Pokaż pełną wersje : Domek na mainie z właścicielem na Rooku
Jak codziennie sprawdzałem h-lvl, albo osoby wyróżniające sie...i jedną z nich był Sunrise(89lvl, Antica, Rookstayer) I zauwazyłem
House: Treetop 13 (Ab'Dendriel) is paid until Dec 28 2005
Nie może on byc osobą "dzielącą" domek, a także nie może płacić za niego poniewaz na rooku nie ma żadnego depa, albo miejsca z którego by mogl wysylac pieniądze..a więc czy po upływie 28 grudnia Sunrise otrzyma przypomnienia, którego nie bedzie mógł odczytac, a po kilku dniach bana?
Glacial Hero
27-12-2005, 20:17
Widać kupił domek dla jakiegoś ze swoich kumpli na mainie, a oni wysłali mu parcelem pieniądze (w taki sam sposób płaci pewno za czynsz), tylko nie wiem w jaki sposób, mógłby do tego domku kogoś zaprosić, bo trzeba w końcu w nim stać.
To proste, ktos wysyla jej pieniadze do miasta w ktorym ma domek i normalnie go kupuje - i ma.
<edit>
@up
Byles pierwszy.
Knight Zbych
27-12-2005, 20:21
Opcja szukaj ...
No ale już Ci odpowiem. To co ostatnio wyczytałem . Prawdopodobnie będzie "prawie" w słowo w słowo autora tego posta co czytałem (pozdro dla niego) A więc tak ... Dawno temu w Tibii właściciel tego domq był na mainie , kupił domek i zrookował się . Do tego czasu za ten domek płacą jego koledzy wysyłając mu parcele do depo z pieniędzmi za opłatę na domek . Zapewne oni także mają invite do tego domku .
Na Następny raz polecam jednak "magiczny przycisk" SZUKAJ !
@Edit: za dużo pisałem i mnie wyprzedziliście ... Pozdrawiam :)
Sunrise jest Councellor'em ... a oni wiele mogą ... temat był poruszany już wiele razy !!! szukaj !!! normalnie to nie mozna miec domku będąc na rooku !!! pieniądze muszą być w DEPOT a nie w parcelu...
NIE WYPOWIADAJCIE SIE NA JAKIS TEMAT JAK NIE MACIE O NIM POJĘCIA !!! ZWYKŁY ŚMIERTELNIK NIE MOŻE ZROBIĆ TEGO CO ZROBIŁ SUNRISE !!!
@up
Jemu:P
@temat
a czy jak jest się na rooku to sie otrzymuje na mainie przyslane parcele?
i w takim razie jaki sens ma posiadanie tego domku?
@down
czar na zapraszanie dziala tylko w DOMKU i nie mozna sobie z dowolnego miejsca zapraszac/wywalac lokatorow
i szukalem i nie ma zadneg tematu na ten temat:|
@Filthy.
To że jest couns~ nie ma nic do rzeczy.
@Etoric.
Kumplom przysługe robi, czemużby miał nie robić?
Undead Moonblade
27-12-2005, 21:10
Sunrise jest Councellor'em ... a oni wiele mogą ... temat był poruszany już wiele razy !!! szukaj !!! normalnie to nie mozna miec domku będąc na rooku !!! pieniądze muszą być w DEPOT a nie w parcelu...
Masz talent pisarski, ale coun~ nie może używać takich przywileji dla swojego własnego dobra. A czy parcel jak dojdzie do kogoś to gdzie jest? Brawo- w dp czyli można tak robić
Jak codziennie sprawdzałem h-lvl, albo osoby wyróżniające sie...i jedną z nich był Sunrise(89lvl, Antica, Rookstayer) I zauwazyłem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibia.com
House: Treetop 13 (Ab'Dendriel) is paid until Dec 28 2005
Nie może on byc osobą "dzielącą" domek, a także nie może płacić za niego poniewaz na rooku nie ma żadnego depa, albo miejsca z którego by mogl wysylac pieniądze..a więc czy po upływie 28 grudnia Sunrise otrzyma przypomnienia, którego nie bedzie mógł odczytac, a po kilku dniach bana?
Wiele razy ten teamt był poruszany- Sunrise wyszedł na Main Land ==> wybrał, wygrał licytacje na domek ==> koledzy pomogli mu się rooknąć spowrotem na Rookgard ==> koledzy dosyłają pieniądze parcelem do dp( o czym pisali moi poprzednicy). Sunrise cały czas dokupuje PACC więc nie musi cały czas wychodzić na Main Land.
zalozmy ze nikt nei ma dostepyu do domku Sunrise. hackijecie kogosi wrzucacie tam jego rzeczy;] nigdy ich nie odzyska, moze na nei najzywej popatrzec :D
1. Nie ma takiego slowa jak "Councellor".
2. Counsellorzy nie maja takich przywilejow jak ten przyklad.
3. Domek mozna miec (poczytaj powyzsze posty).
4. Co do ostatniego zdania (ale beka) - a w czym wysyla sie kase, jak nie w parcelu? I tak, i tak wyslana kasa musi byc w parcelu, zeby ja wyslac, czy tego chcesz czy nie.
NIE WYPOWIADAJCIE SIE NA JAKIS TEMAT JAK NIE MACIE O NIM POJĘCIA !!!
Swieta prawda. Ty jestes tego najlepszym dowodem..
ZWYKŁY ŚMIERTELNIK NIE MOŻE ZROBIĆ TEGO CO ZROBIŁ SUNRISE !!!
Z tego wywnioskowalem, ze Sunrise jest dla ciebie Bogiem. Zapewniam cie, ze jest to zwykly smiertelnik ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.