Pokaż pełną wersje : Wojna
Chce zobaczyć czy spodobają sie wam te obrazki i pozwolicie mi zrobic duży fak'e o trzech przyjaciołach kturzy walczą ze sobą dla zabawy i kturzy chcą sprawdzić ktura rasa jest najlepsza
http://img506.imageshack.us/img506/5250/wojna38fi.png
http://img483.imageshack.us/img483/6687/wojna49ps.png
Oby wasze opinie nie byly przesadą
patrikozzz
29-12-2005, 03:10
Troche słabe ;) No ale próbuj, próbuj, w końcu do odważnych świat należy Xd
A podobają ci sie przerobione potworki bo mi szczegulnie podoba sie orc riderz trujzębem i minos guard w czarne zbroji. Moze w nastepnym update dodadzą takie potworki 8o 8o 8o 8o
A to potworki kture przerobiłem
http://img501.imageshack.us/img501/6686/berserk9kf.png
Lord Pogromca
29-12-2005, 03:52
Nawet,nawet. Najpierw zrub tego fak'e a potembedziemy oceniac. Przerobione monstry sa 10/10 chociaż ten minotaur z dzidą podejrzanie wygląda 8o
patrikozzz
29-12-2005, 04:17
A podobają ci sie przerobione potworki bo mi szczegulnie podoba sie orc riderz trujzębem i minos guard w czarne zbroji. Moze w nastepnym update dodadzą takie potworki 8o 8o 8o 8o
A to potworki kture przerobiłem
Nom potworki są wręcz zaczepiste ;) Już telegram do CipSoftu wysłałem, żeby dali takie potworki do update ;)
1. Potworki nie są fajne. Paintowe... takie... Nic nowego nie dożuciłeś szczerze mówiąc, jak tylko pozmieniąłeś im kolorki i dorzucić kilka elementów. A co do fake'a, pomimo troche nietentego fabuły, to nie jest on aż taki zły...
10/10 nic nie mam do zarzucenia <--- przez rz czy samo ? :)
Dark Sven
29-12-2005, 13:09
1. Potworki nie są fajne. Paintowe... takie... Nic nowego nie dożuciłeś szczerze mówiąc, jak tylko pozmieniąłeś im kolorki i dorzucić kilka elementów. A co do fake'a, pomimo troche nietentego fabuły, to nie jest on aż taki zły...
Otóż to ale ortografia i... nie wiem kogo tu smieszy pierdzenie(przedszkolaki)
za to pierdzenie ocena w dół
6/10 na początek
Nawet fajne :P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D:D
14:21 You advanced in fist fighting. I have 20!!14:21 You advanced in fist fighting. I have 20!!14:21 You advanced in fist fighting. I have 20!!
możecie gratulować!!
A ty to może nie miałeś błeduw w swoim pierwszym fak'e??Nie zrobiłeś żadnych nowych obrazkuw tylko screeny.Zobaczcie jak on wkleja i robi spiry w Orki atakują rookgrad cz.1 X( X( X( X( X(
Maciosek
29-12-2005, 19:11
@UP
Blablabla, dupa kupa. Hyyyyyyyyyyyyyy... Widać, że nie umiesz przyjąć krytyki. Fake słaby.
A ty to może nie miałeś błeduw w swoim pierwszym fak'e??Nie zrobiłeś żadnych nowych obrazkuw tylko screeny.Zobaczcie jak on wkleja i robi spiry w Orki atakują rookgrad cz.1 X( X( X( X( X(
Ja nie miałem 2 koślawych obrazków przypominających niewiadomo co. I sie odwal ode mnie, bo to było pół roku temu. Czasy się zmieniają.
Gesiu of Galana
29-12-2005, 20:57
dobre z tym textem "To wojna nabronie czy na pierdy"
:D 8o 8o 8o 8o 8o dobre hehe proboj dalej
P.S byle bylo takie zabawne :P :cup:
Lord Pogromca
30-12-2005, 03:10
co ty Crowal do niego amsz zrobil lepszego fak'e niz ty X( X(
Oecna fak'e 10/10
Niezrorum mnie źle ale głupio jest jak wklejiłeś pierwszy fak'e, serce bije jak młotem a potem go krytykują. Ja też pewnie za kilka miesięcy bede robił lepsze :]
P.S Fajne wychodzą ci animacje. Najlepszy jest ,,Jak npc zarabijają pieniądze''
Pewnie dlatego bo najdłuższy :cup: :cup: :cup: :cup:
Niezrorum mnie źle ale głupio jest jak wklejiłeś pierwszy fak'e, serce bije jak młotem a potem go krytykują. Ja też pewnie za kilka miesięcy bede robił lepsze :]
No widzisz. Jak wtedy nie miałem aż tak dobrych fake'ów, i wyzywałem wszystkich którzy mnie krytykowali. Ale przestałem, bo tak być nie może! Ty też się zastanów(Choć wątpie byś to zrobił), czy żucać się na każdego który cie krytytkuje...
Rob Rob dalej mi się podoba. ;) ;)
predalien
30-12-2005, 14:18
No cóż dobre to to nie jest ale słabe też nie.
Przejde od razu do oceny
Fabuła 4/10 ( to za to żę kilka ras wypowiedziało sobie wojne po prostu od tak sobie dla jaj pewnie i mają za to ginąć niewinne stworzenia bo ich władcy się nudzili )
Wykonanie 9/10 (kilka potworów za bardzo paintowo wygląda)
Umyj gębę wyjdź i nie wracaj. <== Oto moje zdanie.
@Edit:
On chociaż nie miał błędów ortograficznych.
A ty Crowal jakiego używasz programu??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.