Pokaż pełną wersje : Convince summona
Marcelek
25-12-2005, 13:27
Witam wszystkich, szukam odpowiedzi na moje pytanie:
Czy jezeli sorcer/druid na 25 lvlu przyzwie Ghoula (bo od tego lvla mozna uzywac czaru Summon Creature) to czy 22 Sorcerer/Druid bedzie mogl go convincnac bo o ile mi wiadomo summony dalej wymagaja tyle samo many.
Z gory dziekuje.
Wiem tyle, ze jak kumpel Sork (50 lvl) zsummonowal monka to palek (51lvl) nie mogl go zsummonowac, chociaz mial dosc many, z sorkiem/drutem bedzie pewnie to samo
Summona nie można sconvincować.
Marcelek
25-12-2005, 16:52
Szkoda :(, dzieki za odpowiedzi.
Wiem tyle, ze jak kumpel Sork (50 lvl) zsummonowal monka to palek (51lvl) nie mogl go zsummonowac, chociaz mial dosc many, z sorkiem/drutem bedzie pewnie to samo
bo monka to NIKT nie sconvicuje....
Ludzie od kiedy nie można convice użyć na summonie??
Sconvicowac można wszystkie potwory które są zaznaczone jako, iż moga być sconvicowane. Czyli ghoul'a da siem sconvicować. :baby:
Sconvicowac można wszystkie potwory które są zaznaczone jako, iż moga być sconvicowane. Czyli ghoul'a da seim convicem wziąć ^^
Marcelek
25-12-2005, 20:45
Sconvicowac można wszystkie potwory które są zaznaczone jako, iż moga być sconvicowane. Czyli ghoul'a da seim convicem wziąć ^^
Chodzi mi o to czy na 22 lvlu sie by dało sconvinceować bo od 25 lvla da sie przyzwac, a na 22 lvlu druidem lub sorcem ma sie potrzebna ilosc many na convince
nie, nikt nioemoze sconvinsować summona, bo bylo by wtedy przeciez za latwo. wyobraz sobie ze na rynku tibijskim powstałby handel summonami :P
Marcelek
25-12-2005, 21:04
nie, nikt nioemoze sconvinsować summona, bo bylo by wtedy przeciez za latwo. wyobraz sobie ze na rynku tibijskim powstałby handel summonami :P
Przed zimowym update każdy mógł :S
Kiedyś widziałem jak ponad 100rp na Infernie Pkował sobie z FE w Venore, a że nie mógł summonować, ani zconvice'owac respiącego się, gdyż się tam nie respi, musiałbyć to summon.
Otóż moi drodzy, nie wiem jak jest po tym grudniowym update, ale przed ja zsummonowałem craba, a pewien EK 80 lvl mi go sconvincowal :D
Raul de Bar
26-12-2005, 21:37
Da się i teraz convince'ować summony. Sprawdzone.
Marcelek
26-12-2005, 22:39
Da się i teraz convince'ować summony. Sprawdzone.
Tylko mi chodzi o to że 22 Lvlem Druidem/Sorcem convince Ghoula bo on zabiera 455 many a na 22 lvlu druid/sorc tyle mają, a da sie ghoula przywac od 25 lvla. Wiec jezeli da sie ghoula convicnac to nie trzeba bic 25 lvla druidem/sorcem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.