zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [ISARA] Bapupa i Swift zabijają Isauldur Warriora i Lorda Schizo

Lord Karrak
31-12-2005, 10:56
Filmiki znalazłem na tibia.de, a że są one warte obejrzenia i niewiele osób tam zagląda, to postanowiłem je tutaj zamieścić. Proszę mnie nie bluzgać. :)

Bapupa (137 ms) i Swift (128 ms) zabijają Isauldur Warriora (131 ek), Lorda Schizo (134 rp), Thartha (101 rp) i Qbunie (91 rp). Przyczyn mordów nie znam (już znam) (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=646022#post646022), a więc oto linki:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3813 <- Morderstwo Lorda Schiza

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3814 <- Mord Isauldura

http://rapidshare.de/files/10251557/swift_goes_naughty*****.html <- Zbrodnia (Rrrrr :P) na Qbuni i Tharth'cie.

EDIT:
Byłbym zapomniał, link do originalnego tematu: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=93308&page=1&pp=15

Nagrywa Swift

Filmiki dodane, ale Swift napisał, że doda jeszcze filmik z zabójstwa Mexzula...

Pozdrawiam,
LK

Rywin_Capy
31-12-2005, 11:22
Jak wiadomo Bapupa to Swe i zabija Polakow za lvl wiec niejest spacjalnie lubiany ale jak pkuje np.Br wtedy jest fajna akcja :)

ripper
31-12-2005, 11:26
Own3d. Isauldur padł jak kawka, Shiz się troche trzymał, ale jakie on miał szanse? Uwielbiam takie akcje. Te filmy będą ozdobą mojej kolekcji.
Hail Swift & Bapupa!

Plask
31-12-2005, 11:37
nice filmy niemieli szans.. :) :)

Mich@ł
31-12-2005, 11:38
Normalny dream-team

Pvp godne najwyższego uznania.

Widziałem już je wcześniej

<KiLLeR>
31-12-2005, 13:28
off topic@ Rąbani szwedzi powinni siedzieć w izolatkach szkoda ze nie graja na novej taki wpie****l by mieli że by im guwno do muzgu podskoczyło

topic@ no ale trzeb przyznać dobre pvp

Lord Karrak
31-12-2005, 13:30
W tym temacie na tibia.de można się doczytać powodu zabójstwa, jak i Lorda Schizo, jak i Isauldur Warriora.
Otóż,

Isauldur zginął za to, że nazwał Swifta noobem, no więc Swift musiał mu udowodnić, że Isauldur jest w błędzie.

Lord Schizo natomiast zginął za to, że "jest lamerem, który za bardzo kocha swoją postać i opuścił gildie bapupy, gdy ta wchodziła w stan wojny".

Ps. jeśli dodadzą ten filmik ****** ja go tu zamieszczę, jakby co. :P

Pozdrawiam,
LK

patrikozzz
31-12-2005, 15:43
Świetne PvP. Wasz nacjonalizm jest conajmniej "bezpodstawny" choć możnaby tu użyć mocniejszych słów.

Ten Ek nie miał szans,

Rp mógł to lepiej na parchmencie rozegrać. Wejść do parchmentu blokować demona, czekać aż oni wejdą, zjechać im manę, wrzucić mana shielda i zrzucić zwój, zablokować im ucieczkę m-wallami i obydwoje padają.

Inna metoda to stać pod mwallami, i czekać aż znikną i biec dalej.

Oby2 plany cięzkie do wykonanie, ale szanse miał =p

Felux Zarius
31-12-2005, 15:47
Pokaz świetnego PvP jak i doskonałego zgrania.
I braku litości ; >

Elmer
31-12-2005, 16:02
Co tu dużo mówić...na Isarze nie warto grać. Gdy nabijesz wysoki level masz 3 opcje:
1. Pozostać bez gildi i czekać aż przydjdą po ciebie na expowisko.
2. Dołączyć do drugiej najsilniejszej gildi na Isarze (teraz jest nią Light) i czekać aż Bapupa i spółka wypowiedzą wojne (napewno wypowiedzą).
3. Przypucować się do Szwedów i razem z nimi zabijać zwykłych graczy, którzy chcą grać RPG (jak to zrobił Sozemego).

Alcor Sake
31-12-2005, 16:16
Bapupa Rox Macro :)
męczyli się z tym pallem troche.
Nie potrafili sie zgrać z tymi ue gdy Swift walil bapupa tylko z burstów i dopiero jak zaskoczyl walnol...
ale dobre filmiki

Criz
31-12-2005, 16:19
Też grałem na isarze... Szwedzi - a dokładnie del toro ubili mnie dwa razy - na 14 lvlu jak jeszcze nie było skulli(dwóch 45+ palków), a potem na 30 lvl zabity zostałem przez 3 sorków(byłem na lagach).
Bapupy nigdy nie lubiłem(11nasto letniego dzieciaka!). Mój kolega był przez niego protektowany bo się znali z koloni w Hiszpani:P

A ktoś oglądał Banshee quest kiedy to Bapupa wparował, dołączył się do party i rozwalił 90% jej członków?

Filmiki fajne, szkoda tylko że ofiary nie próbowały nawet walczyć:/

Sir Emilio
31-12-2005, 16:27
@up mam filmik wmv z tego wparowania, pozabijał wszystkich.
Co do filmiku - dwóch debili lata i wali z sd'ków, głownie waląc z ue (nie wiedzą kiedy używać) chodzi tu o drógi filmik. A w pierwszym zabijanie z UE spamu nie jest niczym trudnym...

Pymyn of isara
31-12-2005, 16:34
Jaki z tego morał ? Taki że ich zabili za darmo taka jest ta isara ^^

Btw. na isarze jest kilku dupolizow a najwiekszy z nich to "Shimo vabazco packer" no seryjnie bardziej dupy to sie juz nieda lizac.

Delarev
31-12-2005, 16:54
sa poprostu bezwzgledni bo pewnie gdyby np schiz wysypal im po 100 crystalek ci by wzieli i dalej go PKowali...;)

Lord Karrak
31-12-2005, 18:40
Ten Ek nie miał szans
Ten EK, dostał kicka, przynajmniej sam tak twierdzi. Czy to prawda? Temat do spekulacji. Mi się wydaje, że nie kłamie.

Ano i myślę, że miał szanse. Wystarczył spokój... w jego wypadku uh by zapewne nie zabrakło. Chociaż teraz to i tak już nie ma znaczenia, padł i koniec, trzeba grać dalej, albo iść płakać do misia. :P

Pozdrawiam,
LK

Walsuś Kiepski
31-12-2005, 19:58
Own3d. Isauldur padł jak kawka, Shiz się troche trzymał, ale jakie on miał szanse? Uwielbiam takie akcje. Te filmy będą ozdobą mojej kolekcji.
Hail Swift & Bapupa!

Isauldur mial kick'a wiec.. padl to bylo widac dragon go lal i swift a ten sie nie ruszal i po deadzie sie zalogowal pozniej..

Walsuś Kiepski
31-12-2005, 19:59
Świetne PvP. Wasz nacjonalizm jest conajmniej "bezpodstawny" choć możnaby tu użyć mocniejszych słów.

Ten Ek nie miał szans,

Rp mógł to lepiej na parchmencie rozegrać. Wejść do parchmentu blokować demona, czekać aż oni wejdą, zjechać im manę, wrzucić mana shielda i zrzucić zwój, zablokować im ucieczkę m-wallami i obydwoje padają.

Kazdy jest madry w pysku.. a gdybys to byl ty to bys mial taka panike ze bys nie wiedzial co zrobic i nie planowac nic :x

grzelu8
31-12-2005, 20:23
ładne pvp ale mieli tak duzo okazji zeby załatwic tego pallka i ich niewykorzystali : ) Pall miał dobry pomysł z tymi demonami, tylko szkoda ze nie zadziałał. Nie wiem dlaczego nie uciekał: P. O ile sie nie myle tam był jeszcze bloker na hero.
Ten knight - nie wiem co on robil... przeciez musial miec sporo UH'ów i powinien sie uhac pod koniec zielonego życia...
filmiki swietne ;] lol rozbroił mnie ten proofan :PP

Nirvy
31-12-2005, 22:06
Jestem ciekaw czy wybuchnie wojna między tych panów gildia a gildią Light myśle że dojdzie bo ci panowie wożą się zbyt mocno. :D

Gunzo
31-12-2005, 22:36
EHH dla mnie Bapupa nie ejsat takim bossem ,owszem ma za***iste pvp ale wezmy takiego Dagor dragontootha albo Lorda Edu przy nich Bapupa jest brazolem :PPP

Kowal B3
01-01-2006, 11:09
Widac że kolesie mają bardzo dobre PvP
Ten kingh całkiem szybko padł :p

Gunzo
01-01-2006, 11:18
I tak kazda tyrania ma swoj koniec gdyby polacy sie zebrali i opracowali jakas technike to by ich roz***ali a w onco by powstala wojenka pomiedzy circle of tyrans i polakami ktora by szwedzi wygrali ale to maly szczegol

Arbalest
01-01-2006, 18:58
I tak kazda tyrania ma swoj koniec gdyby polacy sie zebrali i opracowali jakas technike to by ich roz***ali a w onco by powstala wojenka pomiedzy circle of tyrans i polakami ktora by szwedzi wygrali ale to maly szczegol

Wystarczy szybka akcja i trap. Albo jeszcze lepiej jeśli by np. Bapupa stał koło dp "bez ruchu" wyjść paroma sorcami z 35-40lv i salwa z sd naraz. Pod warunekim, że Bapupa nie będzie miał ss. ^^

Wojna?? Hmm... nie sądze, aby Polacy się przeciwstaili... Zresztą kto by to zrobił? Dawna Chwała największych PA na Isarze (Del'Toro) przepłynęła, więc inni Swe mają sielanke, prawda? ^^

patrikozzz
01-01-2006, 22:18
Kazdy jest madry w pysku.. a gdybys to byl ty to bys mial taka panike ze bys nie wiedzial co zrobic i nie planowac nic :x

Skąd wiesz? -_-

A co do szans tego Ek, bappy i swift są szybsi więc zablokowali by jedyne wyjście w D-lair (ten drewniany mostek) i rzucili za siebie parcela...

Lord Karrak
02-01-2006, 22:34
@up
Człowieku małej wiary :). Ja tam w niego wierzę, gdyby nie ten kick... no ale stało się! Teraz możemy tylko gdybać! Może ja mam rację, może Ty masz, padł - trudno. Tak czy siak, jak napisał na tym forum Zen, zbliża się wojna, więc zapewne będzie padać często...

Zgodnie z obietnicą zamieszczam link do filmiku ****** z zabicia Qbuni (91 royal) i Tharth'a (101 royal):

>>TUTAJ NACIŚNIJ LEWYM PRZYCISKIEM MYSZY, ABY POBRAĆ<< (http://rapidshare.de/files/10251557/swift_goes_naughty*****.html)

Film ma 8 MB, a dla zainteresowanych muza, która leci w tle jest autorstwa
The real booty babes, a tytuł to 'airport (rave allstars remix edit)'

Pozdrawiam,
LK

SoBo
03-01-2006, 08:29
zamknąć ryje co niektórzy, pk to część gry i nie jest żadną, ale to żadną 'zbrodnią' zabijanie kogoś bez przyczyny, no chyba że już ktoś nie odróżnia..

Miecio89
03-01-2006, 18:09
MUHEUEHEU jak czytam co wy piszecie to sie aż słabo robi...

Soze i Xoheka bardzo dobrze zrobili trzymajac z Bapupa i reszta tzn. przypominajac sobie poprzednia wojne gdzie wszyscy polacy uczestnicący w wojnie byli tylko mocni w gębie dla przykładu: z 80~ osób stało pod dp w Kazz i czekało na "swe" zeby ich zabić, a tu qpa wbilo z 6 "swe" i 90% polaków dało loga <rotfl>
wiec nie ma co pier.... smutów ze liża dupe etc. bo nie każdy lubi kitrać sie po pz i expic nocami jak nikogo nie ma. Pomyślcie zanim coś napiszecie bzdurnego... myślicie ze macie po 20~lvle i wielkie z was kozaki i znacie sie na wojnach. Btw. Swe sa bardziej braterscy, wyrozumiali i z każdym da sie dogadać >.<

Wojna juz sie zaczeła i bedzie pogrom :D

Bapupa+Histan+Damgrath+Swift=combo ue za 2,5+k hp

MKM
03-01-2006, 20:11
Heh ci goście sa zaj***ści ^^ fajne pk. Najbardziej podobał mi się ich duel i ten 46 knight :D jak sobie o nim przypomne to mi sie smiać chce.. :D
Nie no, odjechane filmiki :cup:

Sir-Wojtek Hiberna
03-01-2006, 22:21

Jakby mial m-wale to by sobie nimi droge po parchmencie zablokowal (po
tym jak juz byly 4 demony) i odczekal by na znikniecie battle sign a nastepnie
loga dal.

A knight to padl lamersko zdeka, no ale zdaza się.

patrikozzz
03-01-2006, 22:30
Jakby mial m-wale to by sobie nimi droge po parchmencie zablokowal (po
tym jak juz byly 4 demony) i odczekal by na znikniecie battle sign a nastepnie
loga dal.

A knight to padl lamersko zdeka, no ale zdaza się.

Hmmm no z mwallami różnie bywa ;) Ale kto wie...

Knajt lamersko? Zaatakowany w D-lair przez mocniejszą i szybszą osobę nie masz szans ucieczki, więc robił co mógł - czyli padł ;)

Walsuś Kiepski
04-01-2006, 10:26
zamknąć ryje co niektórzy, pk to część gry i nie jest żadną, ale to żadną 'zbrodnią' zabijanie kogoś bez przyczyny, no chyba że już ktoś nie odróżnia..

Wiesz ze zabijanie bez przyczyny jest nielegalne w tibi? Za to tez mozna bana dostac.. jak bys chcail wiedziec..

SoBo
04-01-2006, 10:41
NIE. zabijanie w Tibii bez przyczyny jest legalne. nielegalny jest Power Abuse, który najczęściej ma postać "pay or die", a oni poprostu ich zabili dla śmiechu.

Shinjix
04-01-2006, 11:31
Ten EK, dostał kicka, przynajmniej sam tak twierdzi. Czy to prawda? Temat do spekulacji. Mi się wydaje, że nie kłamie.
Też tak kiedyś mówiłem jak padłem ;)

Ano i myślę, że miał szanse. Wystarczył spokój... w jego wypadku uh by zapewne nie zabrakło. Chociaż teraz to i tak już nie ma znaczenia, padł i koniec, trzeba grać dalej, albo iść płakać do misia. :P
Neeee, najlepiej sobie zrobić delet konta, tak jak niektórzy :D ;) :P

@Topic
Isara była skazana na potępienie po delecie Dimitriego i odejściu prawie wszystkich członków gildii Vampires. Od tamtej pory Bapupa, Damgrath i s.a. robią co chcą pod pięknymi słowami "Wyplewić ten świat ze zła, którym jest ..." (w miejsce trzech kropek wstaw nazwe gildii lub postaci, która aktualnie im przeszkadza).

Wiesz ze zabijanie bez przyczyny jest nielegalne w tibi?
Do tego został stworzony system skulli. Jednym słowem skull, wpisy do criminal records, ban i ewentualnie delet konta. to jedyne co może spotkac random PKrów.

Za to tez mozna bana dostac.. jak bys chcail wiedziec..
Za to bana dostaniesz tylko, jezeli przekroczysz dopuszczalna ilość zabijania na dzień/tydzień/miesiąc.

Zaatakowany w D-lair przez mocniejszą i szybszą osobę nie masz szans ucieczki, więc robił co mógł - czyli padł
Jeżeli tylko ma UHów pod dostatkiem to może się trzymać nawet kilka godzin.

AnElKa
04-01-2006, 14:45
@Shi~
Ale jakby wiedział, że i tak i tak padnie to po co miał by UHy tracić jeszcze?...Filmiki nice. PvP mają bardzo dobre :P

Lord Karrak
04-01-2006, 17:58
Też tak kiedyś mówiłem jak padłem ;)

W jaki sposób, w takim bądź razie, wyjaśnisz fakt, że po wejściu na górę nie zrobił NIC? Smoki zjechały mu jedną trzecią/jedną czwartą całego hp, a on dalej stał i nic nie robił, wpadł Swift Isauldur znowu nic, Swift pierd...nął ue Isauldur dalej nic, nawet sie nie ruszył... co dalej wiemy... :)

Offtopic,
@Shinjix
Nie zapomnij dać płytek :), dzięki ;*

Pozdrawiam,
LK

ćPUNEK
05-01-2006, 13:38
PVP jest godne uwagi, ale tylko to...

-=DanieL=-
05-01-2006, 15:00
off topic@ Rąbani szwedzi powinni siedzieć w izolatkach szkoda ze nie graja na novej taki wpie****l by mieli że by im guwno do muzgu podskoczyło

topic@ no ale trzeb przyznać dobre pvp

"guwno" "muzgu" ?? ciebie też powinni zamknąć w izolatce z słownikiem ortograficznym ...

Moto
05-01-2006, 19:51
fajne filmiki :)

Shikaka
22-11-2006, 16:55
Wiem ze temat stary ale ma ktos moze ten filmik jeszcze? chodzi mi o wmv ze swiftem. Bardzo bym chcial,a tutaj juz zostal skasowany.

Shorty_Master
22-11-2006, 17:58
yebany archeolog sie kur.wa znalazł X( X( X( X( X( X(