Pokaż pełną wersje : Paladin
Witam. Wlasnie zamowilem pacc i mam takie pytanko.
Moje skille wynosza 69/56 na 28lv - 12mglv
I czy dobic do 70 distance i zaakceptowac pacc czy moze wiecej wbic i dopiero pozniej zaakceptowac?
Nie chcial bym tracic pacc na skillowanie, gdyz tym razem na pacc`u chcialbym tylko expic...
Zycze Szczesliwego Nowego Roku!!
Fillipex
30-12-2005, 00:01
Wedlug mnie... zeby nie martwic sie wogole o trening podczas pacca to powinienes wbic 75 dista... bo 70 dista to jeszce nie jest to... jak wbijesz 75 dista to na dluzszy czas nie bedziesz musial sie martwic o train.... a przy 70 to jeszcze beda dosc kiepskie hity wchodzic.. gram palkiem wiec wiem... ale to jest moje zdanie...
ale to jest moje zdanie...
i moje tez :] zanim zaakceptujesz pacc to dobij do dista=75
pozdr0
kostooch
30-12-2005, 04:03
Ja zrobilem 75 na 24 lvlu i teraz na wyzszych lvlach nie mam problemu ze skillem (jest calkiem sympatyczny :)).
Idź ekspić, skill Ci sam wejdzie.
Teravista
30-12-2005, 09:12
Nie chce zakładać nowego tematu a mam pytanie związane z PACC'iem...a więc czy to zaakceptowanie to jest wiecznie czy po kilku dniach znika i PACC przepada?? raczej to pierwsze ale poprostu chcę sie upewnić :)
@UP
Akceptowac pacc mozesz ile chcesz. 1 rok - 2 lata :>
Bynajmiej tak pisze na tibia.pl ;)
A z moim posunieciem do 75 dista bedzie ciezko.
Po 1 spear sa drogie w sklepie.
Po 2 malo jest sprzedajacych.
Po 3 potworki za szybko padaja - mowa o cycach
Po 4 kamienie sa za drogie 100-2k
Po 5 duuuzo czasu musze miec.
Wiec tak myslalem ze te 70 dista nie jest wcale tak malo jak na swiat no-pvp.
Czekam jeszcze na wasze rady.
Jak dla mnie zrób 70 dista i exp. Dist leci i tak dość szybko, a jak nie będzie Ci pasowało, to na wyższym lvlu nie będzie problemu z kasą na speary i monkmakera.
@UPMonkmakera Właśnie kolo powiedział że na non-pvp gra.
Masz czas i chęci to doskiluj do 75 (te kamienie na dłużej ci nawet starczą niż myślisz :P), chociaż ja na innej postaci (zanim ją sprzedałem) poprostu expiłem na full defie i mi skile wchodizły tka jak powinno być wg. poradników :) Teraz też tak jest ;P Ja tam bym odrazu zaakceptował i szedł na przygody :< Bym znalazł miejsce z wolnymi potworami z low hp i na balanced/full defie bym chodził :)
expiłem na full defie i mi skile wchodizły
Ale spear'ami czyli strzałami/boltami na full defie? Bo moim zdaniem expienie na full defie strzałami/boltami to czysta strata kasy.
Wybór należy tylko do ciebie. Oczywiście jeżeli mówisz już o czekaniu z akceptowaniem pacc'a, a w tym czasie trenować to czemu nie np. 80 dista...
Wg. mnie powinienes spokojnie jak tylko go dostaniesz zaakceptowac i ruszyc do expienia. Polecam tomby (głównie ten pod "Czarną wodą" na poz. -1, sam tam expie i zwraca się pięknie), scaraby też mogą być. Skil będzie leciał w czasie expienia, a trenowanie przy takim discie na n-pvp jest mozolne rozumiem cię.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.