Pokaż pełną wersje : Czy jest Tibia na kome??
Kilka dni temu lukalem stare stronki i odkrylem http://www.tibiame.com/screenshots/?language=de
Byscie mi powedzieli czy to dziala.I czy istnienie Tibia na kome prosze o odpowiedzi :)
Nara
WielkieYO
30-12-2005, 20:47
Taa jest tibia na komórke, ale o ile sie nie myle niedostępna w polsce.
Szkoda ze nie jest w Polsce czaisz te klimaciki wyjezdzasz niemasz kompa albo laptopa z netem i grasz przez kome albo na lekjach ale grafa z***ana ale coż wazne ze by sie dalo :D ;)
WielkieYO
30-12-2005, 20:56
Pomyś ile by cie to kosztowało. I to nie jest ta sama tibia co na kompa.
ujołem wczesniej ze grafkia jest brzydka =/ pewnie duzo by kosztowalo heh jak narazie to sie nie rozstaje kompem a musze laptopa kupic :)
teletoobis
30-12-2005, 21:10
to jest INNA tibia niż ta z kompa wielkieyo juz to napisał wiec tu nie chodzi o samą grafikę
Evil Maul
30-12-2005, 22:26
Jak to nie mozna grac w Polsce w Tibie ME ? wystarczy ze masz nokie 7650 albo 3650 sciagasz z wapa gre tylko musisz przestawic płatnośc na T-mobile a tam chyba wychdzi 39 eurocentów na 1 min to sobie policz ile t kosztuje :D . Co do gry to najlepsze eq jakie mozna tam zdobyc to p-set a najlepszy potwór to dragon , najwiekszy lv to 45 albo 48 dawno nie zagoladalem do forum tibi ME
a to Tibia ME to jest co innego co zwykła Tibia? Inne obowiązują tam zasady?
JA bym byl za takim czyms by zrobili Tibie na nokie n-gage :D
Ze masz normalna na kompa pozdro for all i Szczesliwego Nowego
Roku :]
A jak zamierzasz przeżucić się na płatność T-mobile, skoro w Polsce nie ma tej sieci?
da sie w polsce grać ponieważ sam grałem na komurce kolegi z klasy, to ile płacisz zalezy od tego jaką masz usługe w łączeniu sie z netem orzez komure, a gra jest kijowa i serdecznie nie polecam
Kobi Knight
31-12-2005, 09:09
Leeeeee taka tibia to do bani... sa nowe swiaty zrypana grafa hmm ile to kosztuje? MASAKRA ... jedyny + to mozna sobie pograc w szkole :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.