Pokaż pełną wersje : Pytanie odnośnie Knight Online!
Moze zadam takie noobowskie pytanie, wiec pytanie:
Jak magiem moge rzucac czary...Bo mam odblokowane 3 czary, ale wale tylko z broni Help plzz :PP wiem ze to pytanie nooba, ale gram w to od dzis z rana... (chodzi tu o grę Knight Online)
#Edit
Ahaa i zapodajcie jakas strone z poradnikiem lub cos w tym stylu
Dziekuje :cup: :******
www.knightonlineworld.za.pl
musisz zaznaczyc potwory i kilkac 123.... az do 8
zalezy jak masz czary ustawione
wchodzisz w skill klikasz prawym na czar i ci sie pojawia i mozesz udzerzac
Ziomisław
09-01-2006, 15:34
Problem z hackshieldem zniknął, ale kiedy się już zaloguje i chce połączyć się do jakiegoś server to widze napis "Connecting. Please wait." a potem "Disconncected from server". Powie mi ktoś co mam zrobić z tym problelem??
Ps:Nie używam żadnych cheatów...
Ziomisław
11-01-2006, 13:44
To może ja odświeże temat...
Silvianas
12-01-2006, 15:07
A ja tez mam wielki problem,
jak chce zalozyc konto to wypelniam wszystko maila podaje i inne *******y, dostaje na maila kod aktywacyjny, klikam wpisuje passy i pisze ze zly ID albo pass.... plz help
sry za offtopic
Ziomisław
12-01-2006, 15:15
A ja tez mam wielki problem,
jak chce zalozyc konto to wypelniam wszystko maila podaje i inne *******y, dostaje na maila kod aktywacyjny, klikam wpisuje passy i pisze ze zly ID albo pass.... plz help
sry za offtopic
Eeee www.knightonlineworld.com pisali o tym żeby nie używać dziwnych znaków we wpisywaniu swoich ID i passów.
to tyle ;]
powie mi ktos czemu sign-up nie dziala ?
X(
up:
Wyższy poziom zaawansowania...
up uP:
Sign dłuuuuugo wcześniej nie działał... i tak sie tak nie podniecaj tą gierką -.-... to kolejny nędzny h&s ... i... W cholere cheatów (do nowej wersji... ;/ ) + NUDYYYYYYYYY jedyna fajna rzecz (TAK DO CHOLERY R-Z-E-C-Z = TAK TO SIE PISZE A NIE JAKAŚ "ŻECZ" - co to za moda że wszyscy piszą "żecz" -.- ?) to są wojny... ale i tak żadko/rzadko.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.