Pokaż pełną wersje : 2 polak na tym servie z 100 lvl
LORD DIABLO
27-12-2005, 09:04
Hehe ludzie się coraz częściej chwalą 200 lvl ale co do pandori tam najwyższy lvl to 130 także ...
No awięc 26.12.05
Pan "ikebo destroyer" awansował na 100 LVL. A ja mu zkładam wielkie : 8o
G.R.A.T.U.L.A.C.J.E
Ps. Ohhh byle było wiencej takich polaków ...
o ile mi wiadomo to jest ich 3 Wulfgar von'cookie, gonzalez~, i jak mowisz Ikebo
Pandorian technomancer
27-12-2005, 09:52
o ile mi wiadomo to jest ich 3 Wulfgar von'cookie, gonzalez~, i jak mowisz Ikebo
Polacy to:
Wulfgar von'Cookie 114 lvl
Gonzalez de'Brava 110 lvl
Carismo 104 lvl
Tie Pogromca 100 lvl
Ikebo Destroyer 100 lvl
wiec z 16 osob majacych lvl setny lub wiekszy jest 5 polaków.
LORD DIABLO
27-12-2005, 09:58
to można tytuł zmienić na "KOLEJNY POLAK NA PANDORI Z 100 lvl
Ps. wulfgar*** jest polakiem !!!??? LLLLLLLOOOOOOLLLLLL
Polacy to:
Wulfgar von'Cookie 114 lvl
Gonzalez de'Brava 110 lvl
Carismo 104 lvl
Tie Pogromca 100 lvl
Ikebo Destroyer 100 lvl
wiec z 16 osob majacych lvl setny lub wiekszy jest 5 polaków.
Nie licz Tie bo to debil i noob(przepraszam za słownictwo)
~up tak wulfgar jest polakiem;]
wulf polak
wulf, gonz, ikebo
szkoda mi bylo opuszczac PAndorie :(
mili ludzie. zycze im powodzenia w dalczeej grze
gl ; (
Anetka Wizard
30-12-2005, 11:54
to można tytuł zmienić na "KOLEJNY POLAK NA PANDORI Z 100 lvl
Ps. wulfgar*** jest polakiem !!!??? LLLLLLLOOOOOOLLLLLL
hahahha a myslales ze kim? :D
Nie wyzywaj moich kolegów, bardzo proszę. I tak zraportuję ten post.
Jest kilku polaków na Pandorii z 100 lvlem, ale wielu z nich się tym nie chwali,. i nie przyznaje sie do narodowości.
Gonzalez De'Brava to polak
Tie Pogromca też
Ikebo Destroyer też
Wulfgar Von'Cookie TAKŻE
Artur of Levor
30-12-2005, 15:51
Niedługo do niech dołączy Bill Pickett:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Bill+Pickett
Murderer
31-12-2005, 23:01
a ty masz 18 lvl:) i juz widze jakbys zrobil 900 k expa w ciagu dnia... jak czegos nie wiesz to sie nie odzywaj i swoje komenty zachowaj dla siebie
hi newbie yes bye
howght!
Tomeczek
31-12-2005, 23:36
Nie czaję jak można nazywać kogoś kto zrobił 100lv + noobem -,-, stary zastanów się troche zanim coś napiszesz.
Bill Pickett juz ma setny lvl!!!! GRATULACJE
Walekifa
01-01-2006, 10:13
a ty masz 18 lvl:) i juz widze jakbys zrobil 900 k expa w ciagu dnia... jak czegos nie wiesz to sie nie odzywaj i swoje komenty zachowaj dla siebie
hi newbie yes bye
howght!
I tu się z tobą zgodzę,ale tie miał paru ownerów.Więc zawsze tego expa nabiłeś mniej :p
Do tego pasowało by inne słowo.Nie noob a....Orginalnieniec :D . Każdy ma swój sposób bycia,a tibia to tylko gra...Myślicie że każdy zachowóje się na tibi tak jak na rl. ??....
Pandorian technomancer
02-01-2006, 06:57
Bill Pickett juz ma setny lvl!!!! GRATULACJE
Gratuluje calej waszej czworce ;)
Podziekowal.:)
Btw. Wulfa, to nie jest Polak. On jest z Kazachstanu.
Od Tie prosze sie odp...
S.N.A.F.U.
I tu się z tobą zgodzę,ale tie miał paru ownerów.Więc zawsze tego expa nabiłeś mniej :p
Do tego pasowało by inne słowo.Nie noob a....Orginalnieniec :D . Każdy ma swój sposób bycia,a tibia to tylko gra...Myślicie że każdy zachowóje się na tibi tak jak na rl. ??....
Po 1, to cos ci sie pomylilo, nie wiem dlaczego do niego mowisz cos co chciales skierowac do mnie, a po 2 to gówno o mnie wiesz, wiec prosze cie zebys nie udzielal sie na temat, o ktorym nie masz pojecia, mialem tyle ownerow ile ty masz matek.
Zreszta, mnie nie obchodzi co takie nooby jak ty pisza, szczerze p i e r d o l e to forum, wszystkich moderatorów, szczególnie Corsa, i cala ta eqipe, a takich noobow jak ty to w pierwszej kolejnosci.
_/ Ikebo.
Dodam jeszcze kilka słow, co do mojego noobostwa.
W ciagu 1 dnia, robie wiecej expa niz ty w ciagu roku, ludzie, ktorych zabilem stracili prawdopodobnie wiecej expa , niz ty zrobisz przez cale swoje zycie, a przy tym nigdy nikt mnie nie zabil. Osiagnij to co ja, i wtedy mozemy o czyms porozmawiac.
Walekifa
03-01-2006, 23:53
Po 1, to cos ci sie pomylilo, nie wiem dlaczego do niego mowisz cos co chciales skierowac do mnie, a po 2 to gówno o mnie wiesz, wiec prosze cie zebys nie udzielal sie na temat, o ktorym nie masz pojecia, mialem tyle ownerow ile ty masz matek.
Zreszta, mnie nie obchodzi co takie nooby jak ty pisza, szczerze p i e r d o l e to forum, wszystkich moderatorów, szczególnie Corsa, i cala ta eqipe, a takich noobow jak ty to w pierwszej kolejnosci.
_/ Ikebo.
Dodam jeszcze kilka słow, co do mojego noobostwa.
W ciagu 1 dnia, robie wiecej expa niz ty w ciagu roku, ludzie, ktorych zabilem stracili prawdopodobnie wiecej expa , niz ty zrobisz przez cale swoje zycie, a przy tym nigdy nikt mnie nie zabil. Osiagnij to co ja, i wtedy mozemy o czyms porozmawiac.
<Zieeew>Nie licząc tego,że twoi rodzice wydają ciężko zarobione pieniądze na jakieś beznadziejne pacce,żeby synek mógł poszpanoać na forum.
Po. 2 Ja myślałem że ty jesteś normalnym człowiekiem,tylko ludzie tak o tobie mówią.Ale ty jesteś naprawde idiotą.
Pozatym twój lvl pokazuje tylko to,ile poświęcasz bezsensownej grze.Chciałbym zobaczyć twoje rl życie,cały dzień przy kompie.żałosne odzywki,obrażanie innych o byle gówno.
Ps.Gdzie w moich postach,masz napisane że jesteś nOObem? -.-
Pandorian technomancer
04-01-2006, 06:56
a przy tym nigdy nikt mnie nie zabil.
Ja cie zabilem ... hmmmm albo moze nie ciebie tylko twojego poprzedniego ownera.. spytaj sie go kto Tai'a ubil na PoH w czasie wojny Demonius VS Confussion.
To nie jest temat do kłótni. Pogadajcie sobie w tibii albo na GG.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.