Pokaż pełn± wersje : Czy dogoni mnie Dwarf Guard?
Smash-Shady
29-12-2005, 00:02
Zamieszczalem to pytanie juz w innym temacie, lecz nie otrzymalem odpowiedzi....czy na 17 lvlu dogoni mnie dwarf guard (chodzi mi o kopalnie).Wiem ze mnie dogoni w sali tronowej (-.-)" i czy z 60 dista mi sie bedzie zwracac za bolce? (narazie mi kumpel zbiera) xD
Raczej nie powinien cie dogonić, jak z kumplem na D-solidery poszlismy i byli¶my przy jakiej¶ jaskini, wlaz, był tam z 5 sekund i wraca na redzie, bierze exura vita, ok fajnie, potem jaki¶ n()()b ropuje tego guarda co stał czekaj±c na to, i jak uciekałem to mieli¶my mniej więcej wyrównane tempo...
była draka... już my¶lałem że dedne (miałem z 32 HP a on mnie po 56 klepał) a tu nagle cud - ten n()()b co go zlurował dobija go w ostatniej chwili 8o
raczej cie nie dogoni, a reszty nie wiem
A je¶li chodzi o miny to nie musi ci sie na boltach zwracać, popro¶ znajomego sorca/druta o FireFielda rune, zejdĽ na dół, klepnij go z tej runy, fagas ma burna, wyjdĽ na góre, zaczekaj aż burn się skończy i powtarzaj aż do skutku. jedna swieża runa powinna stykać.
Smash-Shady
29-12-2005, 00:24
hehe raczej... :P a oplacalo by sie isc z blokerem i dobic do 20 lvla..? Jesli tak to ile by to trwalo..?
Z blokerem raczje bez sensu, watpie zeby ktos chcial blokowac potwory z ktorych loot nadaje sie raczej tylko na loot bag, chociaz w sumie jak jakis twoj dobry kumpel, to moze zblkowac uhow mu duzo nie pojdzie, napewno sie zwroci... DG raczej cie nie dogoni, bardziej martw sie o to ze w kopalni stosunkowo ciezko uciekac i uciekajac przed jednym mozna trafic na duza grupe... za bolty sie oczywiscie zwroci i ew. runy...
Nie idz przed 25lv poniewaz uciekajac trafisz na wiecej guardow.
Ja palkiem w 1 dzien wbilem 20lv na guardach z blockerem. Bez niego padalem, poniewaz Guardy czesto respia sie nam za pleckami co oznacza deda, sczegulnie ze na twoim lv napewno masz ok. 280hp a guard luzem u***ie ci za 100.
Propan Butan
29-12-2005, 13:15
pfff ja zaczolem na guardy chodzic moji mdrutem an 19 lvl i jak dotad ani razu neidedlem ale pamietaj CHODZ NA NIE JAK NEIMASZ ZADNYCH LAGÓW bo dzis mailem male ipierwszy raz do reda zjechal mnie ....... :) pozdr(aha i UH i hmm na wszelki wypadek bierz)
EDIT
Up@ ty jestes knight to musisz obok neigo stanac i masz lipe a ci co na dystans walcza to maja latwiej :P
knightem lepiej na zwykle chodizc jak najdluzej (w sesie skil ldobrze na nich idzie)
pfff ja zaczolem na guardy chodzic moji mdrutem an 19 lvl i jak dotad ani razu neidedlem ale pamietaj CHODZ NA NIE JAK NEIMASZ ZADNYCH LAGÓW bo dzis mailem male ipierwszy raz do reda zjechal mnie ....... :) pozdr(aha i UH i hmm na wszelki wypadek bierz)
EDIT
Up@ ty jestes knight to musisz obok neigo stanac i masz lipe a ci co na dystans walcza to maja latwiej :P
knightem lepiej na zwykle chodizc jak najdluzej (w sesie skil ldobrze na nich idzie)
Nie rozumiem cie, przeciez czarno na bialym napisalem ze chodzilem palkiem na Guardy.
Knightem oplacalnie chodzi sie chyba przy 90 skillu. Bo przy 80 widzialem jak czesto schodzily uhy. 1 na 5, 6 guardow.
Tak zwraca sie ale nie lepiej marnowac 1 na 10, 15?
Propan Butan
29-12-2005, 13:23
EDIT2 ale ja patrzlaem pod avatar i zle doczytalem sry :P
@Propan Butan
Naucz się trafiać w te literki na klawiaturze jak masz co¶ zamiar napisać, bo nieco kalecznie to wygl±da
@topic
Nie powinien Cię dogonić, ale z 60 distem expienie na nich będzie raczej nieopłacalne, nie zwróci Ci się. Dobij 70 i wtedy spróbuj.
tomekp-91
29-12-2005, 18:18
Też mam 17 lvl i spokojnie przed nimi uciekam,
gorzej jak wejdzie mi "pod koła" jaki¶ rot albo inne badziewie :p
taaa niedogoni cie raczej NIGDZIE.
nawet w sali tronowej (chyba) :P mnie przynajmniej niedogonil na 9 lvlu w kopalniach ale przy lagu padlem wienc uwazaj glownie na lagi ^^
a co do beltow to niewiem niejestem i nigdy niebylem palem =]
Też mam 17 lvl i spokojnie przed nimi uciekam,
gorzej jak wejdzie mi "pod koła" jaki¶ rot albo inne badziewie :p
Na poziomach z guardami nie ma rotow, dwarfów.
No chyba ze expisz na poziomie z soldkami gdzie występuje resp 2 guardow na pietro. Ale wtedy zle mu doradzasz bo hunt soldkow z 2 guardami to nie to co hunt samych guardow.
Smash-Shady
29-12-2005, 21:16
dobic 70 dysta to dla mnie katorga :P namowie kumpla zeby poszedl ze mna...a btw mi sie wydaje ze mnie ne dogoni bo nawet tarantula mnie nie dogoniala jak so haste rzucial (ale ja bylem daaaalleeko od niej :P )
dzienx za odp :P tylko dobilo mnie ze mam to 70 dysta wibc... B)
Karakath
29-12-2005, 21:54
Teoretycznie to uciekniesz, ale gorzej jak kolega wyzej mowil jak "wpadnie Ci cos pod kola", lub lagi bedziesz mial. Zawsze bedzie Ci sie za bolty zwracac jezeli bedziesz robil lootbagi ;]
A ja expie w Kazordoon :D Szybko ustukałem z 8 na 11 :D :)
Markizek
29-12-2005, 23:34
Ja mam 37 lev i czesciej bije soldy niz guardy,wiec poexp se soldach,na 65 discie smialo juz idz i napewno cie nie dogoni.Powodzenia!!!:)
Smash-Shady
30-12-2005, 01:13
skoro sadzicie ze mnie ne dogoni :P najpierw so sprawdzeresp gdzie sa max 2-3 guardow :P a jak mi ne pujdzie to soldy ale raczej z strzalami..czy z bolcami..(czasami sie bedzie zwracac per soldka <zostawia czasami nawet 3 bolty!! xD>)
wielki90
30-12-2005, 05:55
Na Bank cie nie dogoni!
A z takim lvlem i distem to na respawny 1x!!!
Dał by¶ rade guardowi, ale na 17 lvlu to bardzo ryzykowna zabawa. Radze zrobić sobie wyższy lvl i dopieru wtedy na nie i¶ć. ;)
kkrzysiek
30-12-2005, 18:23
może być tak na styk z tob± ale radzil bym uważać bo jeżeli cie zlaguje na chwilke albo co¶ ci zablokuje droge to będzie niefajnie.... Także ODRADZAŁ BYM
Markizek
30-12-2005, 22:42
Ale wy ludzie jestescie tepi przecierz chlopak sie nie wpiprzy na poziom 6 czy 5 tyko pewnie bendzie tam guardy te z soldami bil...nie dogoni cie,zblokuje droge-.-' To wybij to co musiszi idz dalej a nie tak jak polowa ludzi zostawia roty dwarfy i padaja pozniej bo nie wybili i droge bloknie -.-' :D :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.