Pokaż pełną wersje : 5 jaskinia scarabów odkryta
Elrond The Dark
31-12-2005, 02:25
Krótko i zwięźle. Ta jaskinia istnieje :) Odkryłem ja w sumie po 10min. Wprawne oko i cierliwość oraz pewna mapa ogólnie wszystkim dostępna pomogla mi ją odnaleźć. By nie przeciągać ss'ki.
Ps. Postaram się zrobić w najbliższym czasie filmik. ;)
Ps2. Pozdrowienia dla całej mojej gildi , świata refugia i dla Dromka :*
http://www.toya.net.pl/~sekol/teh/1ss.JPG
http://www.toya.net.pl/~sekol/teh/2ss.JPG
Dobra robota.
Ja juz watpilem w mozliwosc dojscia do niej :).
Dr. Omader
31-12-2005, 02:28
No gratulacje :)
Wyglada na naprawde spora :P
Mozesz jeszcze dac ssa gdzie ja trzeba wykopac na powierzchni ;]:P
Dużo jest tam larv ??? :p Żeby było gdzie expić sorcem :p
Na scaraby nie ma co chodzic bo tam od za***anioa larw a scarabów to po 2 wyjdzie w tunelu -.-
gdzie est wejscie plx bo macie screeny 2 lvl i wejscia nie mozna znalesc:D szukam od 40 min:P:P:P
~Arthas~
31-12-2005, 08:35
dajcie SSka jak to wyglada na powierzchni :P
Jojo Ninja
31-12-2005, 08:54
Może byście zaczeli szukać? Oni tylko odkryli, nikt nie powiedział że pokażą jak tam dokładnie dojść :)
najpierw se poexpia potem powiedza ;f
Ooooooo dajcie jakies wskazówki, wejscie do tej jaskini trzeba po prostu odkopac tak ?
a ja mam koncepcje inna:P:P
widziecie 4 jaskinie gdzie jest wejscie po srodku taki dwoch wiekszych kwadratow!!5 chyba tez bedzie pomiedzy nimi i tak tez szukam:Do godzinki:PP
Taka zaginiona to ona nie jest expilem tam knightem jakies pol roku temu. Znajduje sie on na polnocny-wschód od Ank~
Teravista
31-12-2005, 09:21
W sumie to po co oni to gadali :D mogli sobie dowoli expic i mieli pewnośc że nigdy nikogo tam nie bedzie....teraz duzo osób tam będzie chodziło :)
moze troche dokladniej..??
1 screen pochodzi z poziomu -2. Co do drugiego nie mam pojęcia. A skoro nie podali dokładnie wejścia, pozostaje do przejrzenia gdzieś 1/4 pustyni na ank.
Zeby odkopać wejscie w miejscu w którym sie ma pewność że wejscie jest trzeba kopać 5-8 razy ? To jezeli obszar w ktorym sie kopie to jakies 1/4 moze 1/5 ank to sobie wyobraźcie ile oni musieli kopac ;P
www.tibianews.net >>maps...
opatrycie pookombinujcieŁD ja pry okayji 3 scarabs coins wykopwalem ale znalazlem:Dpowodzenia
Ja was proszę o jakąś wskazówkę...
Czy to jest gdzieś tu?
http://i14.photobucket.com/albums/a322/Ankhaev1475/Untitled-3copy.jpg
Pior'firebladde
31-12-2005, 10:24
hah, ja na ich miejscu bym nikomu nie powiedział, pomyślcie ile oni się męczyli??, żeby ją znaleźć.
ps. ja znam tylko 2 jaskinie scrabuw ;p
[QUOTE=Ankhaev]Ja was proszę o jakąś wskazówkę...
Czy to jest gdzieś tu?
nie cytujemy zdjęć
Nie ale to byl moj punt wypadowy:D
obcza sobie naww.tibianews.net i zobacz czego brakuje na mapkach tibijskich:D
Zeby odkopać wejscie w miejscu w którym sie ma pewność że wejscie jest trzeba kopać 5-8 razy ?
Btw. o ile się nie mylę, to wejście do jaskiń skarabów to zwykłe 'kamienie'- to do Tombów kopie się w piasku.
TehRegent
31-12-2005, 10:48
Dam wam podpowiedz :P
Dziura do odkopania pod duzym zblizeniem to taki maly jasno szary kwadracik, wiec szukac go :P
Nie ale to byl moj punt wypadowy:D
obcza sobie naww.tibianews.net i zobacz czego brakuje na mapkach tibijskich:D
Czego sie podniecacie tibianewsem ? Mapę powierzchni ankrahmun to i ja mam -.-' Chodzi o dokladniejsze jakies namiary a nie mape Ankrahmun...
@up kilka razy
Tylko ze gdyby nie trzeba bylo tego odkopywac a tylko odkopacte kamienie jak w pozostalych larva/scarab caveach to chyba logiczne ze juz dawno by była jaskinia odkryta... >.<
Marcelek
31-12-2005, 11:18
Czego sie podniecacie tibianewsem ? Mapę powierzchni ankrahmun to i ja mam -.-' Chodzi o dokladniejsze jakies namiary a nie mape Ankrahmun...
Bo na tibianews jest to zaznaczone na ich mapie a na twojej watpie by było -.-
Marcelek
31-12-2005, 11:39
Omg, czy ty nic nie rozumiesz ? "Szare kwadraciki na mapie" to ja moge sam poszukac biegając po ankrahmun wzdłuż i wszerz, ale zapewne trzeba to rozkopać jak tomb, a takiego czegos nie ma na mapie tibianews....
A ja na tibianews widze gdzie kopać tomby ... ale nvm
Tibianews jest bardzo ważny :> No ale jak niechcesz korzystać to nie, ja dzięki stronie znalazłem 5 cave ze Scarabami po 5 minutach...
Marcelek
31-12-2005, 11:49
Też już znalazłem xDD bez tibianews bylo by ciezko :PP
Ja na waszym miejscu to bym nic nie mówił i siedział tam i expił, aż w końcu ktoś odkryje.
up:
Widzisz np. tomby ? Jak o.0
@up kilka razy
Tylko ze gdyby nie trzeba bylo tego odkopywac a tylko odkopacte kamienie jak w pozostalych larva/scarab caveach to chyba logiczne ze juz dawno by była jaskinia odkryta... >.<
Lolx jak by juz dawno bylo odkryta to bym nie expil tam od 3 godzin i nie spotkalem nikgogo...Gram na furorce a tam trudne o puste expowisko... tylko teraz takie noobki jak ty sie rzuca i zajma ...bo jak by to nie byla dziura w piasku tylko usypany kopiec to kazdy by to znalazl a jednak byly trudnosci bo nie bylo teo odkrytego na sciaganych mapach z neta...wiec nie wszyscy wiedziel gdzie to jest...
Mape ankh ma kazdy ale na tibie news jest zaznaczone kazdy resp scaraba, tomby,scarab caves i wejscia do faraonkow...
BTW
@ up
Rozkopuje sie jak tompa za 1 razem 7 razy kopalem...Na tibianews jest zaznaczone trza tylko pomyslec gdzie mniej wiecej moze byc wejscie:Di jak trafisz w to miejsce lopata bo to tez sztuka dobrze odmierzyc i nic nie wykopiesz to kopaj z 7 razy:D and Enjoy:D
Lolx jak by juz dawno bylo odkryta to bym nie expil tam od 3 godzin i nie spotkalem nikgogo...Gram na furorce a tam trudne o puste expowisko... tylko teraz takie noobki jak ty sie rzuca i zajma ...bo jak by to nie byla dziura w piasku tylko usypany kopiec to kazdy by to znalazl a jednak byly trudnosci bo nie bylo teo odkrytego na sciaganych mapach z neta...wiec nie wszyscy wiedziel gdzie to jest...
Przeciez napisalem dokladnie to samo.
OWN3D! Znalazłem! xD
Tibianews.net rządzi :)
Aha - i proszę tych, którzy ją znają, żeby nie mówić o jej położeniu ;)
Wiem, jestem samolub xD
Oczywscie ze nic nie pisac xD
I dobrze ^^
Może tam jakiś quest jest? :>
to chodziasz powiedzcie blisko czego to jest bo takie kopanie w piasku nic nie da :o 8o
@Up: He? Czego? Jaskini? Jest dalej, właśnie w niej expię ;)
@Edit: Nie ma porad. :P
Pawlos II
31-12-2005, 13:35
Gratuluje tym którzy znaleźli tą jaskinie. Ja bym z chęcia dowiedział gdzie ona jest ale cóż. Nie dziwie sie tym ludziom co nie pokazuja ją
@Up: Poszukaj sobie "niedaleko" miejsca, które na mapie zaznaczyłem ;)
Sorry, ale dokładnie nie powiem. Nie chcę, żeby to doszło do wiedzy wielu osób :)
Marcelek
31-12-2005, 14:41
Jak tak dalej pójdzie to nie bedzie ta jaskinia juz tajna :S
hehe ona nie jest juz tajna
wszystko zostalo juz w tym temacie powiedziane i kazdy powinien ja bez problemu znalezc czytajac ten temat
jak ktos nie umie to trudno ;)
a wiedza trzeba sie dzielic
Znaleźliście jaskinie ? Fajnie, ale po co zaraz wszystkim pokazywać jak tam dotrzeć i jak ją znaleźć ? Pokazanie samych SSów i danie małych wskazówek może i by sprawiło, że bylibyście jakiś czas "sławni" jako jedni z niewielu, którzy znaleźli tą jaskinię .. ale ponieważ już prawie każdy wie jak tam trafić to nie zyskacie nic. Moim zdaniem to było bardzo głupie zachowanie i strata fajnego miejsca do expienia ponieważ zaraz tam będą tłumy jak w każdej zwykłej jaskini ze scarabami. Zupełnie tak jak z questami .. te nieznane są fascynujące a ci co je wykonują są sławni .. natomiast inne są poprostu kolejnymi questami wykonanymi przez kolejne nic nie znaczące osoby.
@up : wsumie masz racje , ale i tak gdy tylko ujżałem pierwszy ss zaczołem szukać na mapce na tibianews i znalazlem ^^
hehe spoko dzis ją znalazłem , nie odkopuje się jej jak zwykłą jaskinie więc było trudno :D
Elo elo kocham cie czlowieku :D:D kolejny cave w ktorym bede mugl sobie poexpic :D:D
Dzieki ;D
bylem zwiedzilem niestety zatrzymałem sie na acient scarabach tylko wejscie i 1 pokoik zwiedzilem troche za duzo uh szlo pojde tam z 2-3 pallami i wtedy :)
filmu ze zwiedzania nie da bo jest pokazana droga.
Expie w tym cave juz dobre 2 miechy.....
Wielka prozba by nikomu tego niezdradzac :P
Ok, udało sie. Szkoda tylko, że scaraby to nie jest najlepszy exp dla paladyna.
:))) znalazlem :)))
Ale szarego kwadracika to tam niewidze ale super :)) duzaa jak nie wiem :))
K@yetan^^
01-01-2006, 14:42
Tia łatwo znalesc :) Ja na Arcani 2 bylem :/ Qmpel z gildi mnie wyprzedzil :D
By Hege
/me wycina ss pokazujący położenie jaskini
HAHAHA chcielibyście
/me idzie szukać adresu ip.....
@up
Dajcie mu bana na ip plx ;)
@up
banna..??wyszczelac po ryju a nie:/ po *** tyle opisow ,zagadkowosci jak jakis debil dal ss teraz to juz na 100% sobie tam na furorce nie pooexpie;/
Thx Hege :) Wyrwało mi sie troche z tym bluzgiem :] Juz wszystko dobrze.
Btw. Może zamknac topic? I tak nie bedzie tu juz nic do gadania oprócz zjechania jakiegoś następnego spoilera :)
:)Valriocus(:
02-01-2006, 15:48
no no wlasnie jej szukam ;)) mam nadzieje ze znajde :D :D
K@yetan^^
02-01-2006, 15:51
Łatwo znalesc, ale tylko jak sie umie korzystac z mapy, prawda? :)
HahaahaAHAHAahaHAHA Agroki ja widzialem gdzie ty szukales a gdzie Y@hu^^ sam bys g**** zrobil :s Tylko lazisz za wszystkimi wszedzie i lizesz im d*** . Typowy ASS LICKER. Idz przezywac dalej ze na cyclo musialeś zużyć 3 exury bo full resp :p
Hegemmon
02-01-2006, 16:00
zamykam temat, bo tylko czekać, aż się pojawi kolejny spoil bo tylko taki kierunek widzę dla tego tematu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.