Pokaż pełną wersje : Old Widow na titani
http://rapidshare.de/files/10048960/old_widow_seq.rec.html
jak chcecie to komentujcie ;)
Spoko film. Łatwo sie z nia uporali, szkoda ze taki slaby loot. Ale ten ziomek co padl to mnie roz***al :D :D nie dosc ze bloker uzyl challengu i mial po nim tyle tyle czasu zeby sie uhnac albo vite wbic.... a ten lol nawet zle exura wpisal, parodia xD xD
jak dostalem hita za 268 myslalem ze to jakis palek miss zrobil ale to jestnak old widow :S zdygalem :d
jak dostalem hita za 268 myslalem ze to jakis palek miss zrobil ale to jestnak old widow :S zdygalem :d
LoL :] Ty zdygałeś... to co ja moge powiedzieć, jak nonstop na redzie stalem? :D
ehh s****ysyn z tego Olda~ :) parodia :D ale cóż gz dla was :) widać że chłopcy z Fatality :)
Xortexx
Klinsmanor
29-12-2005, 21:09
HaHaHaHa :D filmik dobry ale ten koleś co źle "Exure" wpisał rozłorzył mnie na łopatki.Pozdro
Klins.
<KiLLeR>
29-12-2005, 21:33
w takim momencie taka literówka w exurze omg ... no zasrana oldwidow postarałaby się zjadła jakąś biżuterje albo zbroje żeby z niej mozna było coś wyloocić <żart> :P Pozdro
02:01 Ante the warior: excura
poison go bezczelnie pokonal :P
08:45 Ante the warior: excura
O LOL!
Hahahaha! Ziom red probuje sie exurowac a tu 08:45 Ante the warior: excura xD ale tak to fajnie :)
ogolnie pardodia ze old widow go nie wziol na 1 strzal jak marrion dostal hita 398 (majac mms na sobie). :P
Film nawet fajny z tego co widze to Seq ładnie wam idzie na Titani :]
Sequ ty to masz ladnie we łbie:D GZ
Nie co ten gościu co padł był mądry zamiast sie uhnąć albo vitnac to nic nie zrobil i trucizna go dobila :D a jeżeli chodzi o blokera to old window male hioty mu wkladal B)
Moim zdaniem film do dupy nie no Filmik fajny ale tak mi sie chciało śmiac z tego kolesia jak padł od trutki xDDD Spox Hail tytani :P
Szczuru.pl
30-12-2005, 16:53
Szkoda, że nie padłeś :]
a ja nie moge sciagnac ;(;(;(
chyba po nowym roku bedzie mozna.
Sękacz muj idolu tak serio to dawaj więcej filmów, całkiem nieżle ci to wychodzi.
"You have requested the file old_widow_seq.rec (128020 Bytes). This file has been downloaded 494 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!" ;( :confused:
zrobcie cos z tym pls? ;)
kszychu13
31-12-2005, 13:37
ehh s****ysyn z tego Olda~ :) parodia :D ale cóż gz dla was :) widać że chłopcy z Fatality :)
Xortexx
o lol ^^
najsowaty filmix
pozdro
Nice filmik w koncu ze mna na koniec(moim "komentarzem").A tak serio to ladne wykonanie pozdro dla kolegi "od trucizny" zaszalal troche.Gz
Potito Knight
25-01-2006, 23:21
Grats! Gratulacje! !Felicitaciones! Gefeliciteerd! Glückwünsche! Felicitaço~es! Félicitations ! Congratulazioni! Grattis!
<>Chelmianka Roolez<> Seq The Master roxx
Kaczy'vook
25-01-2006, 23:35
Nie no ten gościu co źle wpisal exure to na prawde mnie rozłożył xD
tyle czasu miec i sie nie poprawic :s
Jojunifu
26-01-2006, 00:39
hahaha noobek poległ :P a mugł mieć binda by nie musial pisac :D
Axe'Taifun
26-01-2006, 04:02
Świetny film, niedawno zaczalem grac na titani, nie znam jeszcze wielu osob a widze sie jestt tu pare, napiszcie do mnie XD
Ante the warior: excura
ej on do was doszedl czy on wiedzial ze idziecie na old widow??
on mial uhy no bo jak nie to naprawde kamikaze bez uhow :cup: gratz dla niego za odwage bez uhow
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.