PDA

Pokaż pełną wersje : Domek na mainie z właścicielem na Rooku

Etoric
27-12-2005, 20:13
Jak codziennie sprawdzałem h-lvl, albo osoby wyróżniające sie...i jedną z nich był Sunrise(89lvl, Antica, Rookstayer) I zauwazyłem
House: Treetop 13 (Ab'Dendriel) is paid until Dec 28 2005
Nie może on byc osobą "dzielącą" domek, a także nie może płacić za niego poniewaz na rooku nie ma żadnego depa, albo miejsca z którego by mogl wysylac pieniądze..a więc czy po upływie 28 grudnia Sunrise otrzyma przypomnienia, którego nie bedzie mógł odczytac, a po kilku dniach bana?

Glacial Hero
27-12-2005, 20:17
Widać kupił domek dla jakiegoś ze swoich kumpli na mainie, a oni wysłali mu parcelem pieniądze (w taki sam sposób płaci pewno za czynsz), tylko nie wiem w jaki sposób, mógłby do tego domku kogoś zaprosić, bo trzeba w końcu w nim stać.

kidler
27-12-2005, 20:18
To proste, ktos wysyla jej pieniadze do miasta w ktorym ma domek i normalnie go kupuje - i ma.

<edit>

@up

Byles pierwszy.

Knight Zbych
27-12-2005, 20:21
Opcja szukaj ...
No ale już Ci odpowiem. To co ostatnio wyczytałem . Prawdopodobnie będzie "prawie" w słowo w słowo autora tego posta co czytałem (pozdro dla niego) A więc tak ... Dawno temu w Tibii właściciel tego domq był na mainie , kupił domek i zrookował się . Do tego czasu za ten domek płacą jego koledzy wysyłając mu parcele do depo z pieniędzmi za opłatę na domek . Zapewne oni także mają invite do tego domku .
Na Następny raz polecam jednak "magiczny przycisk" SZUKAJ !
@Edit: za dużo pisałem i mnie wyprzedziliście ... Pozdrawiam :)

Filthy
27-12-2005, 20:21
Sunrise jest Councellor'em ... a oni wiele mogą ... temat był poruszany już wiele razy !!! szukaj !!! normalnie to nie mozna miec domku będąc na rooku !!! pieniądze muszą być w DEPOT a nie w parcelu...
NIE WYPOWIADAJCIE SIE NA JAKIS TEMAT JAK NIE MACIE O NIM POJĘCIA !!! ZWYKŁY ŚMIERTELNIK NIE MOŻE ZROBIĆ TEGO CO ZROBIŁ SUNRISE !!!

Etoric
27-12-2005, 20:22
@up
Jemu:P

@temat
a czy jak jest się na rooku to sie otrzymuje na mainie przyslane parcele?
i w takim razie jaki sens ma posiadanie tego domku?

@down
czar na zapraszanie dziala tylko w DOMKU i nie mozna sobie z dowolnego miejsca zapraszac/wywalac lokatorow

i szukalem i nie ma zadneg tematu na ten temat:|

ripper
27-12-2005, 20:25
@Filthy.
To że jest couns~ nie ma nic do rzeczy.
@Etoric.
Kumplom przysługe robi, czemużby miał nie robić?

Undead Moonblade
27-12-2005, 21:10
Sunrise jest Councellor'em ... a oni wiele mogą ... temat był poruszany już wiele razy !!! szukaj !!! normalnie to nie mozna miec domku będąc na rooku !!! pieniądze muszą być w DEPOT a nie w parcelu...

Masz talent pisarski, ale coun~ nie może używać takich przywileji dla swojego własnego dobra. A czy parcel jak dojdzie do kogoś to gdzie jest? Brawo- w dp czyli można tak robić

Jak codziennie sprawdzałem h-lvl, albo osoby wyróżniające sie...i jedną z nich był Sunrise(89lvl, Antica, Rookstayer) I zauwazyłem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibia.com
House: Treetop 13 (Ab'Dendriel) is paid until Dec 28 2005

Nie może on byc osobą "dzielącą" domek, a także nie może płacić za niego poniewaz na rooku nie ma żadnego depa, albo miejsca z którego by mogl wysylac pieniądze..a więc czy po upływie 28 grudnia Sunrise otrzyma przypomnienia, którego nie bedzie mógł odczytac, a po kilku dniach bana?

Wiele razy ten teamt był poruszany- Sunrise wyszedł na Main Land ==> wybrał, wygrał licytacje na domek ==> koledzy pomogli mu się rooknąć spowrotem na Rookgard ==> koledzy dosyłają pieniądze parcelem do dp( o czym pisali moi poprzednicy). Sunrise cały czas dokupuje PACC więc nie musi cały czas wychodzić na Main Land.

Khazar
27-12-2005, 21:48
zalozmy ze nikt nei ma dostepyu do domku Sunrise. hackijecie kogosi wrzucacie tam jego rzeczy;] nigdy ich nie odzyska, moze na nei najzywej popatrzec :D

Vilej
28-12-2005, 04:08

1. Nie ma takiego slowa jak "Councellor".
2. Counsellorzy nie maja takich przywilejow jak ten przyklad.
3. Domek mozna miec (poczytaj powyzsze posty).
4. Co do ostatniego zdania (ale beka) - a w czym wysyla sie kase, jak nie w parcelu? I tak, i tak wyslana kasa musi byc w parcelu, zeby ja wyslac, czy tego chcesz czy nie.

NIE WYPOWIADAJCIE SIE NA JAKIS TEMAT JAK NIE MACIE O NIM POJĘCIA !!!

Swieta prawda. Ty jestes tego najlepszym dowodem..

ZWYKŁY ŚMIERTELNIK NIE MOŻE ZROBIĆ TEGO CO ZROBIŁ SUNRISE !!!

Z tego wywnioskowalem, ze Sunrise jest dla ciebie Bogiem. Zapewniam cie, ze jest to zwykly smiertelnik ;)