Pokaż pełną wersje : Soldki - Co i jak?
Ricky Norek
24-12-2005, 19:26
Witam! Chciałem zadać pare pytań o soldy (wiem, wiem były takie tematy ale nie znalazłem odpowiedzi).
1.) Czy przy skilach 60/57, eq noble armor, dragon shield, crown helmet, plate legs i fs dam rade pójść na jakiegoś hunta na soldy?
2.) Czy przy takim eq i skillach bedą mi potrzebne uhy? Jak tak to ile bp?
3.) Ile srednio będą mi zadawać obrażeń?
4.) Która kopalnia jest najleprza? (bez guardów, średni resp)
1. Nie widze problemu.
2. W sumie, weź 1BP, ale zejdzie Ci kilka UH najwyżej, a lecz się exurą (wkońcu mana się szybko odnawia).
3. 1 albo 2 soldy w sumie mało, powyżej 2 będą Cie biły mocno.
4. Kopalnia bezpośrednio pod miastem Kazordoon, na północnym odgałęzieniu jest mały korytarzyk ze slimami. Tylko zaraz przy wejściu, możesz spotkać niezłą grupe Soldów,Dwarfów i Rotów więc kup w sklepie 2 runki GFB na wszelki wypadek. Polecam też obejrzenie kilku filmów z serii "Zwiedzaj z Cichym".
z tego co ja wiem to jak na soldy sobie pojdzesz to dasz rade gorzej jak wyskoczy pare guardow X(
a UH zawsze sie przydzadza. a ile ih to zalezy ile bedzesz huncil B)
Spokojnie idź. Ja na 15 levelu ze skillami 40/39 plate setem, dark helmetem, dwarven shieldem i clerical mace chodziłem na soldy bez UH.... w ogóle bez żadnych runek leczących tylko kilka life fluidów ;). Obrażenia różne zadawały.. biłem je pojedynczo, jak wychodziło tak z 3 soldy to zjeżdżały mnie do yellow hp/red hp (jak miałem mało hp to exura), następnie zjadłem coś i szedłem dalej. Na takim levelu, eq i skillach możesz na nich expić spokojnie bez obaw.
ja ze skillami 37/33 i z dokladnie takim eq jak ty chodzilem na soldki bez uhow i bardzo przyjemnie sie expilo, dobry loot i wogule... ale nie znam dobrze kopalni wiec nie powiem ci w kturej mozna bic soldki bez guardow
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.