PDA

Pokaż pełną wersje : Kłopociki...

Ciastek
28-12-2005, 14:48
Witam:)
Mój kumpel z tibi (a przez to i ja) ma problem... Obaj mamy 15 lvl (narazie ;) ) i... Przyczepił się do nas jakiś typ na 64lvl... Twierdzi że muj kumpel zabił jego brata i morduje go nieustannie. Sęk w tym że to nie prawda... Znam go i wiem że tego nie zrobił. Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem? Ja już z nim nie mogę...

(nie wiedziałem gdzie to umieścić więc napisałem tu. W razie czego proszę przenieść)
Dzięki za uwagę ;)
Pozdrawiam

Avager
28-12-2005, 14:50
Niech ten "hlvl" da nick jego "brata" i sprawdzcie na Tibia.com czy twój kumpel go zabił -.- .

Ciastek
28-12-2005, 14:54
gram jakieś 2 tygodnie i nie wiem jak przeprowadzić takąskąplikowaną operację. Oświecisz mnie?

Avager
28-12-2005, 15:03
tiaa

Jeśli masz nick tejże osoby, wchodzisz na www.tibia.com, nastepnie do działu Community, tam gdzieś po środku strony będziesz miał link pt. "Characters" (lub też po lewej w menu tzw.) .
Gdy już wszedłeś do tej opcji pojawi ci się okienko gdzie należy wpisać nick postaci, więc wpisujesz go tam, stronka ci znajdzie szukaną osobe, wyświetlą ci się dane takie jak Imie, Profesja, Level, Miejsce zamieszkania (carlin, Thais itp), Komentarz autora (jeśli ma) oraz co tutaj najważniejsze ... ostatnie Dead'y postaci ;] . (Przez graczy i przez potwory, lub fieldy )

To chyba starczy.

kani_mani
28-12-2005, 15:24
Zawsze można zrobić nową postać ;). A tak na serio, że też chce sie temu 60+lvl lać 15 lvle...

Duke Dran
28-12-2005, 15:30
ten 60 lvlel to jakiś naabz i pewnie wkręca twojego kumpla i Ciebie ;o

Łysy24
28-12-2005, 20:17
wlasnie co ma z tego ze zabije 15 lvl .... red skulla? chyba nie jest az tak glupi xD

Ciastek
28-12-2005, 20:40
Aha... Mam. Dzięki

PS: Najperw trzeba było w "community" wejść ;)

Nie wiem czy wkręca czy nie ale przyjemne to nie jest jak jakiś typ za tobą lata o wrzeszczy "I kyll yu!!!". I w dodatku 0 gramatyki ;)

Dziękuję za pomoc. :] Temat można zamykać