zaloguj się

Pokaż pełną wersje : nareszcie zrobiłem to

MgS
31-05-2004, 21:17
NAreszcie jestem uczciwy ale do pewnego stopnia kiedy zdobyłem durzy lvl i wyszedłem z rooka pik zaczeli mnie zabijać wiec sleńczałem przed kompem i śleńczałem asz wreszcie wymyśliłem sposub nauczyłem sie zpewnego tricku ktury jest zapisany w tibi jako błąd a tak naprawde to generator lvl i uzbrojenia ten błąd można hacknąć nawet w prostym programie jakim jest notatnik :D pewnego dnia postanowiłem sie zemśćić na tibi i na 8 lvl dodałem sobie kilka ulepszen tzn: skille 166/79 uzbrojenie fire sword itd ... i od jakiegos mieśiąca ludzie płacą mi za takie rzeczy jeżeli jest ktoś kto jest zainteresowany tym co robie prosze go o wysłanie (acc i pasworda) na adres e mail: <cenzura by Dobo ;)>jestem uczciwy i nie chackuje postaci ...

Dan the Automator
31-05-2004, 21:26
OMFG!!!!
It's the lamest thing I've ever heard 8o 8o 8o 8o

I myślisz że ktoś się na to nabierze? xD xD

zenonov
31-05-2004, 21:26
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka... Człowieku nikt nie da ci hasła i accounta, każdy zczai, że to kit. X(

Barwuś
31-05-2004, 21:28
Mnie tylko zastanawia co ten post jeszcze robi, i jak taki człowiek jak autor tego posta ma racje bytu X(

Dan the Automator
31-05-2004, 21:30
Oryginalnie dodany przez Barwuś
Mnie tylko zastanawia co ten post jeszcze robi, i jak taki człowiek jak autor tego posta ma racje bytu X(

Nie ma racji, dostał bana.
Post zabezpieczony (tzn mail usunięty gdyby ktos mu uwierzył (ROTFL!))
Więc pozostaje już tylko się z niego śmiac ;)

L..i..S..e..K
31-05-2004, 21:31
Powiem ci jedno : Puknij sie w czułko i tak logicznie pomyśl