PDA

Pokaż pełną wersje : Soldki - Co i jak?

Ricky Norek
24-12-2005, 19:26
Witam! Chciałem zadać pare pytań o soldy (wiem, wiem były takie tematy ale nie znalazłem odpowiedzi).

1.) Czy przy skilach 60/57, eq noble armor, dragon shield, crown helmet, plate legs i fs dam rade pójść na jakiegoś hunta na soldy?
2.) Czy przy takim eq i skillach bedą mi potrzebne uhy? Jak tak to ile bp?
3.) Ile srednio będą mi zadawać obrażeń?
4.) Która kopalnia jest najleprza? (bez guardów, średni resp)

Berials
24-12-2005, 19:30
1. Nie widze problemu.
2. W sumie, weź 1BP, ale zejdzie Ci kilka UH najwyżej, a lecz się exurą (wkońcu mana się szybko odnawia).
3. 1 albo 2 soldy w sumie mało, powyżej 2 będą Cie biły mocno.
4. Kopalnia bezpośrednio pod miastem Kazordoon, na północnym odgałęzieniu jest mały korytarzyk ze slimami. Tylko zaraz przy wejściu, możesz spotkać niezłą grupe Soldów,Dwarfów i Rotów więc kup w sklepie 2 runki GFB na wszelki wypadek. Polecam też obejrzenie kilku filmów z serii "Zwiedzaj z Cichym".

Gejko
24-12-2005, 19:36
z tego co ja wiem to jak na soldy sobie pojdzesz to dasz rade gorzej jak wyskoczy pare guardow X(
a UH zawsze sie przydzadza. a ile ih to zalezy ile bedzesz huncil B)

bmatrix
24-12-2005, 19:37
Spokojnie idź. Ja na 15 levelu ze skillami 40/39 plate setem, dark helmetem, dwarven shieldem i clerical mace chodziłem na soldy bez UH.... w ogóle bez żadnych runek leczących tylko kilka life fluidów ;). Obrażenia różne zadawały.. biłem je pojedynczo, jak wychodziło tak z 3 soldy to zjeżdżały mnie do yellow hp/red hp (jak miałem mało hp to exura), następnie zjadłem coś i szedłem dalej. Na takim levelu, eq i skillach możesz na nich expić spokojnie bez obaw.

domin3x
24-12-2005, 20:10
ja ze skillami 37/33 i z dokladnie takim eq jak ty chodzilem na soldki bez uhow i bardzo przyjemnie sie expilo, dobry loot i wogule... ale nie znam dobrze kopalni wiec nie powiem ci w kturej mozna bic soldki bez guardow