Pokaż pełną wersje : kupic aol?
malyjanek
27-12-2005, 14:38
witam mam problem moze maly moze duzy ale mam :(
nie wiem czy dla takiego stuffa kupowac aola a mianowicie:
nosze to i to sa aktualne ceny Honery
Crus helmet -10 k
vampir shield -65 k
skull staff -20 k
Crown arm -35k
K legi -40 k
bohy -70 k
chodzi mi glownie o bohy i vampirke przekrczaja wartosc bohow ale z drugiej strony jak dedne to napewno strace 50 k a bez aola moze wypasc tylko bp
druga zaleta aola to to ze mozesz nosic co chcesz w bp
plz powiedzcie mi czy wy kupilibyscie aol czy raczej zadalem pytanie noobowskie bo nigdy nie mialem aola :(
Ja bym nie kupowal AOLa bo po co? Chodz na takie potwory na ktyrych masz 100% szans ze nie dedniesz -.-'' I pamietaj: Biez duzo UH zawsze ;p
Thorin-Debowa Tarcza
27-12-2005, 14:47
Jezeli to pvp a ty masz ponizej 60 lvlu to radzijbym ci kupic aola ale to jeszcze zalezy od tego co masz w bp bo jezeli nosisz 3 bp uh to sie nie oplaca ale jezeli masz z 4 bp hmm, 5 bp uh, bp explo, jakies ringi, troche kasy na statek i takie tam to "Kup Aola"
Lepiej nie kusic losu :D
Fillipex
27-12-2005, 14:48
Hmmm.... to zalezy jaka prof... bo jak masz duzo runek w bp ktore z czyms z eq beda duzo wiecej kosztowac niz aol to warto kupic... a tak to narazie nie
Arthus Drag'Tail
27-12-2005, 14:50
Jak uwazasz...
trudna decyzja ale ja bym go chyba kupił
po co stresowac sie i bac sie pk ;)
Jak masz kase to kup, jak nie masz to nie kupuj^
Ja np. jak nie mialem gp to w dsmie,rh,k legach,bohach,demon shieldzie i bsie bez aola biegalem :]
Technika jest taka ze AOL-a kupuje sie wtedy jesli wtedy gdy cena EQ przekracza 50K. W twoim wypadku, przekracza. Wiec raczej kup sobie tego AOL-a.
blackmarvel
27-12-2005, 18:19
Lepiej kupić, pamiętaj, że może ci wypaść i vampire shield i BOH'y jednocześnie. Ja kiedyś sypnąłem prawie całym EQ, ale to są skrajne przypadki.
trudna decyzja ale ja bym go chyba kupił
po co stresowac sie i bac sie pk ;)
honera to no pvp
A co nosisz w BP? Jak już ktoś zauważył, ważne to co masz w BP, który bez aola przy deadzie wypada ZAWSZE. Jak masz tam oprócz UHów tylko line, łopate i inne takie shity, to do twojego eq raczej nie kupuj, bo mała szansa że za jednym razem stracisz ponad 50k. Jeśli jednak nosisz dużo cennych rzeczy w BP i nie cierpisz na chroniczny brak kasy to kup AOLa.
Technika jest taka ze AOL-a kupuje sie wtedy jesli wtedy gdy cena EQ przekracza 50K. W twoim wypadku, przekracza. Wiec raczej kup sobie tego AOL-a.
hahahaha, niezle :)
chyba ci sie cos popyrtalo i to ostro, prawie kazdy mid lvl nosi eq za ponad 50k a prawie nikt nie nosi aol'a, mam nadzieje ze sie tylko pomyliles i chciales napisac cos w stylu 200-250k jak nie to ponowne hahahahha [ tlumaczenie : nawet na starych swiatach c armor 12k+, c helm 7k+, k legi 10k+, bron 10k+, jakas tarcza dajmy 10k to juz jest kolo 50k, a do takiego syfu to tylko popaprancy aol'a zakladaja ]
aola sie nosi wtedy, kiedy uwazasz to za sluszne, np ja dosyc pozno zaczalem nosic aola, w sumie to dopiero jak zdobylem demon helma, spadanie eq to dla w miare rozsadnego czlowieka zaden problem, nie zdazylo mi sie jeszcze zebym nie odzyskal tego co mi spadlo, a spadalo oj spadalo :P
jesli grasz na swiecie non pvp to potrzeba aol'a sie zmniejsza, jesli grasz knightem zmniejsza sie bardziej, jesli masz <30 V >60 lvl to na twoim miejscu odpuscil bym sobie aol'a
malyjanek napisz mi na gg 5445116 swuj nick ja tez gram na honerze mozemy gdzies isc sobie jak cos mam palla i knighta i podaj nic szybko plz ja jestem prawie zawsze niewidoczny albo napsiz do mojej nowej postaci ramina daing ma 8 lvl ale tylko trenie a pal mila 25 lvl a ma 1% do 19 lvl bo se dedalem bo juz nim nie gram msg to me fast plz
A jaki lvl masz? bo na malych lvlach to jakie zeczy lubiad wypadac :] ale jak wyleca ci moby warte 70k i bp ktory warty 50k to lepiej kupic a najlepiej to nosic p-set xd wtedy nic drogiego ci ni wypadnie i jak masz pacca i promocje kupiona to raczej nic ci nie wyapdnie male sznase sa chyba ze masz red skulla ;] to aol ci nawet nie pomoze
Date youi ( jamera)
29-12-2005, 12:01
eee tam lepiej nie chyba ze w bp bedziesz nosic kupe runek ja aola kupilem od takiego eq :
Crus helm
Dsm - g arm (niepamietam)
c legi
Bohy
gs
demon shield
B) ehh jest jedna rada nie padac =DD
No no no ... Nie kupuj aola bo po co ?? ;/ W 70 % przypadkach można się wrócić po swoje rzeczy i jest malo prawdopodobne że właśnie wypadnie ci przy dedzie jedna z tych "drogich" broni ;) :baby: :baby: :baby:
Kup aola, bo łatwiej jest go kupić niż odkupować cały stracony eq. Nawet jeżeli biegasz z kilkoma bp UHów, to zawsze może się trafić lag, kick albo PK, który może ci przyzwalić z UE a potem z SD i nie żyjesz.
shymchuck
30-12-2005, 12:50
Ja bym nie kupowal AOLa bo po co? Chodz na takie potwory na ktyrych masz 100% szans ze nie dedniesz -.-'' I pamietaj: Biez duzo UH zawsze ;p
nie ma to jak mądra pomoc, nie ma tkich potworów, na których się expi z pewnością że nie dedniesz. Jak ma 50 lvl i skile dobre to idzie na scaraby - wystarczy kick i ded. Mniejszy lvl idzie na larvy czy na cyce - kick = ded.
Ja bym kupił aola na twoim miejscu. Wkońcu to tylko 50k zawsze se odrobisz ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.