Pokaż pełną wersje : Byłoby ciekawie....
Gravestone Fighter
28-12-2005, 00:28
Ostatnio, grając moim rookslayerem, zdobywałem kolejne lvle. I wkońcu pomyślałem.... czy nie fajnie byłoby, gdyby gracz powiedzmy powyżej 13-15 lvla bez żadnej profesji (czyli na rooku dla niepełnosprawnych umysłowo :baby: ), mogł używać pewnego rodzaju czarów. Np. na 14 lvl czar exura. :p Może zmieniłoby to troche przebieg i hostorie gry, ale tylko na rooku.
Stałby się on według mnie bardziej czarujący i bardziej dostrzegany przez innych zawodników jako miejsce bytu.
To nie przejdzie, bo w zamysle rook sluzy do poznania podstaw tibii (chodzenie, kupowanie, expienie itp), a nie do dlugiego siedzenia. Do zamkniecia...
To nie przejdzie, bo w zamysle rook sluzy do poznania podstaw tibii (chodzenie, kupowanie, expienie itp), a nie do dlugiego siedzenia.
Co zresztą CipSoft mówil już nie raz, nie dwa, dla jasności. Rook się nie zmieni!
Btw. Kiedyś marzyło się o nowych broniach na rooku, skoro teraz chcemy czary to co jutro? Może prośba o wprowadzenie pvp, hmmm?...
Whitr Mas
28-12-2005, 12:06
Cipsoft nie dba o rookslayerów (nie lubi ich za trapowanie noobków i "czary" na mostku dla pacc ;Ditp...)...
Cipsoft nie dba o rookslayerów (nie lubi ich za trapowanie noobków i "czary" na mostku dla pacc ;Ditp...)...
Racja ;) CipSoft ma rook w dupie :D
A nie uważacie że oprócz nauki expienia itd. można by też nauczyć nowych graczy czarów?
Takie utevo lux na przykład. Jeden z podstawowych czarów, dla wszystkich profesji. Czemu nie można się go nauczyć na rooku?
Co ty, koles, twoj projekt nie przejdzie. CipSoft juz nie raz mowil ze na rooku sie nic nie zmieni, bo to jest wyspa dla poczatkujacych. Prawdziwa gra znajduje sie na mainie. Rook jest tak przystosowany aby nauczyc sie tylko podstawowych zasad gry i ruszac dopiero w wielki swiat
Co ty, koles, twoj projekt nie przejdzie. CipSoft juz nie raz mowil ze na rooku sie nic nie zmieni, bo to jest wyspa dla poczatkujacych. Prawdziwa gra znajduje sie na mainie. Rook jest tak przystosowany aby nauczyc sie tylko podstawowych zasad gry i ruszac dopiero w wielki swiat
Fakt cipsoft powiedział, że rook się nie zmieni i dopiero na mainie uczymy się prawdziwego życia. Ale jest jeden minus, o którym cipsoft nie pomyślał. Mam wielu przyjaciół, którzy dopiero co uczą się grać. I co? Rook niby jest dla początkujących, ale nie uczy jak kupować i gdzie czary. Nie uczy jak ich używać. To jest błąd. Mój kumpel rooka znał na pamięć i wydawało się, że dobrze gra, a jak przeszedł na maina to okazał się big noobem!! Wniosek? Cipsoft powinien wszystkie podstawy umieścić na rooku (nawet używanie podstawowych czarów) :)
>>NIE KLIKAĆ!!!<< (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=board&boardid=10)
Klikacie na własną odpowiedzialność!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.