Pokaż pełną wersje : Posymulujmy troszke..............
Tasamcrow
30-05-2004, 16:51
Hmmm przypuscmy ze to bedzie taki malutki poradniczek.Zalozmy ze idziecie sobie( wielu z was zapewne chodzi na łowy w znane miejsca ale znajdzie sie wielu co z dreszczykiem przemierzaja swiaty) widzicie dziure.No i............wlazicie do niej.A tam tadammmmm niespodzianka.Ktos zlurowal jakies powiedzmy srednie stworki takie ktore osobno stanowia dla was sredni problem ale otoczyly Cie i w zwarciu daja Ci okolo 15 sekund zycia.No wlasnie co zrobi przemyslany i silny strateg a co zrobi niedoswiadczony gracz(chyba bedzie czekal na smierc) i jakie runy wtedy warto miec albo co uzyc,co zrobic jak sie ich nie ma.
Pozdrawiam
Artur-Knight
30-05-2004, 16:54
Wiesz zalezy od profesji jkom grasz!
Winged Vallor
30-05-2004, 17:00
Jak jestes pacc-em to wklepujesz magick rope <ten czar nie jest po to zebys liny nie nosil tylko wlasnie na takie sytuacje>
A jezeli chodzi o runki to gfb, fb, <a jezeli knight to exori>
Ja mialem taka sytuacje kiedy pierwszy raz bylem na poh-u to wpadlem <do zaslonietej> dziury z 2 gs ;( 2sec i bylo u are ded <hlip>
No w takiej sytuacji pierwszą zasadą jest niepanikować,
najlepiej jest mieć przy sobie ze dwa gfb, jeśli masz pacca wystarczy użyć magic rope, a jeśli nie masz nic z tych żeczy musisz sprubować jakoś wypchnąć potworki i sprubaować wyjść chociaż jest to trudne, sam dzisiaj uniknełem śmierci dzieki ostatniemu sposobowi był to cud bo zostało mi 20 hp :).
Artur-Knight
30-05-2004, 17:34
NAjlepiej miec tez uhy albo ihy
V.E.N.O.M
30-05-2004, 19:10
albo miec kolesia ktory zostanie na gorze i ropnie nas po chwili gdy juz zrobimy rikon na dole
Tasamcrow
30-05-2004, 20:28
No ale mi wlasnie chodzilo jak jestes sam bez pomocy bo ropnac to nie problem ;) ja mialem pare takich zdarzen.Jako newbie weszlem pare razy w dziure no i ...... fajny napisik.Ale ostatnio mialem troszke inna ale podobna sytuacje ze stworki zablokowaly mnie ale przyscianie (3 potworki) wiec wybralem aby nawalac w .....najslabszego no i udalo sie uciec z jakimis 15 hp :D
kaminiak
30-05-2004, 20:46
Ja tam nigdy sie nie ruszam z miejsca bez paru runkuw z uh i hmm to zazwyczaj one ratuja nas gdy znajdziemy sie w takiej sytuacji. A ajk masz pacca to wiadomo magic rope ;) (Ale knightem zeby uzyc uha trzeba miec 4 m lvl a to juz jest lekki problem)
Cainghorn
31-05-2004, 13:33
Ja jako rezerwe mam przy sobie zawsze 2 bpki uhow i bp hmm. Bez tego nawet z depo nie wychodze;)
Kiedys mi sie zdarzylo wpasc palkiem do dziury z gsami na PoHu. Byla to zasluga pewnego sprytnego noobka, ktory twierdzil ze chce ropnac loota kolegi. Zgodzilem sie mu pomoc bo palka mam na odstrzal;) Typ wepchal mnie do dziury, a tam patrze biega gs. Tak szybko sie ropnalem, ze mnie nawet trafic nie zdazyl. A noobek zrobil wielkie oczy i szybkosie oddalil :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.