Pokaż pełną wersje : czy summon ginie po logout-cie?
fakir110
31-05-2004, 18:52
czy po kolejnym zalogowaniu będę go miał nadal?
TYM pytaniem mnie powaliles
Artuditu
31-05-2004, 19:06
A co ty myslisz ze jak sobie zsumonnujesz 1 np. zerka pozniej przy nastepnym wejsciu 2 to bys sie armii dorobil dlatego przy karzdym logoucie jest tak jakby monster tesh sie logoutowal :)).
fakir110
31-05-2004, 19:13
@Artuditu
- wg. twojej odpowiedzi śmiem sądzić, iż po moim kolejnym zalogowaniu mój summon też się zaloguje i będę miał go znowu... :baby:
Oryginalnie dodany przez fakir110
@Artuditu
- wg. twojej odpowiedzi śmiem sądzić, iż po moim kolejnym zalogowaniu mój summon też się zaloguje i będę miał go znowu... :baby:
Bystry jesteś, istotnie - moznaby tak mniemac.
Summona tracisz kiedy:
1. Zginie
2. Wylogujesz się
3. Oddalisz sie zbyt daleko
4. Kiedy ktoś go od Ciebie przejmie (convice rune).
Potem trzeba przyzywać nowego.
P.S. Pod "kontrolą" mozna mieć maksymalnie 2 istoty.
Oryginalnie dodany przez Magus
P.S. Pod "kontrolą" mozna mieć maksymalnie 2 istoty.
Z jednym (http://www.gdynia.mm.pl/~graban/tibia/Zabawa/UO0005.jpg) wyjatkiem :)
jak walczysz i cie wywali np z powodu problemu z siecia
summon zostaje tak dlugo jak dlugo twoja postac stoi w grze
A ten wyjątek to niby jak :)
Fotomontasz czy jakiś trik ??
:) nwm :)
animate dead/undead leg ?? to jest to ??
Tak znika ale nie ma ciała:P a ten pomysł z szkieletami super
Trzciniak
03-06-2004, 19:48
Hehe, tylo summonow pod kontrolą to fajna sprawa, ale to są.... szkielety, do niczego nie przydatne stworki prucz blokowania. Chociaż 8 takich może zrobic ladne kuku.
re: PawlaK
Czarek to Unded Legion, mozna zrobic max 24 szkielety uzywajac 500 many :) (tyle sie miesci cial na obszaze dzialania czaru), mozna ten czar rzucac kilka razy :)
re: Trzciniak
Wcale nie fajna, kontrolowac taka bande to trzeba nielata cierpliwosci, ale sile w sumie niezla pokazaly szkielety, zabily 1 cyklopa ze strata "tylko" 3 szkieletow.
Jak wspomnialem wyzej tam jest wiecej jak 8 szkieletow (czesc jest poza ekrenem).
Podobno summona nie mozna przeniesc na inne "pietro". Podobno tez mozna takiego summona zabic, ale expa i tak sie za to nie dostanie. ?(
Do poprzednika: masz racje sumon nie wchodzi na pietrwa, i expa za zabicie jego również nei dostaniesz... W sumie czytajac wasze odpowiedzi ja nei wiem jak to jest z tym summonem zostaje czy nie? i ile mozna miec max summonow naraz??
re: Up
Summon znika:
Po wylogowaniu sie.
Jak przejdziesz 2 pietra w gore lub w dol.
Jak odejdziesz na okolo 2-3 ekrany.
... jak zginie, ale wtedy nie znika tylko jest marty - nie zostawia loot.
Mozna miec 2 summony, mozna miec wiecej szkieletow dzieki czara animate dead i unded legion, ale jak juz mamy 2 lub wiecej szkieletow to nie mozna summonowac (ale mozna na odwrot).
hmm... a jeżeli sumonn zginie to znika ciało sumonna?
Invader from Hell
20-06-2004, 21:47
Cialo summona jest ale nie ma w nim zeczy tak jak bysmy zabili waspa ale moglu by byc tak ze summon po naszyl loout jest dzikim potworem i atakuje wszysykich nawet jak my sie zalagujemy nas tez zacznie atakowac
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.