Poka¿ pe³n± wersje : runy dla knighta
wiem ze knighci nie moga robic run ale czy moga z nich strzelac? i od jakich mlvli?
Z tego co wiem (a wiem niewiele :)) nic siê co do tego nie zmieni³o czyli dalej 15mlvl ¿eby u¿ywaæ SD reszta chyba te¿ bez zmian
Takie same dla roznych profesji.
Lmm - 0
Poision Field - 0
Fire Field - 1
Energy Field - 3
Destroy Field - 3
Great Fireball - 4
Uh - 4
Hmm - 4
Explo - 6
Fire Bomb - 5
Animate Dead - 4
Magic Wall - 9
A wiekszego mlv nie wbijesz bo nsatepnymi runami sa energy bomb, i sd.
Run ktorych nie wymienilem, poprostu nie oplaca sie uzywac.
Lmm, i poison fieldy sa przydatne do trapow, dobijaniu potforkow, wykrywaniu stalklerow wiec nie mowcie mi ze na prozno je pisalem.
aha. :/ no to zanim se postrzelam z hmmów d³uuuuuuuuuuuuuuuuuuugie zdobywanko mlvla. :/ omg! 1 utevo lux = 1% do 1 mlvla u knighta! o boze!
Nie wnikaj ja jestem sorcem i te¿ podobnie do 1 mlvl musia³em nie¼le "¶wieciæ":)
aha. :/ no to zanim se postrzelam z hmmów d³uuuuuuuuuuuuuuuuuuugie zdobywanko mlvla. :/ omg! 1 utevo lux = 1% do 1 mlvla u knighta! o boze!
Przy 5 mlv bedziesz musial swiecic pare godzinek zeby ci 1% wszedl ;)
A wogule przed Grudniowym Update hmmki byly od 1mlv ; (
wiem! :( i glupio ze zmienili :(
Recze ze nic nie uleglo zmianom....nadal jest tak samo ;p
Knight moze uzywac runek... :]
Thunder Slayer
28-12-2005, 08:09
To mnie zalamalo... Rany, czlowieku, jesli bedziesz ciagle bil mlvl to wkrótce bedziesz sie modlil o tak± szybko¶æ... Argh..
1% ~ 1 utevo lux
poprostu (utevo) luksus! ;(
Ja jakbym miial 1 utevo lux to 1% to bym sie cieszyl, mam 3mlvl zrobilem chyba z 50 exur i dopiero 5% zrobilem X( X( X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.