Pokaż pełną wersje : Ile dziennie zarabiacie????
Tasamcrow
31-05-2004, 14:20
Ja narazie chodze tylko na valkirie i amazonki oraz do ghostlandu.A to znajde jakis plate armor a to cos innego.Szacuje ze dziennie (powiedzmy jakies 5 godzin grania) zarobie cos kolo 1.5-2.5 k nie wiele ale zawsze cos.Pozniej sie rzuce na szersze wody :) pozdrawiam
Ja moim nowym rycerzem srednio w godzine zarabiam 100-200gp (chodze nas trolle)
Ja zarabiam około 50k dziennie all przynosze z guardów jeżeli trafi się dobry dzień to około 60-80k
Sir_alex
31-05-2004, 14:54
LOL to nowet duuzo hehe a ja zarabiam moim knajtem jakies 1,5k na godzine na gohstlandzie
Ja zależy kiedy jak ide np do kopalni to przynosze lota po 60k+ a jak ide do hg po szybki exp bez uh ( na ghoul oczywiście tam expie ) to czasem przynoszę po 6k + life ringi jak wypadną :)
Oryginalnie dodany przez haxxbit
Ja zarabiam około 50k dziennie all przynosze z guardów jeżeli trafi się dobry dzień to około 60-80k
Troche nie wieże ile ty grasz dziennie...
Artuditu
31-05-2004, 19:10
Ja przynosze ~10k z loota lecz tak szybko to go nie sprzedaje :D :)).
Ja dziennie zarabiam okolo 2-2.5k i mi to wystarcza. tka w sumie to mam druida ktorym uhy robie i jak mi sie tego uzbiera z 5-10 plecakow to msg do mojego stalego nabywcy i kasa jest.
ja zarabiam na dzien tak normalnie , minimalnie 2,5k ( bp uh :D ) poniewaz mam druida
a jak mam wolny dzien od szkoly ( i siedze troszke po afku to nawet 10-20k mozna wyciagnoc ( jak caly dzien na kompie , afk i runy robic ;] )
gram na antice i tak 2,5k to jest skull staff =]
konradek
31-05-2004, 20:19
moja dawna postacia czyli tym 60 lvl kturego sprzedalem zarabialem okolo 5k na pohu przez 1:50 min na pohu :)
Ja knightem robilem gdzies po 1-2k dziennie , ale jak chcialem wyciagalem po 15k ale caly dzien i tylko lootbagi :P ale to nuda byla.
Nie bende podawal nika ale moj kumpel ma okolo 20k dziennie grajac 3 druidami i knightem treniac. Lecz niepreferuje MC.
Ja wyrabiam w dzień jak sie przyłoże i mam szczęscie to moge nawet 5k wyrobić, ale większość idzie na strzały z powrotem (oczywiście wiecej), a jak zrobie bp strzał to zabiearm kasę, bp. się kończy to kupuje i tak w kółko (właśnie zbieram na bp :P )
Matheous
31-05-2004, 20:40
Heh jak ja zrobie JAKAKOLWIEK kase to jest dobrze:P
Czemu?
-W Tibie gram rzadko bo nie mam pacca a do domu wracam dosc pozno wiec oprocz weekendow to ja se nie pogram...(jak juz wroce do domu to nie mam czasu na wbijanie sie)
-Jestem kompletnym NEWBIE
-Mam 2 postacie i zadnej nie wywyzszam:D(2 main chary na 2 roznych swiatach)
A wiec moim sorkiem to chodze na roty/dwarfy i jak sie spreze to przyniose jakies...400 gp...
A moim pallkiem to ja trenie wiec NIC nie robie:D Ale czasem chodze na roty jak nie mam train partnerow i wtedy jakies 100-200 gp bedzie;)
Rzadze nie?:D
U mnie ostatnio bieda :P . Przedtem miałem 500-1000 gp dziennie. Zamiast kasy znajduję zazwyczaj jakieś przedmioty. Np dziś double axe czy battlehammer :rolleyes:
5 godzin grania na minosach i mino guardach to
jakies 10k -20 magiem oczywiscie bez uzywania runow
(no, powiedzmy ze na guardy uzywam).
z 1 bp uh ok 8k ~
dziennie 70-80k
Ja bardzo mało 2,5k dziennie ale robie runy na zapas zsoluje z 10 dragów to kasy będzie więcej.
L..i..S..e..K
31-05-2004, 21:55
W sumie w godzine potrafi sie trafić 2k.
u mnie to zalezy
nieraz potrafie w 30 minut zrobic 5k a czasami przez 2 godziny tylko 2k
duza role graja u mnie runki na ktore nonstop wydaje kase
ja przez okolo 20 min ostrego expiena na ghul landzie zarabiam 1,1-5k+life ring :)
ja bardzo różnie jak robie runki na rotach to śmiechu warte :P. A jak ide na pożadnego hunta to zależy co wypadnie z gsow i dragów. Ew jak ekipa się zbiera to hero i dle ale z lootem to jest loteria... I tak cała kasa którą zarobie idzie w runki...
Jesli liczyc ile tylko wyciagam kasy z hunta to bedzie (na godzine):
Z cyklopow 2-4k
Z dwar guardow 5-15k
Ze smokow 3k+
Z orkow (orc caves/orc land) 5-10k
Po odliczeniu run zwykle wychodzi 1-2k zysku na czysto (poza smokami z ktorych zwykle sa straty).
W czasie treningu zwykle zarabiam 100-300gp na godzine.
Hmm jak ja expie tylko na jednym poziomie guardow z moim distem 62 to zarabiam hmm....
W ciagu okolo poltorej godziny 5-10k ale z tego musze potem wydac kase na bolty :P
Trzciniak
01-06-2004, 19:49
Dziennie w kasie jakieś 8k ale to na rootach i zwykłych dwarfach i 30-40k exp :D.
Pytanko: Jak rycek podczas treningu zarabia? Chyba że rybki łowi i je potem sprzedaje, ale czy warto?
No zalezy od dnia jak dobry na zamku to 2 k
ale musi byc naprawde dobryyyyyyyy 8) ;)
ale jak zly ktos kradnie rzeczy to 500 gp to jest dobrze :] :D
no najwiecej to zarobilem w jeden dzien tylko w zamku kolo Ab to wlasnie 2k rekord 8) :]
zobacze jak bedzie dalej ;)
Hegemmon
02-06-2004, 00:45
hmm sam nie wiedziałem ile to ja zarabiam do czasu kiey miałem rano puste depo (czyli bez lootu i bez gp) a pod wieczór sprzedałem itemki z domku o wartośi 15k a nastepnie po sprzedaniu lootu(nie sprzedałem jeszcze ~10-15kusz) kupołem sobie 4 blessy i jeszcze troche zostało. czyli zarobięłm wtedy około 25k ale to nie był mój najlepszy dzień bo dużo ludzi na spawn mi wchodziło( dobijający jest taki low lvl co pwadnie i sie cieszy ze zalatwi kilka guardow z gfb a do cienie mówi że ty nie rzadzisz spawnem....)
Zależy od tego co robie, jeżeli renuje caly dzionek(rzadko sie zdaza) to okolo 7k zarabiam ajezeli expie na cyco to 4k na godzinke.
Zależy, jak na ghostlandzie jest mało ludzi to zbieram tyle ile moge wracam do carlin sprzedaje i jest 1k+ za jeden kurs.
A ja bardzo różnie zalezy co wypadnie, ale głownie jest tak (grając palkiem) że gp które wypadnie wydam na strzły i wychodzi na 0 ale loot (kusze, battlehammery itp) trzymam w depo i jak sie troche uzbiera robie wycieczke do thais i na fibule.
I troche niena temat:
[I]( dobijający jest taki low lvl co pwadnie i sie cieszy ze zalatwi kilka guardow z gfb a do cienie mówi że ty nie rzadzisz spawnem....)
A rządzisz? Zawsze myslałem ze potwory są dla wszytkich... napewno zdarzyło wam się nieraz gdzie wszędzie huntują jakies osoby i każdy gada "plz go another pleace" albo "Go another pleace!" (jak mi tak powie to i tak nigdy niewychodze, niech się nauczą że wystarczy poprosić)
mogadige
02-06-2004, 22:46
Ja se w rodzinnym ab siedze i na szkieletach i na guchulah.Codziennie togdzies 800gp wyciongam po0,30min-1,3h :D :))
spider-bialystok
04-06-2004, 09:57
jak nie trenie to knajtem zarabiam ok.1k dziennie ale i tak wydaje wiekszosc ;)
Podpalacz
04-06-2004, 10:41
Zalezy jaki dzien
Jak chce zarobic to jestem w stanie 50k na dzien utluc. A tak przecietnie okolo 10k dziennie ( granie na lajcie )
Pozdro
ja dzennie jakos 500gp ale ja mam dopiero 12lev
i wole trenowac a nie zabierac kase
pozdro kel
Ja nie wiem ile zarazbiam bo muj kolega co ma zemnom postać to on hodzi zarabiac a ja robie hmm dlaniego rzeby wieciej zarabiał
Gregor_mistrz :P
05-06-2004, 18:50
ja chodze moim pallem do ghostlandu. Jak jest full resp to biegam do miasta jak tylko nie mam capacity na czapeczki. Czyli w~30min~1k. Al musze z tego kupić strzaly :(
szkieletor
06-06-2004, 09:33
Ja ostatnio nie zarabiam, ale trace na mana fluid i puste runki i tak wychodzi ze trece dziennie 2k> :)
Palisanderos
06-06-2004, 09:58
4k dziennie no czasem 8k. to zalezy ile gram(zgadnijcie na czym zarabiam) :]
Sitawuze
06-06-2004, 14:50
Ja jak grałem palladynek to zarazbiałem dziennie około 150k a teraz gram knightem który jescze ma niski level ale juz nie długo sie wyrobi to robie nim na 5h huntu około 60k :)
Czeszosz
06-06-2004, 15:12
Ja w 2 h jak nie ma ludzi to zarobie z 2.5 k =] ale jak na wakacjach bede caly czas gral to bedzie 5 razy tyle :)
TO tesz zależy ale przewaznie z guardów przynosze tak koło ~50k.-jakies bp moze 2 boltów więc zostaje tak mniejwięcej 38k :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.