zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co na pytherze (o polakach)

obserwator_pythery
25-12-2005, 09:35
Pewnie wielu z was zastanawia się jak to sie staklo ze etel odszedl z Pythery. Wielu z was nie wie dlaczego ma hunta od Skrolla (jesli chcecie wiedziec rpzeczytajscie ten temat)

Zaczęlo sie od sprawy z Solizem (88ms) ktoremu Hannibal Barkrasas (83ek)
ukradl runy o wartości 800k. (albo 300 sry ze akurat tego nie jestesm absolutnie pewien ale i tak ogromna kwote ) :(
Jak to sie stalo>?? A no tak iż
Solizowi konczyl sie pacc i nie mialmiejsca w depo na tyleż run. Dał je na przetrzymanie swojej przyjaciule Magnolli ~ która byla dziewczyna haniego.
Hani iż mial do niej pasy wbil na nia i uktradl solizowi te runy <lol> :confused:

Albert Torielus (86ms) Ellarien (87rh) oraz Xolbar (83ek) postanowili te runy odzyskac w sposob pokojowy ^^ <oni gardza pezemoca kofam ich ;p>
Po negocjiaciach udal;o im sie namowic Haniego na oddanie run. Poniewaz miedzy czasie soliz byl retried Hani oddal Albertowi runy aby ten oddal je Solizowi.

Wtedy po 2-3 tygosniach wtracil sie Etelek Gleus(108ek) ktory stwierdzil iż te runy mu sie przyudadzą dal razem z Coronelem Peko (170ek) ultimatum Albertowi ze albo oda runy albo jest hunted.
Albert bardzo honorowy facet powiedzial ze to nie jego runy i ze ich nie odda.
Na co Etelek ze jest hunted.

Miedzy czasie etel nagrabil sobie u skrolla Madery tym iż najpierw zabil Jaco pakero (cos okolo 50k) a potem zabic vis~ irae razem z helionem za ktorego Skroll kazal placic 100k odszkodowania 8o . Etel twierdzil ze nie zaplacił ale jak widac bylo na postach na tibia.com zaplacic <lolek> :balwanek:

Potem Etel zabral sie do Alberta ktory nadal ani myslal o oddaniiu run.
utaj miarka sie rpzebrala Skroll kazal przestac natychmiast Etelowi a gdy ten odmowil do tego poscil plote iz skroll jest hunetd orzez gildie Dominium Skroll popadl w szal i zaczol huntowac Etelka. :D ktoryu natychmiast wraz prawie z cala rodzina przestal grac a teraz przeniosl sie na Kyre

:cup:

Jedneo klopotui mniej. Teraz Albert Ellarienj oraz Xolbar zaczeli huntowac Haniego <ktory huntowal takze Alberta>.

Hani oficjialnie jest hunted :cup: a na Pythrze pozostali sami niskopoziomowi Gleusowie <Heeh Gleus (zabity przez dwoch noobow) Kurt Gleus (prawie zostyal zabity) oraz CRus Gleus (tego jeszcze nie dopadli ale znajac zycie tez padnie ^^) :cup:

Gleusowie wyniesli sie z Pythery tak samo jak huntowana jest rodzina barkrasow za Pa (bartholomeow bar~ zostal zabity przez Raina neona ;p )

O zabijaniu przez br nie w tym temacie ^^ team pietro niezej :D papatki

Neth
25-12-2005, 09:52
hm ciekawe...mega to skomplikowane musialoem 3 razy to przeczytac zeby zrozumiec

...:::Skowron:::...
25-12-2005, 09:59
ale lektura... bardzo interesujace ale ja slyszalem inne rzeczy ... B)

p.s. prosze autora o przedstawienie się :]

obserwator_pythery
25-12-2005, 11:17
Autor sie nie przedstawi bo nie chche miec hunta jednak
autor jest bardzo dobrze poinformowany ;p bo samw tym siedzielm i sie wnerwialem <mieszkam w ab i jestesm blisko tej trojcy wiec wiecie mam sprawdzone informacjie? A skrowron jakie ty zeczy slyszlales B)

obserwator_pythery
25-12-2005, 11:20
hm ciekawe...mega to skomplikowane musialoem 3 razy to przeczytac zeby zrozumiec

Dobtrze ze zrozumialeś :> i wiem bo to jest tajk zagmatfane ze trudno bylo to opisac ale mam nadzieje ze cos sie da zrozumiec XD :cup:

~~nocoment~~
25-12-2005, 15:44
z tego co ja wiem to Ellarien "znakomity" gracz (ktory huntowal Hannibala Barksasa) sam jest teraz huntowany przez kilku czlonków HRP (Hail Rio Preto - jedna z najlepszych , moze nawet najlepsza gildia na pythera ) a Gleusy nie graja na pytherze poniewaz wiekszosc z nich nie gra w tibia w cale... (teraz jest rok szkolny i nauka)wiec jezeli slyszysz jakies plotki to nie roznos ich dalej ze ktos jest huntowany ze gleus family jest huntowana -.- nie znasz sie to milcz C U. podaj swoj nick , nie bedziesz huntowany kilka razy moze padniesz najwyzej :D

TehRegent
25-12-2005, 18:07
@up

Ella hunted? ROTFL!! Ty chyba jakies ploty slyszales, a Etel i Gleusy na serio przez hunta sie wyniesli. Pogadaj ze Skrollem.

Baku'
25-12-2005, 18:21
Czzytam "bajeczke" jakiegos dzieciaczka (ok.13 lat) i plakac mi sie chce....
Po pierwsze historie z palca wyssales, wcale tak nie bylo. Wiele Razy rozmawialem z Kalimatim i On powiedzial mi prawde odnosnie Soliza, ktory ma notabene nowego wlasciciela :) Nie pisz takich glupot prosze, a jesli jestes taki odwazny to podaj swoj nick, ja ci takie opowiastki z glowki wybije

Twoj,
Przyjaciel

TehRegent
25-12-2005, 18:25
@up

zalezy o ktorym ownerze mowisz bo to juz chyba 5 czy 6 :P

obserwator_pythery
25-12-2005, 20:45
z tego co ja wiem to Ellarien "znakomity" gracz (ktory huntowal Hannibala Barksasa) sam jest teraz huntowany przez kilku czlonków HRP (Hail Rio Preto - jedna z najlepszych , moze nawet najlepsza gildia na pythera ) a Gleusy nie graja na pytherze poniewaz wiekszosc z nich nie gra w tibia w cale... (teraz jest rok szkolny i nauka)wiec jezeli slyszysz jakies plotki to nie roznos ich dalej ze ktos jest huntowany ze gleus family jest huntowana -.- nie znasz sie to milcz C U. podaj swoj nick , nie bedziesz huntowany kilka razy moze padniesz najwyzej :D

A lol :D nie graja w tibie a etel non stop online na kyrze muhahah noob :D A ella nie ma juz hunted ^^ Silv jej zalatwil :D noobie a wklasnie nie huntowala haniego tylko huntuje noob

obserwator_pythery
25-12-2005, 20:47
Czzytam "bajeczke" jakiegos dzieciaczka (ok.13 lat) i plakac mi sie chce....
Po pierwsze historie z palca wyssales, wcale tak nie bylo. Wiele Razy rozmawialem z Kalimatim i On powiedzial mi prawde odnosnie Soliza, ktory ma notabene nowego wlasciciela :) Nie pisz takich glupot prosze, a jesli jestes taki odwazny to podaj swoj nick, ja ci takie opowiastki z glowki wybije

Twoj,
Przyjaciel

Notabene nie wolno wolno bys nowych ownerow wiec powiedzilem ze byl retried ale masz racjie. A z palca wysalem noob. Powiesz to Albowi plx <to jego historia> pewnie alb mial hunta bo to on shakowal etela mioze muhaha albosam ukradl runy XD lol :cup: gratz za glupo...

26-12-2005, 00:18
Notabene nie wolno wolno bys nowych ownerow wiec powiedzilem ze byl retried ale masz racjie. A z palca wysalem noob. Powiesz to Albowi plx <to jego historia> pewnie alb mial hunta bo to on shakowal etela mioze muhaha albosam ukradl runy XD lol :cup: gratz za glupo...
ciekawe kiedy alb ci to powiedział ? jak ja z nim gadałem to mowił inne rzeczy B)

Ellarien
26-12-2005, 02:19

"jezeli slyszysz jakies plotki to nie roznos ich dalej" - no własnie, to dotyczy sie również Ciebie. Niby przez kogo jestem huntowana?? 8o Raz do Ab wpadła Lady Nina Milane i lała wszystkich (zaczeła ode mnie, poniewaz Beatricze zawołała mnie na pomoc - niestety nie udało mi sie powstrzymac ekipy broli przed zabiciem jej. Gdy Beti padła przerzucili sie na mnie)

~~nocoment~~ - napisales tez "nie znasz sie to milcz C U. podaj swoj nick" - zabłysnij przykładem z gory i tez sie przedstaw :> co do huntu Gleusów - wystarczyło uwazniej sledzic forum na tibia.com - Skroll napisał, ze jesli rodzina Gleusów bedzie spokojna, to nikt (oprocz Etelka i jego siostry) nie ma hunta. Osobną sprawa jest grupka graczy - Polakow, takich jak Jaco, Rain, ktorzy Gleusom nie odpuscili.

"Czzytam "bajeczke" jakiegos dzieciaczka (ok.13 lat) i plakac mi sie chce....
Po pierwsze historie z palca wyssales, wcale tak nie bylo. Wiele Razy rozmawialem z Kalimatim i On powiedzial mi prawde odnosnie Soliza, ktory ma notabene nowego wlasciciela Nie pisz takich glupot prosze, a jesli jestes taki odwazny to podaj swoj nick, ja ci takie opowiastki z glowki wybije"

Co do samego tematu - huntu Hannibala - to jest to prawda - Hannibal ukradł runy Soliza, oddał Albertowi - jako posrednikowi - po czym po miesiacu postawił ultimatum - Alb oddaje runy, płaci 150k, albo ma hunta. Przekonany, ze Peko, Skroll czy Azkaz mu pomoga - mimo prob pokojowych negocjacji - nie chcial odpuscic. Mina mu zrzedła, gdy Skroll kazał mu sie odczepic - nie nałozył hunta, nie rzadał zapłaty, po prostu kazał wyluzowac. Natmiast ja, Alb i Xolb postanowilismy mu nie odpuszczac. Rzadko bierzemy udział w konfliktach, gdyz traktujemy Tibie jako sposob na miłe spedzenie czasu, a nie ambicjonalne rozgrywki, ale tym razem miarka sie przebrała. I nie chcemy zapłaty by tym sposobem sie wzbogacic, tylko dania nauczki złodziejowi, intrygantowi i kłamcy. Tym bardziej przykra sytuacja, ze Hanni wywodzi sie ze wspolnej gildii (BOW), był graczem dosyc lubianym i uwazanym za porzadnego człowieka... Cóz, czasami poznajemy sie na ludziach za pozno. To tyle

P.S. Zawsze bawiły mnie sytuacje, gdy najwiecej do powiedzenia maja osoby, ktore guzik wiedza o danym temacie.

obserwator_pythery
26-12-2005, 09:48
Ellus i innych sry ze przeinaczylem jakies fakty < :p > dzienki ze Pani Ellarien poprawila mnie <chodzi o zawartosc pieniezna run>. Reszta widac była dobra i co do nie ktorych wyjasnila sprawe ze nie jest huntowana < bo noobki to noobki ^^ se tlumaczom ze masz Ellus hunta bo cie nie lubia>
I prawda jest iz etel ejst huntowany :) a wy sie upieraliscie macie poswiadczenie jednego z najlepszych polskich graczy na Pytherze B)
I gratz dla Jaca i dla Raina :) :D tez bym im za takie cos nie odpuscil ^^

Proponuje aby wypowiedzieli sie zainteresowani Hannibal Xol Alb i Etel i mozie Rain i Jaco

<wiem ze wiekrzosc was na swietach ale jak wrocicie to zapraszam do dyskusji :)> A co do noobkow to nocoment plx;p wierza we wszystko co Etel powie :) on twierdzi ze nie gra w tibiwe a non stop jest online an kyrze :D
Chyba chcieliscie napsiasc nie gra na pytherze muhahha

26-12-2005, 13:28
"jezeli slyszysz jakies plotki to nie roznos ich dalej" - no własnie, to dotyczy sie również Ciebie. Niby przez kogo jestem huntowana?? 8o Raz do Ab wpadła Lady Nina Milane i lała wszystkich (zaczeła ode mnie, poniewaz Beatricze zawołała mnie na pomoc - niestety nie udało mi sie powstrzymac ekipy broli przed zabiciem jej. Gdy Beti padła przerzucili sie na mnie)

~~nocoment~~ - napisales tez "nie znasz sie to milcz C U. podaj swoj nick" - zabłysnij przykładem z gory i tez sie przedstaw :> co do huntu Gleusów - wystarczyło uwazniej sledzic forum na tibia.com - Skroll napisał, ze jesli rodzina Gleusów bedzie spokojna, to nikt (oprocz Etelka i jego siostry) nie ma hunta. Osobną sprawa jest grupka graczy - Polakow, takich jak Jaco, Rain, ktorzy Gleusom nie odpuscili.

"Czzytam "bajeczke" jakiegos dzieciaczka (ok.13 lat) i plakac mi sie chce....
Po pierwsze historie z palca wyssales, wcale tak nie bylo. Wiele Razy rozmawialem z Kalimatim i On powiedzial mi prawde odnosnie Soliza, ktory ma notabene nowego wlasciciela Nie pisz takich glupot prosze, a jesli jestes taki odwazny to podaj swoj nick, ja ci takie opowiastki z glowki wybije"

Co do samego tematu - huntu Hannibala - to jest to prawda - Hannibal ukradł runy Soliza, oddał Albertowi - jako posrednikowi - po czym po miesiacu postawił ultimatum - Alb oddaje runy, płaci 150k, albo ma hunta. Przekonany, ze Peko, Skroll czy Azkaz mu pomoga - mimo prob pokojowych negocjacji - nie chcial odpuscic. Mina mu zrzedła, gdy Skroll kazał mu sie odczepic - nie nałozył hunta, nie rzadał zapłaty, po prostu kazał wyluzowac. Natmiast ja, Alb i Xolb postanowilismy mu nie odpuszczac. Rzadko bierzemy udział w konfliktach, gdyz traktujemy Tibie jako sposob na miłe spedzenie czasu, a nie ambicjonalne rozgrywki, ale tym razem miarka sie przebrała. I nie chcemy zapłaty by tym sposobem sie wzbogacic, tylko dania nauczki złodziejowi, intrygantowi i kłamcy. Tym bardziej przykra sytuacja, ze Hanni wywodzi sie ze wspolnej gildii (BOW), był graczem dosyc lubianym i uwazanym za porzadnego człowieka... Cóz, czasami poznajemy sie na ludziach za pozno. To tyle

P.S. Zawsze bawiły mnie sytuacje, gdy najwiecej do powiedzenia maja osoby, ktore guzik wiedza o danym temacie.ja dodam tylko ze tez bylem w "Brotherhood~ of Wind" [moglem cos pomylic w nazwie, jesli o ta gildie chodzi]
i pamietam ze hanni byl szanowany ... i slyszalem ostatnio ze hanni tez "wam"
nie odpuscil ...

Ellus i innych sry ze przeinaczylem jakies fakty < > dzienki ze Pani Ellarien poprawila mnie <chodzi o zawartosc pieniezna run>. Reszta widac była dobra i co do nie ktorych wyjasnila sprawe ze nie jest huntowana < bo noobki to noobki ^^ se tlumaczom ze masz Ellus hunta bo cie nie lubia>
I prawda jest iz etel ejst huntowany a wy sie upieraliscie macie poswiadczenie jednego z najlepszych polskich graczy na Pytherze
I gratz dla Jaca i dla Raina tez bym im za takie cos nie odpuscil ^^

Proponuje aby wypowiedzieli sie zainteresowani Hannibal Xol Alb i Etel i mozie Rain i Jaco

<wiem ze wiekrzosc was na swietach ale jak wrocicie to zapraszam do dyskusji > A co do noobkow to nocoment plx;p wierza we wszystko co Etel powie on twierdzi ze nie gra w tibiwe a non stop jest online an kyrze
Chyba chcieliscie napsiasc nie gra na pytherze muhahha
ty ziom zawsze cos przeistaczasz bo etel nie jest nonstop online na kyrze i czasem gra na pytherze ... i co wogle ci do tego gdzie i czy wogle on gra? :baby:
jak sie w nim zakochales to napisz mu na gg albo co :baby: ... tak apropo to
rain byl retired i tez zadko gra :baby:

obserwator_pythery
26-12-2005, 18:25
ja dodam tylko ze tez bylem w "Brotherhood~ of Wind" [moglem cos pomylic w nazwie, jesli o ta gildie chodzi]
i pamietam ze hanni byl szanowany ... i slyszalem ostatnio ze hanni tez "wam"
nie odpuscil ...

ty ziom zawsze cos przeistaczasz bo etel nie jest nonstop online na kyrze i czasem gra na pytherze ... i co wogle ci do tego gdzie i czy wogle on gra? :baby:
jak sie w nim zakochales to napisz mu na gg albo co :baby: ... tak apropo to
rain byl retired i tez zadko gra :baby:

Nie obchodzi mnie gdzie Etel gra ale gdy slysze bajke : "Retried z powodu prywatnego zycia) to wybacz ^^ teraz twierdzi ze on nie wiedzial nic o huntowaniu go przez skrola zanmim odszedl <NABPLX>

obserwator_pythery
26-12-2005, 18:27
A co to ma znaczyć?? ze hani nie odpuszcil Elli muhaha :D

26-12-2005, 23:21
Nie obchodzi mnie gdzie Etel gra ale gdy slysze bajke : "Retried z powodu prywatnego zycia) to wybacz ^^ teraz twierdzi ze on nie wiedzial nic o huntowaniu go przez skrola zanmim odszedl <NABPLX>
nie wlaz w d*** lolku ... czy ty jakis inny jestes czy tylko udajesz? etelek jest retired na pytherze osle ... zabraniasz mu sie logowac do tibi z tego powodu ze ma w comment retired? :baby: wez ziom zimny prysznic
pozdro

*Nitro* PL
27-12-2005, 12:40
A ja sie dziwiłem czemu Hani nie grał, teraz juz wiem. Szkoda bo był fajnym graczem.

TehRegent
27-12-2005, 18:42
Ella tutaj oO ;*

Wezcie sie juz uspokojcie...Etelek poszedl na rente :P (chyba na Kyre ^^), Hanni ma hunta, brazlole sie bujaja tego jak narazie nic nie zmieni.

Finito!

obserwator_pythery
27-12-2005, 19:27
nie wlaz w d*** lolku ... czy ty jakis inny jestes czy tylko udajesz? etelek jest retired na pytherze osle ... zabraniasz mu sie logowac do tibi z tego powodu ze ma w comment retired? :baby: wez ziom zimny prysznic
pozdro

Skowron palo XD :D jestes bopski kto tu komu w dupe wlazi XD nie wiesz co etel mowi to przestan ma retried beacuse of real life jagbys nie wiedzial co to znaczy to doucz sie anglika noob plx XD :D zakochales sie w tym etelu XD

obserwator_pythery
27-12-2005, 19:29
A ja sie dziwiłem czemu Hani nie grał, teraz juz wiem. Szkoda bo był fajnym graczem.

Hani byl fajnym graczem dopuki nie zaczol lizac Etelowi :)
Potem sie zrobil taki sam PA jak on za nic ghunted za nic dead XD :D
Gratki dla Elli ze go huntuje o Alb tez gratz i xol tez XD :D B)
dosyc ich PA

NooB from LW
28-12-2005, 09:35
Dobra pythera to nie nasz serv. Śmierdzi od niego br na kilometr ;/
Lepiej zmiencie serva...

obserwator_pythery
28-12-2005, 14:49
Dobra pythera to nie nasz serv. Śmierdzi od niego br na kilometr ;/
Lepiej zmiencie serva...

Nie gadam z tgoba

Kasia_hate etelek
28-12-2005, 22:30
Pewnie wielu z was zastanawia się jak to sie staklo ze etel odszedl z Pythery. Wielu z was nie wie dlaczego ma hunta od Skrolla (jesli chcecie wiedziec rpzeczytajscie ten temat)

Zaczęlo sie od sprawy z Solizem (88ms) ktoremu Hannibal Barkrasas (83ek)
ukradl runy o wartości 800k. (albo 300 sry ze akurat tego nie jestesm absolutnie pewien ale i tak ogromna kwote ) :(
Jak to sie stalo>?? A no tak iż
Solizowi konczyl sie pacc i nie mialmiejsca w depo na tyleż run. Dał je na przetrzymanie swojej przyjaciule Magnolli ~ która byla dziewczyna haniego.
Hani iż mial do niej pasy wbil na nia i uktradl solizowi te runy <lol> :confused:

Albert Torielus (86ms) Ellarien (87rh) oraz Xolbar (83ek) postanowili te runy odzyskac w sposob pokojowy ^^ <oni gardza pezemoca kofam ich ;p>
Po negocjiaciach udal;o im sie namowic Haniego na oddanie run. Poniewaz miedzy czasie soliz byl retried Hani oddal Albertowi runy aby ten oddal je Solizowi.

Wtedy po 2-3 tygosniach wtracil sie Etelek Gleus(108ek) ktory stwierdzil iż te runy mu sie przyudadzą dal razem z Coronelem Peko (170ek) ultimatum Albertowi ze albo oda runy albo jest hunted.
Albert bardzo honorowy facet powiedzial ze to nie jego runy i ze ich nie odda.
Na co Etelek ze jest hunted.

Miedzy czasie etel nagrabil sobie u skrolla Madery tym iż najpierw zabil Jaco pakero (cos okolo 50k) a potem zabic vis~ irae razem z helionem za ktorego Skroll kazal placic 100k odszkodowania 8o . Etel twierdzil ze nie zaplacił ale jak widac bylo na postach na tibia.com zaplacic <lolek> :balwanek:

Potem Etel zabral sie do Alberta ktory nadal ani myslal o oddaniiu run.
utaj miarka sie rpzebrala Skroll kazal przestac natychmiast Etelowi a gdy ten odmowil do tego poscil plote iz skroll jest hunetd orzez gildie Dominium Skroll popadl w szal i zaczol huntowac Etelka. :D ktoryu natychmiast wraz prawie z cala rodzina przestal grac a teraz przeniosl sie na Kyre

:cup:

Jedneo klopotui mniej. Teraz Albert Ellarienj oraz Xolbar zaczeli huntowac Haniego <ktory huntowal takze Alberta>.

Hani oficjialnie jest hunted :cup: a na Pythrze pozostali sami niskopoziomowi Gleusowie <Heeh Gleus (zabity przez dwoch noobow) Kurt Gleus (prawie zostyal zabity) oraz CRus Gleus (tego jeszcze nie dopadli ale znajac zycie tez padnie ^^) :cup:

Gleusowie wyniesli sie z Pythery tak samo jak huntowana jest rodzina barkrasow za Pa (bartholomeow bar~ zostal zabity przez Raina neona ;p )

O zabijaniu przez br nie w tym temacie ^^ team pietro niezej :D papatki

ale ty noob jestes jak neiwesz to sie niewtracaj ..........etel mial hunta bo zabil visgarta irae ......i musial placic 100k skroll zagrozil mu ze jeszcze raz dotnie kogos z irae to bedzie ial hunta .....i sie zacelo....kolejny raz ...prosze niezaczyna posatu jak neiwiecie oco chodzi :)

Lord Niusia plxOr
29-12-2005, 16:22
Omg i Znowu Kłótnie i kłótnie Wy tam lepiej uwazajcie Zebysmy My nie wrócili ;)

Team Aire.

obserwator_pythery
30-12-2005, 09:49
ale ty noob jestes jak neiwesz to sie niewtracaj ..........etel mial hunta bo zabil visgarta irae ......i musial placic 100k skroll zagrozil mu ze jeszcze raz dotnie kogos z irae to bedzie ial hunta .....i sie zacelo....kolejny raz ...prosze niezaczyna posatu jak neiwiecie oco chodzi :)

Jakos Ellarien ptwierdzila wiarygodnosc zaczelo sie od visa a skonczylo na Albercie :) wiec wiessz :D

A co do wypowiedzi pana z gory a co?? Wrocicie i bedziecie PA tak jak Gleusy powodzenia plx
Ale jak bedziecie tak jak Irae to chwala wam

obserwator_pythery
30-12-2005, 09:53
Omg i Znowu Kłótnie i kłótnie Wy tam lepiej uwazajcie Zebysmy My nie wrócili ;)

Team Aire.

HIHIHI :D a co zrobicie jak wrocicie zajmiecie miejsce gleusow <watpie>
] :D
Ale z checiax przyjmemy kazdego polaka na pythere i akzdy team <oile nie bedzie PA tak jak Gleusy , Niech bedzie taki jak Irae oni sa silni a PA to u nich nie widac XD :D

Pozdro dla All Irae

Kasia_hate etelek
30-12-2005, 18:38
Jakos Ellarien ptwierdzila wiarygodnosc zaczelo sie od visa a skonczylo na Albercie :) wiec wiessz :D

A co do wypowiedzi pana z gory a co?? Wrocicie i bedziecie PA tak jak Gleusy powodzenia plx
Ale jak bedziecie tak jak Irae to chwala wam

Czlowiek najpierd popytaj wszytkich i zlacz fakty a nie piszesz jak bys niewiem kim na pythera........... :o A

Vis
31-12-2005, 01:10
Huhuhu :) Ale gorąca dyskusja :P

Co do sprawy Etelka... zaczęło się od mojego dead'a - Etel zapłacił 100k i dostał ostrzeżenie żeby nie próbował power abusować więcej. Następnie zabił Jaco Paker'a... i Skroll po namowach kilku osób postanowił go huntować - i koniec historii. Sprawa Hanni'ego rozwinęła się dopiero potem. Cuś jeszcze? :)

PS. Niusia, Ella I Reg - kisses :* :D

Phraun Mizzrym
03-01-2006, 23:01
Obiekt tej dyskusji niejaki Etelek Gleus został zredukowany do 50 poziomu i wydaje mi się, iż redukcja trwa dalej.

04-01-2006, 19:18
Obiekt tej dyskusji niejaki Etelek Gleus został zredukowany do 50 poziomu i wydaje mi się, iż redukcja trwa dalej.
ziom masz slabe info bo Etelek Gleus oficjalnie znajduje się na wyspie Rookgard

Jecznecik
06-01-2006, 10:54
Nie wiadomo dlaczego ale Etelek Gleus (byly 108ek) ma teraz 1 level... moze ktos wie dlaczego ??
Jak tak to mowcie ;)

Kasia_hate etelek
10-01-2006, 11:14
Nie wiadomo dlaczego ale Etelek Gleus (byly 108ek) ma teraz 1 level... moze ktos wie dlaczego ??
Jak tak to mowcie ;)

nOOb plx...plakac sie chce..... ;( :(

Lord Niusia plxOr
23-02-2006, 17:04
Ale jak bedziecie tak jak Irae to chwala wam[/QUOTE]
Po pierwsze Pani ;> Po Drugie dowiedz sie najpierw kim bylismy na pytherze. :)
Aires.

Vis: Kissek ;D