Pokaż pełną wersje : CZY zabije ?
czy 20 lvl kinght zabije cyca :baby: odpowiadac SZYBKO:evil:
To zalerzy :P
Bo moze chcesz zabic bez uh , ih ??
Jak masz sprzent scale armor , brass legs , viking helmet :P to bedzie cierzko. Przy skilach 30/30 tez niedasz rady ;)
Wiec podaj skile i sprzent a napewno odpowiem :)
Jak powiesz jaki masz przęt i skil to odpowiem...:)
hodzi o mojego kolege a on w tibie za dobry nie jest.
jego wyposarzenie to soldier helmet brass leg scale armor leather boots dvarwen shield :)) czym walczy zapomnialem :rolleyes: . Mam nadzieje ze odpowiecie z gury THX. ;)
L..i..S..e..K
29-05-2004, 21:26
Zakładam że nie trenowałeś i masz standardowy ekwipunek:
-Uzupełnij mane na exurki
-Zabierz parę IH
-walka na balance
BIG THX powiem to koledze ;)
Jeżeli ma niższe skile niż 60/60 z takim sprzętem nawet do cyclopa nie podchodź :) ( możliwe że nawet na skilach 60/60 miałby problemy )
L..i..S..e..K
29-05-2004, 22:08
Oryginalnie dodany przez bec88
Jeżeli ma niższe skile niż 60/60 z takim sprzętem nawet do cyclopa nie podchodź :) ( możliwe że nawet na skilach 60/60 miałby problemy )
Co ty mówisz , ja przy takim sprzecie (troche lepszym) przy 20lvl wlaką na balance zjechalem cyca do żółtego ale ze nie miałem IH to musiałem sobie odpuścić.
Obecnie biore 2 na klate.
Załóżmy że przy takim sprzęcie nie ma lepszej broni niż Serpent Sword Clerical Mace Barbarian axe to nawet przy 60 axe miałby mały problem :)
P.S Skoro mamy się chwalić to ja biore na klatę 8 cyców i zużywam na to 2 uhy :)
Koleś nie ma szans. Z taki sprzętem można utłuc cyca ale z hmm lub z luku. Jak on podejdzie do cyca zerrwie coś 60hp an raz i po trzech ciosach dead.
L..i..S..e..K
29-05-2004, 22:24
Albo ja mialem jakieś dziwne szczęście albo wy nie graliście knightem.
widze ze jest tu juz troche postuw :) .A tak w ogule to chyba mu nie powiem ze bedzie tak zrywac:evil: pujde z nim i popatrze jak zalicza deda 8o :)) .Dzieki za posty piszcie dalej ;)
Raczej miałeś szczęście bo Knightem gram zawsze i jakoś do tego 40lvl+ udało mi się dojść.
OK.Temat uwazam za zamkniety :)) Nie potrzebuje juz wiecej informacji :P Dzieki za posty ;)
Mister_Uniwersum
10-06-2004, 19:04
skille 55/55 i jedziesz cycki bez problemu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.