Pokaż pełną wersje : Prawdziwe Oblicze Eternala*****
raziel1992
29-12-2005, 11:56
o to film pokazujący oblicze Eternala
film zrobił mój zioma zezq
link - http://rapidshare.de/files/10027928/oblicze_eternala*****.html
miłego oglądania ^^
fajny film ale muza troche badziewna...
ale dobry pomysł :D
<KiLLeR>
29-12-2005, 12:06
Spoko to zrobiłeś ;] Zbyt dużo filmików to ja z nim nie oglądałem a to jest fajnie zmontowane
@ edit to ty na tym filmiku takie miny jak małpa robisz ?
Lol :). Filmiki z OTS i dodane twoje czy tam twojego kumpla miny :). Lol :). Też nie miałeś co robić XD.
Przedni filmik
Ale masz morde 8o :D:D:D
Danthorr
29-12-2005, 13:21
Jesteś żalosnym gówniarzem ktory wszystko co w Tibii osiągnał to 15 lvl...
twoje miny nie świadczą o twoim poczuciu humoru tylko o braku smaku i głupocie.
żal mi ciebie i tych których to śmieszy...
Danthorr, zakladalem acc zeby to wlasnie napiac :-P, uprzedziles mnie.
@topic
Koles jestes na serio żałosny, Eternal Oblivion jest najlepszym graczem w tibi (chodzi mi o lvl, skille.) Pewno mu zazdrościsz...
Umiesz juz w ogóle pisac i czytac?
Skończyłes Ty synku podstawówke?
NIE -.-
ŻAŁOSNE, NIE RADZE NIKOMU OGLĄDAC BO POPROSTU SKRĘCA CZŁOWIEKA Z IRYTACJI X( X( X( X( X(.
jeżeli miałbym to wszystko złozyć to powiem tyle:
Ten koles który to kręcił jest noob i jakiś niepełnosprytny (jego miny i all :( ).
Jakbyś potrzebował pomocy -pieluszki, ciepłe ubranka, jedzenie to powiedz pomożemy, bo zdaje sobie sprawe, że jest Ci trudno...
[ironia]
Bjoern Shu
29-12-2005, 13:34
rehost plaxior ; }
Fillipex
29-12-2005, 13:41
No co za shit.... nie warto sciagac... jakis dzieciak podnieca sie OTS'em o.0
po 1 to njie ja strzelam minki sa z neta sciagniente debilu heh zadroszcze eternalowi czego? tego ze ciagle na*******a w tibie i pozania swiata niewidzi ukonczylem podstawowke ;] moze ty tez ale rozum masz niemowlaka :evul: jestes zalosnym debilem B) :D 8o mama cie niekocha masz smiech jak kaznik ****a od malucha
Głupota ludzka nie zna granic
... i morda też.
nieściagac syf straszny koles sie podnieca ze ma krzywy ryj i gra eternalem na otsie omg ale ryj tak krzywy ze prawie sie zrzygalem niescongac strasznie krywy ryj (uwaga jak masz słabe nerwy to wogle nieściongaj bo zemdlejesz na widok tego ryja ;/)
Sir Emilio
29-12-2005, 14:20
Chłopcze, czy ciebie w piwnicy trzymali całe życie? Filmik, syf jakich mało, twarz pozostawie bez komentarza. Nie rób więcej filmików plx!!!
Człowieku gorszego g***a nie widziałem.
Moge się załorzyć, że ten koleś na filmiku to ty :)
co tyj -.- zaplac twarzowe i umyj pachy -.-syf jakiego nie widzialem
Jezeli zrobiłes ten filmik poto zeby ludzie mysleli jaki jestes dupny i zeby inni rozmawiali o twoim filmiku na podworku "Widzialem Filmik wmv o Eternalu na tibi.pl ale za***isty ten koles co go zrobil musi byc ładnym wymiataczem " to Sorry ale Ci nie wyszlo
Nastepnym razem zrob filmik wmv z wlasnej postaci a nie jakiegos gówna z OTSa A najlepiej nie rob w ogole unikniesz przykrych komentarzy
CyA
Po komentach sądząc nie opyla się zassysać
Tasiorstrasz
29-12-2005, 15:15
Na twoim miejscu z takim pyskiem podał bym matkę do sądu.
Żalosne, zal mi Cie chlopcze, nie polecam
Mastersasek
29-12-2005, 16:14
You were down.......50 to 49 OTS PLX.Film taki ,że szkoda miejsca na dysku na niego.
tomekp-91
29-12-2005, 16:56
OMG 8o
Chłopcze! ty jesteś poprostu za***isty! Jesteś moim idolem!
Już dawno się tak nie uśmiałem...
Po obejrzeniu filmiku zatkało mnie na 10 sekund po czym wybuchłem ironicznym śmiechem przez który mało co nierozbiłem monitora...
I Ty masz 13 lat ?? aż niechce mi sie wierzyć !
na początku myślałem ze jakiś 11 latek robi sobie jaja i podnieca się swoją "cudowną" urodą...
poprostu brak mi słów...
podpisuje się pod wcześniejszymi negatywnymi postami
BTW. nic tym nie osiągniesz... ;)
Szneki strzela jakby go z cyrku wypuścili....
ps. odejdz czasem od komputera ... X(
Raks Ninja
29-12-2005, 17:09
boshe nastepne patologiczne dziecko, ze takiego do kompa dopuszczaja :S
Zrobiliście mu tylko reklame -.- skoro taki to syf to więkoszość userów ściągnie to by się przekonać o czym toczy się dyskusja -.-".Sam znalazłem się w tym gronie ^^.
@Topic: Brzydki jesteś.
boshe
Wyjdź <bulwersacja>
Jaka twarz ;D... ahh te małolaty.. Ujdzie ;p
OMG... Myslalem ze mozna sie posmiac z paszczucha ale to jest obzydliwe zygac mi sie zachcialo i nawet nie wiem dlaczego czy z powodu muzyki czy z twojego ryja czy z tego jaki masz stosunek do Eternala. On po prostu sie poswieca dla tego co robi... Aha i ten "OTS" to co to jest? Nawet lvl nie ten.
Strzelba
29-12-2005, 18:23
ja na twoim miejscu poszedlbym mieskzac do buszu zeby nikt mnie nie widzial, bo taka masz morde jakby cie matka z psem robila ale to szczegol, wedlug mnie masz niedokrwiony mozg ;/ ale na to sa lekarstwa.
Ten ryj to na bazarze z bronią masowego rażenia kupiłeś? Tak wygląda. Jak ja bym tak wyglądał to bym miał raczej na tyle rozumu żeby się nie pokazywać nigdzie poza gabinetem chirurgii plastycznej. Film jest denny, treść bezsensowna, a muza nawet głuchego by w****iła. Wyjazd z tego forum. Idź się powieś, będzie lepiej dla świata.
Kajmanek
29-12-2005, 18:49
Ludzie, dobrze sie czujecie?
Internetowe kozaki, tutaj wyskakujecie z tekstami "krzywy ryj", a sami nie jestescie lepsi :) .
A co do filmu: nie jest zły, te śmiechy niepotrzebne, ale ogolnie ujdzie. Jednak gdyby nie odpowiednia reklama w postaci tych wszystkich tekstow to nie sciagnalbym :P
Autor tego tematu pokazuje jak sie zachowuje grajac w tibie kiedy mu wypadnie 1 gp z rata...
Autor tego tematu ma taki ryj jak ta małpa która pokazywal... Zal mi Cię chlopcze...
Tasiorstrasz - Zgadzam sie z toba w 100 % -tach...
Ale sobie koleś wioche zrobiłeś... Lol..
Widać że podstawówka... Młodzieńczy ( Dziecięcy?) pysk...
I zachowanie... Zrozum.. My nie twoi kumple, nie śmiejemy się z byle gówna..
down z 50 na 48 lol co to ma byc :D
Ty tak na serio?
Ładny OTS, nie ma co :)
...
n/c
PS : Żeby było więcej tekstu to piszę PS'y B)
sierbador
29-12-2005, 20:22
O ja *******e, co za dziecko, śmiałem sie z jego głupoty, minki jak jakiś down strzelał :D
PS: A ryj to masz jak niebyle kto powaga buahuahu
Temat brzmi - "Prawdziwe oblicze Eternala*****". Czyli ten koles to on? Jesli nie to go chyba obrazasz nie?
zalosne nie polecam sciagac bo sie zgorszyc mozna.... kto cie zrobil bo to chyba nie byli ludzie moze kosmici....
ty kundlu jak mozesz hańbic miejsce mojego zamieszkania cie chyba kur.. robil jakis chlop z Przylądka Dobrej Nadzieji albo ci gowno kregoslup skrzywilo
Nazgarothh
29-12-2005, 20:49
Jakbym cie spotkal na rl to bym ci za***al kopa na tył glowy i bys wyladaowal ryjem w blocie. Masz ryj gorszy ryj niż dzieciw Leningradzie.
Nie rozumiem czemu wy sie jego czepiacie?
Ja juz widze wasze ryje, z czyjegos mozecie sie posmiac, nie?
To tez jest czlowiek.
I ****A AMC NIE OBRAZAJCIE JEGO MATKI OJCA RODZINY ***ANE DZIECI WY TUTAJ WYCHODZICIE NA LUDZI KTORZY MAJA 10 LAT TYLKO POJECHAC I W*******IC.
Ale musze przyznac ze z tym otsem to lipa byla mala :p
ty kur.. dorosly ja gdybym mial camere internetowa to bym pokazal jaki mam ryj ****a i wez tu Leppera nie rob z siebie
@do moderatorów : Zamknijcie temat bo ludzie zaczeli się obrzucać gównem =.=
Polowa zostala zreportowana
-gdybym byl- modkiem to bym wam bana dozywotniego wsadzil
tomekp-91
29-12-2005, 21:10
Odezwał się... Obrońca debili :D :D :D
Wez poprostu sie zamknij, gdyby zaczeli wyzywac twoja rodzine z powodu gry byloby ci milo? Mam nadzieje ze go przeprosza za to ~
8o Ale masz krzywy ryj :D Niewidzialem jeszcze nigdy takiej mordy :D
Na poczatku myslalem ze to jakas zwierzyna ale puzniej zobaczylem ze to jakis dzieciak z krzywym ryjem sobie jaja robi ;)
tomekp-91
29-12-2005, 21:23
Słyszeliście?
przepraszajcie go bo jak nie to zaraz przyjdzie do was logo i wam spuści w*******, bo żal mu mamy i taty jakiegos po*******eńca...
btw. jego siostra to szmata xD ;)
Iastemnz
29-12-2005, 21:25
No No rzeczywiscie troche krzywy ten ryj =/. Tak przy okazji Eternal niema 50 lvl B)
Wez poprostu sie zamknij, gdyby zaczeli wyzywac twoja rodzine z powodu gry byloby ci milo? Mam nadzieje ze go przeprosza za to ~
a ty masz problemy morzesz se wyzywac mojom rodzina omg ale straszne nieeeeee onie powiedziles na mojego tate c*** omg straszne
ps:idz bo śmierdzi od ciebie az w Gdańsku.
Co za smietnik.
No nic, ludzie zostali odpowiednio ukarani. A temat zostawie, niech sie troche ci "normalniejsi" posmieja z waszej glupoty i dziecinnosci.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.