Pokaż pełną wersje : Teddy Bear
Lord pepuska
27-12-2005, 19:01
Co daje Teddy Bear jak sie go wezmie z prezentu?? Czy moglibyscie mi powiedziec pliska jestem ciekawy!
Nic nie daje, jest to tylko ozdoba.
dostajesz super-hiper-ekstra moc dzieki ktorej mozesz szukac za pomoca tego przycisku o dziwnej nazwie 'szukaj' ktory zapewne jest dla ciebie zagadka...
Knight Zbych
27-12-2005, 19:51
@Up
Ten "magiczny przycisk" ( o którym pisałem w poprzednim poście ) jest nie dla wszystkich zrozumiały i osiągalny.
@Topic
Z tym miśkiem wiąże się długa legenda , a żeby cos o tym poczytać użyj "opcji szukaj" :)
@Up
Ten "magiczny przycisk" ( o którym pisałem w poprzednim poście ) jest nie dla wszystkich zrozumiały i osiągalny.
@Topic
Z tym miśkiem wiąże się długa legenda , a żeby cos o tym poczytać użyj "opcji szukaj" :)
dlatego po wzieciu miska powinien zrozumiec go ;)
Undead Moonblade
27-12-2005, 20:33
@Lord Pepuska:
Jedni twierdzą, że dzięki niemu można zdobyc Golden Helmet. Ale boją sie spróbowac, lub nie chcą powiedzieć czy im się udało. Inni mówie tak jak moi poprzednic, że jest to tylko ozdoba- ja bym nazwał to bardziej "rare'em" ponieważ na większości światów wybierany jest SoV(Sword of Valor/Magic Sword) lub SCA(Stonecutter Axe).
Rabanbar
27-12-2005, 20:58
Jest to ozdoba, jednak jest bardzo rzadka i bardzo wiele warta.
Tak, tego miska daje Mikolaj w Tibi. Ostatnio na Aldorze Eufrosyne dawala 350k za niego :]
NooB from LW
27-12-2005, 21:42
Normalnie dostajesz super hiper moc dzieki której mozesz uzywac sd na rooku
O ile sie nie myle to z annihilatora nie jest dostepny teddy bear tylko annihilator bear.
Jesli sie myle, poprawcie mnie.
Fillipex
29-12-2005, 00:33
@Gobo
Wlasnie to samo chcialem napisac.... tyle wypowiedzi i dopiero Gobo to zauwazyl...
@topic
Tak... jest wiele histori z annihhilator bear'em zwiazanych ale zadna nie zostala potwierdzona... narazie sluzy tylko to ozdoby domkow badz na sprzedanie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.