Pokaż pełną wersje : Kyra dla FACC ale nie dokonca ??
Wodkos-wodman
29-12-2005, 16:04
Sytuacja jest taka ... patrze na tibia.com i przy Kyrze nie ma Intiatly premium
Wiec podjara na max msg do qmpli, tworze postac character list wlacza sie .... jest postac i ... i .... World only for premium account ... wałek na max !
Moze ktos wyjasni co sie stało ???
Marchles Blant
29-12-2005, 16:12
yhy próbuj może ci sie uda :D :D :p
Bati'Brzoza
29-12-2005, 16:32
Mi się udało zrobić postać, ale jak chce na nią wejść wyskakuje komunikat, że Kyra jest dla Pacc. Pewnie za parę minut będą mogły grać Facce :D
Wodkos-wodman
29-12-2005, 16:37
Obys mial racje :)))) Glupio by było jakby sie okazalo ze CIP sobie jaja z facc robi BEuaheuaheuaheu HAebua he :evul:
Wodkos-wodman
29-12-2005, 16:44
Hyhy jaki brutal :)
Wybaczcie mu za Double posta... nowy uzytkownik to jeszcze dobrze sie nie zna :D:D:D Alle juz mu wyjasnilem :D
~Arthas~
29-12-2005, 16:46
a co wy sie tak cieszycie jak bedze taka kolejka ze ......
ja mam postac na 5lvl :]
Wodkos-wodman
29-12-2005, 16:48
To nic ze kolejka ale po jakims czasie sie wkoncu logne i wkoncu BEDE MOGL POGRAC :D Ja, jako nie wyrzyty maniak Tibi który nie moze duzo grac (starzy) jestes troche zdenerwowany z tego powodu iż poniewaz wolne sie konczy a jak bedzie szkola to nie bedzie czasu na dluga gre :)
~Arthas~
29-12-2005, 16:50
ciekawe czy wyjdzesz z rooka
ja od 8rano do 16 uzbieralem 5lvl i mnie wy***alo ;(
Wodkos-wodman
29-12-2005, 16:54
@up Czy to miala byc jakas obraza ????
Ja juz mam sposoby na rook'a tak sie sklada ze duzo razy go przechodziłem (zeby was nie sklamac to tak okolo 10-15) wiec wiem gdzie expic gdzie eq zdobyc i wogóle, wiec nie mow do mnie czy ja mam zamiar wyjsc z rook'a, aha jeszcze cos jak stworzyli Furore to gralem 3 dni po tym jak byl dla facc, i.... przeszedłem go w 2 dni.... 2 DNI! A gralem z FACC :)
@topic 18 sie zbilza a dla FACC ciagle nie ma :/
To nic ze kolejka ale po jakims czasie sie wkoncu logne i wkoncu BEDE MOGL POGRAC :D Ja, jako nie wyrzyty maniak Tibi który nie moze duzo grac (starzy) jestes troche zdenerwowany z tego powodu iż poniewaz wolne sie konczy a jak bedzie szkola to nie bedzie czasu na dluga gre :)
Jak masz 20h na logowanie to Kyrwa własnie na ciebie czeka ;d
Wodkos-wodman
29-12-2005, 16:59
@up 20 h ???? Troche duzo .... no ale sie pozyje sie zobaczy :D:D:D
Pozdro for all
Hail Kyra
Omg, dziś paccka dostałem. Mam 6lvl... Oby jutro facc'ów dopiero wpuścili, abo będzie zoo na rooku :p
oni tylko pozwolili robic postacie a jotro rano tak gadzina wybije 8:00 ze bedzie mozna grac faac>:DD:D:D:D:D:D:D:D:D my nick Esmanis:D haha
Cipsoft przygotowuje FACC na oblężenie serwera, więc otwierają regi. A ten napis przy logowaniu to standard na nowych światach. Moim zdaniem Kyra będzie dla wszystkich dopiero za kilka dni... ; (
Watpie zeby CIPy wpuscily dzisiaj FACC... Ale raczej do konca roq sie to stanie, bo coraz mniejsze kolejki sa dla PACC...
Wodkos-wodman
29-12-2005, 17:10
Troche mnie podlamaliscie :(
No... Ale badzmy dobrej nadziei ! :evul:
Marchles Blant
29-12-2005, 17:11
obyś nie miał racji że za kilka dni bedzie dla facc ja niechce tyle czekać ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
~Arthas~
29-12-2005, 17:11
@up Czy to miala byc jakas obraza ????
Ja juz mam sposoby na rook'a tak sie sklada ze duzo razy go przechodziłem (zeby was nie sklamac to tak okolo 10-15) wiec wiem gdzie expic gdzie eq zdobyc i wogóle, wiec nie mow do mnie czy ja mam zamiar wyjsc z rook'a, aha jeszcze cos jak stworzyli Furore to gralem 3 dni po tym jak byl dla facc, i.... przeszedłem go w 2 dni.... 2 DNI! A gralem z FACC :)
@topic 18 sie zbilza a dla FACC ciagle nie ma :/
Hahahaha
nie badz taki pewny siebie ja umiem grac i rooka przechodzilem duzo razy.
normalnie przechodze go jakos w godzinke.
Kyra to kyra a nie jakis inny server.
Wodkos-wodman
29-12-2005, 17:12
Wcale nie jestem pewny siebie xDDD ..... no.... moze troszke :)
Ale chyba to dobrze nie ???? :D
@juz po 18 a nadal nie wpuscili facc :(
Marchles Blant
29-12-2005, 17:13
lol w godzinke kiedy ci sie to śniło widze że jakieś masz n00bowe sny X( X( lol
hhahahahahahahahahahaha
Boze jak facc wuszcza to dopiero po Restarcie Kupcie pacc<tak jak ja > Przez tibie.pl :P Co wam z tego jak nigdzie na mainie nie poexpicie jak niemasz kolegów to bye naszczescie ja mam ciagle w katedrze roty zajete :P
rook :D heh w 1 h to moze nie mozliwe zalezy czy exp wolny na beryli wyszlem w caly dzien:D a moj rekord to 3-4h, i jeszcze jedna jak sie robi commenta na tibia com do postaci plx fastem odpowiedzcie:D
@~Arthas~
Kyra to hardcore, więc rook to będzie męczarnia. Jak wpadłem z kumplami na otwarcie Grimery dla FACC to expiłem na pojedyńczym respie rata pod Academy. ; d Najważniejszy będzie początek, żeby zrobić szybko 2 lvl i wyjść z miasta na inne respy.
ps: nie zabijajmy sobie nawzajem mobów bo to nie ma sensu ; )
Wodkos-wodman
29-12-2005, 17:25
Popieram przedmowce... najbardziej denerwujaca rzecza na rooku sa n00by blokujace Cię lub zabiajajace twoje potworki...
War Sux !!! Peace Rox :D
Chcialbym zeby Kyra byla spokojnym swiatem... niestety jakies wojny tam sa... mam nadzieje ze bedzie PEACE 4EVERYBODY :)
Grales kiedys na nowym swiecie :o zobaczysz co to jest
:kat: wszystko wycinasz :kat: !!!!!!!!!! nawet kogos i to nie ejst noobiarstwo ajk facc wejda 1 lvl 1 h ebdziesz robil aj swój 8 lvl bez facc robilem 16 h :O A co o wojen nie wiesz o co jest wojna I ty wojen nie ustalasz czy jesli ktos z gidi y zabuil by ci lidera i wy byscie zabili tego kolesia Wtedy gildia pomaga i jest wpoja od ciebie niezalezy to !! sam nie lubie wojen ale tego nie da sie przewidzec !!!!!!!11
Wodkos-wodman
29-12-2005, 17:32
Spokojnie nie buzuj sie tak :)
Jak to bedzie sie zobaczy mam nadzieje ze szybko przejde rook'a i zaczne zabawe na main :)
Hail !
napiszcie mi jak sie robi coomenta na tibia.com plx na swoim accouncie:D
Wodkos-wodman
29-12-2005, 17:37
@up Troche nie do tematu ale dobra.... Wchodzisz na Swoj account... tzn logujesz sie na niego na stronie www.tibia.com i nadole masz postacie i do tej co chcesz zrobic komenta klikasz EDIT i wpisujesz... akcpekt i masz :D
Hail KyRa !
@paior
Właśnie takie myślenie jest złe. "Muszę expić i skakać po innych, żeby być lepszym!" Teraz powiedzmy, że Pan X expiąc na cudzych mobach trafia na grubą rybę bez PACC, której własnie zabił mobka. Bluzgają się. X chowa za kumplami, Pan Y za swoimi i akcja murowana. ; ) Co do wojen to są nawet fajne, bo coś sie dzieje i daje to smaczku tej całej grze, ale chamstwa nie powinno sie tolerować...
Taki mały offtop wyszedł ale co tam : )
Łukasześ
29-12-2005, 18:35
kyra......rook.......KOSZMAR
nie da sie expic wszystko zajete jak uda ci sie trafic na trola to zaraz z 5 osob sie zbiega i leje go. ale mi sie udalo jestem na mainie i ciesze sie z tego teraz tylko trzeba skillowac (a nie ma na czym expienie tex SUX wszystko zajete przez wyzsze lvl)
pozdro all
michalll
29-12-2005, 18:58
Już ktoś pisał, że bez kolegów tam nic nie zrobisz. Po kilku dniach są napisy New record: ~800 playerd logged in :p Na rooku często było tak, że przez godzine nic nie zabiłem :(
ten rook na kyrze to masakra bedzie...ale cos czuje ze dam rade stawic czola....ktos napisal ze expil na rspie pojedynczego rata....n/c ale sie usmialem HAHAHA
ten rook na kyrze to masakra bedzie...ale cos czuje ze dam rade stawic czola....ktos napisal ze expil na rspie pojedynczego rata....n/c ale sie usmialem HAHAHA
tam juz dawno jest masakra !!! samego rooka przechodzilem 3 dni! (oczywiscie bylo by krocej gdyby nie te gigantyczne kolejki). Jak wejdzesz to zobaczymy czy dalej bedziesz sie smial :)
@Delarev
Nie ktoś tylko Ja. ; p Tak poza tym lepiej zrobić skok z 1 lvla na 2 w ciągu 30 minut, niż latać po innych respach jak idiota i kosić 50 expa/1h jak dobrze pójdzie... Ale w końcu masz lepsze pomysły na exp panie 'stawiam czoła' ; )
iron aepir
29-12-2005, 21:12
do jutra zaczekam ale zeby jeszcze dzisaj było i jestem ciekaw jakie ceny bedom na swicie :) ;) :p :] :evul: :cup:
o nie juz pasozytow wpuscili :(
nie dosyc ze samych paccow jest 800+ na serverze to jeszcze pacce teraz :(
Boze zlituj sie
iron aepir
29-12-2005, 21:50
trzeba zaczekac jak ktos wyjdze z maina :evul: tylko ciekawe jaki lvl jest najwiekszy tam moze ktos wie ???????? :kon: :kon: :kon: :kon:
http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=highscores&world=Kyra&list=experience
Wald_Kerius
29-12-2005, 22:46
Mi sie wydaje ze jednak faccow wpuszcza za pare dni. Zmiana na tibia.com w informacji obok nazwy serwera moze jedynie sugerowac to iz dasie zrobic juz chara na tym serwie, a gracbedzie mozna 14 dni od otwarcia serwera dla paccow.
Hehe... Wodkos, ty tam sie nie podniecaj, tylko rob lvl i ghula mi stawiaj do treningu ;D, a co do rooka to moj rekord ponad 2h, ale tutaj mysle po wpuszczeniu faccow i kolejki, tak 2-3 dni. Oczywiscie bez sylwestra, bo wtedy nalezy sie bawic, a nie grac przez cala noc w tibie ;p ;]. Apropo protectow to mam juz kilka, 37 ms i 22 ek, jak narazie, a mysle ze jak wyjde z rooka to sie znajdzie jeszcze paru zagubionych przyjaciół ;]
Pozdro All
Dobrej Zabawy na Sylwestra! ;]
Przezcież to kazdy gracz powinnien wiedzieć
że...........
All zmiany sa wprowadzane przy save servera -.-
Więc jutro o 8,05 będą mogli facce grac
//Mój kolega wyszedl z rooka na kyrze w 6,5godz
Wodkos-wodman
30-12-2005, 07:00
Ale feni przyszpanował ze ma proteq 37 lvl :)
Wkoncu to moj tez !!!! :P
Godzina 7:53 ... czekam z niecierpliwoscia
Edit 1: Juz jest the game is going down... Emocje rosna... :evul:
Przezcież to kazdy gracz powinnien wiedzieć
że...........
All zmiany sa wprowadzane przy save servera -.-
Więc jutro o 8,05 będą mogli facce grac
//Mój kolega wyszedl z rooka na kyrze w 6,5godz
przeciez juz to pisalem
Wodkos-wodman
30-12-2005, 07:11
Godzina 8:05.... Co sie stanie dalej !!!
EDIT1 JUZ JEST THE GAME IS JUST STARTING !
Marchewki
30-12-2005, 07:17
Mi się wydaje bo to nie było zacofanie może po resecie odrazu faccbędzie mógł wejsć
I co mozecie wejsc jak tak to zycze milego przechodzenia rooka :P
Marchewki
30-12-2005, 07:24
I ruszyli 48 w kolejce dawać czadu !!!
ja jestem 66 w kolejce !! :-)
Marchewki
30-12-2005, 07:30
już 44 mam nadzieje że moja mama nie wstanie i niepowie mi dawaj kompa :)
Wodkos-wodman
30-12-2005, 07:33
Tia... loglem sie odrazu po resecie ale komp zwiecha... i 111 w kolejce
Jestem :evul: :evul: X( X( X( X( X( ;( ;(
nie dosyc ze samych paccow jest 800+ na serverze to jeszcze pacce teraz :(
chyba sie troche pomyliles :D
Mikhalov
30-12-2005, 07:42
No to zaczynamy swoją przygode na Kyrze ;);) powodzenia na rooku zyczcie mi
i mam nadzieje ze ta woje wygrają polscy gracze
PS.10 w kolejce
@Marchewki
ja od 20 minut 10 :D
Marchewki
30-12-2005, 07:43
37 w kolejce co to będzie co to będzie :D
nie to że będziemy sie bili o jednego rata ale cos będzie :)
Marchewki
30-12-2005, 07:52
Ale ta kolejka zamula jezu... 35 ;(
Marchewki
30-12-2005, 07:57
Kufa wywaliło mniejestem 150....
Istnieje przycisk edit !!! Pacc maja pierszenistwo !!
Sir Fuvi
30-12-2005, 08:04
Ja próbowałem się wbić od 8.07 i już byłem 31 na liście..., teraz jest 8.55 a ja jestem 16 -.-
Wodkos-wodman
30-12-2005, 08:09
No prosze... byłem 50 jestem 181 !!! BOSKO !!! A moglem grac !!! ***ANY KOMP X( X( X( X( X( X(
Talavdra
30-12-2005, 08:14
CIP-owi chodzilo chyba o to zeby facce mogli sobie chary porobic, ale grac pozwolili dopiero po savie serwa. Btw to jestem 11 w kolejce a wbijam juz godzine ;p
Kalex Alety
30-12-2005, 08:20
Ehem 49 Wbijam godzine :S Dzisiaj I Tak Wyjde Z Rook :P:P Jutro Pacca Kupie. Oczywisicie Przez Tibie.pl :) :evul:
ja dzisiaj zaczynam wbijac....bylo pare minut po dziewiatej i zostalem mile zaskoczony TAK MAŁĄ KOLEJKĄ!!
http://i35.photobucket.com/albums/d196/Delarev/Others/kolejka.jpg
;);)
Shafter Da'Corre
30-12-2005, 08:28
ludzie Kyra dostępna, a Ocera nie ?. O której jest save na Ocerze ???
trza bylo wstac o 8 rano ;D teraz jestem 24 a zaczalem jako 47 :P u mnie teraz jest 9;26
Mimo-vader
30-12-2005, 08:30
Wy nie narzekajcie że jesteście 100 któryś w kolejce ... noobki z was i tyle.
A ten co napisał 3 posty pod rząd to już wogóle gz.
Powiedzcie mi, kogo to obchodzi że jesteście 100 w kolejce ?? X( Forum tylko zaśmiecacie takimi tematami... Jak was zabijał pkerek 10 lv na starym świecie to wy sobie Kyre odpuście, rooka przejdziecie za tydzień...
Zaraz zaczniecie płakać że ktoś z Lucrum Ira was wywalił z rotów albo coś...
Stare servery nie są jeszcze zapełnione.
Btw. Przez pierwsze dni servera kolejki były pare sekund (nie mówiąc o tym ziomku co narzekał że przed 9 sie wbijał i jest 100) i kolejki po 600 osób, 1. dnia 900 ! 14h sie wbijałem :p .
Duch Guardi
30-12-2005, 08:30
ja wczoraj nieumiałem sie zalogować ale dziś jestem 223 w kolejce -.-
298 w kolejce gz dla mnie:D
iron aepir
30-12-2005, 08:48
:( :) a ja jestem 236 w kolejce zlitujcie sie i wpuscie faccow :( :)
Ludzie, nie spamujcie, Mimo-vader dobrze mówi, nikogo to nie obchodzi którzy jesteście w queue -.- poczekacie z 6 godzin to sobie pogracie... za dużo wymagacie, inni płacą za granie w Tibie (pacc) i też sie nie mogą wbić - to co oni mają sobie myśleć ?
Shafter Da'Corre @ save serv na ocerze jest około południa albo o 13:00
@iron aepir - jak powstał serwer 20 grudnia to ludzie byli w kolejce na 800 place jak nie na wiekszym, mój kumpel nastepnego dnia po powstaniu serwa czekał 14 godzin, doszedł do 8 miejsca w kolejce i go "wywaliło" na ~560 :P więc Twoje skromne 1:30 w porównaniu z Jego 14h to nic :]
zapamietaj "nie płacisz, nie wymagaj"
iron aepir
30-12-2005, 09:38
skandal wylogowalo mnie z tbia i jestem 400 w kolejce wejde pozniej jak sie orozni :( :[ :lucznik: :x:
/Pragnienie\
30-12-2005, 09:48
ja tez to zauwazylem (ale samych paccow bylo okolo 850) wiec moze zostawia go jak premia, tlyko dla pacc
ReSpEcT 666 w kolejce, chyba dobrze to wróży ;] - poczekam se troche ;p, ide w pokemony grac ;d
Pozdro all!
Wald_Kerius
30-12-2005, 10:46
ja tez to zauwazylem (ale samych paccow bylo okolo 850) wiec moze zostawia go jak premia, tlyko dla pacc
Na 99% nie zrobia Kyry tylko dla posiadaczy pacca. Tyle paccow na serwie bylo skutkiem tego ze bardzo dawno nie bylo nowego serwera i ludzie chcieli sobie pograc na nowym swiecie. A jak juz moga wchodzi facc to jestem przekonany ze bedzie to zwykly swiat.
Mimo-vader
30-12-2005, 13:01
skandal wylogowalo mnie z tbia i jestem 400 w kolejce wejde pozniej jak sie orozni :( :[ :lucznik: :x:
Skandal to ty massz na mordzie. Modki banujcie takich a nie zamykacie topici.
Witam Wszystkich !!
Nie wiem czy to dobry temat, ale jak Kyra to Kyra ;p
Mam takie pytanko do ludzi, ktorzy juz grali kiedys na new serwie, a mianowicie, po jakim czasie na pacc i facc arena robi sie mniej tlocznie, bo jak narazie to wszystkie miejscowki zajete i nie ma nawet gdzie poexpic...
Jak wiecie to odpiszcie... Szkoda ze to juz dzisiaj nadszedl dzien facc'of ;p
Powodzenia wszystkim :)
1 facciem, ktory wyszedl byl Kadur, moj brat cioteczny :)
teraz już wiem, że jest także dla FACC ale żeby się tam dostać trzeba poczekać jakąś godzinkę (mój Qmpel na PACC czekał 6 :P)
damy radę... :]
ja jestem facc zalogowalem sie bez koejki 8;05 i nabilem 6 lv i teraz wejsc nie moge loguje juz 5 h:D heeh moglem odrazu wbic8:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.