Pokaż pełną wersje : Kyra War (Venore battle)
patrikozzz
31-12-2005, 02:57
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3816
Film nie mój, znaleziony na tibicams.com ;) Enjoy!
wojna ? to raczej byla szyba akcja a nie... Wojna to jak duzo ludzi sie bije a to chyba jakies porachunki byly.... a takto to przerabane w venore miszkac na pvp ciasno jak ciul.....
Film widzialem juz wczesniej , a tak btw jaki masz nick na servie patrikoz
<KiLLeR>
31-12-2005, 13:32
Ten filmik jush jest na forum najpierw poszukaj ... nabijanie postów - temat do skasownia bo po co 2 takie same
patrikozzz
31-12-2005, 15:48
Ten filmik jush jest na forum najpierw poszukaj ... nabijanie postów - temat do skasownia bo po co 2 takie same
1) Filmik na forum jest z innych walk -.-
2) Tu nie ma licznika postów, więc nie ma po co nabijać? A nawet jakby był to i po co nabijać?
3) Sam się skasuj =P
wojna ? to raczej byla szyba akcja a nie... Wojna to jak duzo ludzi sie bije a to chyba jakies porachunki byly.... a takto to przerabane w venore miszkac na pvp ciasno jak ciul.....
Nazwijmy to akcją wojenną. Tam jest wojna Homeboyz vs. Lucrum Ira. Co do Veno? Może akurat koleś z dragów wracał? xD
Ostro nobowata akcja -.-
Lol? Czemu? Wojna to wojna.
Film widzialem juz wczesniej , a tak btw jaki masz nick na servie patrikoz
Już tam nie gram, mam problemy z netem i zatłoczonymi jaskiniami =/ Wracam na Iridie chyba.
:baby: Narazie nie ma się czym podniecać, paladyni walą z arrowsów, sorcowie niektórzy run nie używają tylko różdżek za miesiąc powiedzmy będzie co oglądać jak beda pierwsze 80 lvle...
Draconis Dragontooth
31-12-2005, 23:44
lol tak nabija posty .. tylko mały problem jest , mianowicie nie ma już licznika postów ..-.-'
patrikozzz
01-01-2006, 01:59
:baby: Narazie nie ma się czym podniecać, paladyni walą z arrowsów, sorcowie niektórzy run nie używają tylko różdżek za miesiąc powiedzmy będzie co oglądać jak beda pierwsze 80 lvle...
Hehe, nie wiem czemu, ale jakoś wole wojny low-lvli. Razi mnie bicie kolesia przez 30 minut, bo on i jego koledzy mają 40 bp uh ;)
Kowal B3
01-01-2006, 11:20
Ten film przypomina mi akcje a Azury. Pomysł był niezły dopuki ten GM nie padł :(
patrikozzz
01-01-2006, 13:57
Ten film przypomina mi akcje a Azury. Pomysł był niezły dopuki ten GM nie padł :(
Czy Ci się aby na pewno filmy nie pomyliły?
mi tam podoba sie filmik i tyle ;) bardzo fajny tylko ze szukanie tego typka zajelo im troche czasu :P do tego ich pvp nie miazga raczej bo nie potrafili zrobic trapa :x
Arbalest
01-01-2006, 18:44
Na tykaich lv'lach to wojna nie będzie zbytnio efetywna bo skąd weźmiesz parenaście bp sd? Kupisz? Lolz. Co do filmiku to jak na swoje "możliwości" to nie najgorszy.
P.S. Ponieważ o Kyrze nic nie wiem to o co w tej wojnie chodzi i kto w niej walczy? Pol vs. Swe?
Wlasciwie to jest maly licznik. Tylko trzeba (juz nie pamietam gdzie) chyba na nick kliknac i - zobacz wszystkiep osty uzytkownika i wam tam napisze ile ich jest :)
A zeby nie offtopicowac zabardzo: Nie wiem czxy mozna to nazwac Kyra war (venore battle) o ja ale battle po prostu. Chodza wiekszosc czasu a jak juz znalezli tego kolesia to bili max 5 min i koniec -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.