zaloguj się

Pokaż pełną wersje : czy walk z modkiem ma sens??

PiXik
30-05-2004, 09:35
Czy walka z modkami ma sens??(na argumenty lol znowu modek miał rację hehe) czy któryś się kiedyś pomylił czy zwykły użytkownik kiedyś wygrał z modem i przyznał mu rację jeśli tak to prosze o link'a:)

P.S.-nie wierze że ten temat zostanie tutajdługo to prosze o szybkie wypowiedźi:) :D

Garganel ja tu chce tylko zobaczyć czy ktoś w dyskusji z modem miał racje nie wiedzaiłem że były takie tematy..

limenu
30-05-2004, 09:43
z tego co wiem modki wyglądają jak herosi, tylko ze mają niebieskie stroje, i też słyszalem że są nieśmiertelni. Bo mod chyba powinien bez problemu radzić sobie w tibii by móc rozwiązywać problemy szybko i skutecznie.

pozdrówko

ps. czemu mieli by zamykac posta? :tongue:

pod11
30-05-2004, 13:13
bo on chyba nie mial na mysli walki z postacia modka tylko walke slowna na argumewnty :P

Magus
30-05-2004, 14:14
@limenu
Załorzyciel tematu ma na mysli modków - moderatorów, czyli mnie, Doba, Gremlina, Gimliego, Polina, Dr. Omadera, N3m3s1s'a, Fanfiego, Iwana, Raynolda a moze nawet emo :P a Ty mu mowisz o Game masterach.
Co ma piernik do wiatraka??

@pawelekthedruid
Oczywiście ze walka (o co?) ma sens, my przecież nie jesteśmy tyranami. Kwestia tylko ze do walki z nami trzeba mieć rację (lub byc przekonanym ze sie ja ma) i stosowne, SILNE argumenty. Trzeba tez umiec posługiwac sie słowem pisanym, bo ja bynajmniej nie zamierzam "walczyc" z kims kto sie nie potrafi się wysłowic (na ortografie jestem gotow przymknac oko) :P

Gangrel
30-05-2004, 15:23
Czy walka ma sens... Lepsze by było pytanie czy warto rozpętywać wojne. Był już taki temat pt"Dziwne zasady modów". Powstała tam prawdziwa wojna między tibia.pl-team a userami których w NIEKTÓRYCH sprawach poparł Raynlods ale do żadnych wniosków nie doszło. Sądze że nie dojdziemy do nich i w tym temacie, jak i w nastepnych. Zawsze userzy bedą się karżyć na upomnienia a modowie będa je dawać według sztywnych zasad które mają ustalone odgórnie lprze CIP-soft oraz zasadmi które ustalili sami w początkach tibia.pl. Wojna, którą rozpętałem z Gumskim wtedy skończyła się zawieszeniem broni i sądze że było by lepiej gdyby tak zostało.

Matheous
30-05-2004, 15:32
Ma sens ale jednoczesnie nie ma sensu bo z moich obserwacji wynika ze modki zwykle podejmuja(na dluzsza mete) sluszne decyzje-wiec niby ma sens, bo mod tez czlowiek ale nie ma sensu bo nei bedziesz mial argumentow:)

Fido
30-05-2004, 19:14
walka z modkami nie ma sensu zawsze przegrasz :P modki maga skasowac twoje posty, a nawet konto :P zawsze maja jakies argumenty. :P

Gremlin
30-05-2004, 20:46
User vs Modek
Moze podam kilka postow odnosnie upomnien ktore dostalem na PW:

Osoba ktora kopiowala sporo postow z poradnikow (bezczelne kopiowanie nawet nie przepisywanie)
Dobrze, tylko nie wiem który post/temat sie pokrywa z poradnikiem, FAQ albo tematem

Odpowiedz na temat upomnienia o handlu postaciami:
nie chodzi o handel postaciami tylko zamiane

I wiele, wiele podobnych przypadkow.
Oczywiscie ze mozna sie niezgadzac z moderatorem i mozna sie nawet klucic, ale niech bedzie to poparte solidnymi argumentami a nie:
1. A ja znam XXX i on mi i tak zdejmie upomnienie.
2. A YYY zrobil to samo i nie dostal upomnienia/bana
3. A ja nie wiedzialem ze tak nie wolno robic
4. Juz nie bede

Ps.
To co moderatorzy dopisuja w tematach to jest tylko ich prywatna opinia i mozna sie z tym nie zgadzac nawet bez argumentow, jednak wczasie selekcji moderatorow staramy sie wybrac ludzi ze sporym doswiadczeniem w grze tak zeby nie bylo zbyt duzych wpadek z ich strony.

eerion
30-05-2004, 21:31
Z modkiem nie wygrasz.
JESt za głupiomadry.
Zawsze cos an ciebie znajdzie.
Dlatego lepeij skapitulowac zanim się wkurzy i da upomnienie z i w nawiasie (i - idiota :P )

PiXik
31-05-2004, 14:54
Oryginalnie dodany przez eerion
Z modkiem nie wygrasz.
JESt za głupiomadry.
Zawsze cos an ciebie znajdzie.
Dlatego lepeij skapitulowac zanim się wkurzy i da upomnienie z i w nawiasie (i - idiota :P )
Niestety masz rację widze że nikt nie znalazł przykładu żeby ktoś wygrał dyskusję dlatego już się o nic nie kłóce
Ale wkurza mnie to że wczoraj miałem 116postów i myślałem nad ich pisaniem dzisiaj patrze i mam 106... X(

Dan the Automator
31-05-2004, 15:42
Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
Ale wkurza mnie to że wczoraj miałem 116postów i myślałem nad ich pisaniem dzisiaj patrze i mam 106... X(

A co to za różnica ile masz postów ;)?

TheNatoorat
31-05-2004, 16:33
Oczywiście, że walka normalnego forumowicza z modkiem jest dobra, chociaż zwykle wygrywa modek... bo... hmmm... zwykle ma rację, dlatego wybrano go na modka (bo nie chciano, by tibia.pl pogrążyło się w niesławie przez badziewnych moderatorów [i dlatego jest OK]), lub inaczej: jest to normalny user, tylko trochę "podrasowany".

@Dobo: Zawsze jest różnica, bo:
Po pierwsze, pewna cyferka jest większa
Po drugie, ma się wyższą rangę
Po trzecie... hmm... bo w ogóle jest fajniej. :P

Widzicie? Spory z modkami zaczynają się nawet bez naszej wiedzy...

Podpalacz
31-05-2004, 17:00
Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
Ale wkurza mnie to że wczoraj miałem 116postów i myślałem nad ich pisaniem dzisiaj patrze i mam 106...

Trzeba sie napostowac co??? Chcialoby sie miec hmmka zamiast jakichs lmm
LOL ale ludzie sa glupi -.-

@ Topic

A wogole kto tu jest modkiem ^^?. Ja wypisuje zawsze swoje opinie czyli tak jak powinno byc na forum. Jak ktos napisze cos glupiego ( nawet modek ) to i tak go kopie:P

Pozdro

PiXik
08-06-2004, 03:10
Niestety ale ja lubie nabijać posty nie bezsensownie ale lubie
@dobo-no dla ciebie 10postów+ czy -wszystko jedno:)
@podpalacz-nie za fajny kolor ma lmm dlatego chce mieć hmmka a potem sd:P

Dan the Automator
08-06-2004, 13:07
Oryginalnie dodany przez Podpalacz

A wogole kto tu jest modkiem ^^?.
http://tibia.pl/showmods.php?boardid=11
Tych panów omijaj z daleka :D

re.up
Posty to tylko liczba. Ich duża ilośc wcale nie musi oznaczać wysokiego IQ, długiego ... ;)
Rozumiem że rywalizacja, ale ja cenie bardziej osoby który piszą MĄDRZE niż które piszą DUŻO (a jeżeli jest osoba która robi i jedno i drugie to już jestem w siódmym niebie ;) )

olmk
13-06-2004, 13:39
z modkiem nie wygrasz tak samo jak nie przegadasz Leppera ( sorry za to porownanie jakos tak wyszlo )

a jednak potwierdzaj sie zarzuty z innych tematow - wstydzcie sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!