zaloguj się

Pokaż pełną wersje : TIBIACAM WAŻNE!!!

Igi
30-05-2004, 13:55
Cześć.Czy macie 100% pewności że przez ten program nikt mnie niezkackuje!!?? :( :( :(

Zaglada
30-05-2004, 14:17
Lepiej nie uzywaj bo jeszcze cie ktos zkackuje.

Igi
30-05-2004, 15:50
@Zaglada
Bardzo śmieszne.No boki zrywać.

Lord Muminek
30-05-2004, 17:20
Ja myśle że przez Tibicam nie hakują. Inaczej każdy kto włączył kiedyś ten program powinien już być shakowany.
Ja używam w.w. programu i nic mi nie jest.

Arakazz
30-05-2004, 17:21
tak. ja mam 100% pewnosci ze nie.

aTomo
06-03-2005, 20:34
Sam program jest bezpieczny. Gorzej z filmikami. Moga zawierac key logery B)

Kazio Pakerski
06-03-2005, 20:44
Tibicam a nie tiabia cam

Cześć.Czy macie 100% pewności że przez ten program nikt mnie niezkackuje!!?? :( :( :(
Widze że dopiero zaczynasz przygode z filmami więc powiem ci że spokojnie możesz ściągnąć instalke do tibicam ze stronki tibia.pl, bo jest ona w 100% czysta. Natmoiast radziłbym zachować ostrożność przy ściaganiu filmków spakowanych (zip , rar) ,mogą być w nich keylogery. Zanim ściągniesz film lepiej poczytać komentaże osób które je już obejżały

Cyr Szeryf
06-03-2005, 21:00
Sam program jest bezpieczny. Gorzej z filmikami. Moga zawierac key logery B)
dokladnie.program napewno jest bezpieczny jeszcze tylko zalezy z jakiej stronki sciagasz bo moga podrzucic jakies keylogery :( (najlepiej pobrac z oficjalnych stron) aaa no i z filmikami tez badz czujny(nazwa,skruty itp.) :)

Wypas
06-03-2005, 21:33
Ja myśle że przez Tibicam nie hakują. Inaczej każdy kto włączył kiedyś ten program powinien już być shakowany.
Ja używam w.w. programu i nic mi nie jest.

Od stosowania TibiCAM można jedynie oślepnąć. ;)

@topic

Uważaj na filmiki bo ostatnio na forum pojawiło się kilka tematów z keylogerami.

dexsrem
06-03-2005, 21:44
X( weźcie mi goscia bo niewyrobie .... on jest jakis nieogolny ... :| hacka przec tibiecam buahahahmuahaha chłopak jest nieogolny ...
prosze o usuniecie tego tematu z forum ... bede wdzieczny !!

bosheeeee !! X( X( X(

Waziutki
06-03-2005, 21:53
weźcie mi goscia bo niewyrobie .... on jest jakis nieogolny ... :| hacka przec tibiecam buahahahmuahaha chłopak jest nieogolny ...

Facet!!!!!!!
On moze dopiero zaczyna sie bawić z tibiacam, więc nie wiem dlaczego sie tak wkurzasz. Lepiej niech zapyta, niz zeby potem się logował, a tu zrookowany, zero eq itd.
Otóż teraz odpowiedź: tibiacam z tibii.pl jest w 100% czysta, a tak jak moi przedmówcy radze ci uważac na sciąganie filmików z rozszerzeniem ******, ****** itd. Pliki z rozszerzeniem *.rec są czyste. Miłego oglądania Ci życze.

Devx
06-03-2005, 22:18
Mówcie co chcecie ale ja odpalilem tibia cam ( z www.tibia.xx.pl ) i po 3 godzinach HACK !!!!!!! ;( ;( ;(

Kareas
06-03-2005, 23:59
Radze NIC nie sciagac z www.tibia.xx.pl lub www.tibia.org.pl -> Sprawdzilismy juz na kilka sposobow pliki tam zawarte i wynik byl jeden... NEGATYWNY ! X(

Thalma
07-03-2005, 09:21
Sam program jest bezpieczny. Gorzej z filmikami. Moga zawierac key logery Sama TibiaCAM jest bezpieczna z serwisu Tibia.xx.pl albo z tibia.pl a co do filmów też niemogą zawierać keyloggerów bo w plikach typu *rec niema takiej mozliwości !!
pozdro
Alize Zlota ;]

Wichru
07-03-2005, 11:10
X( weźcie mi goscia bo niewyrobie .... on jest jakis nieogolny ... :| hacka przec tibiecam buahahahmuahaha chłopak jest nieogolny ...

bosheeeee !! X( X( X(

ja bym ci dal 7 lat max i pewnie pytales brata zeby ci podpowiadal w slownictwie poprostu chlopak niechce miec haka to sie pyta PROSTE

ripper
07-03-2005, 15:40

bosheeeee !! X( X( X(

Omg, powoływanie sie na Boga i wyzywanie kolesia od "nieogolonych" (cokolwiek ma to znaczyć :|) jest conajmniej nie na miejscu -.- Pomyśl zanim coś napiszesz, to nie boli, a co najfajniejsze - ma przyszłość w każdym przypadku. Po prostu chłopak zaczyna i nie jest czegoś pewien... -.-

@ontopic
Przez TibiCam cie nie powinni zhackowac chyba że ściągasz ją z niesprawdzonych źródeł...