Pokaż pełną wersje : Jak zostac protektorem, jak miec prota ??
Lord Pivvosz
28-12-2005, 09:25
Mam pytanie typu jak zostac protektorem lub jak byc protektorowanym ?? Gdzie to sie robi ?? pozatym ze trezba miec duzy lvl co trzeba i gdzie zaznaczyc zeby protektorowac kogos??
Thorin-Debowa Tarcza
28-12-2005, 09:29
Protekcja to obrona kogos przed pk chodzby, powiedzmy ze ja ciebie protektoruje to ty jezeli jestes w gildi mozesz sobie napisac w nawiasie
(Protected by Thorin-debowa tarcza) albo napisac to samo na tibia.com
Nie ma wymaganego lvl do protekcji kogos, bronisz qmpli na takim lvlu na jakim chcesz ;)
Master Shaolin
28-12-2005, 09:29
To czy jesteś przez kogoś protektorowany albo sam jesteś protektorem to jest tylko taka umowa. Nigdzie sie tego nie zapisuje, ewentualnie jeśli nalezysz do jakiejś gildii to sobie można dopisek zrobiś "protected by ...". Jest umowa że ktoś cie będzie chronił i tyle.
Lord Pivvosz
28-12-2005, 09:33
To czy jesteś przez kogoś protektorowany albo sam jesteś protektorem to jest tylko taka umowa. Nigdzie sie tego nie zapisuje, ewentualnie jeśli nalezysz do jakiejś gildii to sobie można dopisek zrobiś "protected by ...". Jest umowa że ktoś cie będzie chronił i tyle.
To wiem ale jak sie daje look na kogos to pisze (protector by ...) i oto mi chodzi
Aby pisało Protected by... musisz byc w gildi i poprosic lidera aby dodal ci takowy dopisek.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.