Pokaż pełną wersje : Dark Purples Faster Turtles Zaczynaja PA po wygranej wojnie :s
Jak wszyscy pewnie pamiętają, niedawno na Arcani była wojna pomiędzy 2 najsilniejszymi gildiami na servie, czyli Era Zero a Dark Purples Faster Turtles (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Dark+Purples+Faster+Turtles) ,
Wojnę wygrali DPFT sa plotki ze przez to ze zapłacili RL kase żeby shakowac sorcow z EZ, ale nie wnikam jak było naprawdę.
No wiec po tych nieszczęśliwych hakach wojna zakończyła się cześć członków EZ wypłaciła się cześć nie gildia się rozpadła.
Wszyscy myśleli ze wszystko wróci do normy i niestety doczekali się tego już następnego dnia na forum można było zobaczyć taki POST (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1051670) ,
Lider DPFT nic sobie z tego nie robił.
Potem okazało się ze Turtle zaczynają zabijać nawet tych, co się wypłacili np. Kigoz (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Kigoz) i Galiron (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Galiron) ,
Gdy presja publiczna była duża Wkoncu turtle napisali POST (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1072351) w którym wyjaśniają dlaczego tak robią chcą po prostu aby te osoby dostały nauczkę i więcej nie byli już przeciwko nim.
Moim zdaniem to, lamerskie bo jeżeli chcieli im dać nauczkę mogli po prostu nie dawać im możliwości zapłaty.
Ale jestem ciekawy jak potoczą się teraz losy tego serva bo jak tak dalej pójdzie sami na nim zostaną i będą się nawzajem huntowac
jaronosk
28-12-2005, 23:29
Niema sie co dziwić, Fosfik to pała i tyle, teraz jest że albo jesteś cicho albo masz po rajtach. Duzo ludu przez nich opóśniło arcanie i przenoisły sie new servy, teraz Fosfik może se robić na tym servie co chce bo i tak mu nikt w tym nieprzeszkodzi, poprostu pajac wykozystuje sytucje, bo niema już gildi z która mogła by im sie przeciwstawić, nawet Blue Cosmos.
Welcome Kyra :)
patrikozzz
29-12-2005, 03:05
Po 1sze za przegrane wojny się nie płaci. Albo walczysz do końca albo jesteś nikim.
Po 2gie wiadome było, że DPFT to większe PA niż EZ. Ameryki nie odkryłeś!
Po 1sze za przegrane wojny się nie płaci. Albo walczysz do końca albo jesteś nikim.
Zawsze mozna bylo wyplacic sie z wojny bylo osoby ktore nie mogly ale to przesada ze ktos zaplaci zeby byc wolnym a teraz go za to zabijaja
LAMERSKIE
Medivh Shady
29-12-2005, 18:02
Lepiej jest chyba sciagnac kase od typa o potem go zabic co nie wtedy dostanie jeszcze wieksza naucze i moze nie bezdie walczyl dalej :) , bo straci kase i potem jeszcze padnie , wiec mamy 2 w jednym.
@medivh:
Jestescie wielkimi noobami, to nie tyle co lamerskie, ale poprostu brak honoru (jesli w ogole wiesz co to znaczy posiadac honor).
Medevil badz co bardz masz racje ze wieksza nauczka ale sadzisz ze jak juz ktos raz przegral wojne wyplacil sie i padnie to nie bedzie chcial z wami walczyc znowu
To bedzie mialo odwrotny skutek bo sie na was kur** i bedzie chcial was zniszczyc przy 1 okazji a tak
przegral zaplacil i pomysli "moze nie ma sesu sie znowu pakowac w takie gowno jak znowu trzeba bedzie placic"
A tak pomysli
"zaplacilem zabili mnie je*** nooby" i rzy 1 okazji bedzie przeciw wam
Nie sadzisz Medevil
Anomen Merciful
31-12-2005, 19:57
Szczęście , że jestem na rooku jeszcze.
Miałem na Arcani 2 postacie na meinie (nadal są) i kiedyś typek o imieniu Eragon Deon (podobne do mojego ciekawe czy czytał tą książke :p )
i on był w DPFT i zaczoł mnie walić dla żartów trowing starami a był knightem.Zabral swoje trowing stary do plecaka i mówił , że to ja wziołem i zaczoł mnie lać do red hp (do red hp bo ucieklem do depo)
Więc wierze , że DPFT są niesprawiedliwi i zabijają innych.
Zgadzam się też z utratą honoru o której wspomniał kolega.
Trzeba moim zdaniem zakończyć rzeź jaka psuje Arcanie X(
Diego'Odin
31-12-2005, 22:31
MOże to będzie głupie ale uważam że wszystkie klany które nie mają sojuszu z Fosfikiem powinny stanąć przeciw niemu i zrobić z tym porządek. O i tyle
(wiem że to głupie ale to prawda)
Arcania spada na psy teraz Fosfik bedzie robil z siebie kozaka ... wescie wszyscy sie zlozcie w kupe i przeciwstawcie sie ;] ja juz nie gram na Arcania ... jak by Ez wygralo bym zostal :) Ez rlz :]
patrikozzz
01-01-2006, 18:51
Zawsze mozna bylo wyplacic sie z wojny bylo osoby ktore nie mogly ale to przesada ze ktos zaplaci zeby byc wolnym a teraz go za to zabijaja
LAMERSKIE
Lol, co jest bardziej lamerskie zabić kogoś , kto od zawsze był wrogiem czy zostawić kolegów i jeszcze płacić za ich śmierć (bo kasa którą zapłacił na pewno poszła na koszty wojny)?
Lepiej jest chyba sciagnac kase od typa o potem go zabic co nie wtedy dostanie jeszcze wieksza naucze i moze nie bezdie walczyl dalej , bo straci kase i potem jeszcze padnie , wiec mamy 2 w jednym.
W 100% się zgadzam.
Jestescie wielkimi noobami, to nie tyle co lamerskie, ale poprostu brak honoru (jesli w ogole wiesz co to znaczy posiadac honor).
Arcania is Arcania. Poza tym o honorze i o tym co jest gorsze napisałem wyżej.
Szczęście , że jestem na rooku jeszcze.
Miałem na Arcani 2 postacie na meinie (nadal są) i kiedyś typek o imieniu Eragon Deon (podobne do mojego ciekawe czy czytał tą książke )
i on był w DPFT i zaczoł mnie walić dla żartów trowing starami a był knightem.Zabral swoje trowing stary do plecaka i mówił , że to ja wziołem i zaczoł mnie lać do red hp (do red hp bo ucieklem do depo)
Więc wierze , że DPFT są niesprawiedliwi i zabijają innych.
Zgadzam się też z utratą honoru o której wspomniał kolega.
Trzeba moim zdaniem zakończyć rzeź jaka psuje Arcanie
DPFT to PA i są niesprawiedliwi. Szkoda tylko, że dowiadujesz się o tym po wojnie z ez.
MOże to będzie głupie ale uważam że wszystkie klany które nie mają sojuszu z Fosfikiem powinny stanąć przeciw niemu i zrobić z tym porządek. O i tyle
(wiem że to głupie ale to prawda)
Takie coś już było i nazywało się Era Zero. Szkoda tylko, że po 3 miechach (?) walk, Turtles wygrali...
Medivh Shady
01-01-2006, 18:58
Arcania spada na psy teraz Fosfik bedzie robil z siebie kozaka ... wescie wszyscy sie zlozcie w kupe i przeciwstawcie sie ;] ja juz nie gram na Arcania ... jak by Ez wygralo bym zostal :) Ez rlz :]
Jak by EZ wygrało powstał by taki sam temat wiec po co takie gadani , kazda silna gildia odwala PA i nikt tego nie zmieni wiec lepiej zamknac temat i nie tworzyc innych tematow bo to i tak nic nie da :)
Lepiej jest chyba sciagnac kase od typa o potem go zabic co nie wtedy dostanie jeszcze wieksza naucze i moze nie bezdie walczyl dalej :) , bo straci kase i potem jeszcze padnie , wiec mamy 2 w jednym.
a honor?.....znikl?
Anomen Merciful
01-01-2006, 19:04
Trzeba zakończyć rządy Fosfika X( !!!!
Nadal terroryzujom Arcanie !!!! ;(
Zbierzmy się i zniszczmy d**ka!!! :evul:
Przepraszam , że tak mówie lecz mnie już typ denerwuje , może niektórzy są niewinni ale gildia musi zniknąć raz na zawsze!
Arcania odzyska wtedy honor X(
Medivh Shady
01-01-2006, 19:08
nie odzyska bo nastepna gildia bedzie po jakims czasie robic to samo co teraz DPFT
Anomen Merciful
01-01-2006, 19:14
Jak mówisz Medivh , że EZ jakby wygrało było by takie same to się grubo mylisz!
Może masz troche racji , może niektórzy z EZ byliby troszke chamscy , ale nie byli by takimi PA jak DPFT!!!
Myślisz , że ktoś z DPFT nie chciał mi kiedyś lub komuś innemu dla żartów zrobić przykrość w postaci deda? Widziałem to już wiele razy .
Idzie sobie taki koleś i wali byle kogo by się "pobawić".
A nikogo z EZ nie widziałem , żeby kogoś lał bezprzyczyny.
Więc wszystko proste i logiczne B)
Ehhhh --'
W jednej i w drugiej gildii byli/są PA i tak zawsze bedzie. Kazdy lubi wykorzystywac władze, akurat jesli chodzi o Fosfika uwaazm, iż nie jest on tak wielkim PA jak go tu opisujecie. Mysle ze tamat jest bezsensu :/
@up
nie widziales ^.- to chyba jakos słabo patrzyles, przykladow tu dlugo nie trzeba szukac :D
@patrikozzz
Ja troche nie rozumiem twojego toku myślenia. Pomijając już aspekty polityczne Arcanii.
Rozpatrz taką sytuacje. Player X gra na jakimśtam świecie. Dostał hunta od gracza Y. Gracz Y offeruje graczowi X, że puści go wolno za 200k. Gracz X płaci graczowi Y 200k, po czym gracz Y zabija gracza X olewając zawartą z nim wcześniej umowę. Uważasz że gracz Y nie postąpił niehonorowo?
Za to zupełnie zgadzam się z tym, że osoba opuszczająca gildiie podczas wojny nie jest honorowa, jednak zauważ, że na Arcanii nastąpił całkowity rozpad EZ, tak więc byli jej członkowie mieli do wyboru tylko zapłacić lub iść na nowy server. Na chwile obecną żadnych perspektyw na dalszą walkę.
a honor?.....znikl?
tam niema honoru
wojna
przegrywaja
hackuja
placa
zabijaja
hunted
taka arcania ;] dlatego niezapalcilem na poczatku fosifk mowil mpa,900k,demon helmet
napislame "hahaha" i sie wylogowlaem
teraz czekam na nowa wojne
odnosnie tego ktos pisal ze wszystkie gildie powinny sie przeciwstawic turtla
nic z tego niebedzie bo wszyscy sie boja hacka+rook ~~
Pomocnik
01-01-2006, 21:04
I dobrze..Fosfik nie jest zadną pałą...Ma pvp i tyle...Moze i gra z macro (nie wiem) ale co to kogo obchodzi niech inni tez sobie macro wezmą i grają..Ez pewnie się tłumacza hackami a tak to jest jak sie dzieli konta z kims z innego swiata kto ma lepsze pvp albo poprostu nie dbając o to co sie dzieje z jego kompem nie skanując go itp...Proste.Kazdy by tak na ich miejscu zrobił no bo : Wygrał wojne,ma najlepszą gildie i moze sobie na to pozwolic..A ze chickeny odchodzą z serva to nie ich problem nawet nie chcą spróbowac jeszcze raz..Dobrze ze ich zabili bo sie nie płaci tylko walczy..Jezeli juz jestes taki bohaterski i chcesz stawic czoło gildi ktora Pa a potem przegrywasz to ich potem proszą aby mogli sie wykupic..Figa,dobrze im tak powinni jeszcze troche ich pozjeżdzac..Gralem na arcani,znałem Fosfika..Spoko kolo tylko jak ktos jest do niego wrogo nastawiony to co nie ma sie bronic.Hail DPFT!!!
I dobrze..Fosfik nie jest zadną pałą...Ma pvp i tyle
blad
ma UE i tyle;] to ejst to czym sie rozni od innych;]
@medivah
z tym ze nawet jak dptf przegraloby wojne wiadome ze kazda glidia bedzie walic pa dlatego tu sie zgodze ale dla mnie zabijanie free ludzi ktorzy zaplacili bylo conajmniej....
zalosne
abt kigoz
21:32 Tagon Eloa: Sure kigoz is a fag//21:32 Tagon Eloa: Good you killed him XD
16:32 Morximal: Kigoz ok16:32 Morximal: he is coward
huh :P pozatym czemu mielibysmy nie zarobic sobie kasy ? jak wiadomo ze galiron, vargi itp by walczyli zawsze przeciwko nam -_- a 90% osob wypowiadajacych sie w tym temacie nigdy nie rzadzilo, nie rzadzi i nie bedzie rzadzic serverem, kolejne osoby nie wiedza nic o arcani procz idiotycznych postoow na tym forum, wiec naprawde wasze zalosne posty mozecie wsadzic sobie w.. du*e, pozatym jak spojrzycie na to kto padl to znienawidzoni przez polakow szwedzi (to nie moja opinia tylko taki stereotyp) wiec powinniscie sie cieszyc!! xD ogolnie pjonteczka ziamy ;d
jak ja tak czytam ten temat to mi sie rzygac chce za przeproszeniam, sluchaj Medivh powiedz mi kur** gdzie byl Fofsik i jego genialana ekipa, gdzie do kur** nedzy byles ty jak ja razem za Army of Knighthood przelewalem krew za wolnos Arcani, gdzie wyscie byli jak ja Masso i Tainted Angels walczylismy z PK na Arcani, gdzie ty zes sie podziewal jak Barlox wzbudzal strach w kazdym kto sie wywyzszal... fafsik to byl popierdula wtedy, ty zreszta tesh, co to za sztuka wygrac wojne jak ma sie hakerow na posylki, bo to jest oczywiste, cala czolowka Ery Zero zostala schakowana, no albo moze mi powiesz ze sami nalapali tyle dedow... wiesz co? zalosny jestes, kupa go** i wiecej nic... cale dpft jest zalosne, ludzie bez honoru... zal mi was
~HAIL TAR FAMILI~
< HAIL ARCANIA >
!! HAIL ERA ZERO !!
ps.
ja naprawde kochalem ten swiat, do mometu w ktorym wszyscy juz zapomnieli o co tak naprawde walcza...
Asgard ,źą , ty jakoś tak na lekkim baunsie wydajesz się być. Tak dissował, a jaki kontrowersyjny.
Pozdro dla dresów z wawy i przekozaków z dpft tak przy okazji, elo elo (yo) !
A ch uj z tym forum, idę zrobić kupę. elo.
patrikozzz
09-01-2006, 00:05
@patrikozzz
Ja troche nie rozumiem twojego toku myślenia. Pomijając już aspekty polityczne Arcanii.
Rozpatrz taką sytuacje. Player X gra na jakimśtam świecie. Dostał hunta od gracza Y. Gracz Y offeruje graczowi X, że puści go wolno za 200k. Gracz X płaci graczowi Y 200k, po czym gracz Y zabija gracza X olewając zawartą z nim wcześniej umowę. Uważasz że gracz Y nie postąpił niehonorowo?
Za to zupełnie zgadzam się z tym, że osoba opuszczająca gildiie podczas wojny nie jest honorowa, jednak zauważ, że na Arcanii nastąpił całkowity rozpad EZ, tak więc byli jej członkowie mieli do wyboru tylko zapłacić lub iść na nowy server. Na chwile obecną żadnych perspektyw na dalszą walkę.
Lepiej iść na new serv niż płacić. Poza tym huntowanie kogoś a wojna to dwie inne rzeczy - w wojnie walczysz za poglądy, za przyjaciół i dla wrażeń... Ez się rozpadło, ale wciąż mogą robić masslogi by kogoś ubić. o_O
pozatym jak spojrzycie na to kto padl to znienawidzoni przez polakow szwedzi (to nie moja opinia tylko taki stereotyp)
Racism, plx? ;(
a czemu dpft wygrali? haki plx rhargar, geddarm ,buz astral itp
tak dpft wygrywa wojne gz dla nich :/:/ zamiast uczciwej walki to haki brak slow :(
Następny wszechwiedzący, który piszę to, co usłyszał nie mając żadnego pojęcia o danej wzmiance w jakimś temacie. To jest własnie przykład, który przynajmniej mnie utwierdza w przekonaniu, że poza takim własnie rozumowaniem ponad przeciętnej ilości osób na tym forum nic lepszego dostrzec nie można.
A najlepsze jest jeszcze to, że taki Polaczek prędzej by mnie sklął niż wziął to do siebie co piszę ;>.
Następny wszechwiedzący, który piszę to, co usłyszał nie mając żadnego pojęcia o danej wzmiance w jakimś temacie. To jest własnie przykład, który przynajmniej mnie utwierdza w przekonaniu, że poza takim własnie rozumowaniem ponad przeciętnej ilości osób na tym forum nic lepszego dostrzec nie można.
A najlepsze jest jeszcze to, że taki Polaczek prędzej by mnie sklął niż wziął to do siebie co piszę ;>.
1.bylem w NG wtedy kiedy byla wojna dpft-NG i bylem takze na wojnie dpft-EZ 2.gram na obsidi gdzie gra prawie cale NG z arcani i szwedzi z NG to moi bardzo dobzi kumple gadam z nimi nonstop na ventrilo a 3. niegadaj za niemam pojecia bo wiem wiecej niz ty...i do czego tu docierac..wygrali wojnie nieuczciwie bo przez hakniecie kilku osob i to sie nazywa zwyciestwo?
oszustwo a nie zwyciestwo...4 prawdopodobnie ty jestes w dpft i napewno tylko dla tego bo na wojne no ale coz niemoja sprawa.. :p
Dark Kajko
11-01-2006, 10:10
Taa brawo ca'fuze jestes genialny ze niezaplaciles; p (btw z tego co mi wiadomo to po hacku delysida zostales wywalony z Ez i zaplaciles nam za wolnosc)
Sue taki kozak ;p a zaplacil jako jeden z pierwszych, fosfik moze ma tylko ue ale to starczy zebyś byl 0 na servie ;p ;p btw pamietam jak chiales zebym ci placil za free B) pamietam...
Poprostu Fosek mysli ze jest bosek to z tymi hackami to nie plotki fosek zapalcil chyba 300 euro za hacki zoabzczccie se name Valais, Geddarm itp aha Shady wal sie
Sue taki kozak ;p a zaplacil jako jeden z pierwszych, fosfik moze ma tylko ue ale to starczy zebyś byl 0 na servie ;p ;p btw pamietam jak chiales zebym ci placil za free B) pamietam...
i kto to mowi?? to ty ejstes nikim masz 0 powazania od innych mas ztylko 1 plus,glidie ktora wygrala wojne,a wiesz za co jestes zerem?? moze niepamietasz ale ja doskonale jak pieknie blagales o przyjecie do CN a pozniej wyszedles jak tylko poczoles kto wygrywa wojne...
a co do mojej zaplaty nie na poczatku ale zaplacilem jezeli cie to razi to masz peha,masz mnie w d.. spox ja ciebie tez zaplacilem dlatego ze mialem powod i niebyl to zaden powod zalezyny od dptf i wojny ale z ez(ciagle klutnie z valaisem w szczegolnosci) oraz sprawy ktore uniemozliwily mi gre przez prawie 2 miechy.a co do przyszlosci pamietaj jedna zasade na tibi,zadna glidia nieistnieje wiecznie,a ciebie ludzie nawet z dptf kochaja jak......(dopisz sobie reszte)pozatym moje odejscie mialo jeszcze 1 maly cel ukryty ale jek go neizauwazyles kto odeszedl z dptf gdy ja z ez to masz peha poprostu taki maly ukladzik.a co do fosa UE to moze on i ma ue ,moze i mnie wyj.. z serwa ale zawsze bede kims a ty?
Moltreus
18-01-2006, 22:39
Notop dobry dobry pojazd :D
Pozdro
Punxbolt
19-01-2006, 04:49
hmmm...moze ja sie wypowiem taki mały nic nei znaczacy druid na 29 lev aktualnie, troche grąłem na arcanii bo to mój pierwszy i jedyny server gram na nim od marca 2005 czyli 9 miesięcy i miałem styczność z paroma hlev i z dpft i z ng/ez nigdy sie z żadnym nie kumplowałem ale rozmawiałem itp. a to komuś sprzedałęm bp hmm i inne pierdoły ale do tej pory pamietam jak mi kiedyś pomógł morximal kiedy mnie i kumpla ( pozdro koral ) chciał ubić jakiś sorc na 50 lev co po kilki miesiacach działanai serva było bardzo cięzkie dla nas bo miałem paldyna na 28 a kumpel 40 najta i ten sorc nas chciał ubić z kumplami za jakąś bzdure zę niby mu zajelismy jaskinie. Po prostu PA, a jak mu powiedzieliśmy ze nei wyjdziemy to ledwo do depo dobiegliśmy, ale za nami wstawił sie morximal który z gosciem pogadał chociaż że mnei nei znał bo tylko u niego kupiłem crown armora kilka godzin temu ( pozdro morx ) ale też ludzi z dpft ostanio drudem siedziałem na beho koło BK w veno wszedł knight jakiś 87EK mógł mnie spokojnie wykurzyć bo niby wygrali wojne, to przeprosił ze wszedł i jeszcze mi dał fooda sporo naprawde spoko koleś, choc inni z dpft też bili mnie pod depo dla jaj jak i innych więc tutaj przede wszystkim liczy sie charakter gracza a nei gildia bo gildia daje możliwosć PA ale nie każdy musi z niej korzystać.
Też inna sytuacja co do wojny w temple na Poh stali ludzie z EZ jeden był out na GS chodził co moment i nagle zjawiaaja sie damoon i fosfik zaczynaja gościa lać nie zważajac na to że ja też tam byłem mało co nie padłem....
Dodam też że częsciej sam jak i ludzie z którymi miałem okazje rozmawaić nie padli ofiarami PA dpft lecz gości którzy kogoś znają w gildi i wyrzucaja z jaskiń lub kradna loot mówiąc zę jak bede sie stawaił to da cynk komu trzeba i przyjdą chłopaki zaraz...
co do hacków było to oczywiste zagranie ze strony dpft nie trzeba być detektywem żeby do tego dojść...
P.S fosfik powinien miec opis "faster than a parcel" bo tak szybko śmiga :)
pozdrawiam Arcanowiczów ^^
i kto to mowi?? to ty ejstes nikim masz 0 powazania od innych mas ztylko 1 plus,glidie ktora wygrala wojne,a wiesz za co jestes zerem?? moze niepamietasz ale ja doskonale jak pieknie blagales o przyjecie do CN a pozniej wyszedles jak tylko poczoles kto wygrywa wojne...
a co do mojej zaplaty nie na poczatku ale zaplacilem jezeli cie to razi to masz peha,masz mnie w d.. spox ja ciebie tez zaplacilem dlatego ze mialem powod i niebyl to zaden powod zalezyny od dptf i wojny ale z ez(ciagle klutnie z valaisem w szczegolnosci) oraz sprawy ktore uniemozliwily mi gre przez prawie 2 miechy.a co do przyszlosci pamietaj jedna zasade na tibi,zadna glidia nieistnieje wiecznie,a ciebie ludzie nawet z dptf kochaja jak......(dopisz sobie reszte)pozatym moje odejscie mialo jeszcze 1 maly cel ukryty ale jek go neizauwazyles kto odeszedl z dptf gdy ja z ez to masz peha poprostu taki maly ukladzik.a co do fosa UE to moze on i ma ue ,moze i mnie wyj.. z serwa ale zawsze bede kims a ty?
racja
a co do dark kajka to zamknij morde ***any psie 13 letni pedale jak bylo cn to lizales wszystkim dupe i teraz kozaczysz bo wygraslcie przez hacki a jak by nie hacki to przez ostatnie 2 tygodnie siedzieliscie w za***anym domku fosfika myslisz ze jestes wielki bo zrobiles 100lvl i lizales dupe fosfikowi zeby cie przyja a tak naprawde jestes gownem bo 100 na arcani to jest juz nic biarac pod uwage ze jest kolo 40-50 ludzi ze 100 a na dodatek sharujesz wiec sam wiesz
Ulalalalalala. Ale pojazd.
Dorzuce pare swoich zdań raz : Linday powiedział, że hunta dostali swe... a o rodach zapomniałeś? Dąze do tego że tylko polacy mają odchyły był war ogólnie spain vs swe ale tylko polacy nie potrafili jednej strony obrać. Ale nie przejmujcie się tak jest zawsze polak polaka zapier*** z premedytacją bo ten na niego źle spojrzał a obcokrajowcom dupe liże (bez sugestii).
Rodzi się w *** pytań dlaczego ja wyszedłem bo Arcania is Arcania tutaj przegrasz to męczyć cię będa dzieci lub dostaniesz hunta za cholera wie co. To nie nova gdzie walczy się dla samej walki i nie huntuje forever bo by było nudno bez next war.
I tak naprawde boli mnie to że polacy na arcanii nie walczyli o swój interes mimo tego że polacy są najsilniejszą nacią na arcanii tak. Reasumując chodź polacy są najsilniejsi to dają się manipulować jak 10-letnie nie tylko przez spain ale i przez swe ... bo sam dałem się szwedom oczarować..
I nawiasem mówiąc war by nadal był jak by ez nie było hakniete. Bóg zapłać za przeczytanie posta:P
racja
a co do dark kajka to zamknij morde ***any psie 13 letni pedale jak bylo cn to lizales wszystkim dupe i teraz kozaczysz bo wygraslcie przez hacki a jak by nie hacki to przez ostatnie 2 tygodnie siedzieliscie w za***anym domku fosfika myslisz ze jestes wielki bo zrobiles 100lvl i lizales dupe fosfikowi zeby cie przyja a tak naprawde jestes gownem bo 100 na arcani to jest juz nic biarac pod uwage ze jest kolo 40-50 ludzi ze 100 a na dodatek sharujesz wiec sam wiesz
moge troche przekrecic ale sens zrozumiesz;]
idzie sobie ksiadz droga patrzy a kolo jednej z hat gosciu buduje kubel i strasznie klnie
-dziecko czy niemoglbys tak nieprzeklinac strasznie glosno a poprostu troszeczke poowijac w bawelne by bylo milej
- a ku*** na hu* w bawelne ,poopierd***m dechami i bedzie gitara
to tak co do twojego posta mniej agresji;] to i tak do niuczego nieprowadzi ze sie wyzyjesz a pamietaj ze do jak to nazwales 13-latka i tak nic niedotrze
ja mam taka zasade ze im ktos jest wiekszy kozak na tibi"pa wyzywanie kozaczenie" tym bardziej go gnebiom w rl(mama mnie krzeslem bije plizz help"
poprostu jest nekany,cierpi a tylko na gupiej gierce moze sie wykazac co to nie on :)
no racja ale i tak w/g wygralibysmy jak by nie te hacki ale juz po war i tyle pamietajcie ze ez+ng czeka na next war i dolaczy sie do gildi walczacej przeciwko fosfikowi
Ale czy jaka kolwiek gildia odwazyla by sie przeciwstawic Turtlom?Moim zdaniem nie, aczkolwiek gdyby się zebrały takie mocne gildie [np.BC (taki przykład :p ) chociaz juz nie istnieje] z innymi to mogly by ich ud.pić. Mi ogólnie po tym jak EZ 'przegrała' to przeszła chęć do gry na Arcanii. Gdy stoi taki Soul Shady pod dp Thais z czaszką i atakuje wszystkich wkoło (dla jaj przypuszczam) to aż boje się wyjść ,mimo iż nie mam niskiego lvla. By zwołać nie wiem jakiś bunt czy coś trzeba dobrej organzacji a przede wszystkim poświęcenia ... a jak narazie to każdy sie tylko im podlizuje ;/ A tak btw. to coral beach gra na arcanii? Ostatnio nabił 101 lvl.. ? A tak w ogóle turtle to d*pki co by można o nich powiedzieć parszywe k**tasy (ale dżołk mi sie udał :] )
Turon De'Galx
19-01-2006, 18:54
racja
Za to Ty zachowujesz sie jakbyś miał 18 lat...
Mówisz, że gdyby nie hacki to Era Zero by wygrała wojne... Możliwe lecz nie zapominaj, że sam jesteś hackerem. :( Pozatym w czasie wojny jak sie wypłaciłeś to powiedziałem Ci, że jak hackłeś Delysida to niestety jak EZ wygra wojne to nie pograsz sobie... Twoja odpowiedź ? " Dlatego licze że DPFT wygra wojne " No coment...
Anomen Merciful
20-01-2006, 07:17
Jak mowia niektorzy zwas i ja wczesniej
!!!WYWALIC DPFT Z ARCANI!!! X(
Ps:Szczescie ze ja juz tam nie gram.
Za to Ty zachowujesz sie jakbyś miał 18 lat...
Mówisz, że gdyby nie hacki to Era Zero by wygrała wojne... Możliwe lecz nie zapominaj, że sam jesteś hackerem. :( Pozatym w czasie wojny jak sie wypłaciłeś to powiedziałem Ci, że jak hackłeś Delysida to niestety jak EZ wygra wojne to nie pograsz sobie... Twoja odpowiedź ? " Dlatego licze że DPFT wygra wojne " No coment...
p[o 1 niema 100% dowodow a po 2 bardziej wierze ze deleys~ chcial w taki sposob wyjsc z wojny niz mial chara a po 3 zachowuje sie jak dziecko z lekkim porazeniem(jam jestem buk jestem mastah jol jol)
Dark Kajko
20-01-2006, 18:14
Oooo cafuze ale mnie zniszczyles :P text 10latka.. sue zrobil to chodziasz jakos inteligetnie ;] a ze 0,5 ez uzywalo 1bota od rafamana to juz nie moja wina B)
Turon De'Galx
20-01-2006, 19:31
p[o 1 niema 100% dowodow a po 2 bardziej wierze ze deleys~ chcial w taki sposob wyjsc z wojny niz mial chara a po 3 zachowuje sie jak dziecko z lekkim porazeniem(jam jestem buk jestem mastah jol jol)
Może nie ma dowodów ale mi wystarczy to, że Pan Ca'Fuze sie przyznał :(
Pozatym nie widze celu dlaczego Delysid miałby wyjść z wojny w taki sposób. Prawda jest taka, że brał udział więcej razy w bitwach niż Ty, Ca'fuze i ja.
Z tego co wiem to narazie trudno mu jest wyjść z dlugów w jakie dzięki Ca'fuze wpadł...
Trudno Ci wierzyć Sua w to, że on tego nie zrobił a zwłaszcza, że się przyznał.
Może nie ma dowodów ale mi wystarczy to, że Pan Ca'Fuze sie przyznał :(
Pozatym nie widze celu dlaczego Delysid miałby wyjść z wojny w taki sposób. Prawda jest taka, że brał udział więcej razy w bitwach niż Ty, Ca'fuze i ja.
Z tego co wiem to narazie trudno mu jest wyjść z dlugów w jakie dzięki Ca'fuze wpadł...
Trudno Ci wierzyć Sua w to, że on tego nie zrobił a zwłaszcza, że się przyznał.
niewazne jak bylo nieinteresuje mnie ani powod kto kogo wprawdzie z deleys~ sie niekochamy bo nienawidze noobow stajacych pod dp i walacych pokolei wsyztskich a do takich on sie zaliczal totez cafuz ma takze w h.. na sumieniu
@kajko
moze zabraklo 1 osoby w ez ktora by sparwdzila tego bota fakt blad ale styl w jakim wygralo dptf ejst chyba jednak bardziej zalosny niz urzywanie bota od rafamana
wiem sua sam z morximalem mana shield i red hp po carlin biegalismy XDXD i bili skulle -.-
a co do delydisa masz dowody ? cipsoft pokazal ci ze to ja sie wtedy logowalem z mojego ip ?
moze sie przyznac ze moj ojciec to papiez tez uwiezysz? a matka jest zona hitlera ...
Oooo cafuze ale mnie zniszczyles :P text 10latka.. sue zrobil to chodziasz jakos inteligetnie ;] a ze 0,5 ez uzywalo 1bota od rafamana to juz nie moja wina B)
Kajko a powiedz jeszcze ze Turtle nie uzywali bota to cie wysmieje czlowieku nie wiesz o czym mowisz wszyscy widzieli ze wy 1 zaczeliscie uzywac boot wiec nie badz teraz taki mądry
naab plx
dobra gralem tam troche i zabiore glos.bylem nikim dolaczylem do aokh bo mialem znajomosc z 1 kolega z harmonii.dolaczylem wygralismy,bylo nas pare razy wiecej.Szczerze nie bylem zbytnio lubiany czy cos normalnie bylem tylko mięsem armatnim ale nikt mnie nie wyganiał z expowisk do czasu.za rządów Rafamana nigdy mi nic nie zrobil on sam osobiscie,ale ludzie z jego gildi tak wywalali z expowisk.on jakos dziwnym trafem nie olewal mnie ,uratowal mnie po paru msgsach moich i kolegow "SwE"potem rzadzil kto inny i wreszcie fosfik.on tez mi nic kompletnie nie zrobil,ba nawet czasem odpowiadal na msg.nigdy zaden lider nic mi nie zrobil ,zawsze ludzie z gildi ktorzy mysleli ze sa ponad to.ale to co zobaczylem w era zero banda kretynow(za wyjatkiem paro osob)sprzedane chary inni ownerzy,po prostu syf jakich malo.Banda kozakow tez z nich jest niezla.Szczerze nie dziwie sie Fosfikowi ze robi takie akcje:tyle za zachowal sie jak cham.Ez nie zmienila by sytuacji na serverze moze byloby gozej.Najlepsze czasy arcani to Army of Knighthood 130 ludzi przeciwko 30-40.wtedy kazdy walczyl w intencji lepszej przyszlosci.ale kazdy następny lider zawsze od***ywał maniane mniejsza lub wiekszym.Najlpeszym liderem byl Rafaman ...
Turon De'Galx
20-01-2006, 21:49
wiem sua sam z morximalem mana shield i red hp po carlin biegalismy XDXD i bili skulle -.-
a co do delydisa masz dowody ? cipsoft pokazal ci ze to ja sie wtedy logowalem z mojego ip ?
moze sie przyznac ze moj ojciec to papiez tez uwiezysz? a matka jest zona hitlera ...
Dubros jakbyś nie zauważył to kilka postów wyżej napisałem, że nie mam dowodów ale wystarczy mi to, że sie przyznałeś, a to już o Tobie świadczy jakim jesteś człowiekiem hackując kumpla z gildii. -.-
dobra gralem tam troche i zabiore glos.bylem nikim dolaczylem do aokh bo mialem znajomosc z 1 kolega z harmonii.dolaczylem wygralismy,bylo nas pare razy wiecej.Szczerze nie bylem zbytnio lubiany czy cos normalnie bylem tylko mięsem armatnim ale nikt mnie nie wyganiał z expowisk do czasu.za rządów Rafamana nigdy mi nic nie zrobil on sam osobiscie,ale ludzie z jego gildi tak wywalali z expowisk.on jakos dziwnym trafem nie olewal mnie ,uratowal mnie po paru msgsach moich i kolegow "SwE"potem rzadzil kto inny i wreszcie fosfik.on tez mi nic kompletnie nie zrobil,ba nawet czasem odpowiadal na msg.nigdy zaden lider nic mi nie zrobil ,zawsze ludzie z gildi ktorzy mysleli ze sa ponad to.ale to co zobaczylem w era zero banda kretynow(za wyjatkiem paro osob)sprzedane chary inni ownerzy,po prostu syf jakich malo.Banda kozakow tez z nich jest niezla.Szczerze nie dziwie sie Fosfikowi ze robi takie akcje:tyle za zachowal sie jak cham.Ez nie zmienila by sytuacji na serverze moze byloby gozej.Najlepsze czasy arcani to Army of Knighthood 130 ludzi przeciwko 30-40.wtedy kazdy walczyl w intencji lepszej przyszlosci.ale kazdy następny lider zawsze od***ywał maniane mniejsza lub wiekszym.Najlpeszym liderem byl Rafaman ...
z ez nikt niesprzedal charow lol ?
dobrze bylo w ez jak sua byl liderem tylko ze zabardzo valais kozaczyl i zaczelo sie od tego ze za***ali go w carlin ja sie loguje kolo 12 ide na smoki a tu mnie ***ie niewiedzialem oco chodiz ~~ miales moze 40lvl wiec szczerze gowno wiesz
nie chce mi sie szukać valais dawny jak to bylo nie pamietam sam sie przyznal ze dostal chara czy cos takiego tylko dziwnym trafem jak go dostal skoro jest z 2 konca polski a 1 owner byl z Rybnika(pekin)
Dubros jakbyś nie zauważył to kilka postów wyżej napisałem, że nie mam dowodów ale wystarczy mi to, że sie przyznałeś, a to już o Tobie świadczy jakim jesteś człowiekiem hackując kumpla z gildii. -.-
To prawda Turonie~;)
cmok wielki jak smok dla Ciebie koksie hahaha~~:*
c ya in rl !!
btw. pozdro dla najpiekniejszej tibianskiej laski Lady Ninaa<sex> i dla mocarnego palladyna Royala Arasa zwanego wsrod tutejszej szlachty jako Grubert!!:p:*
pozdro KNW !
:>
up
przestań oddychać:p
:>
up
przestań oddychać:p
aborcja tak
aborcja tak
Aborcja to zła rzecz kolego;)
btw.chyba zeszliśmy z tematu:p
Robin Hood z szerwood
23-01-2006, 18:41
Widziałem w grze tego noobka druda sue`mela czy coś :D Co koleś ostry noob chciałem mu sprzedać plecak sd to kupował go z pól godziny, a później wlogował sie chyba 2 owner który nie wiedział nic otym że ma kupić ode mnie sdeki :evul: Normalnie LOL:baby:
Acha chciałbym też wspomnieć o tych noobkach z turtlesów co niby wygrali wojne, ale prawie nikt z polaków w niej praktycznie nie uczestniczył, mówie o tych kajkach shadych itp :D
Wojne wygrał tylko sam Fosfik bo zaliczył połowe fragów, ale uwaga bez gildii jest niczym ;)
Słyszałem ostatnio że nobki z turtlesów chcą go uwalić ale cii:p
Robin Hood z szerwood
23-01-2006, 18:42
k**** tibia.pl się zacina
Widziałem w grze tego noobka druda sue`mela czy coś :D Co koleś ostry noob chciałem mu sprzedać plecak sd to kupował go z pól godziny, a później wlogował sie chyba 2 owner który nie wiedział nic otym że ma kupić ode mnie sdeki :evul: Normalnie LOL:baby:
pewnie bylem na huncie i loglem noob chara na tym samym acc a 30 min to chyba masz shize pozatym to musialo byc rok temu bo niepamietam juz kiedy ost kupilem single bp sd;]
Acha chciałbym też wspomnieć o tych noobkach z turtlesów co niby wygrali wojne, ale prawie nikt z polaków w niej praktycznie nie uczestniczył, mówie o tych kajkach shadych itp :D
Wojne wygrał tylko sam Fosfik bo zaliczył połowe fragów, ale uwaga bez gildii jest niczym ;)
Słyszałem ostatnio że nobki z turtlesów chcą go uwalić ale cii:p
przestan pic denaturat,coraz wiecej pijakow i cpunow na tym forum
przestan pic denaturat,coraz wiecej pijakow i cpunow na tym forum
heh..a ja widzę, że noobów też nie barakuje:) Po pierwsze jakim prawem możesz kogoś uzać za ćpuna albo alkoholika jeśli go nie znasz.Po drugie taki mocny jesteś tylko przed kompem czy też straszysz czasami dzieci na podwórku w wolnym czasie(zapis serwa:p)? To by bylo na tyle z mojej strony!
btw. nie myśl sobie, że masz ten 100+ lvl to masz prawo kogoś obrażać kolego malinowy:p
heh..a ja widzę, że noobów też nie barakuje:) Po pierwsze jakim prawem możesz kogoś uzać za ćpuna albo alkoholika jeśli go nie znasz.Po drugie taki mocny jesteś tylko przed kompem czy też straszysz czasami dzieci na podwórku w wolnym czasie(zapis serwa:p)? To by bylo na tyle z mojej strony!
btw. nie myśl sobie, że masz ten 100+ lvl to masz prawo kogoś obrażać kolego malinowy:p
raczej to byla taka dygresja za te lamerskie"pozdrawiam mame tate itp" ale widze ze neizajarzyles wiec chyba nic wiecej dodac niemusze;]
jak to nieraz sie mwoi,noob nigdy niebedzie kim innym niz tylko noobem
Creghan_Elysia
25-01-2006, 04:02
Hehh era zostala pohaczona przez głupotę
1) przez nowe boty ktore miały dużo hacków
2) Dawanie passow szwedom (ktorzy widzieli ze wojne wtopili to zainkasowali kaske)
Nie dziwie sie Turtlą że tak zagrali bo to co robiła Era było nieładne ciągłe trapy i snejki ne mowie o botach i pingowani
Zauważcie że niewszyscy po placeniu zostali sjechani
i spokojnie graja dalej.
Ale rzeczywiscie Turtle wiedza ze nikt im jush nie zagrozi i to wykozystują
ale wywaliczyli sobie to ....
Nie dziwie sie Turtlą że tak zagrali bo to co robiła Era było nieładne ciągłe trapy i snejki ne mowie o botach i pingowani
ty chyba pomililes glidie dptf tez robilo i urzywalo botow i snaki wiec.....
raczej to byla taka dygresja za te lamerskie"pozdrawiam mame tate itp" ale widze ze neizajarzyles wiec chyba nic wiecej dodac niemusze;]
heh..to co nie moge nikogo pozdrowić przy okazji? Wrzuć na looz ziom, troche poczucia humoru a nie tylko wirtualny swiat!
jak to nieraz sie mwoi,noob nigdy niebedzie kim innym niz tylko noobem;)
Jesli tak uważasz to przykro mi że sie juz nie mozesz zmienic:p
mimo wszystko pozdro ziom i wrzuć na looz!;)
Turon De'Galx
26-01-2006, 09:04
Śmiertelniku czy Ty aby wież o czym Ty mówisz ? o.0
DPFT przez dłuższy okres czasu nie wychodziła na Open Battle.
Robiła tylko Mass Logi i zabijali nas kiedy my expiliśmy. Później co prawda role sie odwróciły i to oni expili a my robiliśmy Mass Logi ;] lecz to zaczeło się dopiero wtedy kiedy do Turtli dołączyła Metallica. Następnie walka się mniej więcej wyrównała lecz został hacknięty Valais nasz najlepszy Sorc ;] Mieliśmy jeszcze szanse wygrać lecz kilka dni później kolejne Hacki :(. Wojna sie skonczyła i sądze, że teraz przez dłuższy okres czasu nie będzie żadnej wojny.
P.S - Pozdro Nagassh :D !!
Belfregor
27-01-2006, 10:28
Tak się składa że grałem na arcanii i wiem coś niecoś o wojnie.B)
DPFT atakowali gdy tamci huncili a jak się EZ chciało zemścić to się k***a w GH chowali jak jakieś nooby j****e X(
j***ć fosfika i jego bande!!!!
Raz widzialem jak 84 knight z DPFT Bał się tknąć nooba z white skullem który go rąbał (jakiś 24 lvl knight)
@up ~ wiem coś o tym za***ali voritha kolege z RL mojego kolegi (nicka nie podam) Vorith był sam i korwa go musieli chyba w 20 ***ac zanim padl nooby !!!
P.S ~ Fosfik to k***a
P.S.S ~ Fosfik to jeszcze większa k***a i pk xD
Hege Heg
27-01-2006, 10:36
Gralem Kiedys na Arcani i Byl G00D a Teraz to niema co tam grac :( :( :(
Medivh Shady
27-01-2006, 13:42
up
kiedys bylo tak samo jak teraz :/
czytajac posty niektorych w tym temacie niedobrze mi sie robi, oskarrzacie nas o hakniecie valais , rhargara i innych chociaz nic nie wiecie o tymm jak to bylo , tak samo te teksty ze teraz na arcani nie mozna grac , tak samo by bylo jak by era wygrala wiec jak ci sie nie podoba do niegraj m jednego debila mniej bedzie.
wiecej nie ma co pisac w tym poscie bo to i tak nie ma sensu -.-
Lord Dreathan
28-01-2006, 00:01
Tak to już jest... jak kiedyś powiedział Zeewor "I'm sorry but...Arcania is Arcania". Nic już nie zmieni obecnej sytuacji - niestety
Quezakolt
28-01-2006, 14:22
Siemanko wszystkim ;) Na Arcanii zaczołem grać nie dawno, bo chciałem spróbować swoich sił na świecie pvp ( poprzednio grałem na Harmonii) i powiem Wam że gra na tym świecie strasznie mi się podoba....natrafiłem wprawdzie na paru noobów którzy zabili mnie za nic -.- , no ale to się zdażyć może na każdym serwerze pvp....i przynajmniej satysfakcja z gry jest większa :D
Jak to się mówi cya in Tibia :)
1) przez nowe boty ktore miały dużo hacków
2) Dawanie passow szwedom (ktorzy widzieli ze wojne wtopili to zainkasowali kaske)
Zauważcie że niewszyscy po placeniu zostali sjechani
i spokojnie graja dalej.
Ale rzeczywiscie Turtle wiedza ze nikt im jush nie zagrozi i to wykozystują
ale wywaliczyli sobie to ....
człowieku masz ty przynajmniej jakies informacja na ten temat?? 2) Dawanie passow szwedom (ktorzy widzieli ze wojne wtopili to zainkasowali kaske) ty głupi jesteś? a czy mama by ci zabrala skarpetki bo twoje sa czyste a jej nie? --.-- opamiętaj sie człowieku!! ale gUpi jesteś!! Old NG ROX!! jeszcze przed wojną wszyscy mieli do siebie passy każdy każdemu ufał(choć nie tak jak qmplom na rl:P) tak samo mówicie że to wina EZ że zostali shackowani przez boty. poqr**** was?? a niech z czystym sumieniem pochwali sie turtles że nie używał żadnych botów NIGDY!! żaden sie nie zgłosi bo tacy ludzie jak oni tylko na botach jadą!! mówicie że teraz turtlesi są PA. no są są bo nikogo już niema kto im zagraża ale ja daje hmmm 3-4 miechy i ludzie zmądrzeją i będzie następna wojna a w tedy wejdą do akcji ludzie z NG i EZ i w końcu teń psikuta fosfik (jak dlamnie to 9 letni szczyl --.-- ) dostanie to na co zasługuje choć są wyjątki w turtlach niebęde pisać kto ale są =) HAIL NG, EZ, WINTERFRESH AND Old ZAPYLACZE!!
Gagagigo
01-02-2006, 21:09
zastanowcie sie, DPFT to nie jest jedna osoba, ci ludzie to niejest płaszczyk który tylko zasłania Fosfika, DPFT to jednostki, jednostki które ciesza sie z wygranej wojny , niewszyscy to PA, (chociaż Soul Shady ciągle pod*******a ludzia armory ;/) Fosfik to dobry przywódca, widziałem wiele bitew , i wiem ze ich walka to nietylko ucieczka jak tu gadacie ;/ Co do jednego musze sie jednak zgodzic, to tylko kwestia czasu do wybuchu nowej wojny, moze po niej niektórzy (złodzieje armorów z pod dp w thais) z turtli dojzeja do panowania serverem. W wojnie jest tylko jedna rzecz poniżej godnosci, hackowanie.
Ja najpierw się przejąłem tym, że EZ ''przegrała'' ,ale teraz to mam to właściwie w d---e.Turtle nie są złe, bo w gruncie rzeczy to nie widze róznicy między Arcania w czasie wojny i po niej? Puki mnie nie zabijają to jest OK ;) . I podoba mi sie outfit Medivh Shadyego ... xD
człowieku masz ty przynajmniej jakies informacja na ten temat?? ty głupi jesteś? a czy mama by ci zabrala skarpetki bo twoje sa czyste a jej nie? --.-- opamiętaj sie człowieku!! ale gUpi jesteś!! Old NG ROX!! jeszcze przed wojną wszyscy mieli do siebie passy każdy każdemu ufał(choć nie tak jak qmplom na rl:P) tak samo mówicie że to wina EZ że zostali shackowani przez boty. poqr**** was?? a niech z czystym sumieniem pochwali sie turtles że nie używał żadnych botów NIGDY!! żaden sie nie zgłosi bo tacy ludzie jak oni tylko na botach jadą!! mówicie że teraz turtlesi są PA. no są są bo nikogo już niema kto im zagraża ale ja daje hmmm 3-4 miechy i ludzie zmądrzeją i będzie następna wojna a w tedy wejdą do akcji ludzie z NG i EZ i w końcu teń psikuta fosfik (jak dlamnie to 9 letni szczyl --.-- ) dostanie to na co zasługuje choć są wyjątki w turtlach niebęde pisać kto ale są =) HAIL NG, EZ, WINTERFRESH AND Old ZAPYLACZE!!
ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL LMAOOOOOOOOOOOOOOO nie wcale shyan nie gral morxem, czy davo arathorem ani razu xD stary pomysl 10 razy zanim cos napiszesz, chociaz jak ci to pomaga poczuc sie kims piszac takie teksty itp to go on, zrobimy dla ciebie dzien lasu x;
ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL LMAOOOOOOOOOOOOOOO nie wcale shyan nie gral morxem, czy davo arathorem ani razu xD stary pomysl 10 razy zanim cos napiszesz, chociaz jak ci to pomaga poczuc sie kims piszac takie teksty itp to go on, zrobimy dla ciebie dzien lasu x;
i co sie tak cieszysz z czegos, czego on nie powiedzial?
Feb 09 2006, 21:16:51 CET Killed at Level 145 by a fire elemental of Mario'izzaro Hehehehehehe a to się ucieszyłem...przeczytałem to akurat po tym jak zabił mnie pewien turtels przed dp...bez powodu. :D :D :D
Feb 09 2006, 21:16:51 CET Killed at Level 145 by a fire elemental of Mario'izzaro
Omg wez kolo daj se troche loozu, a jak nie to chlup do akwarium zółwiku:p, bo na ladzie cos Ci nie idzie!! I odp***dol sie od morxa bo mam sentyment do
postaci ktorymi gralem!! To by bylo na tyle.
Tanivupo
11-02-2006, 09:57
Feb 09 2006, 21:16:51 CET Killed at Level 145 by a fire elemental of Mario'izzaro Hehehehehehe a to się ucieszyłem...przeczytałem to akurat po tym jak zabił mnie pewien turtels przed dp...bez powodu. :D :D :D
Feb 09 2006, 21:16:51 CET Killed at Level 145 by a fire elemental of Mario'izzaro
xDDDD to ja dozuce jeszcze cos swojego :D
Feb 09 2006, 21:16:51 CET Killed Fosfik at Level 145 with a fire elemental ok
Tanivupo
11-02-2006, 11:02
Ja mam filmik ;o bo to ja go zabilem... niestety z roznych powodow nie dam go nikomu :>
Jesteś moim idolem xD RoXujesz :**
Jak tego dokonałeś? Dzięki takim jak ty świat staje się lepszym :D :D
Lechuguitas
11-02-2006, 18:54
Jesteś moim idolem xD RoXujesz :**
Jak tego dokonałeś? Dzięki takim jak ty świat staje się lepszym :D :D
Fosfik dostal kicka niestety mial pecha ze ten kick mial miejsce w thais o tej porze bo marrio wtedy pkowal...
Nie masz sie co cieszyc fosfik sie tym nie przejal za bardzo
Tanivupo
11-02-2006, 20:07
Fosfik dostal kicka niestety mial pecha ze ten kick mial miejsce w thais o tej porze bo marrio wtedy pkowal...
Nie masz sie co cieszyc fosfik sie tym nie przejal za bardzo
Tak to prawda:> Peking w thais i okolicach :> wiadomosc od kumpla ze szuka mnie Fosfik .... ale nie przejolem sie tym ... szlem przed siebie ;p patrze stoi Fosfik.... nawet sie nie ruszal dalem atack... i tak to Jurek bylo uheh xD
Tak czy siak sprawiło mi to wielką radość ;>
Najprawdopodobniej znam Fosfika dluzej niz ktokolwiek z was.
Poznalem sie z nim na Hiberni, gdzie wczesniej gral.
Do pewnego czasu wogole nie bylo miedzy nami kontaktu, ale gdy zaczela sie wojna (Pol + Swe vs. Esp) bylismy wrogam. Esp oczywiscie przegralo wojne, razem z Cerniaka (Fosfik) i od tego czasu polubilismy sie.
Potem przeszedl na Arcanie i przysiagl se, ze bedzie top charem na servie.
Jaki z tego moral ?
Jezeli nie potraficie do czego dojsc to zamknijcie paszcze, bo on zasluzyl to na co ma. Robi PA ? Ktos mu zabroni ? Wszystkie gildie sie polacza ? (muhaha)
Zalosne to jest...
^
Sam jesteś zalosny.Fosfik mógłby być [jest;p] top charem bez PA.
^
top charem bez PA.
HAHAHAHAHHAAHA
czytajac deady ludzi na arcani w niedziele na ernecie zwrcilem uwage ze na 10 osob 5 zostalo zabite pzrez fosfika;]
ofc
o pa;]
Ethern the one and only
14-02-2006, 06:51
a teraz przypuscmy (ble, tfu chicks itd...) ze swe wygrali wojne :> to zamist tych 5 osob z 10 zabitych przez foska, byloby 5 zabitych przez rhargara/valaisa lub innego z e0
jest to przywilej gildi ktora wygrala wojne ;]
a ty notop nie pij tyle!!
Przywilej - Phi
To, że Fosfik zabija bez powodu świadczy tylko o nim ..
Tanivupo
15-02-2006, 10:20
a teraz przypuscmy (ble, tfu chicks itd...) ze swe wygrali wojne :> to zamist tych 5 osob z 10 zabitych przez foska, byloby 5 zabitych przez rhargara/valaisa lub innego z e0
jest to przywilej gildi ktora wygrala wojne ;]
a ty notop nie pij tyle!!
przywilej ze jestescie best gildia na servie i mozecie sobie robic PA ?;p buehe;d i wy walczyliscie o WOLNOSC? na Arcania? uheueheh
Ethern the one and only
15-02-2006, 10:56
podaj mi przyklad gildi ktora jest najlepsza na servie i nie robi pa (nie mow o swiatach non-pvp)
Najprawdopodobniej znam Fosfika dluzej niz ktokolwiek z was.
Poznalem sie z nim na Hiberni, gdzie wczesniej gral.
Do pewnego czasu wogole nie bylo miedzy nami kontaktu, ale gdy zaczela sie wojna (Pol + Swe vs. Esp) bylismy wrogam. Esp oczywiscie przegralo wojne, razem z Cerniaka (Fosfik) i od tego czasu polubilismy sie.
Potem przeszedl na Arcanie i przysiagl se, ze bedzie top charem na servie.
Jaki z tego moral ?
Jezeli nie potraficie do czego dojsc to zamknijcie paszcze, bo on zasluzyl to na co ma. Robi PA ? Ktos mu zabroni ? Wszystkie gildie sie polacza ? (muhaha)
Zalosne to jest...
zief.......
Ja nie znam najlepszych gildii z innych serverów, ale to co robi fosfik i inni wcale mi [ i chyba nie tylko mi ] się nie podoba .
Czemu Fosfik nie jest liderem Turtli? Dzisiaj na tibi.com patrze gildie i DPFT a liderem jest Farylin Manson OcB ???
Belfregor
18-02-2006, 21:15
zobacz mój topic : Fosfik wyżucony z DPFT ??? B)
zobacz mój topic : Fosfik wyżucony z DPFT ??? B)
Napisałem to zanim przeczytałem twój topic :>
btw. wyRZucony :]
Napisałem to zanim przeczytałem twój topic :>
btw. wyRZucony :]
nie poplacz sie ze przez Rz moze ma dyslekcje :D
nie poplacz sie ze przez Rz moze ma dyslekcje :D
A może dysmózgowie?
To, że ktoś ma dyskleksję (a pewnie i tak nie ma) nie zwalnia go z poprawnego pisania.
A może dysmózgowie?
To, że ktoś ma dyskleksję (a pewnie i tak nie ma) nie zwalnia go z poprawnego pisania.
Wyobraz sobie ze ty masz dyslekcje albo cos, i ktos mówi ze jestes uposledzony bo pisać nie umiesz. Fajnie by ci było?
Sądze że nie..
hmm sry za post ... net sie wali
Wyobraz sobie ze ty masz dyslekcje albo cos, i ktos mówi ze jestes uposledzony bo pisać nie umiesz. Fajnie by ci było?
Sądze że nie..
DyslekSja jest uposledzeniem ;>
Chyba, ze chodzi ci o DYS LEKCJE tak jak napisales, jak ktos nie chodzi na lekcje i nie umie pisac to faktycznie nie mozna go nazywac uposledzonym.
Zreszta dysleksja nie zwalnia z poprawnego pisania, daje ci tylko wiecej czasu.
No i po co rozgrzebywac stare tematy;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.