Pokaż pełną wersje : Mamy już 10-ciu 200 - levelowców :D
Właśnie, mamy już 10 osób na świecie które osiągnęły level 200.
Tutaj zamieszczam screena z tibiabr.com, z którego widac że niedługo będzie nawet 1st 250 lvl - Eternal Oblivion
http://img379.imageshack.us/img379/3165/10200lvl0qc.png
Seromontis, najlepszy Polak goni Eternal Obliviona i brakuje mu do niego tylko 53 mln expa :P
Edit: Wiadomośc z ostatniej chwili, Eternal Oblivion chyba znowu zaczął grac i wbił 250 lvl, tutaj zamieszczam screena z www.tibiabr.com :
http://img227.imageshack.us/img227/4728/2505by.png
Seromontis expi chyba najszybciej ze wszystkich 200+
Mam nadzieje, że już wkrótce wyprzedzi Eternala Obliviona ;)
No no, Seromontis strasznie się rozbujał i może dogoni kiedyś Eternala ;]
Tak tylko EO się nielogowal od 20 grudnia, niewiem co sie z nim dzieje może kotś wie??
eternal zwolnil z expieniem dlatego ze od 9 dni sie nie loguje
@up: kilka sekund ;)
Thristen
29-12-2005, 11:23
Eternal Dostal odwapnienia czaszki od monitora i zaliczyl zgona.. xD
A Seromontis z swoim zapalem wyprzedzi E.O :>
53 mln expa to miesiac..
Seromontis robiąc ~15m expa tygodniowo wyprzedzilby Eternal Obcviliona w ~4k tygodni
Ale jeśli eternal wróciłby do expienia i robił jak ostatnio ~6m expa tygodniowo to Seromontis miałby ~9m expa przewagi z każdym tygodniem więc zajęłoby mu to około 6-7 tygodni
Proste wyliczenia ;D
Seromontis robiąc ~15m expa tygodniowo wyprzedzilby Eternal Obcviliona w ~4k tygodni
Ale jeśli eternal wróciłby do expienia i robił jak ostatnio ~6m expa tygodniowo to Seromontis miałby ~9m expa przewagi z każdym tygodniem więc zajęłoby mu to około 6-7 tygodni
Proste wyliczenia ;D
15 mln expa tygodniowo?? lol Rekord Seromontisa w najwiekszej ilosci expa podczas tygodnia wynosi okolo 12 mln, a ostatnio zdobywa najczesciej kolo 10 mln.
@topic
Raczej nie bedziemy mieli szybko 1st 250 lvla. EO od 9 dni nie zdobyl nawet 1 expa. Moze wyjechal gdzies na swieta :P
Blademaster Pox
29-12-2005, 16:54
nom tez mam nadzieje ze sero~~ pokaze na cos go stac :>
Wedlug mnie to oni wszyscy w 2006 roku zdobeda 250.chyba ze ich ktos shakuje czego nawet najgorszym wrogom nie zycze ale jak narazie to seromontis dogania E.O raz dwa a wiec jezeli E.O nie zacznie expic (moze nie pamieta pasow xD) to seromontis dogoni go w jakis miesiac moze dwa a moze nigdy
Pozdrawiam All. Szczesliwego nowego roku 2006
zycze ścięże(ort rox) zeby wkoncu nasz polak przedonil eo bo wkoncu polak potrafi
Flash_Radzio
30-12-2005, 01:38
Proste wyliczenia ;D
lol?? a kiedy je, śpi, sra(:P) i takie te?? :)
Anetka Wizard
30-12-2005, 12:00
I nadal nie ma pierwszego 200 lvl palladyna i druida.. ciekawe kiedy te profesje doczekają się swojego 200lvl ;)
a wydawało by sie, że pallkiem szybko sie expi 0.0
No to odpowiadam:
Z tego co mi wiadomo, najsilniejszym druidem świata jest: Hesperides (czy jakoś tak), z 187~ lvlem
Najsilniejszym paladinem jest wg. mnie Gugo (190~ lvl)
Thimburd
30-12-2005, 12:56
Najwyższy lvl RP ma Pancras Dragonheart (195 lvl), a co do Druida to się zgadzam: Hesperides.
Bardzo byłoby miło gdyby Seromontis przegonił wreszcie Eternal'a. No, ale 2 miejsce nie jest złe ;) Przynajmniej mamy jakiegoś polaka zeprezentanta.
A Seromontis dziennie średnio 1mln expa wyciąga (i tak nie zawsze), a przez ostatni miesiąc zjadł równe 34,226,121 expa. :)
A Eternal ciągnie mniej więcej tyle samo, ale ostatnio jest nieobecny, więc Seromontis go dogoni napewno, ja Wam to mówię!
PS I love http://www.erig.net/! :)
kostooch
30-12-2005, 14:14
Moze w koncu jakis RP +200?
paffelek
05-01-2006, 20:14
masz racje EO zapomniał passów :D :D :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.