Pokaż pełną wersje : Prosze o pomoc!
Prosze o pomoc gram w tibie 1 raz i zdobylem 8 lvl i przeszlem na to mine(czy jak to sie zwie)i spotkalem jakiegos kolesia ktory sie mnie spytal czy chce jego zeczy b mu sie znudzila gra to powiedzialem ze chce:)i powiedzial choc za mna to poszlem i zaprowadzil mnie chyba do tego sklepu gdzie sie kupuje te zeczy do domków i tam otwozyl lade i powiedzial zebym weszedl to weszlem i pokazal mi swoje zeczy i powiedzial teraz ty pokaz twoje to pokazalem niezdazylem ich schowac i ten koles cos zrobil ze zaczely sie palic:(prubowalem je wziasc ale sie niedalo wtedy on podszedl do nich i przestalo sie palic a on mi to wszystko zabral i zostalem na 8lvl z niczym!!:(:( ;( ;( Jak by ktos byl taki dobry i mi dal jakies niepoczebne przedmioty(tylko nietacy jak ten koles)to byłbym bardzo wdzięczy jak co to mój numer gg 5203231
Bartek05
30-12-2005, 17:53
Słuchaj to wyłącznie twoja wina bo kazdy gracz w tibie nawet jesli gra 1 raz to nie pokazuje rzeczy na otwartym terenie....ale niestety jak jestes naiwny to bedzie tracil wszystko co masz. Bye
Marczyk19
30-12-2005, 17:59
Człowieku!!!!!!!!!!!!!! Koleś rzucił na itemki rune fire field, a potem użył rune destroy field i po twoich itemkach. Mam nadziej, że to cie czegoś nauczyło!!!!!!!
Newbie... ;] kazdy tak zaczyna ;) jedna rada: "nikomu nie ufaj w tej grze, tylko zaufanym luziom" :baby:
:evul:
@topic to wyłącznie twoja wina że je straciłeś ja mam zbędne eq na Celeście ale "coś za coś" :)
@up niedokońca się z tobą zgodzę bo niektórzy newbie mają troche rozumu i ufają tylko kumplom B)
@2up no brawo !!! Kolumb to przytobie pikuś :evul: każdy głupi to wie (oprócz Newbie)
Lydia Davemport
30-12-2005, 18:50
Niestety nie podales swojego Nicku w grze, dlatego nie moge wyslac Ci parcela z jakims stuffem. Skontaktuj sie ze mna na Celescie (Lydia Davemport) a bardzo chetnie Ci pomoge :)
Lydia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.