Pokaż pełną wersje : Sd Combo Eternia wmv
Film przedstawia Combo Sd w wykonaniu low lvl druidów i sorców. Ofiarami są 50+ lvl
Link 1:
http://rapidshare.de/files/9910359/teamPk*****.html
Link 2:
http://www.megaupload.com/?d=WNX2FW07
Fillipex
28-12-2005, 23:18
Zreszta all nvm! :D Fajne akcje :D Naprawde niezla robota ;]
PS: 47 mb.... nie wiem czy komus bedzie sie chcialo to sciagac.. oprocz mnie ;]
99 ms :D team to team :P gz za pk i gz za filmik pozadnie zrobiony :P 10/10
Faaaaajny film..... 11/10
Fillipex
28-12-2005, 23:51
Filmik naprawde dobry tylko szkoda troche tego 99 mastera.. juz prawie 100 byla a tu dead... 11/10 zgadzam sie :)
TehRegent
29-12-2005, 07:55
@Lu-kas
GZ!! Wkoncu go udostepniles :P juz sie doczekac nie moglem :)
Thor Emperal
29-12-2005, 08:58
jak będziecie jeszcze pekowac zabijcie zili ma'fess on cznsto afk ;]
ps moge dac nawet runki :P
Baal Nightmare
29-12-2005, 09:31
spoko filmi duzo akcji tylko troszeczke duża ale niebylo tak zle ze sciongnienciem
Sir Emilio
29-12-2005, 09:51
Hehe bardzo fajny, pierwsza ofiara miała niewyobrażalnego fuksa. Muzyka wystąpiła już w filmiku z csa - mistrzowie świata z 2002 roku. Dobra nie rozgadując się dużo akcji, fajnie dopasowane, dużo fragów, szkoda, że nie pokazany loot.
Naszym celem nie był loot, a fragi. Czasami nawet nie zaglądaliśmy do ciała, tylko od razu znikaliśmy. A co do loota, to trochę uhów, trochę sdków i jakaś tam kasa. Przeważnie ofiary miały na sobie aol. B)
kubusiek
29-12-2005, 11:13
dobry klimat wjna akcja ..to byl poprostu majster sztyk
jak będziecie jeszcze pekowac zabijcie zili ma'fess on cznsto afk ;]
ps moge dac nawet runki :P
heheh go napewno nie zabijemy bo to jest knight a my tylko sorców i druidów zabijamy. A wogóle on ciagle w Ab siedzi a my juz w Venore
Jammamanter
29-12-2005, 21:55
Film przedstawia Combo Sd w wykonaniu low lvl druidów i sorców. Ofiarami są 50+ lvl
Link 1:
http://rapidshare.de/files/9910359/teamPk*****.html
Link 2:
http://www.megaupload.com/?d=WNX2FW07
Nic dodać nic ująć..
HAIL SHEL PHAN ;)
Jammamanter
29-12-2005, 22:13
You have requested the file teamPk***** (48933278 Bytes). This file has been downloaded 147 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
We are doing HEAVY maintenance until 1.1.2006 in order to provide you with much more speed and performance! Because of this, the bandwidth is very limited right now for free-users. Please enjoy the days, enjoy New Year's eve and have fun with your friends and family. If you REALLY need a file, you can try again later or just get a PREMIUM-Account. Please do NOT think that we are doing this upgrades to make you buy a premium-account. You will see a much faster RapidShare really soon, so please stay tuned and we wish you a happy new year!
-.-
Nie ma to jak sd combo ;D, swietny filmik polecam
Tak szaleja knurowscy pekerzy xP 100/10
super mega hiper wy***isty filmik!! daj muze na rapida....
Widze ze poszliscie w moje slady :)
Widze ze poszliscie w moje slady :)
Tak własnie tak oglądałem twój filmik i wtedy narodził sie pomysł ;)
@Grajper
Muzyka z filmiku
http://rapidshare.de/files/6197041/The_Two_Towers_-_Requiem_Overture__Full_orchestra_.mp3.html
jakis rok temu mielismy zrobic to samo z zoxisem i xulodue ;-) gratz movie ;-P i fragów
Gz film combo przy magharadzy 99 ms bylo cudowne ;D
ten 99 ms to kolega mojego rl ;D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Hail KNW!!!!
Gratki !!!!!!!!!! :)
hahahahahhamuahahahah :D genialne :D poprostu wypas najlepszy to virus del dilerus jak sie geinialnei zlozyl :D macie talent róbcie co do was nalezy :D zabijajcie wiecej cepków co myśla że rzadza :D
Re5spect
juz wiem co przekaze w spadku :D .. tego filma genilany :D hahahahhaha :D
pozdr dla eterni :D :*****
Pacjenteczka
30-12-2005, 13:19
6 minut swietnej zabawy z ziomkami z mojego miasta!! ;) Dobre bylo jak ktos do Hidka powiedzial "niech pan popatrzy jak pana qmpel z gildi pada" ;) , a hidek "nie podniecaj sie tak" widzialem to wszystko w kafeji :D
gratz wam:P ale szkoda mi troche tego 99 ms :( ale tak ogólnie to lajtowe
P.S.: chciłabym sie do was przyłączyć :p mam druida na 21 lvlu :P
edit1: zabijajcie jakiś brazylijczyków, albo szwedów :P, ale jak chcecie
Nic dodac Nic ujac xD Warto poczekac i sciagnac
<KiLLeR>
31-12-2005, 13:38
You have requested the file teamPk***** (48933278 Bytes). This file has been downloaded 147 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
We are doing HEAVY maintenance until 1.1.2006 in order to provide you with much more speed and performance! Because of this, the bandwidth is very limited right now for free-users. Please enjoy the days, enjoy New Year's eve and have fun with your friends and family. If you REALLY need a file, you can try again later or just get a PREMIUM-Account. Please do NOT think that we are doing this upgrades to make you buy a premium-account. You will see a much faster RapidShare really soon, so please stay tuned and we wish you a happy new year!
-.-
Wystarczy kilka razy spróbować otworzyć i za którymś razem będize sie dało ściagac bo zmniejszyli limit osób której moą ściagać na czas technicznego upgrada
@topic
No zaje-fajne pk super zgranie. zabijanie takich h leveli miło sie oglada ;]
Troche duży rozmiaz filmiku ale ujdzie mam fast neta :P Następnym razem daj w rar chociaz zaraz będą krzyczeć keylogger nie ściagac :P
No tak... Magcharadzdza padł... Ale i tak to natychmiast odrobił aż do 100... :) Swoją drogą takie coś wymaga niesamowitego zaangażowania i zgrania...
Expression sorcerer
01-01-2006, 19:50
Filmik najs, szkoda tylko tych wszystkich, którzy zaliczyli Own3d.
P.S. Wybijajcie BR B)
Kwadratowe Koło
01-01-2006, 21:14
Oh my god! Świetny film! Genialnie dodana muzyka! Zajmuje 1 miejsce na mojej półce filmów ;]
Mefis Jazda! ;)
Nic dodac nic ujac jestesmy tacy rodacy mam nadzieje ze to brazole i swedens podedaly! 11/10 :)
Gromnjir
02-01-2006, 19:05
Nie, głównie Polacy padali
Mogliscie chociaz Maga oszczedzic ;p
patrikozzz
02-01-2006, 22:43
Filmik fajny , ale te replaye drażniły ;)
skryhull
13-05-2006, 19:14
filmik super, spodobał mi sie
Persibald
13-05-2006, 19:21
Megaupload:
This link will become active again when someone re-uploads the file.
Rapidshare:
You have downloaded 26261 KB. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 15 minutes)
Rehostnij na mega~
:)
YaY, po co reaktywacja ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.