zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wycieczka na PoH.

Taka Tuca
30-12-2005, 00:01
Nudzilo sie nam, wiec postanowilismy z kumplem pojsc pozwiedzac PoH :). Ale w zadnym wypadku nie spodziewalem sie tak milej niespodzianki na miejscu...

ZAZNACZAM ZE TO BYLY NASZE NOOBCHARY :D

Najlepiej przesuncie filmik do ostatnich 10 sekund...

http://rapidshare.de/files/10069283/mega_poh.rec.html

Milego ogladania ;)

Gazio
30-12-2005, 00:40
Widze że opłacało sie przyjść ;-)

Popek de'Knight
30-12-2005, 00:54
mozesz mi powiedziec czy jak padles to straciles tego crown armora czy nie?? :)

EDanio
30-12-2005, 01:01
Nawet fajny filmik na końcu było najlepsze xDxD

Gollum glum glum
30-12-2005, 09:02
mozesz mi powiedziec czy jak padles to straciles tego crown armora czy nie?? :)

NIE TUCA NIE STRACIL TEGO ARMORA ;-) BYLEM Z NIM! ALE SWOJA DROGA TO COOL LOOCIK :)

Armatura
30-12-2005, 09:38
Hahahahah... Nieźle, wlasnie mialem kiedys podobnie. Tylko ciekaw jestem co bylo w tym backpacku :confused:

Mazur...^^
30-12-2005, 10:03
rehost plx ;(

@edit

juz jest dobrze ;)

Taka Tuca
30-12-2005, 10:39
Ja nie stracilem crown armora, my z kumplem gralismy kiedys na Zanerze, ale przenieslismy sie na Selene, a eq z Zanery rozdalismy. Nudzilo sie nam dzisiaj wiec kumpel (Gollum glum glum) zaproponowal zebysmy poszli na PoH :). Oficjalnie mielismy zrobic wycieczke krajoznawcza, solowac gsy z fista, skilowac na dragach itd., ale ja mam taki odruch, ze jak przechodze kolo deda to go otwieram.. 8o.
Jezeli myslicie ze to byl moj crown armor, mozecie zobaczyc, kiedy ostatnio padlem ta postacia (patrzcie na ten ded przed gsem, to bylo 17:29, tak wiec kilka godzin temu). Zreszta c-armor jest w depo teraz :D

Jak padlem to stracilem tylko bp i wodden shielda, ktorego oplakuje do teraz ;(

@Armatura
Kumpel zabral ten bp, mowil cos o rozdzce, ale padl od gsa bodajze :(

Gollum glum glum
30-12-2005, 10:48
Hahahahah... Nieźle, wlasnie mialem kiedys podobnie. Tylko ciekaw jestem co bylo w tym backpacku :confused:

Z TEGO CO ZDAZYLEM ZOBACZYC TO NA PEWNO BYL TAM LIFE RING, JAKAS ROZDZKA, I INNE COOL INTANZ SZKODA ZE MI BP DROPLO :D