Pokaż pełną wersje : Rare ... looted ;D
Macie tu filmik z elder beholder hunta!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3690
Szczesliwe co?
JAk nie chcecie ogladac w calosci to przewincie do 34 min~~...
Commenty mile widziane (film nie moj, z tibi de)
no farta koles mial tylko mogl nie zamieszczac screena z lootem na tibia.de ;/
no farta koles mial tylko mogl nie zamieszczac screena z lootem na tibia.de ;/
czemu mogl nie zamieszczac??... lol??
Bo psuje zabawe ludziom ktorzy do ostatniego momentu nie wiedza jaki jest loot, ktos zobaczy ssa i po co ma ogladac jak wie co wypadlo?
On byl taki podniecony ze nawet o tym nie pomyslal...
Człowiek Legenda
27-12-2005, 00:28
nie potrzebnie dawałes ssa na tibicam - juz nie jestem taki ciekawy loot:P
Cyber Demon
27-12-2005, 09:29
No fajny loot gz temu panu ;)
Gratz. I bardzo dobrze ze dal ssa z lootem, nie marnowalem czasu tylko obejrzalem na full speedzie do 34 minuty :D Chcialem tylko zweryfikowac dane ze wypada z eldera :]
A zreszta nie wszyscy ludzie ogladaja filmiki i dobrze ze screna dal...
Ładny hełmik. Jak on się wogóle nazywa?? beho helm?
Fillipex
27-12-2005, 15:21
BUEHEHEHEHEHHE..... boshe..... pierwszy filmik ktory mnie rozsmieszyl nawet nie ogladajac go.... wchodze w link..... i odrazu widze ss xDDDD Po co mam ogladac film jak wiem co zlootowal xDDDDD Behehehehe naprawde dobre to bylo :D:DD:D:
Ładny hełmik. Jak on się wogóle nazywa?? beho helm?
16:30 You see a beholder helmet (Arm:7).It weighs 46.00 oz.
BUEHEHEHEHEHHE..... boshe..... pierwszy filmik ktory mnie rozsmieszyl nawet nie ogladajac go.... wchodze w link..... i odrazu widze ss xDDDD Po co mam ogladac film jak wiem co zlootowal xDDDDD Behehehehe naprawde dobre to bylo :D:DD:D:
Nawet po to żeby zobaczyć sposób ubijania elder beholderów i ich siłę. Nie każdy musi oglądać film dla loota. A fajniej jest zobaczyć jak naprawdę wypada taki heł, ss nic tak naprawdę nie mówi.
<KiLLeR>
27-12-2005, 20:14
No fajny ten hełmik niedługo będą szli na hunty na evil eye to moze jakis beho set ;p
Ma niezłego farta koleś,ale wreszcie wiem że napewno wypada z eldera ten helmet ;D
No fajny ten hełmik niedługo będą szli na hunty na evil eye to moze jakis beho set ;p
ty ale evil eye i elder beholdery to co innego...
No to ładnie... zabiłem kilkaset elder beholderów i kupa, a tu koleś wyciąga z 7 albo 8 zabitego hełm :).
No nic... będę dalej próbował, w końcu mi się poszczęści.
Chris Master
30-12-2005, 12:19
powiem ci ze ladnie to wyglada ;p
gz bardzo
Jackass :D
07-01-2006, 09:29
helm brzydki... :D ale wylotowanie go... to juz byl fux ! ;) szkoda ze nie moglo wypasc cos w stylu beholder boots albo cos :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.