Pokaż pełną wersje : Plebiscyt na Pro Gamera w śrud Polaków
Ogłaszam plebiscyt na najlepszego polaka grającego w tibię.
Dwie kategorie:
1. Gracz który zawsze wspiera radą i pomocą
2. Pro Gamer
Chodzi nie tylko o jego Lvl czy skile.
Patrzcie też na inne cechy : osobowość, charakter itd itp
Oddawajcie swoje głosy!!!!
Schemat:
Nick - Świat - Level - Voc (choć te 2 ostatnie nie koniecznie)
Oraz któdki opis dlaczego właśnie on/ona
Mój głos oddaje na:
1.
Mikey Mac'Mannus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Mikey+Mac%27Mannus) - Solera - 47+ - Sorcerer
Dlaczego:
Spoko koleś pamiętam go z czasów Isary(Henricus Institor). jak trzeba było to pomógł i służył radą.
2.
Goethi Mac'Mannus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Goethi+Mac%27Mannus) - Solera - 90+ - Knight
Dlaczego:
Poprostu szatan jeśli chodzi o nabijanie LVL'i lepszego nie widziałem nawet pośród Szwedów. :D
------------------------------------------------------------------------
Modków proszę o usówanie postów które nie są odpowiedzią na plebiscyt
Podpalacz
30-05-2004, 22:04
Ja swoj glos oddaje na Kielona:)))
Ci co grali na Eterni i Hibernie wiedza o kogo chodzi:) Tak tak o Lopcie, Sorogore i Kalnianczyka
Nagroda w obu kategoriach
1) Osobowosc -> nie znam drugiej osoby ktora tak bardzo lubi gnebic polskie lamki
2) Expi naprawde zajebiscie szybko:)
Pozdro
oddaje glos na
Za Szybka-Azura-(chyba 31)-Palladyn
poprostu patrze ze jest na dragu i sie pytam czy moge pomuc powiedzla nie a kurat bylem po dedzie i zptyalem czy moze mi cos dac i dala mi dwarven shild luk i 100gp na 10levu jak mailem na azurze to duzo:D
Zureq (RUBERA)
31-05-2004, 08:22
No to ja oddaje głos na:
Mandarynqa-HIBERNA-pal-62 lvl
Dlaczego właśnie ona? Ponieważ jest bardzo miła i dała mi p-legsy na 9 lvlu (obca mi osoba, tylko poprosiłem o legsy jakieś bo nie miałem nic po wyjściu z rooka:P)
Dlaczego nikt z Rubery? Bo oprócz moich przyjaciół nikogo nie spotkałem (zwłaszcza Polaka), kto by pomógł za darmo.
Bardzo super koles =]
pomaga wszystkim =]
niedyskryminuje low lvl i sie z nimi zaprzyjaznia i im pomaga
bardzo kolezenski, dowcipny, fajny ;)
Krzysiu Malutki ->> Calmera ->> Knight ->> wysoki :]
donoj nova lvl41 pall
zaqwsze pomocny uczynny i kolezenski :]
Głos oddaje na Goethi Mac'Mannus'a z Solery ( dla niewtajemniczonych to jest Gottar :D )
dlaczgo on ?
wg. najlepszy na swiecie nabijacz lvli ;] gosc jest poprostu nie mozliwy ;D
rasielin
01-06-2004, 20:42
mam 2 propozycje a więc:
Anavar
Trimera
31lvl
Ponieważ zawsze moge z nim spokojnie pogadać (niektórzy mnie spławiajom X( ) I pozwala mi chodzić z nim na dragi :P
Von Ulryk
Trimera
82 (chyba :) )
Zawsze radził mi gdzie mam expić ze skillami xx/xx i ile mam wziąść Uhów itd. Więc go za to lubie :rolleyes:
A oto ja (nie biore udziału w konkursie) :D
Rasielin
Trimera
60/60
4 m lvl <-----akurat mi w urodzinki podskoczył :rolleyes:
gotti spox ;p pamietam go z lunki
gilfar - Antica royal palladyn
hmm polacy z Shaolin - bylem w wielu gildiach ale tak zgranej ekipy jak shaolin chyba nie ma 3 zatargi z LoA i 3x zwyciestwo bez walki
oddaje na !!
Millera z nov'ei
bije lvle jak manniak :)) :D
Jako że gram na Calmerze, zgłaszam graczy z Calmery :P [dziwne ? -.o]
1.
Princess Ann - Calmera - ~54 - Elder Druid
Dlaczego:
Żadko rad potrzebowałem, i więkrzość problemów starałem się rozwiązać na własną rękę. Ale wiem że Ania, jak tylko jej czas na to pozwoli, z każdym 'newbie' będzie starała się wiedzą podzielić :]
2.
Simek - Calmera - 57 - Paladin
Dlaczego:
Jak tylko chciał, potrafił nabić szybko lvl/skill. Niestety więkrzość czasu, albo nie miał chęci, albo nie pozwalało mu na to łącze. Grałem z nim kupe czasu, był bardzo dobrym hunt partnerem [gdy byliśmy na ok. 45lvlu padł nasz pierwszy Behemot, BK we dwójke biliśmy od ok. 30lvlu]. Solował Hero, DL'e, Bk. Obecnie przerzucił się na CS... może wróci...
Co do pierwszej kategorii, ciężko mi było kogoś wybrać, i to nie z nadmiaru chętnych... żadko pomocy potrzebuję, częściej jej udzielam.
"Pro Gamer", zastanawiałem się nad Lindrai'em [90lvl Knight], i nad Lord Wilku [50lvl Pall], pierwszy, w tej chwili najwyższy lvl z polskich knightów na Calmerze, drugi był przez kawał czasu [początek serva] najleprzym polskim graczem na Cal., uważany za elitę naszego servera /w chwili obecnej nie gra/
chociaz goscia nie zanm osobiscie to widzialem co potrafi.oczywiscie gottar (obecnie Goethi Mac'Mannus'a z Solery). niesamowity jest. ciekawe czy je i spi ;) ?
Podpalacz
02-06-2004, 12:06
chociaz goscia nie zanm osobiscie to widzialem co potrafi.oczywiscie gottar (obecnie Goethi Mac'Mannus'a z Solery). niesamowity jest. ciekawe czy je i spi ?
Stawiam na to ze graja nim 3-4 osoby -.-
( post do usuniecia ale niech wszyscy najpierw przeczytaja )
Pozdro
@up
tylko 1 osba nim gra przykro mi ze sie rozczarowales
Oddaje oba moje głosy na mojego qmpla z azury
"Predhator" Poprostu wyskoczył z lvl'em tak nagle że to nieporozumienie jakieś no i oczywiśćie zawsze pomaga! Pozdro Pred :) 8o
ja bym chcial oddac glos na kumpli:
- Madracis, knight, 53 lvl skille nie pamietam :P
zawsze pomaga jak jest cos nie tak :)
- Przemlu, knight, 66 lvl, skille jw :)
tez pomaga i bardzo szybko expi :)
- Reanoe, druid, 37 lvl
potrafi sprzedac wszystko i po niemalych cenach :D
wiecej grzechow nie pamietam.... ;)
Palisanderos
06-06-2004, 07:23
Anavar-trimera-31-czarodziej
zawsze mnie wspiera w ciezkich chwilach i zabiera mnie na hunty:D
Rasielin-trimera-chyba 23-rycek
Tak jak Anavar:P
No to ja swój głosik daję na:
Beny Avalon'Shade-->Hiberna-->30-->Sorcek
Jak jeszcze nikogo na mainie nie znalem i zobaczylem ze gostek sprzedaje lmm za 50gp w Thais, a wiec szybko tez sobie kupilem ten czar i tak zrobilem :D. W koncu zaszedlem do Venore. Chodze po miescie troche sie pogubilem i po drodze mowie: "I sell 1 rune lmm for 50gp". W koncu na priv odzywa sie Beny abym poszedl do malego depo (mysle sobie co jest tez duze?!?) w koncu po paru wyjasnieniach dotarlem na miejsce i sprzedalem runke. Powiedzial ze kupi wiecej ale 50gp to troche za duzo za te runki, wiec ja mowie OK. Spytalem sie go gdzie sie runki tam kupuje on mi pokazal i po drodze tez swoj domek. Wiec kupilem blanki ide pod domek patrze a tam wszyscy po polsku gadaja :D (ja myslalem ze on jakis obcokrajowiec :)). No i tak sie zaprzyjaznilem z nim i dzieki niemu mialem bardzo latwy start bo mi za free dal niezly ekwip jak dla gostka prosto z rooka i dal mi za bp lmm akurat tyle kasy ile potrzeba na hmm, a potem juz poszlo jak z gorki :). Zawsze sluzyl mi rada i odpowiadal na pytania. Na 25lvl niestety zginalem od huntera i stracilem d-hammer i tarcze (ale pech), a kasy akurat nie mialem, a on mial d-hammerka na sprzedaz i dal mi go, a ja mu mialem zaplacic 4bp hmm jak zrobie (nie poganial mnie) i tarcze ta co mialem za free. Jak dla mnie jest to wzor do nasladowania. No i expic tez potrafi niezle, ale tak jak ja nie zawsze ma na to ochote :D.
A ja mam wogóle inne pytanie :) mianowicie kto był pierwszym Polakiem który osiągnął 100lvl i kiedy to było .
Z góry dziękuję.
A mój głoś oddaję na Gottara ponieważ ma 3 dobre postacie na 120,78,i 91 lvl ( chyba ma taki w tej chwili niedługo będzie większy ponieważ bardzo szybko expi ).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.