem - poprostu 100% zrozumienia :] Nic wam nie zastąpi prawdziwej dziewczyny, nawet tibia 8o

she_devil
29-05-2004, 23:16
Oryginalnie dodany przez Novar
Nic wam nie zastąpi prawdziwej dziewczyny, nawet tibia 8o

Zastapi.
Prawdziwy chlopak.

idZi Master Of Dizaster
29-05-2004, 23:21

ale zawsze mozna być lesbijką !! 8o

she_devil
29-05-2004, 23:31
Oryginalnie dodany przez idZi Master Of Dizaster

ale zawsze mozna być lesbijką !! 8o

SAM SE BADZ!

Mleczyk
30-05-2004, 21:49
ja mam nieskonczoną 17-ke a dziewczyne mam już prawie 1,5 roku... i baaardzo sie z tego ciesze :) bo Ją po prostu kocham :)

btw. dla mnie glupota jest chodzenie z kims tylko po to, zeby sobie "przymacac" albo "zalizac"... wg mnie to nie jest chodzenie... dla uciech cielesnych to mozna sobie wyrwac kogos na dyskotece, a nie na dluzszy okres...

ja nie wiem czy mam powodzenie, ale bedac w 1 klasie liceum otrzymywalem zaproszenia jako osoba towarzyszaca na studniowke (nie chwalac sie :]).

mi tam jest dobrze z moją Małą ;)

wezcie, bo sie zaraz rozczule :D

eh.... :D

dzieki za taki temat ;) czlowiek na prawde przypomina sobie co jest w zyciu najwazniejsze ;)

Wiatrak
30-05-2004, 22:03
@Gewof
trafiłeś ze słowami w sedno reszta niech myśli co chce wolą grać w tą tibię niż mieć drugą połówke może nie na zawsze ale zawsze można wyjść z pozycji że dziewczyna jest mi zbędna itd. LUDZIE opamiętajcie się tibia jest grą niech nie przesłoni wam życia znajdźcie sobie przyjaciółkę/ciela aby odczepić się chociaż na chwilę od komputera

@topic
Ja osobiście nie mam dziewczyny ale żeby nie było że tylko wykłady wyglaszam to staram się o czyjeś serce :P :) :D

Wufei
30-05-2004, 22:09
Zastapi.
Prawdziwy chlopak.
[/QUOTE]

I'm not gay !!!

Wufei
30-05-2004, 22:10
Oryginalnie dodany przez she_devil
Oryginalnie dodany przez Novar
Nic wam nie zastąpi prawdziwej dziewczyny, nawet tibia 8o

Zastapi.
Prawdziwy chlopak.

I'm not gay!!!!

on topic: nie mam narazie tibia ważniejsza :]

skasujcie mi tego posta wyżej bo coś sie zwaliło :/

Raynold
30-05-2004, 22:43
Hehehehe... cale mnostwo odpowiedzi na "Nie!" :P Ogolnie przylaczam sie do glosu, ze wiadomo - milosc, przyjazn itd... nie chodzic z dziewczyna dla samego chodzenia i takie tam inne...

Racja, racja :D

Sam nie mam dziewczyny; po ~4.5 letnim zwiazku doszlo do tego, ze do siebie nie pasujemy :P hehehe... Zawsze rozwalaly mnie takie jazdy :>

Moja odpowiedz nie!

Andy ognisty
31-05-2004, 11:08
Nie mam dziewczyny mam parę koleżanek . Kedyś mialem, ale było tak naprawde do kitu!!

djkuter
31-05-2004, 12:02
Nie rozumiem dzisiejszej mody na "chodzenie"bo mam 4 przyjaciólki , ale wszyscy mówią , że chodzę z 4 naraz i je oszukuje!!! :D :D :D

Krwawy Omlet
31-05-2004, 14:45
Zgadzam sie poco dziewczyna w wieku 12/15 lat ja mam 13 lat i niemam dziewczyny :)

kolosek
02-06-2004, 20:31
ja nie mam dziewczyny ale bardzo chce, jedna bardzo mis ie podoba. kolezanki mowia ze ja tez jej sie podobam, poradzcie mi co mam zrobic mam do niej zadadac? a jak mam zagadac to jak? plz odpiszcie

Mleczyk
02-06-2004, 21:47
jak uwazacie... :D

nie bede pisal ze jestescie glupki, bo wiem, ze zeby znalezc kogos odpowiedniego i wlasciwego trzeba dlugo czekac... ja nie czekalem dlugo... z moją Małą chodze jak juz wspomniałem 1,5 roku prawie, a poznałem ją 2 lata temu... i myśle, że bardzo dobrze ulokowałem uczucia ;)

taaa.... make love - not war :D

@andy ognisty
widocznie na zla trafiles ;) ja tam mam dobrze ;)

kurde, nie wiem, bede moze troche infantylny, ale po koncercie Metalliki jakos sobie po raz kolejny uswiadomilem, ze nie ma nic lepszego jak wyjsc po ciezkim dniu ze szkoly, zboczyc troche z kursu i zajsc pod znany dobrze dom. zadzwonic, spytac o A**e ;) wejsc wyzalic sie Jej, przytulic, porozmawiac i poczuc jak ktos na prawde potrzebny.... ;) rozczulilem sie :P

przepraszam, ale po prostu zdem szczesliwy... :D

Digzy
02-06-2004, 23:34
Nie mam dziewczyny , bo i mlody jestem i ogolnie strasznie niesmialy jestem ;/ Wiec jakbym nawet chcial miec dziewczyna, czy jaks by mi sie podobala to i tak nc by z tego nie bylo. Nie znaczy to, ze kompletnie nie mam kontaktu z dziewczynami. Mam kilka dobrych kolezanek, ale na nic wiecej mnie nie stac...

@Mleczyk: Wszsytko kreci sie dokola koncertu Metallicy :) Kiedy grali Nothing Else Matters to poczulem chec przytulenia jakiejs bliskiej dziewczyny, ale owkol siebie tylko tlum spoconych chlopakow, weic wolalem pokiwac sie sam z zapalnicza w dloni....

Mleczyk
03-06-2004, 15:20
@up

dokladnie, to samo czulem podczas nothinga... eh... te kobiety ;)

Slajt
03-06-2004, 17:51
No cóż
Ja dziwczyny nie mam, (nie licząc tych z koloni bo jak wszyscy wiedzą na kolonii dziwczyny są tylko tak dla jazdy, bez skojażeń proszę) nie mam też przyjaciółek ani na podwórku, ani w szkole. Dlaczego ? Bo na podwórku praktycznie żadnych nie ma, a w szkole mnie nie lubią (przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Sam nie wiem co ze mną będzie ;(
dobra
lepiej nic nie mówić dalej ...
;( ;( ;(

+EDIT: Nie mając dziwczyny uciekam się do gry w tibię i programowania co pozwala mi o tym zapomnieć...

next great sorcerer
05-06-2004, 18:28
ja nie mam ale sie staram o kogos ale jestem sumny z tego ze NIE ZALOZYLEM NA TEN TEMAT TEMATU!!!!! ludzie nabijacze postow z serii twoj best hit juz sa nudne? trzeba wymyslic inny typ DAJCIE SE SIANA X( 8)

Kuz-gu-vu
06-06-2004, 22:27
Ja nie mam dziewczyny, ale w jednej się kocham i całkowicie podzielam zdanie wszystkich, którzy uważają, że miłość to wspaniałe uczucie:). A tak wogóle to dziewczyny są duuuużo fajniejsze od chłopaków: można z nimi robić sprośne wygłupy, pogadać, powydurniać się, pozwierzać... Sam mam 14 lat, ale uważam, że jeśli się jest odpowiedzialnym, to na miłość nigdy nie jest za wcześnie. Ważne, by nie zmarnować tego cudownego uczucia.

Kel
06-06-2004, 22:54
elos
ja tez nie mam dzewczyny :( niestety ale uwazam ze fajnie jest ja miec i zazdroszcze tym ktorzy je maja

a mam pomysł bo niechce mo sie nowego zakladac
jaki charakter powinna miec twoja dzewczyna (nie tylko charakter ale tym podobne rzeczy czego słuchac powinna itp)
pozdro

Bossmanek
07-06-2004, 00:49
ten temat jest po*****ony!! jaki typ !! w*****a mnie to ze ludzie pisza ze maja 12/15 lat i im dziewczyyna niepotrzebna np taki Wieszok 3.... iles postów brzydki jak huj szatana on nigdy nie znajdzie dziewczyny wiekszasc tibijczyków jest brzydkich np karwa tez jest brzydki ten kto gra w tibie to najczesciej ktos kto nie makolegów ani kolezanek jest kujonkiem albo cos z tego stylu i gra calymi dniami w tibie nic pozatym nie robi! 8) zauwazcie ze wszyscy pisza ze nie maja a ten kto zalozyl temat ma pewnie z 12 lat masakra!!!

Œwir
07-06-2004, 14:31
Re Up
Temat ci sie nie podoba?
Prosze nie postój bo to tylko nabicie Posta
Jeżeli komuś sie nie podoba to prosze nie głosować ani nie postować i omijać ten temat z Odległości 1 km
(Odezwał sie 8 Latek)

Kel
07-06-2004, 15:50
elos
a mam pomysł bo niechce mo sie nowego zakladac
jaki charakter powinna miec twoja dzewczyna (nie tylko charakter ale tym podobne rzeczy czego słuchac powinna itp)

eh to bylo glupie własciwie co mnie to obchodzi
sorx za ten glupi temat plz nie komentujcie tego wiem ze to glupi

Karwa
07-06-2004, 19:59
Oryginalnie dodany przez Bossmanek
wiekszasc tibijczyków jest brzydkich np karwa tez jest

A zawsze myslalem ze nie jestem brzydki... "kolezanki" rowniez mi mowily z enie jestem hmmm moze masz inne pojecie pieknosci? moze wedlug ciebie piekny jestes tylko ty? ale co tam.

Tu jest link do zdjecia.
http://members.lycos.co.uk/karwusek/Inne/jendrek1.jpg
Dziwnie wyszedlem tu ale chyba nie brzydko ;p

_Saijan_
07-06-2004, 20:03
Hehe, JESTES brzydki :P Ale widzialem brzydszych... jak sie komus podobasz to juz jest dobrze, kazdy ma w koncu inny gust :P

Gangrel
07-06-2004, 20:07
LOL, dobrze że dziewczyny w przedaszkolu nie mielioscie, qrde mini kasanowy

Ghostek
07-06-2004, 21:20
Ja tesh tych wszystkich nie rozumiem!
Ja mimo że mam 14 lat to bardzo ciężko odczułem rozstanie z moją dziewczyną........ zaczełem czytać Szekspira (przeczytałem chyba z 5 książek). Obecnie nie jestem z nią jush 8 miesięcy i za nią strasznie tęskinie. Chętnie bym się do kogoś (czyt. do niej) przytulił, pocałował, albo chociash w jej towarzystwie pomilczał. WIĘC MI NIE MÓWCIĘ PO CO JEST DZIEWCZYNA!!! X(

Mleczyk
08-06-2004, 12:46
@bossmanek
zeby miec dziewczyne ktora Cie na prawde pokocha wcale nie trza być pięknym. ja do pieknosci nie naleze ale jakos sobie radze ;) Twoj post byl zdeka chamski... ale coz :P
@Kel
jaki powinna mieć charakter? taki jak ma teraz ;) ja tam w mojej nic nie chce zmieniać - jest idealna :)

Dj Nekro
08-06-2004, 12:53
Eee tam... ja miałem dziewczyne (ja chciałem z nią zerwać).
Myśle że mieć dziewczyne jest super :), bo w trydnych chwilach możesh z nią o czymś pogadać żeby ci się humorek polepszył.
Teraz znowu mi sie jedna podoba, już coś sie robi między NAMI :P

sir abaddon
16-06-2004, 10:14
Ja w danym momecie wole miec grono kolezanek niz dziewczyne bo one przynajmnie nie mowia co mam robic :)) ;) :king:

she_devil
16-06-2004, 15:17
Troche siewtrace
@Elos

Jak dziewczyna ma:
[list=1]
sluchac tego co ty
miec podobny charakter jak ty
musi wygladac ladniej/tak samo jak ty
MUSI BYC TAKA JAK TY
lub spelniac wszytstkie twoje warunki
[/list=1]

To nie znajdziesz nigdy zadnej dziewczyny.

Kpt. Meszkoni
16-06-2004, 21:53
Hmmm... Temat trochę dziwny, ale dziewczyne mam. ;) I wszystko jest CooL. ;)

PS. Gewof, wypadłeś tu najlepiej. :P

Pozdrawiam.

JołAsia
18-06-2004, 22:30
Oryginalnie dodany przez karat
Ja dziewczyny nie mam bo to bez sensu.Takie żeczy mają sens dopiero w liceum bo może to być trwłe.

Ja nie mam dziewczyny, bo sama jestem dziewczyną, a lezbą nie jestem. Mam za to chłopaka i wcale nie uważam żeby takie rzeczy miały sens dopiero w liceum (jestem w gimnazjum):P pozdro :)
@Bossmanek: Może żeby mieć kogoś kto cię pokocha nie trzeba być pięknym, ale zgadzam się z tobą, że większość ludzi którzu grają w tibie to kujonki bez kolegów. Mają wymalowane na swoich buźkach "Tibia to moje życie". Masakra.... Ja tam się do tych ludzi nie zaliczam. Chwytam dzień, a w tibie gram, bo i tak dużo siedze na necie (gg i te sprawy :]) pozdro. :P

Gimlos
20-06-2004, 21:59
Oryginalnie dodany przez JołAsia
Oryginalnie dodany przez karat

Ja nie mam dziewczyny, bo sama jestem dziewczyną, a lezbą nie jestem. Mam za to chłopaka i wcale nie uważam żeby takie rzeczy miały sens dopiero w liceum (jestem w gimnazjum):P pozdro :)
@Bossmanek: Może żeby mieć kogoś kto cię pokocha nie trzeba być pięknym, ale zgadzam się z tobą, że większość ludzi którzu grają w tibie to kujonki bez kolegów. Mają wymalowane na swoich buźkach "Tibia to moje życie". Masakra.... Ja tam się do tych ludzi nie zaliczam. Chwytam dzień, a w tibie gram, bo i tak dużo siedze na necie (gg i te sprawy :]) pozdro. :P
99% polakow grajacych w tibie robi w kazdym zdaniu blad orotgraficzny . wiec raczej nie kujonki ^^
@bossmanek jeszcze jeden podobny post i dostaniesz bana ( tak na zakonczenie roku szkolnego :p )
@karwa - nie jest zle :D

slonik
22-06-2004, 15:57
JESTEŚ CIE WSZYCY W BŁENDZIE :)) :))

moi dwaj mł-o-t-s-i koledzy co mają 9latek :baby:
to mają dziewczyny
i prosze nie gadać głupot ż e dziewczyne sie ma dopiero w 1liceum boto BŁĄD
rozumiecie :))

ja obecnie się przymieżam do wyrwania laski z klasy
jest dysko poracie ;( ;(
p.s. naj puniej do jutra musze mieć otpowieć ;(

By$iu
22-06-2004, 16:37
Ja nie mam ani ni mailem dziewczyny(mam 12 lat:P)

Dr. Omader
22-06-2004, 17:23
slonik:

Skad ty mozesz miec pojecie o tym jak ty masz 12lat~ to nawet do gimnazjum nie chodzisz a sie wypowiadasz na temat liceum....

9 lat to naprawde wielka milosc pewnie jest....

chlopie ty lepiej jak chcesz dziewczyne poderwac to do niej nic nie pisz bo sie zalamie....

I FFS! przepuszczaj swoje txty przez worda!!!

$corcerer
22-06-2004, 18:24
NIE mialem, NIE mam, NIC nie zapowiaa ze bede miec w najblizszym czasie :>

18 wiosen na moim koncie :>

Aethrian
22-06-2004, 20:14
Nie mam dziewczyny! (rocznik 1988 )

Toż to jest strata czasu!
(Bez obrazy dla dziewcząt czytających tan temat)

Gonzo
22-06-2004, 21:36
Nie mam :) I nie żaluje.

Gloria
22-06-2004, 23:23
No tak to już wiadomo dlaczego chłopacy poniżej 18stki nie interesują się dziwczynami... "Toż to jest strata czasu!" A ja się zawsze dziwiłam :P

Tretogorczyk
23-06-2004, 05:30
Taaa.... i jedno pytanie : po co sa dziewczyny ? :D chyba wszyscy wiemy :D

Trzeba by sie tu jednak dluzej zastanowic.
Genetycznie czlowiek, jako zwierze, ma za zadanie splodzic potomstwo i wychowac je. Przetrwanie gatunku, bo przeciez rozmnazanie sie to jedna z podstaw, ktore swiadcza o tym, ze jestesmy organizmami zywymi. Poza tym hormony, szczegolnie aktywanie wlasnie w wieku okolo 14 lat (czyli tak jak wiekszosc na tym forum) szaleja.... i sprawaja, ze czlowiek robi wiele niezwyklych rzeczy. Kiedy czlowiek dorasta fizycznie, uwaza, ze jest juz praktycznei dorosly i dojrzaly do pewnych rzeczy....

Religia - "Idzcie i rozmnazajcie sie." - Tak Bog powiedzial do ludzi. Fakt, ze rowniez wg. religii mamy za zadanie sie rozmnazac. Religia powstala na podstawie ludzkich potrzeb i hmm zadz ? Czyli takze na podstawie pociagu seksualnego :D. w religii hinuiskiej ta czesc zycia czlowieka jest wyraznie podkreslona...

W rodzinie rodzice staraja sie ograniczyc dostep dzieci do spraw erotycznych, wciaz uwazajac je za male, drobne i niedojrzale, a przeciez kazdy z nas kiedys taki byl i tak czul... Brak zaufania i nadopiekunczosc powoduja, ze mlodzi ludzie buntuja sie, co czesto moze spowodowac odrzucenie rodziny, wiekszy kontakt z rowiesnkami, a co za tym idzie rowniez z rowiesniczkami....

Kiedys tematy tego typu byly unikane, teraz wszedzie - w telewizji, w radiu, w prasie mozna widziec sceny z podtekstem seksualnym.... Prawdopodobnie niedlugo na plazach ludzie beda chodzic bez ubran, inicjacja seksualna bedzie jak niegdys w sredniowieczu - impreza i w krzaczki :]

Fakt, ze trzeba rozroznic dwie "milosci" :
1. Fizyczna (raczej meska) - pociag seksualny i uczucia, ktore sa z nim zwiazane. Czesto moze sie mylic z miloscia platoniczna, mimo ze te dwie bardzo sie roznia....
2. Platoniczna (raczej zenska, ale tu rowniez czesto meska) - chodzi tutaj o milosc na tzw. innej sferze, czyli skupiajaca sie na emocjach, przyjazni i ogolnym zaufaniu.

Obie milosci sie nie wykluczaja, chlopacy czesto widzac fajna dziewczyne mowia ze sie zakochali, ale po prostu poczuli nagly wzrost adrenaliny we krwi i tzw. "chcice" ;) Pamietajmy, ze plec meska reaguje bardziej na obrazy, niz na dzwieki, a plec zenska na odwrot (kobiety kochaja wiersze i cieple slowka ? ;) )

Kiedy czlowiek przestanie kierowac sie mysla i bedzie myslal tylko o zaspokojeniu zadz, tak jak zwierzeta, to powoli dojdzie do wyginiecia nas - ludzi.

@Edit:
Buehehe czytajac post tego 9 latka prawie z krzesla spadlem :D w dodatku na guardach siedze i nagle red hp :D przez ten post prawie padlem, po prost nie bylem w stanie pilnowac juz :D
Laska = przedmiot, ktory wspomaga chodzenie i prace u mezczyzn, raczej dla "starszych" panow :D

slonik
23-06-2004, 07:25
eeeeeeeeee :O czy to omnie hodzi z tym 9latkiem :baby:
toci powiem rze łżesz mam przyznam się 11latek

Laska = przedmiot, ktory wspomaga chodzenie i prace u mezczyzn, raczej dla "starszych" panow

nie laska to tesz służy do potpurki ale się tesz tak muwi na dziewczyny (przynajmniej w mojej rodzinie :) )tak samo jak np. d**a albo suczka przykładowe zdanka

Ale laseczka. :)
Ale zajefajna d**a. :)) :))
albo
Ej suczko!! :(

uśmieszki muwią ktury tekst lubie bardziej :))

kagan
23-06-2004, 20:03
To ja jeszcze może coś napisze:

@Gloria

Błąd, to czy ktoś się interesuje czy nie zależy od danego człowieka, a jak wiadomo każdy jest inny, można spotkać 15-latka który cały czas spotyka się z duzą liczbą dziewczyn, a można i takiego który specjalnie sie nimi "nie zajmuje" w sensie niestara się pozyskać jej "tylko dla siebie".

Może być wiele innych czynników, a to ktoś niesśmiały jest i niemoże się w żaden sposob przełamac, a to dziewczyny które zna uważa za hm... nieodpowienie dla siebie z różnych przyczyn.
Moge sobie tam wymieniać do woli...

Wbrew pozorom niejestem kujonem, niegram nałogowo w tibie czy inne gry, lecz dziewczyny niemam, oczywiście zazdroszcze tym którzy taka mają z przyczyn które już zostały wymienione, ale natyle znam siebie że wiem że dla danej dziewczyny niebyłbym odpowiedni, a nieodczuwam tak silnej chęci poznania bliżej jakies dziewczyny żeby ganiać po świecie i zaglądać wszedzie gdzie sie da.
Oczywiście ktoś może powiedzieć że robie duży błąd gdyż zapomne o poszukiwaniach drugiej połowe i zajme takimi przyziemnymi rzeczami typu nauka... później praca... itp. i obudze się mając 4x lat z poczuciem że niemam nikogo do kogo się przytule itp.

Ale mam na to czas jestem młody i jak już wspominałem w tym wieku niezależy mi,lecz niemówie że to strata czasu.

Tretogorczyk
23-06-2004, 22:38
@Up:
Ta, nieco inne postrzeganie swiata i dziewczyn. Oczywiscie jeszcze przekonasz sie, ze bez dziewczyny nie mozna zyc ;) i bez tak zwanej "milosci", ktora jak wiadomo nie raz juz sprawila ludziom przykrosci i no - wiele przyjemnosci :D

Poza tym trzeba czekac na ta wlasciwa. Idiotyzmem jest praktycznie sie puszczac z kazda fajniejsza dupa. Zastanowcie sie chwile, czy to jest tak zwany i poszukiwany "Sens Zycia".

Zwierzeta zyja wg. instynktow, chca cos - to ida sie zaspokoic. Praktycznie w naszym swiecie, my ludzie, musimy zyc tak samo. Dorastac zenic sie, plodzic dzieci, pracowac, umierac. Tak dziala ten cykl. Oczywiscie sa jakies drobne roznice, ale jako tako stanowimy jeden organizm, ktorym rzadzi mala grupka ludzi. Ten organizm ma sie rozwijac, ale tym rozwijaniem rzadza ci ludzie... Troche zboczylem z tematu :]

@Bossmanek:
Please, give your name in tibia, i would like to meet you and help you to go back to rook, plx meet me on test now :D i love you :D and my sds love you too :D

Mistrz Czarnego Miecza
23-06-2004, 23:17
Ja niemam ;(((( a bardzo bym chciał ale przeszkadza mi jedna moja "wada" ... jestem zbyt nieśmiały i troche się boje tego roztania ... bardzo bym był szczęśliwy gdybym miał jakąś dziewczyne ale ... no tak jak pisałem wyżej.... heh..."Life is very brutal and full of zasadzkas maded by other sex". No ale mam dopiero 15 lat..całe życie przedemną stoi jeszcze ... i pełno "Kobitek" :P .

P.S. Żeby niebyło skojarzeń ze słowem "sex" napisanym w tym poście (najczęsciej do nieosfojonych z językiem angielskim ...) Sex po angielsku oznacza PŁEĆ (jakoś tak ;P )

Rankor
23-06-2004, 23:53
"Kazda potwora znajdzie swego amatora" (takie powiedzonko nie obrazac sie dziewczyny :) )

Ja jeszcze nie mam dziewczyny ale moze kiedys kiedys spotkam ta 2 polowe. Dziewczynami narazie sie intereseuja po "czesci" czyli jeszcze niewiem czy przykladowo dziewczyna podoba mi sie czy to tylko zauroczenie. Moze kiedys uda sie spotkac ta jedna jedyna

slonik
24-06-2004, 20:08
HELP HELP HELP HELP

pomocy jest dziewczyna ktura mi się podoba
a to tak w streszczeniu

wspulne koleżnaki mówią że mnie lubi
ona jusz wie co doniej czuje ale nie odemnie
taki lamer doniej się podwala ;( X(
a i na szkolnej dysko tece była taka akcja

leci muza (jak to na dyskotece) a ona se tanczy (ku**a bezemnie) a ja z kumplem se stoimy i nic nie robimy nagle muj wzrok skierował się na nią i se patrze
na nią a ona tanczy i domnie się odwraca i uśmieha
i wogule czensto taka akcja się robiła

powiecie (dziewczyny z forum) czy to jakiś znak
i jak doniej mam zagadać jak tego lamera przewszyć
pomocy prosze ;(

morderca_zwierzat
25-06-2004, 23:05
omg, to czemu do niej nie podszedłeś ?

Dranit II
01-08-2004, 20:19
ja mam 13 lat i na razie o dziewczynie nie mysle :P tak jak to mowia inni: wystarczą koleżanki :) A co do ciebie slonik
to juz kiedys byl taki gosc co sie pytal o to samo i powiem co krotko: czy jak bedziesz mial do wyboru zjesc zupe ogórkowa czy rosól to tez bedziesz pisal o tym na forum??? X(

El Cubanito
03-08-2004, 02:44
Dziewczyny, takie piękne i wrażliwe. Powiem Wam wszystkim jedno, miłość to najpiękniejsza rzecz na świecie. Ogólnie miałem jedną dziewczynę, ale przez mój błąd rozstaliśmy się, czego bardzo żałuję :(

pozdro.

El Cubanito

PS : Niektórzy, chyba nie dostrzegają tego, że kobieta też człowiek, a mimo to, obrażają je.

PS2 : szlag mnie za to zaraz trafi :)

Mleczyk
04-08-2004, 10:05
moj Boze.... wiedzialem, ze tu sie cos zmieni, ale zeby az tyle?? :|

@slonik
Ty sie kolezko jeszcze poucz troche pisac, wylacz kompa i nadrabiaj zaleglosci z j. polskiego.... Boze, zeby az takim byc.... nieukiem?? :/

co do topicu to ja nadal jestem ze swoją dziewczyna i nie zgadzam sie z ludzmi ktorzy pisza, ze to strata czasu - jeszcze do tego nie dojrzeliscie!!!

pozdrawiam :D