zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pytanie

rekin lord vader
25-12-2005, 21:51
mam pytanie-czy moze mnie ktos zhakowac po ip.?(jeden noob mnie straszy ze jak mu nie dam pograc przez 1 godzine to mnie zhakuje...[mam zmienne ip. wiec to uytrudnia sprawe chyba??]) nie wiedzialem gdzie to wstawic wiec dalem tu...
plx o szybkom odpowiedz

edit.dodaje-ze on twierdzi, ze zaplacil koledze 40zl a on mi sie wlamie w windowsa i ma jakis niby program do delate postaci...

rteraz na gg mi powiedzial, ze dokladnie o 17.20 strace konto bo urochomil juz..."program"
uwiezyc mu??teraz odemnie chcial,zebym mu sprzedal k-legi po promocyjnej cenie...

Mistrz Harnas
25-12-2005, 21:57
Wykwalifikowany haker to dałby radę przez IP wbić się do kompa ale wątpie czy taki 10-latek (wnioskuje z jego propozycji :] ) dałby radę to zrobić ;) Poprostu chce zdobyć Twoje passy i okraść Ci postać.

gorgi
25-12-2005, 22:34
Jeśli zna się na rzeczy - da radę, jeśli jest totalnym amatorem - nie da rady.

Rabin
25-12-2005, 22:39
Niemartw sie takimi osobami..sam miałem doczynienia z wieloma takimi ale tutaj on chce cie tylko nastraszyc bo osoba dobrze znajace sie na hackingu pewnie sie niezajmują takimi bzdurami.

Shinjix
25-12-2005, 22:43
mam pytanie-czy moze mnie ktos zhakowac po ip.?(jeden noob mnie straszy ze jak mu nie dam pograc przez 1 godzine to mnie zhakuje...[mam zmienne ip. wiec to uytrudnia sprawe chyba??]) nie wiedzialem gdzie to wstawic wiec dalem tu...
plx o szybkom odpowiedz
Ja chciałbym tylko dodac, ze nigdy, przenigdy nikomu, chocby to byl jakis GM lub God nie podajemy passow do konta

kkrzysiek
26-12-2005, 11:04
Jak by sie chciał naprawde włamać to by nie mówił ci tego tylko by to odrazu zrobił...