Pokaż pełną wersje : pomocy! ;( ;(
mam pytanko, prosze powiedzcie mi co to jest te "de'bove" i czy mogl bym se zrobic taki nick z tym :] na serverze isara jest taki koles rookguardian de'bove B) prosze pomozcie! help 8o
Taki "dopisek" do name'a. Często mają tak członkowie rodzin, np de'Vrie, del'toro. Jak już masz postać to nie możesz tego dodać. Chyba że byś miał namelocka.
Rabanbar
26-12-2005, 15:38
Drugi człon imienia ale dopisku "De'Bove" radze sobie nie robic bo jest objety prawami autorskimi. Poprostu dopisujesz nazwisko tworzac postac.
Michal knight of light
26-12-2005, 15:43
nie radze uzywać namelocka bo mozna bana dostać :confused:
nie radze uzywać namelocka bo mozna bana dostać :confused:
buaahahahah o co ci chodzi??!?!?!
a jaki moge se zrobic dopisek fajny bo taki nick jaki chce se zrobic jest zajety wiec musze cos dopisac... piszcie swoje propozycje please... :]
teletoobis
26-12-2005, 16:22
boze nie wiedziałem że można zakładać temat z pytaniem jaki nick sobie założyć :| jest tyle programów do tego że tego typu postowanie powinno być zabronione
boze nie wiedziałem że można zakładać temat z pytaniem jaki nick sobie założyć :| jest tyle programów do tego że tego typu postowanie powinno być zabronione
On zapytał o dopisek "de'bove" (znaczenie) a nie jaki nick ma wybrac -.- czytaj ze zrozumieniem
@topic
Tak jak mówili moi poprzednicy. Dopisek, którym czasem posługują się rodziny. Jeżeli nie stworzyłeś jeszcze postaci z tymże dopiskiem, to nie rób tego ;] rodzinka może sie wqrzyc B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.